FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tenpenny
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tenpenny » 12 mar 2016, 18:26

Coromandel je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:Nema svrhe se raspravljati,nervirati traziti krivca.Krivac se zna to je samo uprava koja nam nije dovela prijeko potrebna pojacanja s obzirom da smo 5 zavrsili prvi dio,pametnom dosta.Svi konkurenti su se bolje pojacali od nas pa cak i ekipe ispod nas.Da su izasli na pocetku sezone i rekli evropa je cilj,trebamo ustediti para ili sta vec niko im a ne bi reko.Oni su najveci krivci a ne igraci koji nemaju kvalitet a kamoli terner.Pa murinjo nebi sa ovim poluigracima nista mogo.
uprava je dovela milion pojačanja na inicijativu klokotnika. koliko se radi o kvalitetnim pojačanjima govori činjenica da ih je nekoliko presjedilo na tribinama, neki su došli na rehabilitaciju, neki su provodili vrijeme pod suspenzijom, neki su bili odmah posuđeni, nekima su se papiri čekali mjesecima.

vidio amidža o čemu se radi, pa naredio da se klokotnik otjera bez halabuke.

a što se pojačanja tiče, očigledno je bilo - prodajte gospodo škart koji ste kupili pa se pojačajte.

Ma nebitno na ciju incjativu se dovodilo,to je vec praksa vec duze vrijeme unazad par sezona da se dovode polumrtvi igraci i ako se ubode ubode.Mi o nekom unutrasnjom uredjenju kluba pricamo a dovodimo pacijente,cirkusante itd od igraca.Kakve su tu seme pasa moj solidni to niko od nas ne zna ovdje kaki su to lopovluci ciji su to igraci,koje agencije ko je s kim u semama a nazalost to ide sve preko nas a tu je jedini krivac uprava.Pricamo o nekom napretku covjece nista se nije promjenilo isto je kao i prije mogu ja uletiti da igram samo 20 milja dam.Od velikih zvjezda novog pazara,iz lige srbije i svakakvih vukojebini pa do pacijenata,cirkusanata do mijanmara.STA JE SE PROMIJENILO????

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 12 mar 2016, 18:31

Dzeno je naš najbolji trener i samo on moze donijeti nesto,što je i pokazao.Otjerati ovog celavca i vratiti Dzenu ,nek uradi sta moze.**** ti Jesica i ko ga dovede
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 18:32

Majkl je napisao/la:Dzeno je naš najbolji trener i samo on moze donijeti nesto,što je i pokazao.Otjerati ovog celavca i vratiti Dzenu ,nek uradi sta moze.**** ti Jesica i ko ga dovede
Nemoj Boga ti, da opet slusam izjave ono sto bi se reklo i da nam jednu keksove na poluvremenu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 12 mar 2016, 18:36

Majkl je napisao/la:Dzeno je naš najbolji trener i samo on moze donijeti nesto,što je i pokazao.Otjerati ovog celavca i vratiti Dzenu ,nek uradi sta moze.**** ti Jesica i ko ga dovede
Jesil ozbiljan fakat :facepalm:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 mar 2016, 18:36

joker90 je napisao/la:Sloboda zivi nas san, to je tuga jarane. Ljudi bez sekiranja dominiraju od pocetka lige, konstantno prvi, ne kiksaju, sve ono sto smo mi prizeljkivali ove sezone. Na tome im skidam kapu, kao i Musemicu. A nista posebno ulozili nisu, tek onda vidis kako nasi rade krv im lopovsku. Necu neke stvari da iznosim na forum, ali mozda pocnem u narednom periodu u zavisnosti od situacije.
Mi probili budžet i imamo barem 2x slabiju ekipu od njih. Zamisli ti tuge.
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 12 mar 2016, 18:37

Ma mi smo smetljari otjerali smo čovjeka koji nam je donio dva trofeja,još ga po forumima vrjeđali i ne zaslužujemo bolje.Eto nek ovaj celavac nam sad valja
ŠTA SE OVO DEŠAVA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2016, 18:37

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sloboda zivi nas san, to je tuga jarane. Ljudi bez sekiranja dominiraju od pocetka lige, konstantno prvi, ne kiksaju, sve ono sto smo mi prizeljkivali ove sezone. Na tome im skidam kapu, kao i Musemicu. A nista posebno ulozili nisu, tek onda vidis kako nasi rade krv im lopovsku. Necu neke stvari da iznosim na forum, ali mozda pocnem u narednom periodu u zavisnosti od situacije.
Mi probili budžet i imamo barem 2x slabiju ekipu od njih. Zamisli ti tuge.
:sick: :puke: :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 12 mar 2016, 18:38

Nikakav povratnik nam ne treba osim ako se ne zove Husref Musemic...
Jedini koji mi pada na pamet je Jagodic.Svi znamo kako su njegove ekipe igrale, ne kazem da su igrale odlicno nego znamo otprilike njegov rukopis, nije nepoznanica. Mozemo se mi gadjati imenima poput Simundzije, Krunicica i slicnim, koja su nedostizna i kojima je nasa liga nepoznanica jer bi i oni moza poput ovog naseg celavca potcjenili istu..

edit: Kodro nije los ali sumnjam da bi on dosao ovdje ikad vise. A od svih silnih bivsih trenera, osim Husrefa, pozdravio bih povratak Cale Janjosa(poslijednjih put igrali igru koja je imala glavu i rep).
Zadnja izmjena: VanCipelic, dana/u 12 mar 2016, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 mar 2016, 18:38

**** te Dzeno

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 mar 2016, 18:41

Svakako da nisu izgubljene samse za titulu.
Mislim da je sad smjesno i pricati o tome zbog toga sto imamo mnogo vecih problema i desavanja oko kluba.

