FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 11 mar 2016, 23:05

Zna li iko sta je sa ovim 'starim' forumasima koji su cesto znali napisati dobrih stvari: @duska,@BSV,@pantelija...?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2016, 23:08

Pođem nesto da napisem, pa obrisem. Toliko mi se ovo sve zgadilo da nemam snage ni da citam druge teme i sta se sve pise tamo. Osjecam se kao da gledam djecu kako se svađaju oko igracke dok gledam Dinu i Azmira, a ne odrasle ljude koji bi trebali da vode 2 perspektivna kluba. :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 mar 2016, 23:09

joker90 je napisao/la:Pođem nesto da napisem, pa obrisem. Toliko mi se ovo sve zgadilo da nemam snage ni da citam druge teme i sta se sve pise tamo. Osjecam se kao da gledam djecu kako se svađaju oko igracke dok gledam Dinu i Azmira, a ne odrasle ljude koji bi trebali da vode 2 perspektivna kluba. :facepalm:
od rijeci do rijeci! :salut:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 mar 2016, 23:10

trebao mu je Dino spomenuti slučaj Gavaric, ako s eko sjeca prije 2-3 godine..kada je trebao biti registrovan rez.. 3:0 u korist nas...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 mar 2016, 23:10

VELIKA JE RAZLIKA U PREMIRANJU I NAMJEŠTANJU.
Dati dijetu marku za dobru ocjenu u školi.
Dati učitelju marku za dobru ocjenu svom dijetu.

Prvo legalno, drugo nije.
Ibraković je radio sve mutne i prljave poslove kako u Sarajevo tako i u svakog klubu u kojem je do sad bio. I dan danas se spomene i u Lukavcu, u periodu dok je bio tu. Nisu njemu džaba palili auta. Ibraković je kao Samir u poznatoj seriji Lud, zbunjen, normalan.

Dogovor u vidu premija je očigledno bio, kako upratih, a pratio sam i čitao pažljivo sve, Ibraković je pokrenuo tu priču na večeri i za to je zadužen on bio, Dino je tu bio kako bi riješio ostale stvari kako je i sam spomenuo (sigurnost, besplatan ulaz navijačima iz Tuzle..).
Dino se pravi da ništa o tome ne zna a ustvari zna, pa sjedili su zajedno, dok nije imao veze s tim jer je Ibrak bio zadužen za to. Jel bilo teško to reći, po meni to ne spada u namještanje i neke toliko mutne radnje jer imaš takvih milion primjera u svijetu sporta.

Isto tako, obojica su bila nespremna. Zašto ne pitati muljaroša Ibrakovića o toj temi, pa vidjeti ko je upravu, Dino ili Azmir ako je to bitno! Ko je lud, a ko se pravi lud?! U suštini, niko nije čist, nije priča samo o ova dva kluba, već i ostataka.

Azmir reče, dok je on tu i ako Sloboda osvoji neki trofej da će to biti najpoštenije osvojen trofej u historiji ligi. Svi koji su imalo pratili 1. ligu FBiH zna kako je i na koji se način Sloboda vratila u Premijer ligu. Dosta o tome.

Pitanje je, da li je Ibrak radio neke mutne poslove na svoju ruku, a vjerovatno jeste jer je bez puno priče "istjeran", onaj koji ga je doveo i dao mu takve ovlasti, mora odgovarati.

Uprava gubi kontrolu i povjerenje navijača, imali su dosta propusta, previše. Skoro sve prospuste koje su mogli napraviti su napravili ali opet imaju i moju i od većine navijača podršku. Koliko god su bili nesposobni zadnjih mjeseci, toliko su i sposobni da isprave sve što su iskrivili, a dosta toga jesu, najprije kod selekcije igrača.

Sutrašnja utakmica treba biti tema, treba dati 100%, odigrati muški i dobiti. Neće biti lako, bez obzira što je protivnik vjerovatno najslabija ekipa lige, ali imajući na vidu da će teren biti loš, da je sreda i odbrana na nivou amatera zadnje dvije utakmice, nikako se ne smije potcijeniti protivnik i opustiti se jer u suprotnom - pobjede nema.
Mislim da će sutra odigrati dobro, pobjediti 2+ razlike i dati navijačima ponovo materijala da vjeruju u ekipu al sljedeća utakmica će demantovati to i vratiti nas u realnost. Ali kako god, podrška izostati neće. SARAJEVO!!!!!!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2016, 23:10

zagorski je napisao/la:Zna li iko sta je sa ovim 'starim' forumasima koji su cesto znali napisati dobrih stvari: @duska,@BSV,@pantelija...?
@dusku možeš naći na izbjegličkom foumu :D :D
Zagor je napisao/la:trebao mu je Dino spomenuti slučaj Gavaric, ako s eko sjeca prije 2-3 godine..kada je trebao biti registrovan rez.. 3:0 u korist nas...
Spomenuo je, ali se ovaj pravi pametan

