FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2016, 23:12

Jel Kramar sam uzeo ispisnicu!?Gdje su nam insajderi!?

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 mar 2016, 23:14

Ja mislim da ste svi otisli malo predaleko i da treba malo ohladiti glavu. Nije sve bajno ali pretjerujete. Smirite se i lagano u u utorak na tekmu... Svi bi mi voljeli sve i odmah ali ne ide to tako. Wenger je u Arsenalu za 20 godina potrosio milijardu funti i osvojio jednu titulu... Ne kazem da nekoga treba trpiti toliko ali treba pustiti ljude da rade jer su pokazali i dokazali da vole klub i ako oni vjeruju Jesicu onda ga i mi mozemo podrzati bar do kraja sezone... Iz svake krize smo izlazili jos jaci pa ce tako biti i ovaj put!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 23:16

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel Kramar sam uzeo ispisnicu!?Gdje su nam insajderi!?
Danas meni muka gledajući ga i kontajuči po kojoj li je osnovi dosao u FKS,lik pogubljen totalno...pa u prvom poluvremenu su nas ubijali po njegovoj strani,još kao šlag na tortu debilno skrivljen penal :facepalm:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2016, 23:19

zagorski je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel Kramar sam uzeo ispisnicu!?Gdje su nam insajderi!?
Danas meni muka gledajući ga i kontajuči po kojoj li je osnovi dosao u FKS,lik pogubljen totalno...pa u prvom poluvremenu su nas ubijali po njegovoj strani,još kao šlag na tortu debilno skrivljen penal :facepalm:
Suvisno pricati o tom liku,gdje on lopte igrao je ne znam!Iz vrbanjuse bar mogu iz auta loptu ubaciti!Imali ko gif da napravi o autu cuvenog kramara hahahaha.**** li ga jesic i bulic,comor je za njeg igracina!

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 12 mar 2016, 23:20

Sarajlijica1946 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Suvisno pricati o tom liku,gdje on lopte igrao je ne znam!Iz vrbanjuse bar mogu iz auta loptu ubaciti!Imali ko gif da napravi o autu cuvenog kramara hahahaha.**** li ga jesic i bulic,comor je za njeg igracina!

kad je bio taj aut otprilike?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2016, 23:21

Prvo poluvrijeme sigurno je bilo

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 mar 2016, 23:22

Treba malo spustiti tenzije i ohladiti glavu.. ja sam danas drhtao kao prut. Izgubili smo dva boda od ekipe koja ce mozda jos toliko bodova osvojiti do kraja prvenstva :( tuznije od ovoga ne moze..
al treba dati podrsku i probati osvojiti makar kup..
Ljudi nikada nisam pljuvao po nasim igracima, a za kramara cu reci da je ubjedljivo nas najlosiji igrac u zadnjih 15 godina
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 23:25

esprit24 je napisao/la:Treba malo spustiti tenzije i ohladiti glavu.. ja sam danas drhtao kao prut. Izgubili smo dva boda od ekipe koja ce mozda jos toliko bodova osvojiti do kraja prvenstva :( tuznije od ovoga ne moze..
al treba dati podrsku i probati osvojiti makar kup..
Ljudi nikada nisam pljuvao po nasim igracima, a za kramara cu reci da je ubjedljivo nas najlosiji igrac u zadnjih 15 godina
ma nemoj tako on je Ješića 'zadovoljio' na 'probi' :puke:

High

Post Postao/la High » 12 mar 2016, 23:26

Ne žurite s procjenama o Kramparu. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajevolljubavi
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevolljubavi » 12 mar 2016, 23:27

Da mi je docekat da odigramo utakmicu bez primljenog gola rodio bi se

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 23:28

U slucaju da ne prodje kako treba za nas u utorak, dostojanstveno cestitati Slobodi i napustiti stadion u miru. Sloboda je uradila sve ono cemu smo mi tezili sa puno manje para, ekipa sa jakim strucnjakom na klupi, glavom i repom te SISTEMOM. Nece biti sramota ako ispadnemo od njih.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 23:29

