Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

amazon
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la amazon » 13 mar 2016, 01:12

Bolanos je napisao/la:
amazon je napisao/la:Kao po obicaju portali lupaju kako god stignu samo da se klikne. Sarajevo sigurno nece promijeniti trenera, bar ne do kraja sezona i to je sigurno. Ja vidim problem samo u brazilcima, o kojima sam ranije pisao, da mogu igrati u Vrbanjusi kod gumene glave da cirkuza s njima. Isto tako, cinjenica je da Benko i Duljevic ne mogu igrati sami pa ni protiv ekipe koja je ispala iz Lige.

Pisao sam, neki dan, pitari ne trebaju da se brinu jer Slobodu prolaze 100%. Sta ce dalje biti to cemo vidjeti, polufinale ce biti bez stimanja..
Konkeetno imamo problem sa 4-5 pozicija u ekipi i Jesicem koji pokusava igrati fudbal bez sredine terena.
Ja ne vidim da imate problema na 5 pozicija. Samo mislim a pisao sam i ranije u vezi brazilaca kad su ih svi dizali u nebesa da su samo debeli igraci koji su ovdje dosli da cvaknu nesto para, gdje adaptaciju uopce nisu prosli a vec Benku izbacili iz prve postave. I to je jedina stvar sto se tice Jesiceve postavke da vidim kao gresku.Prodali ste nekoliko igraca, niste doveli dostojne zamjene. Ipak danas niste igrali s Realom pa da pisemo o sredini terena, vec tu ima drugih problema u debelim brazilcima.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 13 mar 2016, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 13 mar 2016, 01:13

Ko prenosi zelju sutra??
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 mar 2016, 01:16

Prijedor je napisao/la:Ko prenosi zelju sutra??
niko

i sad mi naumpade gdje je brat @zukanovic, gdje on nestade :rol: :rol: kako nahvali pojacanja od svog sefa i zavrsi se prelazni rok tako i on pobjeze :rol: :rol:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 mar 2016, 01:25

amazon je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
amazon je napisao/la:Kao po obicaju portali lupaju kako god stignu samo da se klikne. Sarajevo sigurno nece promijeniti trenera, bar ne do kraja sezona i to je sigurno. Ja vidim problem samo u brazilcima, o kojima sam ranije pisao, da mogu igrati u Vrbanjusi kod gumene glave da cirkuza s njima. Isto tako, cinjenica je da Benko i Duljevic ne mogu igrati sami pa ni protiv ekipe koja je ispala iz Lige.

Pisao sam, neki dan, pitari ne trebaju da se brinu jer Slobodu prolaze 100%. Sta ce dalje biti to cemo vidjeti, polufinale ce biti bez stimanja..
Konkeetno imamo problem sa 4-5 pozicija u ekipi i Jesicem koji pokusava igrati fudbal bez sredine terena.
Ja ne vidim da imate problema na 5 pozicija. Samo mislim a pisao sam i ranije u vezi brazilaca kad su ih svi dizali u nebesa da su samo debeli igraci koji su ovdje dosli da cvaknu nesto para, gdje adaptaciju uopce nisu prosli a vec Benku izbacili iz prve postave. I to je jedina stvar sto se tice Jesiceve postavke da vidim kao gresku.Prodali ste nekoliko igraca, niste doveli dostojne zamjene. Ipak danas niste igrali s Realom pa da pisemo o sredini terena, vec tu ima drugih problema u debelim brazilcima.
Nemamo ni bekove, vezistu - lidera itd. Golman posebna prica.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 mar 2016, 01:26

Jarane ne igrate u Engleskoj premier ligi..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 mar 2016, 01:31

Jel se u ovoj nasoj ligi gleda gol razlika ili medjusobni omjer?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 mar 2016, 01:31

Medjusobni

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 13 mar 2016, 01:32

JoseeMourinho je napisao/la:
niko

i sad mi naumpade gdje je brat @zukanovic, gdje on nestade :rol: :rol: kako nahvali pojacanja od svog sefa i zavrsi se prelazni rok tako i on pobjeze :rol: :rol:
slika
Tu je jad, dzaba mu što je uredio post kad je već bio citiran ;)
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 mar 2016, 01:33

amazon je napisao/la:Medjusobni
Hvala drug :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 mar 2016, 01:34

PipiDugaCarapa je napisao/la:
niko

slika
Tu je jad, dzaba mu što je uredio post kad je već bio citiran ;)
uh yebote ovo sam fulio :rol: :rol: :rol:

majke mi sad me strah kramar ce biti najskuplji igrac lige :rol: :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2016, 01:42

Najveci bijednik na forumu, za dres radi sta god hoces..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 mar 2016, 01:44

amazon je napisao/la:Jarane ne igrate u Engleskoj premier ligi..
Bitnije je sto ne igramo mijanmarsku...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 mar 2016, 01:46

