FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 17:42

zrinja gubi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 12 mar 2016, 17:43

Ovdje bi moglo biti svega. Prebacivanje krivice između uprave, strucnog štaba i igrača neće donijeti ništa dobro. Da se pitam svima bi oduzeo plate za ovaj mjesec (mislim na upravu, strucni stab i igrače). Jer možda je par igrača zaradilo tu platu. Trebaju svi priznati da su "usrali" ovu sezonu i poceti ispravljati greške, pa koliko bude moglo do kraja sezone. Jer sad zahtjevat ostavku uprave ili trenera nema smisl, jedino što bi možda smirilo malo navijače, ali nema nikakve garancije da bi s novom upravom i trenerom uradili nešto više. VRIJEME JE DA SKUPE MU*A PRIZNAJU SVOJE GREŠKE I VRATE FK SARAJEVO TAMO GDJE TREBA DA BUDE!

PS UTORAK OD 18:00 SVI NA KOŠEVO

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 12 mar 2016, 17:44

zlo87 je napisao/la:zrinja gubi
Ostaje nam da ganjamo drugo mjesto i eventualno da osvojimo kup
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 17:44

To mozda intresuje Sloboodu, mi nemamo vise nista sa tim.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

zlo87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 17:45

Evander je napisao/la:
To mozda intresuje Sloboodu, mi nemamo vise nista sa tim.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
nemamo, al je lakse..

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 mar 2016, 17:46

Titula jos uvijek nije izgubljena!!! Samo da se Jesic dozove pameti pa da pocne igrati 4-5-1 sa Benkom i Harbom.
IDEMO PONOVO!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 12 mar 2016, 17:46

Nema svrhe se raspravljati,nervirati traziti krivca.Krivac se zna to je samo uprava koja nam nije dovela prijeko potrebna pojacanja s obzirom da smo 5 zavrsili prvi dio,pametnom dosta.Svi konkurenti su se bolje pojacali od nas pa cak i ekipe ispod nas.Da su izasli na pocetku sezone i rekli evropa je cilj,trebamo ustediti para ili sta vec niko im a ne bi reko.Oni su najveci krivci a ne igraci koji nemaju kvalitet a kamoli terner.Pa murinjo nebi sa ovim poluigracima nista mogo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 17:47

KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 12 mar 2016, 17:48

zlo87 je napisao/la:KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
Ja naviko :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 12 mar 2016, 17:51

MartinSco je napisao/la:Titula jos uvijek nije izgubljena!!! Samo da se Jesic dozove pameti pa da pocne igrati 4-5-1 sa Benkom i Harbom.
Ti brate gori od onih što su poslije barikada 1992. i pucnjave sa Holiday Inna govorili, nema šanse da rata bude :)

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 12 mar 2016, 17:52

nakon svega, klevetanja i ponasanja gosp. FAP-a, sloboda je potvrdila ono sto sam i mnogo ranije mislio, mali provincijski klub koji gaji uzasnu averziju prema sarajevu i svemu sarajevskom!

ako mi ne mozemo, tipujem na zrinjski!

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 12 mar 2016, 17:53

tenpenny je napisao/la:Nema svrhe se raspravljati,nervirati traziti krivca.Krivac se zna to je samo uprava koja nam nije dovela prijeko potrebna pojacanja s obzirom da smo 5 zavrsili prvi dio,pametnom dosta.Svi konkurenti su se bolje pojacali od nas pa cak i ekipe ispod nas.Da su izasli na pocetku sezone i rekli evropa je cilj,trebamo ustediti para ili sta vec niko im a ne bi reko.Oni su najveci krivci a ne igraci koji nemaju kvalitet a kamoli terner.Pa murinjo nebi sa ovim poluigracima nista mogo.
uprava je dovela milion pojačanja na inicijativu klokotnika. koliko se radi o kvalitetnim pojačanjima govori činjenica da ih je nekoliko presjedilo na tribinama, neki su došli na rehabilitaciju, neki su provodili vrijeme pod suspenzijom, neki su bili odmah posuđeni, nekima su se papiri čekali mjesecima.

vidio amidža o čemu se radi, pa naredio da se klokotnik otjera bez halabuke.

a što se pojačanja tiče, očigledno je bilo - prodajte gospodo škart koji ste kupili pa se pojačajte.

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 12 mar 2016, 17:53

MartinSco je napisao/la:Titula jos uvijek nije izgubljena!!! Samo da se Jesic dozove pameti pa da pocne igrati 4-5-1 sa Benkom i Harbom.
titula nije izgubljena, samo je u domenu teorije, ali nije izgubljena, moramo se boriti!

a na kraju sezone cemo im jeb.ati mater ako je ne uzmu!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 mar 2016, 17:54

Ja ne krivim igrače baš puno ovaj put. Ovo je ipak nebo i zemlja u pristupu u odnosu na vrijeme kad su odlučili da otjeraju Kodru.

Krivim Ješića (i ljude koji su ga doveli, jel, naravno).

