Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Neutral » 08 jun 2010, 23:20

Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.

Na sportu odnosno fizičkom igraj košarke sa curama, garantujem ti da ćeš igrati bolju odbranu od Dwighta Howarda. ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jun 2010, 23:20

Ma pusti to nego jel naucio te jezike :mrgreen:

Ma svaka skola je manje-vise ista,nigdje te ne tjeraju da ucis,sve je do tebe,ove price tipa "spavao po cijeli dan i imao prosjek taj i taj" su smjesne kao i ova da moras uciti 10 sati dnevno,najvaznije je da upises skolu koju ti zelis i koja ce odgovarati fakultetu koji kasnije zelis upisati.Ne moras ovo shvatiti ozbiljno ali tako sam ja bar dozivio svoje gimnazijsko doba,a fax je uzivanje :mrgreen:

btw.scouser u koju gimanziju ides?
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 08 jun 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 08 jun 2010, 23:21

Neutral je napisao/la:Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.

Na sportu odnosno fizičkom igraj košarke sa curama, garantujem ti da ćeš igrati bolju odbranu od Dwighta Howarda. ;)
hehe u gms prima 60 ucenika a 17 za sad primljeno od toga 14 cura,.,ehhehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jun 2010, 23:23

Znao sam od prije Njemački, a i Engleski mi je uvijek dobro išao. Latinski sam imao 5 mislim, na faksu 6 haha. Francuski mi išao najslabije. ;)

Na fakultetu sam imao i Španski :mrgreen:
Srednja je samo zafrkancija, i najbolji period u mladosti. Upiši neku solidnu srednju školu, i nešto treniraj, ne budi luzer od 120kila, sa ogromnim stomakom, nego sportista čovjek. Uvijek imaj želju da u svemu budeš prvi, i uspjeti ćeš ;)

Edit:

Ma jašta, samo furaj košarku :mrgreen:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 jun 2010, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 jun 2010, 23:24

bistrikboy je napisao/la:Ma pusti to nego jel naucio te jezike :mrgreen:

Ma svaka skola je manje-vise ista,nigdje te ne tjeraju da ucis,sve je do tebe,ove price tipa "spavao po cijeli dan i imao prosjek taj i taj" su smjesne kao i ova da moras uciti 10 sati dnevno,najvaznije je da upises skolu koju ti zelis i koja ce odgovarati fakultetu koji kasnije zelis upisati.Ne moras ovo shvatiti ozbiljno ali tako sam ja bar dozivio svoje gimnazijsko doba,a fax je uzivanje :mrgreen:

btw.scouser u koju gimanziju ides?
II gimnazija
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 jun 2010, 23:24

Neutral je napisao/la:Naravno, 4-5 muškaraca, sve ostalo cure , što ne bi valjalo.

Ja u košarci samo stojim i šutam trojke

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 jun 2010, 23:26

nakon kraceg razmisljanja, odlucio sam upisat ekonomsku
bit ce uskoro edit :mrgreen:
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 08 jun 2010, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jun 2010, 23:26

Unica_Liverpool_ je napisao/la:

Ja u košarci samo stojim i šutam trojke

I ja isto to radim, no u srednjoj je to bilo malo drugačije. Nije isto igrati odbranu sa muškarcima, i sa curama. Nekako igraš bliže kada su cure u pitanju. :lol:

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 08 jun 2010, 23:27

ah...zanm kako je to...od nas petorice,trojica se ne znaju sastavit s loptom i ne igraju,a nas dovijca u raju sa 22 andjela !! :D

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 08 jun 2010, 23:28

Neutral je napisao/la:Znao sam od prije Njemački, a i Engleski mi je uvijek dobro išao. Latinski sam imao 5 mislim, na faksu 6 haha. Francuski mi išao najslabije. ;)

Na fakultetu sam imao i Španski :mrgreen:
Srednja je samo zafrkancija, i najbolji period u mladosti. Upiši neku solidnu srednju školu, i nešto treniraj, ne budi luzer od 120kila, sa ogromnim stomakom, nego sportista čovjek. Uvijek imaj želju da u svemu budeš prvi, i uspjeti ćeš ;)

Edit:

Ma jašta, samo furaj košarku :mrgreen:
kralju sport meni ide od ruke u svemu sam jak.prvak federacije u skoku u dalj.naj igrac prvenstva u odbojci na kantonu,.,et,etc.,ali to mi je pomoglo da imam u osnovnoj prosjek 5.0 al sad valja ucit il opet ici na sport i tamicit se za skolu,.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Post Postao/la Avatar » 08 jun 2010, 23:33

Eh da mi neko pomogne :mrgreen:

Javlja se dzoka ko zna zna :roll:

Danas sam bio izlozen suncu' tako da sam "izgorio" po licu
U cetvrtak mi je maturaa mozel' ko propisat sta je dobro da me prodje do cetvrtka koristim kremu jednu
Dajte jos savjeta :mrgreen: :mrgreen:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 jun 2010, 23:34

zna se koja je gimnazija najbolja :D :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 08 jun 2010, 23:36

tax je napisao/la:zna se koja je gimnazija najbolja :D :D
Koja? :mrgreen:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 jun 2010, 23:37

CollegeGunner je napisao/la:
prva je uvijek prva
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 jun 2010, 23:38

Avatar je napisao/la:Eh da mi neko pomogne :mrgreen:

Javlja se dzoka ko zna zna :roll:

Danas sam bio izlozen suncu' tako da sam "izgorio" po licu
U cetvrtak mi je maturaa mozel' ko propisat sta je dobro da me prodje do cetvrtka koristim kremu jednu
Dajte jos savjeta :mrgreen: :mrgreen:

xD Jekoderm

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jun 2010, 23:39

__Liedson__ je napisao/la:

ah...zanm kako je to...od nas petorice,trojica se ne znaju sastavit s loptom i ne igraju,a nas dovijca u raju sa 22 andjela !! :D

Slično u mene bilo :lol:

No umjesto anđela bile cure. :)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 08 jun 2010, 23:39

tax je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:
prva je uvijek prva
Ma kakva prva, treca bolja 100 puta :mrgreen:
Haj kad smo vec kod toga da vidimo ko je u koju gimnaziju isao/ide od forumasa?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jun 2010, 23:44

Jezička gimnazija ;)

Fakultet sam, druga godina. :) MašAllah.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 jun 2010, 23:50

CollegeGunner je napisao/la: Haj kad smo vec kod toga da vidimo ko je u koju gimnaziju isao/ide od forumasa?
Gimnazija Srednjoskolskog centra Hadzici :D

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 08 jun 2010, 23:50

Što dovodite ljude u zabludu, druga gimnazija dva koraka ispred svih :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW, StevieG8 i 6 gostiju.