Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
A šta je sa Decom ?! Deco je možda brži od Zvjezdana ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
nije ovo prvi put da se pominje everton i moyes u vezi misketa, meni se cini da su bili zainteresovani i kad je on igrao protiv njih za nurnberg..
- NoName
- Kontakt:
Ne pratim baš ove klubove gdje ne igra niko od naših tako da nisam siguran, ali mislim da se Deco i nije baš nešto naigrao u Premiershipu. Možda i griješim...GunnerS je napisao/la:A šta je sa Decom ?! Deco je možda brži od Zvjezdana ?!![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ne moze Miske igrati na otoku ,prespor je za takvu igru ,on voli puno kontakta sa loptom ,voli "stati na nju" ,pogledati ,uputiti pas ,i td..dok bi mu tamo uzimali loptu prije nego bi je primio ,i gubio bi se u dinamici njihove igre ,tako da...od toga vjerovatno nece biti nista.
Slozio bi se sa postovima nekih forumasa kako Miske za repku jako malo pruza.
Slozio bi se sa postovima nekih forumasa kako Miske za repku jako malo pruza.
Moze Miske
samo ce im napraviti vakum u odbrani i kroz sredinu kao sto to radi u Wolfsburgu i repci
....

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
govorilo se i za modrica da je preslab i malen i nejak za premiershipa pa eno ga medju najboljim veznjacima lige..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Slazem se sa ovim iznad, ali nemora to znaciti moze da se uklopi u taj stil igre a moze da se ne uklopi sve je do njega kako ce se snaci, ma da bi ga ja radije volio vidjeti u Spaniji bilo je govoro oko Athletica.M sada ne znam koliko su tacne informacije.
Ti izgleda previse citas/gledas hrvatske medije.Amar Dzeko je napisao/la:govorilo se i za modrica da je preslab i malen i nejak za premiershipa pa eno ga medju najboljim veznjacima lige..
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ne kontam, ako Guza Kranjčar nije prespor zbog čega je to Misimović?
Ne sumnjam uopšte u Misketovu univerzalnost, prava ekipa, pravi trener, majstorisao bi i tamo.
No sumnjam da se Misketu ide igdje van Njemačke, koliko sam upratio po njegovim intervjuima i sl. nije nešto pretjerano zainteresovan da ide iz Bundeske.
Ne sumnjam uopšte u Misketovu univerzalnost, prava ekipa, pravi trener, majstorisao bi i tamo.
No sumnjam da se Misketu ide igdje van Njemačke, koliko sam upratio po njegovim intervjuima i sl. nije nešto pretjerano zainteresovan da ide iz Bundeske.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Misimovic se ne moze uporediti sa Modricem. Modric je dosta brzi i uvijek otkriven. Pasovi su mu sjajni i jos da ima bolji sut bio bi savrsen. Misimovic je dosta slicniji Kranjcaru. Obojica su spori i lijeni ali se Kranjcar uspio snaci u Engleskoj premda mislim da iduce sezone nece biti u prvom timu Totenhama
- Omerbavarac
- Kontakt:
Majstor se snalazi u svim situacijama i odgovara svim izazovima. Misljenja sam da bi se uklopio u Engleski stil nogometa, jer brzina i nije jedini faktor koji vrijedi u Engleskoj. Mnogo igraca trenutno igra u Engleskoj slicnih predispozicija Misimovica tipa Artete, Deca, Kranjcara, Barrya, pa sigurno i Fabregasa koji i nema veliku brzinu, ali to sve nadoknadjuje tehnikom...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Brzina uopste nije najbitniji faktor u Engleskoj, vec je bitna pokretljivost sa loptom, a ponajvise bez nje... Tamo se igra strasan tempo i igrac skoro pa jednako trci 90 minuta. Misimovic po meni ne pase u tu ligu jer kao veznjak uglavnom slabo pomaze zadnju liniju, nije nesto narocito borben, i sporo se otkriva. Sve se to moze pripisati njegovoj lijenosti tj navikama... No, to je nesto bi on uz zalaganje u jednoj polusezoni doveo u red... Pitanje je samo, zeli li on uopste takvo nesto... Ja mislim da on nece nigdje iz Wolfa...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Misimovic je uz Dzeku i Spahica nas najbolji igrac ...volio bi da predje u neki veci klub ovog ljeta..
Jah, zbog hrvatskih medija ga žele Man Utd, Real i Milan. Najvjerovatnije da su mu zahvaljujući hrvatskim medijima Spursi dali novi ugovor po kojem će zarađivati 5,5 miliona eura po sezoni.KONGO je napisao/la:Ti izgleda previse citas/gledas hrvatske medije.Amar Dzeko je napisao/la:govorilo se i za modrica da je preslab i malen i nejak za premiershipa pa eno ga medju najboljim veznjacima lige..
Pa igrao je dovoljno da vidim da nije nešto brži od Misketa al opet je igrao u Chelsea-uNoName je napisao/la:Ne pratim baš ove klubove gdje ne igra niko od naših tako da nisam siguran, ali mislim da se Deco i nije baš nešto naigrao u Premiershipu. Možda i griješim...GunnerS je napisao/la:A šta je sa Decom ?! Deco je možda brži od Zvjezdana ?!![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ja, zele ga bas kao i Dzekusuntu jeu je napisao/la:Jah, zbog hrvatskih medija ga žele Man Utd, Real i Milan. Najvjerovatnije da su mu zahvaljujući hrvatskim medijima Spursi dali novi ugovor po kojem će zarađivati 5,5 miliona eura po sezoni.KONGO je napisao/la:Ti izgleda previse citas/gledas hrvatske medije.Amar Dzeko je napisao/la:govorilo se i za modrica da je preslab i malen i nejak za premiershipa pa eno ga medju najboljim veznjacima lige..

Misimović, ruku na srce, ove sezone Modriću ne može ni cipele očistiti .
Modric je prosao nasu ligu pa nemoj da vas cudi sto se uspio prilagoditi Englezima 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sto bi on njemu cistio cipele, kad Misketu to ima ko da radi u Bundesligi ?suntu jeu je napisao/la:Misimović, ruku na srce, ove sezone Modriću ne može ni cipele očistiti .
Bolje biti kralj u svom selu, nego prosjek u gradu. Aj vozdra

-
- Kontakt:
nisam ih usporedio kao igrace, nego sam rekao da su i modricu prognoze bile crne pa je momak uspio..a to da citam hrvatske medije, pa nezz bas da su oni zasluzni za interesovanje fergusona i ancelottija za modrica tako da..
miske je sjajan igrac i mogao bi on igrati i u premiershipu, ali neko gore je napisao da je bolje da ide u spaniju i je bolje jer bi se puno prije prilagodio.. aj ž

miske je sjajan igrac i mogao bi on igrati i u premiershipu, ali neko gore je napisao da je bolje da ide u spaniju i je bolje jer bi se puno prije prilagodio.. aj ž

Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.