Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

GradKamena
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la GradKamena » 12 mar 2016, 19:48

rigotina je napisao/la:
shalabajzer je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Cist penal ko suza neznam o cem pricate,pogletajte malo bolje !
Ajde kad si vec tako realan, nadji i sizuaciju u 1. poluvremenu, kada je oboren Mahir Karic s ledja u kaznenom prostoru Zrinje, pa nam prokomentarisi da li je bio kazneni udarac :)
nije
Neznam.bilo je kontakta al je kod naseg penala bilo puno cisca situacija jer je bilo manje igraca,kod one situacije je guzva bila.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2016, 19:48

Sloboda je prvak.Kraj.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 mar 2016, 19:48

bojler je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
bojler je napisao/la:Jel moze Sloboda igra na Tusnju utakmice za Lp ?
Ne moze.
Onda prijavljujete Bilino jel ?
Da, osim ako se situacija ne promjeni.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 mar 2016, 19:50

Jesu rodzeni danas zapeli ko protiv Zelje ili su onako izasli na teren reda radi.

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 12 mar 2016, 19:51

GradKamena je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Cist penal ko suza neznam o cem pricate,pogletajte malo bolje !
Ajde kad si vec tako realan, nadji i sizuaciju u 1. poluvremenu, kada je oboren Mahir Karic s ledja u kaznenom prostoru Zrinje, pa nam prokomentarisi da li je bio kazneni udarac :)
Mogo je svirat i no mirne duse bio sam udaljen deset 15 metara od mjesta događaja,nebi mu niko nista reko,al isto tako nemorete tvrdit da ono nije penal.
Ok, realno receno iz tvoje pozicije, jer gledao si sa tribine. Na TV-u je fino prikazan ponovljeni snimak, gdje se vidi da vas igrac gazi na nogu igraca Celika i pada ko pokosen u sesnestercu, a sudija kao da je jedva docekao da svira. Bilo kako bilo nek je sretno u nastavku. Moje simpatije su na strani Slobode.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2016, 19:52

Joj ovog Azmira sto nas levati. Obeco nam opstanak, a on otisao na titulu :think:

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Lillard » 12 mar 2016, 19:54

Lijepo je Azmir isprao mozak Tuzlacima. Ako ne uzmu titulu, svi su krivi osim njih :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 12 mar 2016, 19:54

krmpotich je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: a mogli su ga fino prodati za finu cifru i vise nego sto vrijedi... :cool:
Puno je i to, a i sta ce vam? Jedino za klupe :thumbup:
Posluzio bi nam koliko toliko. Dobar je da uleti u 60-70 minuti na umornu odbranu. Nek sada ide u Empoli, yebes ga.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

titi14oldschool
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la titi14oldschool » 12 mar 2016, 19:54

rigotina je napisao/la:
nije
Upo ti od Mije

podaaaj
Kontakt:

Post Postao/la podaaaj » 12 mar 2016, 19:56

krmpotich je napisao/la:
podaaaj je napisao/la: urota protiv slobode, nisi ti to vidio fino. i danas Sarajevu opet svirali nepostojeci penal.
:
Dzaba penal kada flop ne zna zaćerat' :rol:
zato je Sevko znao ;)
za potpunu histeriju kamiondzije...
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 12 mar 2016, 19:56

rigotina je napisao/la:
nije
Sa tipovima zaostalim u razvoju ne zelim da polemisem...hvala lijepo i zaobidji postove moje ;)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 mar 2016, 19:57

podaaaj je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
podaaaj je napisao/la: urota protiv slobode, nisi ti to vidio fino. i danas Sarajevu opet svirali nepostojeci penal.
:
zato je Sevko znao ;)
Svaku utakmicu vam penal sviraju. Je l' vas sramota? Ma zapravo mi i ne moraš odgovorit', neću na muku da vam prisjedam. :lol: :wave:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 12 mar 2016, 19:58

SlevinKelevra je napisao/la:Ovi tuzlaci ga bas pretjeruju... :roll: Ljudi umislili da titula mora na Tusanj i ako tako ne bude, nece biti regularno. Ako se tako steli Zrinjskom, zasto su osteceni prije dva kola, jer su oba gola Sarajeva sumnjiva? :think: Ima neregularnosti, ali ne treba pretjerivati sa teorijama zavjere :roll:
:thumbup: :clap:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 12 mar 2016, 20:00

