FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Testo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Testo » 12 mar 2016, 18:52

E hajde da vidimo "napredak" našeg kluba od dolaska tana što se tiče igračkog kadra, a teren je glavno mjerilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FK Sarajevo 2012. godine protiv levskog(doba "viršli"):

Adilović, Torlak, Tatomirović, Belošević(Tadejević), Dupovac, Sesar, Husejinović , Šunjevarić, Zlatković , Hadžić, Suljić
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FK Sarajevo 2106. godina(doba "pišamo po sirotinji"):

Pavlović, Kovačević, Kalasi(Kadušić), Almir Bekić, Barbarić, Rustem, Dulja, Emerson(Radovac), Benko(Cezar, Amer Bekić), Simeunović
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adilović > Pavlović
Torlak > Barbarić
Dupovac = Kova (otprilike tu su negdje)
Tatko(desni bek) < Kalasi(Kadušić je još mlad, ali ima potencijala)
Beli = Almir Bekić (odbrana nula bodova, više su usmjereni ofanzivno)... Zlatković,Tadejević = Kramar
Sesar > Rustem (daleko korisniji igrač koji igra u oba pravca za razliku od ovog manekena)
Husejinović > Dulja (ljubimac navijača vs jedan veliki potencijal koji ide na kraju sezone )
Šunjevarić lošiji od Emersona , ali tu je negdje sa projektom (Emerson je desetka ali u nedostatku CM on krpi tu poziciju)
Hadžić lošiji igrač od Benke mada se hadzija mogao pohvaliti dobrom efikasnošću
Suljić > Simeunović

Ovo je najbolji pokazatelj kakvu mi imamo upravu i koliko smo napredovali sad kad imamo pare. Kasnije kad se smirim cu napisati jos jedan post.
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 12 mar 2016, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 mar 2016, 18:52

Evander je napisao/la:Neko jos vjeruje da Uscuplic ima ikakve zasluge za prvenstvo?
Alo ba ljudi, dozovite se.
Uscuplic je marioneta koja blage veze sa fudbalom nema.
Mi navijaci smo isto krivi. Nakon titule, trebali smo slaviti jedan dan, a vec sutra smo svima trebali hebati mater za brukanja i bezobrazluk tokom sezone.
Imali smo ubijedljivo najskuplji tim i kriminalnu igru. Titulu uzeli iskljucivo jer su drugi bili jos losiji od nas.
Da smo tad reagovali, ne bi se doveli u situaciju u kojoj smo sad.
Ne izlazak u Europu bi bio katastrofa, a realno blizu smo toga.
Klub nam vode neznalice. To ko ne vidi, corav je.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Eto Jesic je stručnjak ,Dzeno je osvojio i to je činjenica ,osvojio je i titulu i kup.Kako smo igrali boli me ****,osvajali smo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 mar 2016, 18:54

Tana i Cardiffa zaboli ona stvar isto što ove naše zabole neka stvar za visočku Bosnu. Tako to nekako dođe.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 mar 2016, 18:55

Najmanji krivci za sadasnju situaciju su igraci. Nisu oni selektirali ekipu niti birali taktiku niti stavljali najbolje igrace na klupu. Jedini krivac je Jesic. Prica treba ici u tom smjeru.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 18:56

Testo je napisao/la:E hajde da vidimo "napredak" našeg kluba od dolaska tana što se tiče igračkog kadra, a teren je glavno mjerilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adilović, Torlak, Tatomirović, Belošević(Tadejević), Dupovac, Sesar, Husejinović , Šunjevarić, Zlatković , Hadžić, Suljić
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pavlović, Kovačević, Kalasi(Kadušić), Almir Bekić, Barbarić, Rustem, Dulja, Emerson(Radovac), Benko(Cezar, Amer Bekić), Simeunović
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adilović > Pavlović
Torlak > Barbarić
Beli = Almir Bekić (odbrana nula bodova, više su usmjereni ofanzivno)... Zlatković,Tadejević = Kramar
Sesar > Rustem (daleko korisniji igrač koji igra u oba pravca za razliku od ovog manekena)
Husejinović > Dulja (ljubimac navijača vs jedan veliki potencijal koji ide na kraju sezone )
Šunjevarić lošiji od Emersona , ali tu je negdje sa projektom (Emerson je desetka ali u nedostatku CM on krpi tu poziciju)
Suljić > Simeunović

Ovo je najbolji pokazatelj kakvu mi imamo upravu i koliko smo napredovali sad kad imamo pare. Kasnije kad se smirim cu napisati jos jedan post.
doktorski :)
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2016, 18:56

Utakmicu nisam gledao, ne znam ni hoću li!
JEŠIĆU ODLAZI

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 mar 2016, 18:56

Igra protiv Atromitosa u grckoj i Borusije na Hasetu je dokazala da Dzenan zna nesto , tom covjeku je falilo srece i iskustva da bude dugogodisnji trener FKS
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 mar 2016, 18:57

hilmo je napisao/la:Utakmicu nisam gledao, ne znam ni hoću li!
JEŠIĆU ODLAZI
Hilmo, legendo, šta ti misliš o upravi, Dini, Kusti i ostalim?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 mar 2016, 18:58

Evander je napisao/la:Neko jos vjeruje da Uscuplic ima ikakve zasluge za prvenstvo?
Mi navijaci smo isto krivi. Nakon titule, trebali smo slaviti jedan dan, a vec sutra smo svima trebali hebati mater za brukanja i bezobrazluk tokom sezone.
Imali smo ubijedljivo najskuplji tim i kriminalnu igru. Titulu uzeli iskljucivo jer su drugi bili jos losiji od nas.

