FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Elko zabij, steta, pola sata iza nas...0-0
-
- Kontakt:
Sad nije dobro, valja 50 minuta igrati sa igracem manje, crveni karton za Todora.
-
- Kontakt:
1-0 za domace, to je to, propustene sanse, crveni karton i slijedi kazna nazalost
koji od Todorovica je dobio crveni?samolukavac je napisao/la:Sad nije dobro, valja 50 minuta igrati sa igracem manje, crveni karton za Todora.
onaj Došljo. Darjan. Ima li neki igrač koji tek dodje u klub da ne dobije crveni karton.
Darjan 100%, goni ga u pm više i bolje da igramo sa 10 igrača nego sa njim
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Kontakt:
Darjan Todorovic, drugi zuti karton, steta, imali smo preko Suljica i Elke ne 100 % sanse nego 300, mogli rijesiti sve u prvih 20 minuta...studeni je napisao/la:koji od Todorovica je dobio crveni?samolukavac je napisao/la:Sad nije dobro, valja 50 minuta igrati sa igracem manje, crveni karton za Todora.
taj lik je trebao biti iskljucen vec protiv Goska.i tada ie napravio dva debilna starta na centru al mu sudija drugi put progledao kroz prste. izgleda on ce biti pojacanje u rangu onog Hasanovica, vise minuta ce biti suspendovan nego sto ce igrat. stvarno ne znam gdje iskopaju ovakve likovesamolukavac je napisao/la:Darjan Todorovic, drugi zuti karton, steta, imali smo preko Suljica i Elke ne 100 % sanse nego 300, mogli rijesiti sve u prvih 20 minuta...studeni je napisao/la:koji od Todorovica je dobio crveni?samolukavac je napisao/la:Sad nije dobro, valja 50 minuta igrati sa igracem manje, crveni karton za Todora.

Pa o tome vam govorim sve vrijeme. DOdju kod nas uhljebe se na 6 mjeseci, odrade crveni, posvadjaju se sa upravom. Sve u svemu odigraju 2-3 utakmice i uzmu pare.
Samo me interesuje koji idioti dovode ovakve igrače.
Samo me interesuje koji idioti dovode ovakve igrače.
-
- Kontakt:
1-0 poluvrijeme, ako se moze tako reci idu nam zasad na ruku rezultati trenutni gdje Podgrmec i Branitelj gube, a Gorazde i Bosna igraju nerijeseno medjusobno, ako iscupamo bod ovdje dobro je, ali naredna utakmica domaca je presudna protiv Gorazda tu ako kiksamo ne pise nam se dobro jer slijede utakmice protiv Metalleghea i Zvijezde...
Dok sam ovo pisao Bosna je povela u Gorazdu, to nam nikako ne odgovara
Dok sam ovo pisao Bosna je povela u Gorazdu, to nam nikako ne odgovara
- LukavacLive
- Kontakt:
Prvo nam dolazi Goražde, pa idemo u Novi Travnik pa nam dolazi Metalleghe, i onda Zvijezda sve teške utakmice, ako prospemo bodove kod kuće nigdje nas nema.... 

Koji je k**ac Ćurguzu, kad' vidim šta sve treneri rade dođe mi da idem upisat UEFA licencu. Samo slijepac može staviti ovog Darjana da igra, pogrešna taktika i protiv GOŠK-a i protiv Radnika i sad protiv Čapljine. Sve to treba podavit ako ispadnu..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Jos kod prvog zutog kartona za Darjana, govorim ovdje Lukavcanima na tribini da bi ga trebalo zamijeniti odmah jer ce dobiti crveni. Nije proslo 5 min, igra rukom na liniji 16erca - drugi zuti tj. crveni.
Mogao je sudija i penal tu svirati, ali kao da i jeste. Covjek je izveo slobodnjak da ga 3 golmana nr bi odbranila (od unutrasnji dio stative u mrezu).
Dobro smo igrali...ali jbg.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mogao je sudija i penal tu svirati, ali kao da i jeste. Covjek je izveo slobodnjak da ga 3 golmana nr bi odbranila (od unutrasnji dio stative u mrezu).
Dobro smo igrali...ali jbg.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ja samo ne znam kako taj trener je jos na klupi kod nas...
taj uhljup je i u prvoj utakmici protiv goska trebo dobit crveni karton. nikakav igrac je*o ga onaj koga dovede i je*o ga onaj sto ga stavlja u tim. mars iz radnickog.
Bravo,sa igračem manje gol..
Iz 1 u 2,,,kvota 1000.
-
- Kontakt:
2 komadazmaj348 je napisao/la:Bravo,sa igračem manje gol..

-
- Kontakt:
2-2 je sad, oba gola nam je postigao Jelcic, jos 5 minuta do kraja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.