Sve jasno...
Zaustavi na 0.34
IPAK JE PENAL...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 12 mar 2016, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 12 mar 2016, 20:04

slobodnjak je napisao/la:
Sve jasno...
Zaustavi na 0.34
jeli ga ovo brcno po nogama ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2016, 20:05

SlevinKelevra je napisao/la:Ovi tuzlaci ga bas pretjeruju... :roll: Ljudi umislili da titula mora na Tusanj i ako tako ne bude, nece biti regularno. Ako se tako steli Zrinjskom, zasto su osteceni prije dva kola, jer su oba gola Sarajeva sumnjiva? :think: Ima neregularnosti, ali ne treba pretjerivati sa teorijama zavjere :roll:

Ne mora na Tušanj, ko je to od nas napisao? Ne vadi stvari iz konteksta, svi su ovdje negodovali da se navlači Zrinjskom zbog očiglednih situacija u ova 2 kola, ne samo mi.

A to između njih i Sarajeva u onoj utakmici pa oni su tu jedni drugima namjestili. :P
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2016, 20:07

Isplacujel Zrinja na vrijeme ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2016, 20:08

Bolanos je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Pobudalili na temi Sarajeva..do jucer Gargamel i Dinokio bili heroji,danas im psuju sve redom i traze ostavke :urnebes:

Svaka cast ko im dovede Gargamela iz Mijanmara na klupu,posteno ih je zaebo :rol:

Dinokio neka ne ide dok ne vrati 20 milja,posto su Ibrakovic i punac pobjegli..onda mu Azmir moze ponudit posao,neka bude ekonom u klubu...

Imaju milione,ne valjaju Tatomirovic,Velkoski,Puzigaca itd. Al zato valjaju Bekici,Rustemovic i mijanmarski brazilci,koje im je Gargamel uvalio.. :bow:
Ima istine za igracki kadar. Uprava je kiksala kad je Ibrakovicu dala sportski segment u ruke.
Mozemo se mi prepucavat i sve too..ali mi je nejasno ako klub ima takvog covjeka iza sebe kao sto je Tan i sponzora TA,dozvoli sebi toliko promjena trenera i igraca.. Dzeno nije neki strucnjak,ali Sarajevo je igralo lijepo za oko,samo sto nije imao srece.. dodje ove strucnjak na klupi,raspusti pola ekipe koja je osvojila titulu i svojom filozofijom unazadio igru i rezultate..svaka cast na transferu Cimirota i Stojceva,lijepe pare se.uzele,ako sam kojeg izostavio,napomeni me.. smijem glavu dati da bi Sarajevo puno bolje igralo da imaju tu Puzigaca,Tatomirovic,Velkoski itd.nego ova dva brazilca i jos par njih.. i da se rijesi ovog strucnjaka jer je otjerao par kvalitetnih igraca za nase lige.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 12 mar 2016, 20:10

Ono pogotovo nije penal :bih:

podaaaj
Kontakt:

Post Postao/la podaaaj » 12 mar 2016, 20:13

NKMramor je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
podaaaj je napisao/la:

zato je Sevko znao ;)
Svaku utakmicu vam penal sviraju. Je l' vas sramota? Ma zapravo mi i ne moraš odgovorit', neću na muku da vam prisjedam. :lol: :wave:
hahahah lutko moja kako da me bude sramota kad je nesto cisto kao suza. to sto za vas penali, zuti kartoni nisu sastavni dio fudbala to je vas problem.
znaci danas su u prijedoru bila dva cista penala, jedan za Sarajevo a jedan za Rudar. Isto tako su i prijedorcani danas kao i vi, pokusali grubim startovima zaustavljat Duljevica i sta treba sudija da ne daje kartone mozda. naucite se pravilima pa onda placite. danas odlicno sudjenje u prijedoru, a da ima gresaka u sudjenju ima i to vjeruj mi svaki klub ponekad osjeti.
a sto se muke tice, vama ce na kraju sezone biti najmucnije jer ce od prevelikih ocekivanja uslijediti hladan tus i sipak na kraju sezone, vjerovatno uz nas koji s ovakvim igrama necemo ni u evropu. :D
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.