Bolanos je napisao/la:U slucaju da ne prodje kako treba za nas u utorak, dostojanstveno cestitati Slobodi i napustiti stadion u miru. Sloboda je uradila sve ono cemu smo mi tezili sa puno manje para, ekipa sa jakim strucnjakom na klupi, glavom i repom te SISTEMOM. Nece biti sramota ako ispadnemo od njih.
+1

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2016, 23:30

zagorski je napisao/la:
Brate on je krampa ali mu dulja nije ništa pomagao poginuo je momak naprotiv dulja ga je zavaljivao izbacivajuči one iz Rudara u kontru tako da sud o njemu neču da donosim nikad nikog nisu zavalili kao kramara danas neka je sramota kapitena najlošiji je bio daleko.
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2016, 23:31

Ma i da prodjes Slobodu u polufinalu te ceka Radnik, Siroki i Zeljeznicar..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2016, 23:31

Sarajlijica1946 je napisao/la: Suvisno pricati o tom liku,gdje on lopte igrao je ne znam!Iz vrbanjuse bar mogu iz auta loptu ubaciti!Imali ko gif da napravi o autu cuvenog kramara hahahaha.**** li ga jesic i bulic,comor je za njeg igracina!
Joj i zaboravio sam na onaj aut! :urnebes: Fine ce neko pare uzeti sto je uhljebio ovog igraca u nas klub, odavno nismo losijeg imali.

@Bolanos, znas da to ne ide kod nas tako, nazalost. Ako ispadnemo od Slobode, vec znam sta ce biti i kako, mucno ce to biti za gledanje i nadam se da cemo proci kako znamo i umijemo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 mar 2016, 23:32

Vidim Faktor pise kako je naša uprava vec pocela pregovore sa Krunoslavom Jurčićem. Ne interesuje me je li to istina ili ne, samo imam jedno pitanje za našu gospodu. Jeste li obavili pregovore sami sa sobom, kad će početi korjenite promjene bilo vašeg ponašanja ili promjene u strukturi uprave?
SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 23:33

sekac je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Brate on je krampa ali mu dulja nije ništa pomagao poginuo je momak naprotiv dulja ga je zavaljivao izbacivajuči one iz Rudara u kontru tako da sud o njemu neču da donosim nikad nikog nisu zavalili kao kramara danas neka je sramota kapitena najlošiji je bio daleko.
i to je tacno,sem par prodora na pocetku Dulj je kriminalan bio

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 mar 2016, 23:34

MortemHz je napisao/la:Ma i da prodjes Slobodu u polufinalu te ceka Radnik, Siroki i Zeljeznicar..
Bolje dostojanstveno ispasti, nego dozivjeti da svi mole boga da smo im mi sledeci protivnik (ko sto su nekad molili boga da ne budemo) :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 12 mar 2016, 23:35

Bolanos je napisao/la:U slucaju da ne prodje kako treba za nas u utorak, dostojanstveno cestitati Slobodi i napustiti stadion u miru. Sloboda je uradila sve ono cemu smo mi tezili sa puno manje para, ekipa sa jakim strucnjakom na klupi, glavom i repom te SISTEMOM. Nece biti sramota ako ispadnemo od njih.
bgm je sramota :plac: :plac:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 23:36

sekac je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Nekonstantnost je Harisov najveci problem. Kad su se ovdje gadjali ciframa od 3-4 miliona eura za njega upozoravao sam fmda se raja sabere ali uvijek je glasnija ova skupina koja jw tu u diskusiji samo kad je situacija ok, ja ispao neko ko ne voli FKS. Da mi je naci tu BUDALU koja ce za igraca iz nase lige dati te pare jos sa ovom statistikom.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 25 gostiju.