FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2016, 17:21

Po mojoj procjeni,covjek koji je kriv dvojica su,oni su dali ostavke!Denan uscuplic,abdulah ibrakovic!Ovi samo ispastaju!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 12 mar 2016, 17:22

High je napisao/la:Očekujem Kusturicu i usmene predaje o stadionu. :hmmmmm:
Ma druže kakav Kusturica...taj veze nikakve nema, pita se ko onaj metuzalem iz Dinama, predsjednik, Barišić, kako se već zove. Kad je otišao iz vakufske banke, molio neku plati da dobije kao predsjednik, jer je ostao bez posla u banci, Tan rekao evo 1.500 eura mjesečno i dosta. Što neko napisa iznad, obična marioneta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2016, 17:23

Sarajlijica1946 je napisao/la:Po mojoj procjeni,covjek koji je kriv dvojica su,oni su dali ostavke!Denan uscuplic,abdulah ibrakovic!Ovi samo ispastaju!
a tu dvojicu koje postavi :?: :?: :?:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 12 mar 2016, 17:23

joker90 je napisao/la:U utorak treba ulaz biti 1km za sve tribine, nakon ovih blamaza. Ovako nece biti 1000 ljudi kad gospoda opet stavi istok 8 maraka.
Zaslužili smo da oni nama daju na ulazu po cenera a ne još marku da dajemo mi njima nebil ušli gledati Ješićevu ekipu "drugaćijeg Sarajeva"..hehehe
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 mar 2016, 17:23

Sarajlijica1946 je napisao/la:Po mojoj procjeni,covjek koji je kriv dvojica su,oni su dali ostavke!Denan uscuplic,abdulah ibrakovic!Ovi samo ispastaju!
Glupost.
DINO, izvinjenje?!

I marku je puno dati i gledati ove curice.

HzHercegovac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzHercegovac » 12 mar 2016, 17:24

tenpenny je napisao/la:
Evander je napisao/la:
HzHercegovac je napisao/la:utorak se aBd ori Kosevom Jesicu odlazi :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Otjerali smo mi vec Jarnia, Uscuplica, Kodru.
Zar i dalje neko smatra da nam je trener najveci problem?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

To je najtuznije kako moze neko jos smatrati da je u treneru problem :rol: :rol: :rol: :nene: :nene: :nene:
njemu je pusteno da radi sta hoce, imao pripreme sve vrijeme svijeta da uklopi igrace, a meni ovo ne lici na igru .
i nek neko kaze da nije do njega vec da je uprava kriva sto mu je to dopustila, a svi smo htjeli trenera autoriteta kome se niko ne mjesa u posao tako da ....
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 mar 2016, 17:25

Apoteka nema lijeka, bordo bijeli na bosaurinima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 12 mar 2016, 17:26

OsmanhodzicBuco je napisao/la:samo da se nayebem mama ovim uljezima sto su dosli da citaju nase frustracije i da se naslađuju... gledaj ih dvije stoje

...hvala prijatelju ;)

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 12 mar 2016, 17:26

Hurticu vrati se :tokralju:
...igraj bordo bijeli ale ale...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 mar 2016, 17:26

Zip je napisao/la:
joker90 je napisao/la:U utorak treba ulaz biti 1km za sve tribine, nakon ovih blamaza. Ovako nece biti 1000 ljudi kad gospoda opet stavi istok 8 maraka.
Sto je najgore, opet ce DINO DEBIL staviti 8KM istok...

MARS DINO iz FKS
"Cijene su popularne!" :pinokio:

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 12 mar 2016, 17:27

Dvije rijeci!!!!

HUSREF MUSEMIC!!!

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 12 mar 2016, 17:27

Zagor je napisao/la:**** im pas mater i Dini i Kusti i Ješiću i pojedinim igračima.. nikada nisam psovao upravi, al morao sam sad..i sam cu sebe banovati u pm....
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
+ ja i mnogo drugih pitara :D
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 mar 2016, 17:28

treba otići na trening, yebat im sve po spisku

oni traže podršku, mi im dajemo podršku, i oni opet ništa, nek se srame. treba im neko očitati bukvicu

i ješić treba jednom prihvatiti krivicu, da je do njega, pa ne može nas jedan Čelik i Radnik u dvije utakmice naigrati yebemu ameriku i dolare, pa čovjek nakon svega očekuje da ekipa proigra, a iz utakmice uvijek ista priča

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 12 mar 2016, 17:31

HzHercegovac je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:
Evander je napisao/la: Otjerali smo mi vec Jarnia, Uscuplica, Kodru.
Zar i dalje neko smatra da nam je trener najveci problem?

To je najtuznije kako moze neko jos smatrati da je u treneru problem :rol: :rol: :rol: :nene: :nene: :nene:
njemu je pusteno da radi sta hoce, imao pripreme sve vrijeme svijeta da uklopi igrace, a meni ovo ne lici na igru .
i nek neko kaze da nije do njega vec da je uprava kriva sto mu je to dopustila, a svi smo htjeli trenera autoriteta kome se niko ne mjesa u posao tako da ....
Koje igrace?
Od goovana se pita ne pravi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 mar 2016, 17:32

Jesic je jedini trener koji je imao sve ovlasti da slaze ekipu.
To nije imao ni Jarni, ni Kodro a bgmi najmanje je imao Uscuplic.

