FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako i bude saznat ćemo mi prvi jel,ipak imamo Zukanovica i on je neku lovu uzeo da hvali pulene ovdje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo celo iz Radnika dolazi u obzir. Nema fajde od trenera izvan ove lige. Jesa je olako svatio ovu ligu to ce ga kostati posla.
Nije zukanovic jedini. Razlicite frakcije obitavaju ovdje, od Ibrakovih kuja do Bulicevih amatera.miky_hz je napisao/la:Ako i bude saznat ćemo mi prvi jel,ipak imamo Zukanovica i on je neku lovu uzeo da hvali pulene ovdje
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zaboravio si pomenuti i Selimoviceve, koji ga brane kao da im platu daje.Bolanos je napisao/la:Nije zukanovic jedini. Razlicite frakcije obitavaju ovdje, od Ibrakovih kuja do Bulicevih amatera.miky_hz je napisao/la:Ako i bude saznat ćemo mi prvi jel,ipak imamo Zukanovica i on je neku lovu uzeo da hvali pulene ovdje
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Nema smisla mijenjati trenere a igrace ostavljati, trener moze promijeniti taktiku ali ne moze nekoga naučiti kako se igra vezni igrac..itd
Danas teren je teren glavni krivac po meni..
Toto Riina
Uprava je osigurala novac i uslove, sportski direktor je odgovoran za sportski segment.Evander je napisao/la:Zaboravio si pomenuti i Selimoviceve, koji ga brane kao da im platu daje.Bolanos je napisao/la:Nije zukanovic jedini. Razlicite frakcije obitavaju ovdje, od Ibrakovih kuja do Bulicevih amatera.miky_hz je napisao/la:Ako i bude saznat ćemo mi prvi jel,ipak imamo Zukanovica i on je neku lovu uzeo da hvali pulene ovdje
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
I jos nesta upamtite uprava je izgubila kompas. Dino je odavno zreo za ostavke. Ovo mjenjanje trenera upravo pokazuje sve njihove lose procjene a bilo ih je mnogo. Hvala Dino za sve al mislim da ces i ti uskoro letiti.
Teren je svugdje u qrcu. Kako Sloboda samara sve? Po crvenom tepihu ili blatu?PES2012 je napisao/la:Nema smisla mijenjati trenere a igrace ostavljati, trener moze promijeniti taktiku ali ne moze nekoga naučiti kako se igra vezni igrac..itd
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
ovo je 100% tacno,prilicno sam ubijeden da su izvjesni likovi ovdje pisali samo sa ciljem da brane Ibraka (dok je bio u klubu) i uvijek su imali insajderske informacije...kako nesta Ibraka nestase i oniEvander je napisao/la:Zaboravio si pomenuti i Selimoviceve, koji ga brane kao da im platu daje.Bolanos je napisao/la:Nije zukanovic jedini. Razlicite frakcije obitavaju ovdje, od Ibrakovih kuja do Bulicevih amatera.miky_hz je napisao/la:Ako i bude saznat ćemo mi prvi jel,ipak imamo Zukanovica i on je neku lovu uzeo da hvali pulene ovdje
isti slucaj je i sada,pocevsi od @zukanovica i jos nekih...
i jos nesto,ako prije Jesica Dino S., ne dobije nogu i jos par osoba u klubu nista se nije uradilo
Pa sjetite se samo onog forumasa @arhimed, pisao prije par godina da nas hoce Zeljo dernuti na derbiju, a kad Ibrak dođe fol navija za nas i branio Ibraka zivotom ovdje.
Lijepio sam onda njegove postove po temi da raja vidi s kim ima posla.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje je Zidanjoker90 je napisao/la:Pa sjetite se samo onog forumasa @arhimed, pisao prije par godina da nas hoce Zeljo dernuti na derbiju, a kad Ibrak dođe fol navija za nas i branio Ibraka zivotom ovdje.Lijepio sam onda njegove postove po temi da raja vidi s kim ima posla.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zar budzet nije probijen?Bolanos je napisao/la:Uprava je osigurala novac i uslove, sportski direktor je odgovoran za sportski segment.Evander je napisao/la:Zaboravio si pomenuti i Selimoviceve, koji ga brane kao da im platu daje.Bolanos je napisao/la: Nije zukanovic jedini. Razlicite frakcije obitavaju ovdje, od Ibrakovih kuja do Bulicevih amatera.
Znaci da ipak nisu.
Naravno da je probijen kad si doveo par invalida i egzibicionistu i predstavio ih kao igracine i potpisao sa njima.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma nije dugorocno ovo rijesenje ako se smjeni, al je bolje sto prije. Bila bi i dobra sok terapija za Slobodu. A ako se smjeni on je onda samo zrtveno janje uprave koja ce ga iskoristit da smiri situaciju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hoces da kazes da uprava ne zna sa kim je i sta potpisano?Bolanos je napisao/la:Naravno da je probijen kad si doveo par invalida i egzibicionistu i predstavio ih kao igracine i potpisao sa njima.
Konkretno Dino Selimovic
pa evo po pitanju egzibicioniste Ikandea vjerujem da ni danas ne znaju.Evander je napisao/la:Hoces da kazes da uprava ne zna sa kim je i sta potpisano?Bolanos je napisao/la:Naravno da je probijen kad si doveo par invalida i egzibicionistu i predstavio ih kao igracine i potpisao sa njima.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Spominje se ime onog nekog Jurčić .. koji ce nam matraks on.... Bolje nam dovedite Faruka Hadzibegica, kada smo vec sve "stručnjake" sproveli kroz klub, vala moze i on 
edit..jurcic..

edit..jurcic..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sta je sa Cirom? Mislim da bi nas on daleko dogurao, pa sjetite se sta je sa reprezentacijom uradio.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
To bi bilo kao da maligni tumor lijecis acetilsalicilnom kiselinom.HordasOdMalena je napisao/la:Sta je sa Cirom? Mislim da bi nas on daleko dogurao, pa sjetite se sta je sa reprezentacijom uradio.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Proximic, Rokitansky, Semrush [Bot], THEC i 51 gost.