FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako se sve poklapa,ovo bi mogla biti sezona i bez Evrope.Ja kolko vidim svi igraju bolje i svi nesta pokusavaju,samo mi losiji u odnosu na onog sto smo bili a i takvi losi 5-ti bili.Iskreno rekao bih da cemo tako i sada zavrsiti,sem u slucaju da se veceras novi trener ne dovede i odradi vec sutra trening,ali posto od toga nema nista.Nema nista ni od Evrope ali najrealnije ovo govorim.Najradije bi sad volio da nikako vise ovo nepratim,da se ugasi sve i p.icku lijepu materinu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I zbog toga se nikad ne vratili u PL, uprli protiv nas (Zeljo) i rukama i nogama, ginuli ko da igraju finale LP, a ne totalnu nebitnu utakmicu, a kroatima redovno gace svlace i dozvole im gangbang i bukkake...Coromandel je napisao/la:dajgle rođenih što su se otvorili ko trudnica, a protiv želje zapeli kao da im treba za života. **** ti baliluk.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 12 mar 2016, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
muhamedhulk je napisao/la:Na malim utakmicama se dobija/gubi titula. Ocito mi gubimo.
Okrecemo se Kupu def. Sloboda/Zrinjski nek' se bore za titulu, a nadam se da ce Jesic barem biti prvi na tabeli od 12 kola proljetnog dijela prvenstva (mada kako igramo u gostima tesko).
...kakvom bolan kup-u????
Kakav bolan poziv kad su ga Grobari najurili jedva stigo pobjeći.To su nam ljudi i govorili da je Ješić budala a mi kao nevjerujemoPitar6785 je napisao/la:Kiks. Boli. Duljevic je pucao par penala na pripremama svaki put ga je golman procito. Kiks.
Igrali smo dobro kad je hurtic bio, jesic kad je doso protiv viteza igra se raspala. Branili su ga pojedinci kao on nije odradio pripreme, dzeno ga sjebo zato sto su igraci bili na ekskurzi bla bla, netreba ga ocjenjivat dok ne zavrsi sezona bla bla.
Sad on nece podnijet ostavku ima dobru platu, nasi mu nemogu dat okaz (mora se isplatit ugovor)
Btw; jesic je legenda Partizana, vjerovatno u beogradu mu je kuca i sva bliza famelija zar vi mislite da on nebi dobio poziv u partizan da ista zna. Kad ih je treniro ljudi su cirkuzili sa njim, pojedini su ovde pricali da on samo disciplinu ima i napad, odbranu i srednji red njegova ekipa ne posjeduje.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
I ja sam zamal **** juče, samo što nisam našao trebu
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bolanos je napisao/la:Da je Slaviji kako otkinuti bod na Kosevu.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A pogledajte ovo,usporedba igraca koji su otjerani i koji su dovedeni u zadnjih 7-8 mjeseci i sve ce vam biti jasno:
Krste vs Cezar
Hebibovic vs Simeunovic
Tatomirovic/Puzigaca vs Kramar
Stojcev vs Emerson
Necu spominjati Cimirota,a da ne govorim o Stepanovu,Ikandeu i Mesi.
Jedino je po meni donekle Harba pojacanje.
Krste vs Cezar
Hebibovic vs Simeunovic
Tatomirovic/Puzigaca vs Kramar
Stojcev vs Emerson
Necu spominjati Cimirota,a da ne govorim o Stepanovu,Ikandeu i Mesi.
Jedino je po meni donekle Harba pojacanje.
-
- Kontakt:
i nas su tukli kad smo jedva izvukli 1:1 (te godine 2007. smo uzeli titulu). sve kladionice izbacile par velež - sarajevo, ali se digoše čovječe da zapnu, kako bi im svinjske komšije prestigle sarajevo. raja mostarska na stranu, ali ona **** iz uprave fuj. vidi se dokle ih je ta bagra dovela...Harrison je napisao/la:I zbog toga se nikad ne vratili u PL, uprli protiv nas (Zeljo) i rukama i nogama, ginuli ko da igraju finale LP, a ne totalnu nebitnu utakmicu, a kroatima redovno gace svlace i dozvole im gangbang i bukkake...Coromandel je napisao/la:dajgle rođenih što su se otvorili ko trudnica, a protiv želje zapeli kao da im treba za života. **** ti baliluk.
Jesicu koliko su ti dali Kramar, Emerson, Cesar, Krajisnik da ih dovedes u Sarajevo ?
M.Delac 2
izvadiii ga malo jesicuuuuuuuuuuuuu da dahnemoooooooooo
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Nas problem je malo dublji.
