Nije mi upalilo preko mobitela, moradoh sad zbog tebe, maksuz laptop upalitihilmo je napisao/la:Ma nema problemaRaniMraz je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije mi upalilo preko mobitela, moradoh sad zbog tebe, maksuz laptop upalitihilmo je napisao/la:Ma nema problemaRaniMraz je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo...
Totalno pade u drugi plan zbog debila sisatog, nazalost. Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.hilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Dulja i Gojko ponovo zajedno![]()
Upravo to..A mi cekamo kad ce neko nesto ruzno reci o nama pa da odma krenemo napadatihilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
hilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Bezveze je sto iz kluba zvanicna ne napise igrace koji su otisli ma gostovanje tj grupu od 18 pa moramo ovfje naglabati!Rinuka je napisao/la:Daj boze da mi sutra uzmemo 3 boda..Nisam nimalo optimistican..Svi se bave sa ovim krkanom sa majevice, a Rudar ka da je vec pobjedjen
Treba napomenuti da je i prvi golgeter kadetske lige doc.dr. Nedim Hadžić dobio naknadni poziv u kadetsku reprezentacijujoker90 je napisao/la: Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.
Pogledaj ga nekad u PAOK-u, kad bude streamova.QUARESMA 18<<< je napisao/la:hilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Allaha mi, jedva čekam Cimija da gledam, zaželio sam ga svega mi, nadam se da će dobiti bar 30 minuta
Konacno!!!!!!!!!!hilmo je napisao/la:Treba napomenuti da je i prvi golgeter kadetske lige doc.dr. Nedim Hadžić dobio naknadni poziv u kadetsku reprezentacijujoker90 je napisao/la: Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.![]()
Najgore sto je nas poyebao. FujFrancescoTotti je napisao/la:![]()
Covjek poyebo 90% drzave, ostalih 10 je punac odradio
Još i Mate s njimahilmo je napisao/la:Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.
Jel moguce da su ga se sjetili debili...MortemHz je napisao/la:Konacno!!!!!!!!!!hilmo je napisao/la:Treba napomenuti da je i prvi golgeter kadetske lige doc.dr. Nedim Hadžić dobio naknadni poziv u kadetsku reprezentacijujoker90 je napisao/la: Nadam se da ce u skorijoj buducnosti postati normalno da u Sarajevu igra jedan-dva nasa "A" reprezentativca.![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, Google Adsense [Bot], Proximic i 94 gosta.