Jarnija i Kodru su bukvalno smijenili igraci, Usciplic je imao najljepsu igru al nije bilo rezultata.
A ovo sada, igraci donekle se i bore al ne mozes ti igrati ozbiljan fudbal kad nemas sredinu terena.

I realno, koliko god nisam volio vidjeti qurcobolju od Stojceva, mi smo imali majstora koji je znao rijesiti utakmicu. Mi takvog igraca sada nemamo, nit mozemo igrati. Ni stojcev u ovoj formacijiji nebi nista napravio

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 mar 2016, 17:32

bordobijeli je napisao/la:volio bi sad poslusati direktora i predsjednika da objasne neke stvari , prvo večere s kamiondzijom ,koje doveo ibrakovica , sta je s napredkom u evropi o evropskom Sarajevu ,o tome da smo po svemu najbolji u BIH ,to je uprava sve pricala . a o dovodjenje igraca i trenera necu ni spominjati ,treba neko dati odgovore i iskreno da nam kaze kakva je buducnost FK SARAJEVA .Još nesto mi je zasmetalo sinoc od selimovica a to je kad nije htio da kritikuje nase navijace koji su totalno glupo usli u teren a to iz razloga sto podilazi tim navijacima jer se boji da se ne okrenu protiv njeg a nije svjestan da pravi veliku stetu i sebi i klubu .ne znam zasto ga je strah osuditi izgrede i reci pogrijesili su i ne treba to raditi on optuzje organizatore i cijenu karata
Ja kad sam pokušavao ovako nešto da kažem još prije nekoliko mjeseci prozvan za pljuvača.. Kad sam govorio da Kusturica samo ponavlja jednu te istu priču svaki intervju je8aše mi sve po spisku... Kada sam sa nekolicinom upozoravao da od titule vjerojatno nema ništa u ovom sastavu u svim segmentima kluba... kad smo pozivali na odgovornost upravu za prethodne greške.... većina je branila, šteta je samo što je morali da voda pređe tjeme da skontaju svi da se gušimo.
Samo Saraj'vo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 mar 2016, 17:38

ne kukajte ba k'o nake babetine,"kasapin" i dobar dio ostalih loshosti su "lagacy" cruyff-a iz bukovachkih chivchija,dino i kusta ako su veliki ljudi trebaju to da priznaju,to bi bila odlika velikih ljudi i raja bi im vjerovatno oprostila jer su i dosta toga dobrog uradili,imaju josh kredita kod ljudi,kad se sjetim kako sam samo moljako po charshiji da ne potpisuju pakt sa djavolom isto k'o neka kurava ocm[WHITE SMILING FACE],niko me nije jeb"o ni 5%,a dobro reche i zip ja mislim,**** sada lamentiranje i prichu "jesam li vam rek'o",ovim nashim hadaljima treba pruzhiti podrshku,nashi su da su od govana,vidimo se u utorak[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 12 mar 2016, 17:41

Ako mislite da gore ne moze,varate se!

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 12 mar 2016, 17:41

nukleusmember je napisao/la:ne kukajte ba k'o nake babetine,"kasapin" i dobar dio ostalih loshosti su "lagacy" cruyff-a iz bukovachkih chivchija,dino i kusta ako su veliki ljudi treba to da priznaju,to bi bila odlika velikih ljudi i raja bi im vjerovatno oprostila jer su i dosta toga dobrog uradili,imaju josh kredita kod ljudi,kad se sjetim kako sam samo moljak"o po charshiji da ne potpisuju pakt sa djavolom isto k'o neka kurava ocm[WHITE SMILING FACE],niko me nije jeb"o ni 5%,a dobro reche i zip ja mislim,**** sada lamentiranje i prichu "jesam li vam rek'o",ovim nashim hadaljima treba pruzhiti podrshku,nashi su da su od govana,vidimo se u utorak[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 12 mar 2016, 17:42

https://www.youtube.com/channel/UCJIUAX ... Gq1g2xYKKw

Pratite samo ovaj kanal i znat će te šta će se dešaviti u FKS u narednom periodu .

Obrisao je neke klipove yebemu pleme al sve mi je to sumnjivo . Prvi video mu bio intervju s Bulićem o njegovom nekom angažmanu na Malti koji qrac je tamo radio, to je bilo nekad u septembru . Početkom septembra objavljuje dva klipa o Ješiću i za 20ak dana Ješić dolazi u Sarajevo . Početkom decembra objavljuje Deni Simeunović lomi kičmu Srđanu Staniću i taj isti Deni u Sarajevo dolazi za heftu dana.

I sad se na kanalu nalazi video Deni Simeunović gol posvetio Ješiću . Uglavnom ne znam šta se radi , al opasno se mazi Ješić i Bulićevi puleni , samo mu je to sadržaj .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, napoleon72, Vanja8 i 22 gosta.