Bolanos je napisao/la:
Davno sam ja pisao da brazilci veze nemaju, a meni se smijali.. :clap:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 mar 2016, 01:52

amazon je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Davno sam ja pisao da brazilci veze nemaju, a meni se smijali.. :clap:
Nakon tri tekme tesko je bilo sta reci, Cezara necu komentarisati dok je Emerson sigurno fin igrac ali tesko za nasu ligu. Iako je ona u takvom qrcu, tako rangirana itd. treba biti maher za nju.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 mar 2016, 01:55

Ma kakav Emerson jer kad ga uzmem u komparaciju s Wagnerom nebo i zemlja. Da je danas usla ona lopta Benke pred kraj, kad je stativu pogodio sad bi se pisala druga prica. Zajebanciju na stranu ali tjeranjem trenera necete nista dobiti.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 mar 2016, 01:59

amazon je napisao/la:Ma kakav Emerson jer kad ga uzmem u komparaciju s Wagnerom nebo i zemlja. Da je danas usla ona lopta Benke pred kraj, kad je stativu pogodio sad bi se pisala druga prica. Zajebanciju na stranu ali tjeranjem trenera necete nista dobiti.
Ja ne bih pricao istu pricu a ima jos takvih. Zamiski Wagnera da igra centralnog veznog? Daj ba. Ovo za trenera se djelimicno slazem ali..
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 13 mar 2016, 02:43

Nama ne igra puno rezultat u ovom trenutku, nerijeseno ili pobjeda isto nam dodje, koliko toliko smo sigurno u borbi za opstanak, ali ne mogu a da ne primjetim da se u zandje dvije utakmice dosta navlaci Zrinjskom. U Širokom Brijegu sam fakat mislio da je penal realno sviran, a penal za Široki opravdano ne sviran, ali su me strucnjaci pobili, i to priznajem, ipak je to njihova struka. Evo sviran im je i penal u Zenici. Da li stvarno ovo necemu vodi? Siguran sam da ce sudija poslije ovog meca biti suspendovan kao i ranije susrete kada je Čelik ostecen. Ali kakve to koristi ima osteceni klub? Kao sto rekoh, nama toliko bodovi u ovom trenutku nisu neophodni, ali dosta drugih klubova je time ostecen, na to mislim Sloboda, Sarajevo, i svi ostali koji se bore za titulu i Evropu.
Dokle cemo dopustiti da nam ljudi u zutom kroje tabelu? Sto je najgore to ne odlucuju oni, nego oni iz saveza
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

pasica
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pasica » 13 mar 2016, 07:42

pasica je napisao/la: I suma sumarum svega ovoga, sta je ovdje nelegalno? Premiranje slobode? Sta?
Ti se salis? :lol: :lol:
Samo odgovorite na jednostavno pitanje, pa cemo se saliti. Vi ste i dalje jedini klub koji se DOKAZANO bavi tim poslovima.
A Sisa Husic ima 8 dana zakonskog roka da dokaze ili demantuje svoje rijeci, nakon toga ide na sud gdje postoji velika mogucnost dozivotne zabrane obavljanja bilo koje funkcije u sportu. Jbg, malo se zaje.bao u koracima, vidjeti cemo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 mar 2016, 08:03

pasica je napisao/la:
pasica je napisao/la: I suma sumarum svega ovoga, sta je ovdje nelegalno? Premiranje slobode? Sta?
Ti se salis? :lol: :lol:
Samo odgovorite na jednostavno pitanje, pa cemo se saliti. Vi ste i dalje jedini klub koji se DOKAZANO bavi tim poslovima.
A Sisa Husic ima 8 dana zakonskog roka da dokaze ili demantuje svoje rijeci, nakon toga ide na sud gdje postoji velika mogucnost dozivotne zabrane obavljanja bilo koje funkcije u sportu. Jbg, malo se zaje.bao u koracima, vidjeti cemo.
Opet nisam dobio odgovor na pitanje, a i ne čudi me kada ne znaš razliku izmedju suda i disciplinske komisije, očigledno da sam naletio na kakvog srednjoškolca koji ne zna o čemu prica ;)

Uzivaj ;)

pasica
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pasica » 13 mar 2016, 08:27

pasica je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la: Ti se salis? :lol: :lol:
Opet nisam dobio odgovor na pitanje, a i ne čudi me kada ne znaš razliku izmedju suda i disciplinske komisije, očigledno da sam naletio na kakvog srednjoškolca koji ne zna o čemu prica ;)

Uzivaj ;)
Na glupa kontra pitanja ne odgovaram. Citirao si me, a nisi mi odgovorio na pitanje, nego izjavio glupost u fazonu "ti se salis", argumentovano nema sta. Ocito da ti ne znas razliku, al uskoro ces i sam moci procitati o kojem se tijelu radi. Ocigledno sam naletio na nekog bezkicmenjaka koji se iz protesta pokupi sa foruma, pa se onda kao ku.vica vraca, uzivaj.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.