Neznam.bilo je kontakta al je kod naseg penala bilo puno cisca situacija jer je bilo manje igraca,kod one situacije je guzva bila.rigotina je napisao/la:nijeshalabajzer je napisao/la:Ajde kad si vec tako realan, nadji i sizuaciju u 1. poluvremenu, kada je oboren Mahir Karic s ledja u kaznenom prostoru Zrinje, pa nam prokomentarisi da li je bio kazneni udaracGradKamena je napisao/la:Cist penal ko suza neznam o cem pricate,pogletajte malo bolje !
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sloboda je prvak.Kraj.
Da, osim ako se situacija ne promjeni.bojler je napisao/la:Onda prijavljujete Bilino jel ?DoeTz je napisao/la:Ne moze.bojler je napisao/la:Jel moze Sloboda igra na Tusnju utakmice za Lp ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jesu rodzeni danas zapeli ko protiv Zelje ili su onako izasli na teren reda radi.
-
- Kontakt:
Ok, realno receno iz tvoje pozicije, jer gledao si sa tribine. Na TV-u je fino prikazan ponovljeni snimak, gdje se vidi da vas igrac gazi na nogu igraca Celika i pada ko pokosen u sesnestercu, a sudija kao da je jedva docekao da svira. Bilo kako bilo nek je sretno u nastavku. Moje simpatije su na strani Slobode.GradKamena je napisao/la:Mogo je svirat i no mirne duse bio sam udaljen deset 15 metara od mjesta događaja,nebi mu niko nista reko,al isto tako nemorete tvrdit da ono nije penal.shalabajzer je napisao/la:Ajde kad si vec tako realan, nadji i sizuaciju u 1. poluvremenu, kada je oboren Mahir Karic s ledja u kaznenom prostoru Zrinje, pa nam prokomentarisi da li je bio kazneni udaracGradKamena je napisao/la:Cist penal ko suza neznam o cem pricate,pogletajte malo bolje !
-
- Kontakt:
Joj ovog Azmira sto nas levati. Obeco nam opstanak, a on otisao na titulu 

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Lijepo je Azmir isprao mozak Tuzlacima. Ako ne uzmu titulu, svi su krivi osim njih 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Posluzio bi nam koliko toliko. Dobar je da uleti u 60-70 minuti na umornu odbranu. Nek sada ide u Empoli, yebes ga.krmpotich je napisao/la:Puno je i to, a i sta ce vam? Jedino za klupejovanmaksimovic je napisao/la: a mogli su ga fino prodati za finu cifru i vise nego sto vrijedi...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Upo ti od Mijerigotina je napisao/la:nijeshalabajzer je napisao/la:Ajde kad si vec tako realan, nadji i sizuaciju u 1. poluvremenu, kada je oboren Mahir Karic s ledja u kaznenom prostoru Zrinje, pa nam prokomentarisi da li je bio kazneni udaracGradKamena je napisao/la:Cist penal ko suza neznam o cem pricate,pogletajte malo bolje !
zato je Sevko znaokrmpotich je napisao/la:Dzaba penal kada flop ne zna zaćerat'podaaaj je napisao/la: urota protiv slobode, nisi ti to vidio fino. i danas Sarajevu opet svirali nepostojeci penal.
:

za potpunu histeriju kamiondzije...
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
-
- Kontakt:
Sa tipovima zaostalim u razvoju ne zelim da polemisem...hvala lijepo i zaobidji postove mojerigotina je napisao/la:nijeshalabajzer je napisao/la:Ajde kad si vec tako realan, nadji i sizuaciju u 1. poluvremenu, kada je oboren Mahir Karic s ledja u kaznenom prostoru Zrinje, pa nam prokomentarisi da li je bio kazneni udaracGradKamena je napisao/la:Cist penal ko suza neznam o cem pricate,pogletajte malo bolje !

Svaku utakmicu vam penal sviraju. Je l' vas sramota? Ma zapravo mi i ne moraš odgovorit', neću na muku da vam prisjedam.podaaaj je napisao/la:zato je Sevko znaokrmpotich je napisao/la:Dzaba penal kada flop ne zna zaćerat'podaaaj je napisao/la: urota protiv slobode, nisi ti to vidio fino. i danas Sarajevu opet svirali nepostojeci penal.
:
za potpunu histeriju kamiondzije...