Fudbal koji igramo je kriminalan. Izbij-nabij fudbal, 4-2-4 formacija praktično bez sredine terena, koja se ko fol zasniva na pritisku, A MI PRITISAK USPOSTAVILI U 4 UTAKMICE SAMO U DRUGOM POLUVREMENU DANAS. Dakle, igra bazirana na visokom pritisku gdje si ostvario to u 1/8 vremena. Svaka čast majstore. Nema lateralnih kretnji igrača, samo se krka vertikalno ko 1988 u Škotskoj. Krila skoro pa ne učestvuju u izgradnji napada, nego kad dobiju loptu nešto driblaju i drkaju. Užas za gledati. Ima ekipa koje imaju određeni uspjeh sa takvom igrom, ali kod tih ekipa je glavna odlika DA NE PRIMAJU GOLOVE, PA KAD ZABIJU 1 TO JE 3 BODA. Nama zabije ko hoće, kako god hoće.

Dalje, izbor igrača. Veznog reda nemamo. Imamo Rustemovića, potpuno ograničenog igrača (koji je danas dosta dobar bio u odnosu na ostale), i on je tu definitivno još i najbolji. Emersona, koji evidentno fizički ne može odgovoriti zahtjevima, i koji bi eventualno neki kvalitet pokazao kada bi igrali sa 3 u sredini ko svaki normalan klub u zadnjih 10 godina. I imamo Radovca koji je slučaj za hodže već odavno. Zašto su se dovodili silni napadači i krila ako je već jasno da smo najtanji na centralnim veznim pozicijama?

Što se napada tiče, najbolji igrač lige sjedi na klupi. Šta više reći. Ispred njega igraju: 1. Amer ograničen igrač totalno (danas najbolji naš igrač), čovjek ko crna rupa kad dobije loptu zaboravi na nju. Il ide pogrešan pas ili izgubljena lopta u driblingu ili gol ako je dobije u 3 metra od gola. 2. Cezar. bolje da smo doveli Dilavera iz doboj kaknja, isti su kvalitetom a ovaj bar priča naš jezik i jeftiniji je.

Deni teški užas. Osim jednog šuta koji je ušao zbog loše reakcije Karačića, frajer ne postoji na terenu. Očekivao sam da bude pojačanje, ali on to nije. Kada on izađe naša igra se popravi bar 50%. Da li je to što obično uđe Benko mjesto njega, ne znam, ali imam osjećaj da je Deni loš više nego što je Benko dobar.

Harba dobija premalo vremena po mom mišljenju. Ali on nije igrač po Ješićevom ukusu, kao što i Krle nije bio. Nije dovoljan siledžija.

Što se odbrane tiče nemam nekih zamjerki na izbor igrača, ali ne znam koji im je **** sa greškama.

Uglavnom, odoh daleko.

Kada je Kodro smjenjivan, krivio sam igrače 90%.

Sada ih krivim 10%.

Ješiću napolje.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 12 mar 2016, 17:54

Hoćel ko hronološki u tezama objasnit ovu propast ? Može i prije 31.05.2015 , al nekako mi je ljepše od tog datuma .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 mar 2016, 17:54

Kamiondžija iz Vlasenice će se zadnji smijati, čovjek koji je u dva-tri dana uspio da oblati klub kao niko u 70 godina. Ali on će da se zadnji smije.

Najjače mi je bilo i ljetos i na ovom sada prelaznom roku što je većini ovdje gotovo svaki igrač koji je došao u konkurenciju bio "potrošen", "promašen", "propao"...

@Coromandel pusti ti to "vidio amidža", hajde da se prestanemo lagati da čovjeka toliko zanima uspjeh prve ekipe.

Još jendom ću da ponovim da Zrinjski i Široki imaju bolji međusobni omjer, u slučaju istog broja bodova oni idu iznad.
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 17:55

amorovski je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:KO TE NIJE VOLIO NIJE NI OBOLIO
Ja naviko :)

nema nam druge

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 12 mar 2016, 17:56

ReufHerco je napisao/la:
Ti brate gori od onih što su poslije barikada 1992. i pucnjave sa Holiday Inna govorili, nema šanse da rata bude :)
:thumbup:
Znam brate al necu da vjerujem da je gotovo kad ima jos 9 kola do kraja.. I drugi imaju teske utakmice. Kad bude teoretski nemoguce, reci cu gotovo je.. Svjestan sam i igre i igraca i trenera i svega, al' nije gotovo dok debela ne zapjeva :lolno:
IDEMO PONOVO!

daljinski
Kontakt:

Post Postao/la daljinski » 12 mar 2016, 17:58

U iole normalnom okruzenju, nakon blamaze oko premija, a sada i bruke i sramote poslije rudara trebale bi se neke stvari razjasniti.

Prva stvar je ofiranje oko premije, pa nije sarajevo fast food da se okrecu price rekla kazala bice dobro, e pa nece gospodo. Dino mora snositi sankcije, ne zbog premija vec sto je nesposoban da to uradi na adekvatan nacin. A ocigledno da je do usiju potopljen u tu svu situaciju.

Druga stvar je ovaj poraz i oprostaj od titule, strucni stab zajedno sa ostalim igracima i skautom ;-) mora i hoce biti zestoko kaznjen. Ovo je sramota.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 mar 2016, 17:58

E yebi ga sad.
Nevjerovatna glupost, pa isto sad da ja napisem prosetat cemo se ligom, opustite se.

Nema ni Evrope, treci put to kazem i opet cu cim neko spomene titulu, Slobodu ili Svinjski, koji su bar 15 puta kvalitetniji.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 28 gostiju.