Meni je sve bilo jasno kad je Selimovic izjavio "probili smo budzet". I to u sezoni kad smo fine pare od Europe uzeli i prodali Cimirota.
Nasa perspektiva nije bajna.
Dugova prema drzavi jesmo se rijesili, ali na ledja smo nabacili novo zaduzenje, Tana.
Nisu pare od Cimirota onako bezveze bacene i nestale, nego Tan vraca ono sto je ranije ulozio.
I ta praksa ce se nastaviti i u narednom periodu.
Svi oni koji ocekuju ulaganje para u prvi tim, u zabludi su. Toga vise nece biti jer mi jednostavno nemamo para za to.
Ovaj zadnji prelazni rok je dokaz. Niko nije corav da ne vidi da su nam bila potrebna pojacanja. Zasto se nije reagovalo?
Zato sto je neko smatrao da su postojeci igraci dovoljni ili sto nisi mogao dovesti nikoga jer nemas da ga platis?
Sto se ove sezone tice, meni je sve jasno bilo vec sredinom januara.
Jesic je ovdje koleteralna steta, ali ni on se nije iskazao.
Mucno razdoblje je pred nama.
Mislim da se nismo usrecili sa investitorom, ali vrijeme ce pokazati.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Meni je sve bilo jasno kad je Selimovic izjavio "probili smo budzet". I to u sezoni kad smo fine pare od Europe uzeli i prodali Cimirota.
Dugova prema drzavi jesmo se rijesili, ali na ledja smo nabacili novo zaduzenje, Tana.
Nisu pare od Cimirota onako bezveze bacene i nestale, nego Tan vraca ono sto je ranije ulozio.
Svi oni koji ocekuju ulaganje para u prvi tim, u zabludi su. Toga vise nece biti jer mi jednostavno nemamo para za to.
Ovaj zadnji prelazni rok je dokaz. Niko nije corav da ne vidi da su nam bila potrebna pojacanja. Zasto se nije reagovalo?
Zato sto je neko smatrao da su postojeci igraci dovoljni ili sto nisi mogao dovesti nikoga jer nemas da ga platis?
- Osttribine
- Kontakt:
Realno kad covjek pogleda kako se patimo mislim da i nezasluzujemo Evropu, ni igre ni bilo sta. Mislim polako da i ova uprava, a i Jesic zajedno sa njima gube povjerenje navijaca. Mogu misliti na sta ce tekma u utorak liciti, ako ne povedemo do 15. minute tribine ce se okrenuti protiv nase ekipe, daj Boze da grijesim ali tako ja to vidim.
U utorak treba podrzati momke na terenu da izbacimo Slobodu. Nisu oni krivi sto ne znaju, prozivke sacuvati za Dinu i ekipu, necu ni Jesica prozivati, nije ni on kriv sto igra prevazidjeni fudbal, krivi su ovi sto ga dovedose. Dosta vise i saltanja trenera i igraca, riba smrdi od glave.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sa ovakvom igrom nasa realnost je 6. mjesto!
Ovo tvrdim hladne glave i sasvim argumentirano i odgovorno!
Takode u KUP-u,vrlo tesko da mozemo proci.
Stoga Upravo i Jesicu:
PODNESITE OSTAVKE DOK JOS NISTE USRALI SKROZ!!!
@evander,kako vrijeme prolazi sve sam vise ubijeden da si u pravu,pogotovo ovaj zadnji dio tvog posta.
TAN,ODLAZI IZ SVETINJE!
Ovo tvrdim hladne glave i sasvim argumentirano i odgovorno!
Takode u KUP-u,vrlo tesko da mozemo proci.
Stoga Upravo i Jesicu:
PODNESITE OSTAVKE DOK JOS NISTE USRALI SKROZ!!!
@evander,kako vrijeme prolazi sve sam vise ubijeden da si u pravu,pogotovo ovaj zadnji dio tvog posta.
TAN,ODLAZI IZ SVETINJE!
-
- Kontakt:
evander je uvijek bio upravu
High je napisao/la:Inšallah.ado-hz je napisao/la:Brate, da se samo pitaju igraci 11 na 11, mozda bih i ja rekao da smo tu negdje 3-4 mjesto....al ima tu nesto sto se zove i igra van terena tako da no sikiriki bice to sve dobro kad ti brat kazeHigh je napisao/la:Ne gine nam 3. ili 4. mjesto na tabeli.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
svaka čast. nedavno sam čitao intervju, gdje tan kaže kako je investicija u sarajevo dobra i da će u narednom periodu biti igrača koji će se prodati. čak nije ništa umotavao već jasno i otvoreno iznio ciljeve.Evander je napisao/la:Nas problem je malo dublji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: galia95, InatSilniBosanski i 17 gostiju.