Da je imao podrsku i uprave i igraca i navijaca, kao sto ju je Jesic imao, ne bi bili u situaciji u kojoj jesmo. Ali svejedno od njega nema nista.Bolanos je napisao/la:Jesi ozbiljan brate?Evolution87 je napisao/la:Donesite Kodru na ledjima iz Spanije
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hocemo Jurgena Klopa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Mehmed Janjos najbolji nas trener u zadnje vrijeme,sta li je s njim???????
pa ljudi moji kako ste tako naivni!?
kakva smjena trenera,kakvi bakrači!!!!
to je samo mazanje očiju po ko zna koji put
da sada dovegu gvardiolu sa ovim igrackim kadrom ne moze nista!
neka oni srede stanje u svojim glavama prvo ili neka funkcije prepuste nekome drugom pa onda neka mijenjaju trenere
neka oni srede stanje u svojim glavama prvo ili neka funkcije prepuste nekome drugom pa onda neka mijenjaju trenere
Sad kad covjek razmisli bas smo ovce ispali, ocekivali smo od lika koji se u klubu zadrzi po 6 mjeseci u prosjeku, da nam pravi ekipu na duze staze. Nek su uzeli nas lopatom, kad smo levati i kad se ovdje branilo sve i svasta.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da skrenu temu i skinu krivicu sa sebe, najlakse je trenera smijeniti. I tako svakih par mjeseci.zagorski je napisao/la:pa ljudi moji kako ste tako naivni!?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
-
- Kontakt:
sablja style. sa ovim bi danas osvojili 3 bobe smijem glavu staviti na panj.Sarajlijica1946 je napisao/la:Gori "strucnjak" od jesica nije vidjen a svakakvih je bilo!Dragan jovic je za njeg conte licno!
[youtube][/youtube]
a ovu legendu postaviti samo jednu tekmu, da poslije može dati komentar za igru kramara. (gledati od 1:18 do 1:48)
[youtube][/youtube]
moremo li mi biti sampioni....pardon sampinjoni

Sad i da otjeras Jesica moras mu isplatiti sve opet, a uhljebio je vec ove Bulicevce ko Kramar. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ne znam sto je tebi Jesic los trener...Kramar meni danas skorom pa solidan...ako mu zazmirim za ruku...ostalo je odigrao ko Carlos....a Jesicu treba dati podrsku, zasto ga tjerati....danas tesko naci posaojoker90 je napisao/la:Sad i da otjeras Jesica moras mu isplatiti sve opet, a uhljebio je vec ove Bulicevce ko Kramar.

Smjena trenera nam nista dobro nece donijeti osim trenutne satisfakcije. Vise sam za promjenu formacije.. Al' eto.. Postacemo kao kone - jedno kolo, jedan trener (Capljic)
Novog cemo svakako tjerati za dva-tri kola.. Ko god to bio..
Novog cemo svakako tjerati za dva-tri kola.. Ko god to bio..
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 13 mar 2016, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Cuj Jurcic u opticaju, pa ja ne znam jel ovi nasi u upravi traze goreg trenera nego sto imamo ili boljeg? Covjek otkako je dosao na klupu MB unazadio jim igru, ne mozes prepoznati vise tu ekipu, a vecinoma ostali isti igraci. Zayebali smo se kad smo doveli Jesica, a mogli smo recimo Darka Milanica (sad je vec postao novi-stari trener MB). Svako pola godine mi mijenjamo trenere, a ono sve gori od goreg dolaze.
Neka nam je Bog na pomoci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To mozemo reci za svakog trenera. A evo vidis da su price o klanu qarina i ocajEvolution87 je napisao/la:Da je imao podrsku i uprave i igraca i navijaca, kao sto ju je Jesic imao, ne bi bili u situaciji u kojoj jesmo. Ali svejedno od njega nema nista.Bolanos je napisao/la:Jesi ozbiljan brate?Evolution87 je napisao/la:Donesite Kodru na ledjima iz Spanije
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Odakle nama pravo da za nekoga ko je bio trener Dinama i Maribora, da za njega kazeomo da je los?ElCartel11 je napisao/la:Cuj Jurcic u opticaju, pa ja ne znam jel ovi nasi u upravi traze goreg trenera nego sto imamo ili boljeg? Covjek otkako je dosao na klupu MB unazadio jim igru, ne mozes prepoznati vise tu ekipu, a vecinoma ostali isti igraci. Zayebali smo se kad smo doveli Jesica, a mogli smo recimo Darka Milanica (sad je vec postao novi-stari trener MB). Svako pola godine mi mijenjamo trenere, a ono sve gori od goreg dolaze.
Covjek je vodio ekipu do lige prvaka, nerijeseno sa Realom igrao.
Neki dan je nasu igru opisao u jednoj recenici.
Koliko znam, navijaci Maribora su bili izricito protiv njegove smijene.
To ipak nesto govori.
Jedini proble kod trenera koji dolaze iz vana je taj sto su oni navikli trenirati profesionalce. Ovdje su amateri koji nisu u stanju sprovesti taktiku u djelo.
Dva razlicita sporta su fudbal ovdje i fudbal u Europi.
To je isto kao kad trener muske kosarkaske ekipe ode trenirari zenski klub.
Dva razlicita sporta totalno.
i tako svaka 3-4 mjeseca sve ispocetka...joker90 je napisao/la:Sad i da otjeras Jesica moras mu isplatiti sve opet, a uhljebio je vec ove Bulicevce ko Kramar.
pa do kada vise?!?
a neki su zasticeni kao pande u p.m.
Tesko ce Jesic otici ali mi smo prizeljkivali nekoga ko ce izgraditi sistem. Kako smo to ocekivali sa trenerom koji je promijenio 30 klubova nemam pojma.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Čeka se odluka #hijerarhije.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ovdje najbolje prolaze (kao treneri) oni koji su dobri motivatori i fakini,nesto kao ĆiroEvander je napisao/la:Odakle nama pravo da za nekoga ko je bio trener Dinama i Maribora, da za njega kazeomo da je los?ElCartel11 je napisao/la:Cuj Jurcic u opticaju, pa ja ne znam jel ovi nasi u upravi traze goreg trenera nego sto imamo ili boljeg? Covjek otkako je dosao na klupu MB unazadio jim igru, ne mozes prepoznati vise tu ekipu, a vecinoma ostali isti igraci. Zayebali smo se kad smo doveli Jesica, a mogli smo recimo Darka Milanica (sad je vec postao novi-stari trener MB). Svako pola godine mi mijenjamo trenere, a ono sve gori od goreg dolaze.
Covjek je vodio ekipu do lige prvaka, nerijeseno sa Realom igrao.
Neki dan je nasu igru opisao u jednoj recenici.
Koliko znam, navijaci Maribora su bili izricito protiv njegove smijene.
To ipak nesto govori.
Jedini proble kod trenera koji dolaze iz vana je taj sto su oni navikli trenirati profesionalce. Ovdje su amateri koji nisu u stanju sprovesti taktiku u djelo.
Dva razlicita sporta su fudbal ovdje i fudbal u Europi.
To je isto kao kad trener muske kosarkaske ekipe ode trenirari zenski klub.
Dva razlicita sporta totalno.
- franklampard8
- Kontakt:
Jel Jesa bivsi?
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, JavierBosnia, Kajkutenjoyer, MaroonBjelave, roccosiffredi, TheTruth34 i 40 gostiju.