SlevinKelevra je napisao/la:Ovi tuzlaci ga bas pretjeruju...Ljudi umislili da titula mora na Tusanj i ako tako ne bude, nece biti regularno. Ako se tako steli Zrinjskom, zasto su osteceni prije dva kola, jer su oba gola Sarajeva sumnjiva?
Ima neregularnosti, ali ne treba pretjerivati sa teorijama zavjere

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
Sve jasno...
Zaustavi na 0.34
IPAK JE PENAL...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 12 mar 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
- primasquadra
- Kontakt:
jeli ga ovo brcno po nogama ?slobodnjak je napisao/la:
Sve jasno...
Zaustavi na 0.34
SlevinKelevra je napisao/la:Ovi tuzlaci ga bas pretjeruju...Ljudi umislili da titula mora na Tusanj i ako tako ne bude, nece biti regularno. Ako se tako steli Zrinjskom, zasto su osteceni prije dva kola, jer su oba gola Sarajeva sumnjiva?
Ima neregularnosti, ali ne treba pretjerivati sa teorijama zavjere
Ne mora na Tušanj, ko je to od nas napisao? Ne vadi stvari iz konteksta, svi su ovdje negodovali da se navlači Zrinjskom zbog očiglednih situacija u ova 2 kola, ne samo mi.
A to između njih i Sarajeva u onoj utakmici pa oni su tu jedni drugima namjestili.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Isplacujel Zrinja na vrijeme ?
Mozemo se mi prepucavat i sve too..ali mi je nejasno ako klub ima takvog covjeka iza sebe kao sto je Tan i sponzora TA,dozvoli sebi toliko promjena trenera i igraca.. Dzeno nije neki strucnjak,ali Sarajevo je igralo lijepo za oko,samo sto nije imao srece.. dodje ove strucnjak na klupi,raspusti pola ekipe koja je osvojila titulu i svojom filozofijom unazadio igru i rezultate..svaka cast na transferu Cimirota i Stojceva,lijepe pare se.uzele,ako sam kojeg izostavio,napomeni me.. smijem glavu dati da bi Sarajevo puno bolje igralo da imaju tu Puzigaca,Tatomirovic,Velkoski itd.nego ova dva brazilca i jos par njih.. i da se rijesi ovog strucnjaka jer je otjerao par kvalitetnih igraca za nase lige.Bolanos je napisao/la:Ima istine za igracki kadar. Uprava je kiksala kad je Ibrakovicu dala sportski segment u ruke.harry_90 je napisao/la:Pobudalili na temi Sarajeva..do jucer Gargamel i Dinokio bili heroji,danas im psuju sve redom i traze ostavke![]()
Svaka cast ko im dovede Gargamela iz Mijanmara na klupu,posteno ih je zaebo![]()
Dinokio neka ne ide dok ne vrati 20 milja,posto su Ibrakovic i punac pobjegli..onda mu Azmir moze ponudit posao,neka bude ekonom u klubu...
Imaju milione,ne valjaju Tatomirovic,Velkoski,Puzigaca itd. Al zato valjaju Bekici,Rustemovic i mijanmarski brazilci,koje im je Gargamel uvalio..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ono pogotovo nije penalshalabajzer je napisao/la:Ajde kad si vec tako realan, nadji i sizuaciju u 1. poluvremenu, kada je oboren Mahir Karic s ledja u kaznenom prostoru Zrinje, pa nam prokomentarisi da li je bio kazneni udaracGradKamena je napisao/la:Cist penal ko suza neznam o cem pricate,pogletajte malo bolje !

hahahah lutko moja kako da me bude sramota kad je nesto cisto kao suza. to sto za vas penali, zuti kartoni nisu sastavni dio fudbala to je vas problem.NKMramor je napisao/la:Svaku utakmicu vam penal sviraju. Je l' vas sramota? Ma zapravo mi i ne moraš odgovorit', neću na muku da vam prisjedam.krmpotich je napisao/la:zato je Sevko znaopodaaaj je napisao/la:
Dzaba penal kada flop ne zna zaćerat'
za potpunu histeriju kamiondzije...![]()
znaci danas su u prijedoru bila dva cista penala, jedan za Sarajevo a jedan za Rudar. Isto tako su i prijedorcani danas kao i vi, pokusali grubim startovima zaustavljat Duljevica i sta treba sudija da ne daje kartone mozda. naucite se pravilima pa onda placite. danas odlicno sudjenje u prijedoru, a da ima gresaka u sudjenju ima i to vjeruj mi svaki klub ponekad osjeti.
a sto se muke tice, vama ce na kraju sezone biti najmucnije jer ce od prevelikih ocekivanja uslijediti hladan tus i sipak na kraju sezone, vjerovatno uz nas koji s ovakvim igrama necemo ni u evropu.

⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.