FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
filozofe valjda ce opstina platiti , ne vjerujem da si tolko ogranicen...ili mozda rudnici...ili Islamska zajednica. Lik vam je uso u klub i sinoc javno reko da je ulozio 2 mil KM. U sta je ulozio a dug stoji kako stoji a pushite licencu. Eto kolko si pametan
-
- Interni moderator
- Kontakt:
O BOZEsvetastrana je napisao/la:filozofe valjda ce opstina platiti , ne vjerujem da si tolko ogranicen...ili mozda rudnici...ili Islamska zajednica. Lik vam je uso u klub i sinoc javno reko da je ulozio 2 mil KM. U sta je ulozio a dug stoji kako stoji a pushite licencu. Eto kolko si pametan

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- bordoakapitar
Azmir humanitarac i graditelj dzamija... Licno, ne izlazim na takva mjesta pa me bas i nije fascinirao a culo bi se da uradio nesto jako humanitarno! Yebo Azmira, jedva cekam utakNicu!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stvarno,sram ga bilo.Laze jer nije jos rekao za retarde koji su mu psovali majku cetnicku i mrtvu kcerku.Kako lazes moj Jesicusolinas je napisao/la:Neka Jesica bude sramota lazi koje je izrekao za Avaz.
Ipak svaka Dini cast sto je u tome u emisiji podrzao Husica i rekao da je u pitanju jedan covjek ili dva a ne generalno publika na stadionu.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Cuj da on placa sto su lopovi pokrali....On kad bi tako radio, ne bi u Americi dana izdrzao, a ne postigao da bude veoma uspjesan biznismen !!!svetastrana je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:kakva laz pacove jedan, lik obrne 100 M godisnje s firmomsvetastrana je napisao/la:branio BiH sa 14 god...jbt Bosko Buha----ahahahah
dnevnica mu 20 milja KM....ahhahahhaahha
nije ni iz tz nego zvornika ....treba li jos njegovih LAZI
obzirom da spominjes pacove garant te takav jedan napravio
mozda ti je Zvornicki pacov tata
kad ima tolke pare kako tvoj projekat koji zoves FK , jos uvijek duguje samo za porez 4 mil KM , zasto niste potpisali ugovor o otplati duga , jel to taj tajkun koji moli da se opstina ukljuci u sve..pa fol daje ostavke i lozi vas ko zadnje papke , pa se onda vrati ..ahahahahahah![]()
Kone ovaj Kramar vam je bas katastrofa, Dulja ih ubi po lijevoj strani..
- diplomatija
- Kontakt:
Dobicete ovo, nemojte kukati i teško rijeci upotrebljavati, veliki ste jarani s rudarom, ja ne zaboravljam onu vasu od 4:5 protiv rudara u kupu prije nekoliko godina
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
diplomatija je napisao/la:Dobicete ovo, nemojte kukati i teško rijeci upotrebljavati, veliki ste jarani s rudarom, ja ne zaboravljam onu vasu od 4:5 protiv rudara u kupu prije nekoliko godina

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobrodiplomatija je napisao/la:Dobicete ovo, nemojte kukati i teško rijeci upotrebljavati, veliki ste jarani s rudarom, ja ne zaboravljam onu vasu od 4:5 protiv rudara u kupu prije nekoliko godina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
vas je tvorac modernog napadackog nogometa unistio, gdje li je sad
- diplomatija
- Kontakt:
Dobili drugo poluvrijeme, dosta za bod
Kako ste vi igrali u Prijedoru?diplomatija je napisao/la:Dobili drugo poluvrijeme, dosta za bod
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Komsije ovo danas je pravo lose izgledalo sa vase strane. U prvom poluvremenu je Rudar bio dosta agilniji po bokovima posebno na lijevoj strani gdje Kramar igra. Da ste prvi poveli uvjeren sam da biste ovu utakmicu zavrsili sa par golova razlike, ali i to je fudbal sve se okrene u minuti. U drugom poluvremenu ste preofanzivno krenuli sto vam je dalo rezultat nakon par minuta. Poslije toga ste imali skoro citavo poluvrijeme da preokrenete ali nije bilo realizacije u zavrsnici.
Ono sto mi je zapalo za oko par puta krilni igraci prodju po strani a ne dobijaju loptu, vec se Duljevic i Harba odlucuju za solo akcije. Danas kod vas najbolji mali Rustemovic cijelo drugo poluvrijeme je sam drzao sredinu.
Sto se tice Jesica ja ne mogu da shvatim da covjek Benku drzi na klupi, dakle tu je neka mucka 100%. Covjek kad god udje preokrene rezultat, i misljenja sam da ce vas njegova tvrdoglavost puno kostatai.
Sretno u nastavku
Ono sto mi je zapalo za oko par puta krilni igraci prodju po strani a ne dobijaju loptu, vec se Duljevic i Harba odlucuju za solo akcije. Danas kod vas najbolji mali Rustemovic cijelo drugo poluvrijeme je sam drzao sredinu.
Sto se tice Jesica ja ne mogu da shvatim da covjek Benku drzi na klupi, dakle tu je neka mucka 100%. Covjek kad god udje preokrene rezultat, i misljenja sam da ce vas njegova tvrdoglavost puno kostatai.
Sretno u nastavku
- diplomatija
- Kontakt:
Najjadnija utakmica koju je Zeljo odigrao od kako ga ja pratim, a to je od 1996. Godine, je bila upravo u prvom dijelu sezone protiv rudara, zapravo nisu ni igrali, izasli i šetali se, glavu dajem da nisu bila čista posla tadBolanos je napisao/la:Kako ste vi igrali u Prijedoru?diplomatija je napisao/la:Dobili drugo poluvrijeme, dosta za bod
I sta bi nije se imalo para da se kupi od Prijedorcana
A ja cuo nedaju veresiju, kazu vec ste duzni Slobodi 20 milja
heheheheheheheheh
heheheheheheheheh
"Volim te Zeljo"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tebi bas dosadno!GKhan je napisao/la:I sta bi nije se imalo para da se kupi od Prijedorcana
heheheheheheheheh
Bez zezancije, bice vam tesko dobit Slaviju a posle toga bogami tesko gostovanje u Banja Luci, mogla bi vam i evropa biti upitna
Teska situacia
Teska situacia
"Volim te Zeljo"
Hajde u skolu , pa onda pisiGKhan je napisao/la:Bez zezancije, bice vam tesko dobit Slaviju a posle toga bogami tesko gostovanje u Banja Luci, mogla bi vam i evropa biti upitna
Teska situacia
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Ja sam nepismen
Vidim sve nepismeni svrsavaju po FK Sarajevo pa reko da i ja
ehhehehehehehehehhe
Vidim sve nepismeni svrsavaju po FK Sarajevo pa reko da i ja
ehhehehehehehehehhe
"Volim te Zeljo"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prezivjet cemo nekako,samo nemoj ti i slicni brinuti o mom klubu!GKhan je napisao/la:Bez zezancije, bice vam tesko dobit Slaviju a posle toga bogami tesko gostovanje u Banja Luci, mogla bi vam i evropa biti upitna
Teska situacia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.