Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemogu ja to tako preko usta svojih da prevalim. Al ona "loša" ekipa sa Stojčevom i Velkoskim je Mont Everest za ovo "drugačije Sarajevo sa proljeća" što su nam obećali:facepalm:SiouxLukavac je napisao/la:Kakva baksuz ekipa, PROSJEČNA ekipa koja je imala nevjerovatan dobar dan a protivnik loš u Mostaru. Vidio si protiv Čelika patnje, mogli i tu prosuti bodove. Vidio si protiv Slobode, trebali izgubiti 2-3 razlike ali imali sreće. Vidio si danas patnje, Rudar je zaslužio bod i bio ravnopravan, pa čak i bolji u većini utakmice.sasistika je napisao/la:Mislim da na daleko nema veće baksuz ekipe ko što je Sarajevo??? Po ko zna koja unutrašnja stativa i po ko zna koji put (al samo protiv nas) protivnički golman igrač utakmice.Doduše imamo mi vazda u svojim redovima prenapuhani indolentni igrača,koje mi sami kujemo u zvijezde!!!
Onaj, 105 golova, igrač je obična prevara našeg kluba a Benko mu zamjena
Svaka ti cast, malo da se nasmijem..Rinuka je napisao/la:Ka'e jesic ''Htjeli smo, nismo uspjeli''Pa htio sam i ja danas jesti janjetinu ispod saca i piti heineken, al nedadose mi na veresiju
![]()
Bas zato sto su retardiraniMortemHz je napisao/la:A sto niko one retardirane igrace ne krivi?
Crni humorRinuka je napisao/la:Ka'e jesic ''Htjeli smo, nismo uspjeli''Pa htio sam i ja danas jesti janjetinu ispod saca i piti heineken, al nedadose mi na veresiju
![]()
ordagić dominira, a nama nije bio nešto.zlo87 je napisao/la:Sloboda vodi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zbog toga sto ih taktika gosp Jesica cini toliko losim da nijedan od pomenutih nebi mogao igrati ni u ovom rudaru.MortemHz je napisao/la:A sto niko one retardirane igrace ne krivi?
meni je zbog husrefa drago. kad mi ne možemo, može onda on.BelminM23 je napisao/la:Kakav je vakat doš'o, kad bi više volio da Željo osvoji nego ovi gore trenutno što su...
Bolanos je napisao/la:Vidi se Jesicev rukopis.
zagorski je napisao/la:Ja se sada sjetih Dzene kada je govorio u tom smislu da mu je veza oslabljena odlaskom Cimirota i Stojceva i kako nisu dovedene adekvatne zamjene,a mi mu se smijali
Ni Ordagic, ni Piric, ni Zahirovic, kakvi oniCoromandel je napisao/la:ordagić dominira, a nama nije bio nešto.zlo87 je napisao/la:Sloboda vodi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, muhamedhulk i 57 gostiju.