'ajmo sad prestat' sa off-topicom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mislim da imaju samo golovi na sport 1realancojk je napisao/la:ima li video izvještaj sa današnje utakmice?
Naravno dragaAerials je napisao/la:ja tako pišem, neka ti Doe potvrdi
Nije, ona dolazi na svaku utakmicuChinaglia je napisao/la:znaci, ipak je teta Tidza u pitanju
Mislim da Sarić i Kostić neće moći igrati protiv Želje, zbog kartona. Valja nam krpit odbranu u toj utakmici, pogotovo ako Mehmedagić mora pauzirati duže... a za njeg nikakve konkretne informacije nije bilo nakon povrede protiv Sarajeva.fukara87 je napisao/la:Cestitao bih domacinima na fer navijanju i nisu nam ama bas nista dobacivali i ako smo bili na istoj tribini, uvijek su bili dobri domacini, mogli smo danas glat izgubit da nije onaj profulao 100 % sansu kod 1-0 da je pogodio za 2-0 sreca pa nije po nas, bas smo prvo poluvrijeme odigrali lose i u drugom se probudimo i izjednacimo autogolom bas kao sto su i oni poveli, kod 1-1 lik prodje Efendica i pogodi stativu sa 2 metrai onda naravno kazna za promasaj i to je to, sve u svemu odlicno smo odigrali utakmicu s obzirom da smo igrali 3 utakmice u 6 dana sto nije malo.
Nego ko nece imati pravo igrati protiv Zeljeznicara ?
MEHMEDAGIC 2 SEDMICE OUTScorpio10 je napisao/la:Mislim da Sarić i Kostić neće moći igrati protiv Želje, zbog kartona. Valja nam krpit odbranu u toj utakmici, pogotovo ako Mehmedagić mora pauzirati duže... a za njeg nikakve konkretne informacije nije bilo nakon povrede protiv Sarajeva.fukara87 je napisao/la:Cestitao bih domacinima na fer navijanju i nisu nam ama bas nista dobacivali i ako smo bili na istoj tribini, uvijek su bili dobri domacini, mogli smo danas glat izgubit da nije onaj profulao 100 % sansu kod 1-0 da je pogodio za 2-0 sreca pa nije po nas, bas smo prvo poluvrijeme odigrali lose i u drugom se probudimo i izjednacimo autogolom bas kao sto su i oni poveli, kod 1-1 lik prodje Efendica i pogodi stativu sa 2 metrai onda naravno kazna za promasaj i to je to, sve u svemu odlicno smo odigrali utakmicu s obzirom da smo igrali 3 utakmice u 6 dana sto nije malo.
Draga, salji taj link...Aerials je napisao/la:Mislim da imaju samo golovi na sport 1realancojk je napisao/la:ima li video izvještaj sa današnje utakmice?
Merzic je pojacanje,,,i danas dobro odigrao...Salihovica se moramo cuvat...nek nam je Bog na pomocifukara87 je napisao/la:Merzic i Salihovic stoperski par protiv Zelje
Je*eno pa hajdstaragarda je napisao/la:MEHMEDAGIC 2 SEDMICE OUTScorpio10 je napisao/la:Mislim da Sarić i Kostić neće moći igrati protiv Želje, zbog kartona. Valja nam krpit odbranu u toj utakmici, pogotovo ako Mehmedagić mora pauzirati duže... a za njeg nikakve konkretne informacije nije bilo nakon povrede protiv Sarajeva.fukara87 je napisao/la:Cestitao bih domacinima na fer navijanju i nisu nam ama bas nista dobacivali i ako smo bili na istoj tribini, uvijek su bili dobri domacini, mogli smo danas glat izgubit da nije onaj profulao 100 % sansu kod 1-0 da je pogodio za 2-0 sreca pa nije po nas, bas smo prvo poluvrijeme odigrali lose i u drugom se probudimo i izjednacimo autogolom bas kao sto su i oni poveli, kod 1-1 lik prodje Efendica i pogodi stativu sa 2 metrai onda naravno kazna za promasaj i to je to, sve u svemu odlicno smo odigrali utakmicu s obzirom da smo igrali 3 utakmice u 6 dana sto nije malo.
Ponovo kazem, da nam je sad Senad Husic ili barem Laki, da Pero ide na stopera sa Merzicem, jer Sale je los, pogotovo za onakvu ekipu Zeljestaragarda je napisao/la:Merzic je pojacanje,,,i danas dobro odigrao...Salihovica se moramo cuvat...nek nam je Bog na pomocifukara87 je napisao/la:Merzic i Salihovic stoperski par protiv Zelje
ipak nema, pomiješala sam sa utakmicom Čelik - ZrinjskiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Draga, salji taj link...Aerials je napisao/la:Mislim da imaju samo golovi na sport 1realancojk je napisao/la:ima li video izvještaj sa današnje utakmice?
Vidim ja da nema, trazim a nema nigdjeAerials je napisao/la:ipak nema, pomiješala sam sa utakmicom Čelik - ZrinjskiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Draga, salji taj link...Aerials je napisao/la: Mislim da imaju samo golovi na sport 1
Trenutno korisnika/ca: BLN030, prisonbreak i 10 gostiju.