Realno sa omjerom od 10 pobjeda i 2 nerjesena mi bi uzeli titulu, mi ta dva nerjese a smo vec ispucali i sad trebamo sve pobjede do kraja.. Sto naravno ne glupo i misliti sa ovom taktikom i ovakvim pristupom.

Ovo je vec 2-3 sezona gdje se mi noramo vaditi na jacim ekipama jer kiksamo protiv slabijih.

DINO ODLAZIIIIII, UHLJUPEEE...
Mars iz svetinje, sunce ti yebem lopovsko!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2016, 18:41

1. Sloboda 47
2. Zrinjski 44
3. Sarajevo 39
4. Siroki Brijeg 39
5. Radnik 39

:roll: kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 12 mar 2016, 18:42

Citam i ne mogu da vjerujem da neko fakat priziva Uscuplica...
Ko biber po pilavu, jos ispadosmo i najveci gubitnici ovog kola, Zrinjski vodi 2-1...
Nema veze idemo dalje..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2016, 18:43

Od dolaska Tana neki ljudi su imali plan kako da love u mutnom. Boli njih tuki za iskorak Sarajeva,dominaciju itd.,cilj je samo vlastite interese ostvariti. I onda su uslijedile mutne radnje kojih nismo ni svijesni,a sve se prikrivalo instant uspjesima i pricom o kampu i evropskom Sarajevu. Sada polahko sve to dolazi na naplatu. Neki od tih likova su otisli,a neki su jos u Klubu.
Nemojte zaboraviti cinjenicu i da je Jesic Ibrakovicev pulen i nemojte zaboraviti cinjenicu da Ibrak nista nije i nije mogao sam raditi.
Tan je skontao mnogo toga i on je reagovao,na neki nacin je zastitio svoju investiciju,sad gleda samo da namiri svoje pare i eventualno sto vise da zaradi pridajama mladih igraca i boli ga za klub.
Prva ekipa je od samog starta pastorce i kolateralna steta u svemu ovome.

I ZATO U UTORAK SVI NA KOSEVO,JAVNO DA PORUCIMO NEKE STVARI NEKIM LJUDIMA!
HOCEMO ODGOVORNOST I OSTAVKE!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 12 mar 2016, 18:43

Locust je napisao/la:**** te Dzeno
**** tebe Jesic iz Mijanmara ,da je Dzeno dovodio igrače i imo ovoliku slobodu vidio bi gdje bi bio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 12 mar 2016, 18:45

joker90 je napisao/la:Rekao sam da bih halalio titulu da se ekipa ocisti, sad bih halalio i evropu kad bi se rijesili pickica iz uprave. Kakvu sansu za iskorak ste prokockali da Bog sa za hljeba nemao sve i jedan koji je ucestvovao u ovom cirkusu. Ja sam jednom virsle prezivio, ja nemam snage opet ono sve proci nakon sto smo bili ovako blizu jedne prelijepe price. A ova ekipa nije bolja ni od onih virslasa, kad se izuzme par igraca kao Benko i Matej...
Slazem se, Dabogda im djeca za kifle nemala
SARAJEVO

vBOSTers19
Kontakt:

Post Postao/la vBOSTers19 » 12 mar 2016, 18:46

Smatraj te me nenormalnim ali jos sansi imamo za titulu...
Nije Sloboda jbt Dinamo Z. (10 titula zaredom )pa da imaju toliko opustene noge...
I oni ce sve pod vecim pritiskom biti i nadati se da krenu kiksevi,valjda od utorka da im krene "nizbrdica"
TITULU LAHKO NECEMO DATI!!
Ko je?Sta je? Ta sloboda,pa da 9 kola prije kraja oprastamo se od titule,ma daj ba!! :sick: :crazy:

UnitedForce
Kontakt:

Post Postao/la UnitedForce » 12 mar 2016, 18:47

' $!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 18:47

Neko jos vjeruje da Uscuplic ima ikakve zasluge za prvenstvo?
Alo ba ljudi, dozovite se.
Uscuplic je marioneta koja blage veze sa fudbalom nema.
Mi navijaci smo isto krivi. Nakon titule, trebali smo slaviti jedan dan, a vec sutra smo svima trebali hebati mater za brukanja i bezobrazluk tokom sezone.
Imali smo ubijedljivo najskuplji tim i kriminalnu igru. Titulu uzeli iskljucivo jer su drugi bili jos losiji od nas.
Da smo tad reagovali, ne bi se doveli u situaciju u kojoj smo sad.
Ne izlazak u Europu bi bio katastrofa, a realno blizu smo toga.
Klub nam vode neznalice. To ko ne vidi, corav je.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Locust
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 12 mar 2016, 18:49

Majkl je napisao/la:
Locust je napisao/la:**** te Dzeno
**** tebe Jesic iz Mijanmara ,da je Dzeno dovodio igrače i imo ovoliku slobodu vidio bi gdje bi bio.
Jesam ja igdje napisao da podrzavam Jesica?

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 12 mar 2016, 18:50

UnitedForce je napisao/la:Pa kaže...
https://youtu.be/qe9oXFnKE5A
koji si ti?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.