Coromandel je napisao/la:uprava je dovela milion pojačanja na inicijativu klokotnika. koliko se radi o kvalitetnim pojačanjima govori činjenica da ih je nekoliko presjedilo na tribinama, neki su došli na rehabilitaciju, neki su provodili vrijeme pod suspenzijom, neki su bili odmah posuđeni, nekima su se papiri čekali mjesecima.tenpenny je napisao/la:Nema svrhe se raspravljati,nervirati traziti krivca.Krivac se zna to je samo uprava koja nam nije dovela prijeko potrebna pojacanja s obzirom da smo 5 zavrsili prvi dio,pametnom dosta.Svi konkurenti su se bolje pojacali od nas pa cak i ekipe ispod nas.Da su izasli na pocetku sezone i rekli evropa je cilj,trebamo ustediti para ili sta vec niko im a ne bi reko.Oni su najveci krivci a ne igraci koji nemaju kvalitet a kamoli terner.Pa murinjo nebi sa ovim poluigracima nista mogo.
vidio amidža o čemu se radi, pa naredio da se klokotnik otjera bez halabuke.
a što se pojačanja tiče, očigledno je bilo - prodajte gospodo škart koji ste kupili pa se pojačajte.
Ma nebitno na ciju incjativu se dovodilo,to je vec praksa vec duze vrijeme unazad par sezona da se dovode polumrtvi igraci i ako se ubode ubode.Mi o nekom unutrasnjom uredjenju kluba pricamo a dovodimo pacijente,cirkusante itd od igraca.Kakve su tu seme pasa moj solidni to niko od nas ne zna ovdje kaki su to lopovluci ciji su to igraci,koje agencije ko je s kim u semama a nazalost to ide sve preko nas a tu je jedini krivac uprava.Pricamo o nekom napretku covjece nista se nije promjenilo isto je kao i prije mogu ja uletiti da igram samo 20 milja dam.Od velikih zvjezda novog pazara,iz lige srbije i svakakvih vukojebini pa do pacijenata,cirkusanata do mijanmara.STA JE SE PROMIJENILO????