Je li i u kupu u Mostaru 1-3 marioneta? Kad si jos slavio na Bilinom osim u finalu kupa sa Dzenom? Isto vrijedi i za BB. U Grckoj Ibrak sredio 1-3? U Norveskoj isto?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 18:58

Testo je napisao/la:E hajde da vidimo "napredak" našeg kluba od dolaska tana što se tiče igračkog kadra, a teren je glavno mjerilo.

Adilović, Torlak, Tatomirović, Belošević(Zlatković, Tadejević), Dupovac, Sesar, Husejinović , Šunjevarić, Zlatković , Hadžić, Suljić

Adilović > Pavlović
Torlak > Barbarić
Suljić > Simeunović

I jesmo li se mi prodali kinezu za ovo?
Ako se vec moralo naguziti nekome, trebalo je onda izvuci korist od toga.
Ovako, imamo **** ekipu, kamp, rijesili se dugova. Sa druge strane, klub nam pripada nekakvom kosookm kojeg zaboli za Sarajevo.
Ne bi se ugasili i da nije dosao Tan.
Ako se nisu raspali Celik, Borac, Seljo, ne bi ni mi sigurno.
Ali bi bar bili svoji na svom.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 mar 2016, 19:02

Tek sada shvatamo da to nece biti liga prvaka , jer ocigledno je da je Tan sad samo potrosac nasih talenata i novaca

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 19:02

Bolanos je napisao/la:

Je li i u kupu u Mostaru 1-3 marioneta? Kad si jos slavio na Bilinom osim u finalu kupa sa Dzenom? Isto vrijedi i za BB. U Grckoj Ibrak sredio 1-3? U Norveskoj isto?
Da ti nabrojim sve ostale utakmice?
Da te napomenem mozda da je dvije godine za redom doveo nas u bezizlaznu situcaiju vec nakon deset kola?
I to sve uz ekipu koja je svemirski brod za ovu danas koju imamo.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 12 mar 2016, 19:04

Jesmo sigurni od zone ispadanja ?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 mar 2016, 19:06

Sta je Jesic napravio sa istom ekipom koju je imao Dzeno ???

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 12 mar 2016, 19:09

Dženo je imao Jajala i Cimirota pa opet Cimirota reprezentativce . Ješić ima Rustemovića i probijen budžet .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 12 mar 2016, 19:09

Lakoste je napisao/la:Najmanji krivci za sadasnju situaciju su igraci. Nisu oni selektirali ekipu niti birali taktiku niti stavljali najbolje igrace na klupu. Jedini krivac je Jesic. Prica treba ici u tom smjeru.
+1
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 19:10

Mi imamo milionera za vlasnika i nismo u stanju platiti obestecenje za igraca 50,000eura!
I onda dode 'mrtvi' Zeljo koji,kako neki kazu nema za vode,i ponudi nam za naseg najboljeg igraca 400,000eura!!! WTF!!!
Koji ce mi **** onda Tan!?
ODLAZI KOSOOKI,PRODAJ KAMP,IZVUCI SVOJE PARE I MARSH!!!
Ovi iz Uprave sto love u mutnom i sto nam dvije godine zamazuju oci i kite se tudjim perjem...nismo vise budale!
MARSH IZ KLUBA!
Bolje da se ugasimo vec ovako da dozivljavamo stres i yebemo svoje zivce i da ispadamo ovce!!!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 12 mar 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 12 mar 2016, 19:12

Uscuplic se opijao zajedno sa igracima.
Ovdje ne moze da se trazi jedan krivac, jer ih ima vise. Mozda ce se neki sloziti, mozda neki i nece, ali da se svaka utakmica ovog prvenstva igra na terenu kakav je na Bilinom mi bi ubjedljivo bili prvi. To nije do priprema u Antaliji i ostalih sranja. Ne zalim se ja na terene, daleko od toga, svi znaju kakvi su tereni ovdje tako da se treba praviti ekipa za takvih terena.
U ekipi imaš Emersona, Duljevića, Cezara, Simeunovića, Bekiće, Benku, sve u svemu citava ekipa ti je takva da znaju igrati dobro pas igru, po oranicama se ne snalaze. Naravno Benko je klasa iskusan igrac zna igrati na svakoj vrsti terena, ali nije svako Benko. Imaš tu i Rustemovića, Bekiće i Simeunovića koji znaju po takvim terenima igrat, ali im više leži normalna podloga. Zbog toga je sloboda uspješna, pogledajte njima ekipu, Zeba, Ahmetović, Sarić, Veselinović, Krpić, onaj mali iz Zvijezde. Svi oni ili su iskusni igrači ili su već ranije imali prilike igrati na ovakvim terenima.
Ko se ne slaže neka se sjeti naše igre protiv čelika, zrinjskog i širokog na boljim terenima ili neka jednostavno vidi naš omjer kući, samo jedan poraz, ostalo sve pobjede. Takva je ova liga da bolje prolaze timovi koji se bolje snalaze na lošim terenima, zato smo mi danas kiksali, a sloboda nije. Zato smo i izgubili u srijedu od slobode.
' $!

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 12 mar 2016, 19:12

mikimaus je napisao/la:Tek sada shvatamo da to nece biti liga prvaka , jer ocigledno je da je Tan sad samo potrosac nasih talenata i novaca
Mene zanima kojih vasih talenata...Radovca, Barbarica..Jedino Duljevic sto vrijedi za kupiti ovo ostalo nece niko ni za dzaba....

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 12 mar 2016, 19:13

RollMan je napisao/la:Dženo je imao Jajala i Cimirota pa opet Cimirota reprezentativce . Ješić ima Rustemovića i probijen budžet .
Pa jel se mogao dovesti Dzidic vrlo jeftino , a ne da gledamo manekena prodatog koga tuki boli za Sarajevom . Jel Zahirovic mogao u sredinu umjesto projekta ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.