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 mar 2016, 23:11

Sad sam pogledo ovaj obracun i neka mi samo objasne ovi forumasi koji navijaju za nas klub, gdje je to Husaric ''iskandzijao'' Selimovica? Pogledao sam cijeli klip i nigdje nisam zapazio, da je Husaric sjeb'o Dinu ili da je Dino priznao neku krivicu? Dino je samo priznao, da su sjedili u tom restoranu 27.5, ali da su pricali oko organizacije susreta. Husaric se gubi ko nevinost na ekskurziji, jos ga Senad poceo zayebavati, kad je rekao da svi znaju kako je FKS osvojilo titulu i Senad ga onako, ko pravi provokator pocne ispitivati, a kako je to Sarajevo doslo do titule? Na koji nacin? Husaric ga pogleda i poce nesto drugo pricat haha.
I ako ima istine oko tih 20.000 KM, premije su dozvoljene davati klubovima, koji ne igraju protiv tebe. U opticaju je utakmica Sloboda-Mladost, sto znaci da nema nikakve veze sa FK Sarajevom i samim tim je ovo brezveze.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 mar 2016, 23:13

Zagor je napisao/la:trebao mu je Dino spomenuti slučaj Gavaric, ako s eko sjeca prije 2-3 godine..kada je trebao biti registrovan rez.. 3:0 u korist nas...
Spomenuo mu je, ali ovoga to nije interesovalo, jer kako kaže nije on tada bio predsjednik. haha
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 23:14

:cool:
slika

Covjek poyebo 90% drzave, ostalih 10 je punac odradio :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 mar 2016, 23:15

ljudi ne znam za vas al ja se osjecam kao **** ,ispljuva nas kamiondzija ,nas direktor me nije uvjerio u pricu da smo nevini cak je dopustio da nam ovaj navalja i sto jest i sto nije . oblatio je FK SARAJEVO to me boli ,volim FKS kao najmilije al u ovih 30 g koliko intezivno pratim nikad nas nije neko ovako oblatio . nasa uprava mora regovati ne moze na ovom ostati ,optuzio nas je da varamo ,da potkupljujemo ,da kupujemo sudije ,da smo po kafanama stimali tekme a nije dobio demant . znam ja da i drugi stimaju al mi smo FK SARAJEVO . IBRAKOVIC JE NAJVECA GRESKA U HISTORIJI FK SARAJEVA.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 mar 2016, 23:16

ElCartel11 je napisao/la:Sad sam pogledo ovaj obracun i neka mi samo objasne ovi forumasi koji navijaju za nas klub, gdje je to Husaric ''iskandzijao'' Selimovica? Pogledao sam cijeli klip i nigdje nisam zapazio, da je Husaric sjeb'o Dinu ili da je Dino priznao neku krivicu? Dino je samo priznao, da su sjedili u tom restoranu 27.5, ali da su pricali oko organizacije susreta. Husaric se gubi ko nevinost na ekskurziji, jos ga Senad poceo zayebavati, kad je rekao da svi znaju kako je FKS osvojilo titulu i Senad ga onako, ko pravi provokator pocne ispitivati, a kako je to Sarajevo doslo do titule? Na koji nacin? Husaric ga pogleda i poce nesto drugo pricat haha.
I ako ima istine oko tih 20.000 KM, premije su dozvoljene davati klubovima, koji ne igraju protiv tebe. U opticaju je utakmica Sloboda-Mladost, sto znaci da nema nikakve veze sa FK Sarajevom i samim tim je ovo brezveze.
Husic druze, nije Husaric. :D Husara je onaj menadzercic.
Bahati, bahati Željkan!
1946

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 11 mar 2016, 23:17

Prvi put vidim Dinu kako pije vodu ko lud???sav se sasusio ko da je roru popušio prije emisije??vađenje kako ibrakovic ako je to radio da on to nezna je laž!!!Dino konju čovjek te ispreskakao ko budalu!sjećam se zadnjeg kola Travnik-vitez kota 5,20 na Travnik bila???raja uzela dobru paru jer su izgleda svi mislili da vitez dobiva?!pa Travnik je svim silama htio poslati vitez u prvu ligu jer se pare iz kantonalnog saveza dijele ravnopravno ukoliko taj kanton ima 2 premijerliga!!!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 mar 2016, 23:17

joker90 je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Sad sam pogledo ovaj obracun i neka mi samo objasne ovi forumasi koji navijaju za nas klub, gdje je to Husaric ''iskandzijao'' Selimovica? Pogledao sam cijeli klip i nigdje nisam zapazio, da je Husaric sjeb'o Dinu ili da je Dino priznao neku krivicu? Dino je samo priznao, da su sjedili u tom restoranu 27.5, ali da su pricali oko organizacije susreta. Husaric se gubi ko nevinost na ekskurziji, jos ga Senad poceo zayebavati, kad je rekao da svi znaju kako je FKS osvojilo titulu i Senad ga onako, ko pravi provokator pocne ispitivati, a kako je to Sarajevo doslo do titule? Na koji nacin? Husaric ga pogleda i poce nesto drugo pricat haha.
Husic druze, nije Husaric. :D Husara je onaj menadzercic.
Joj vidi mene otkud mi on u glavi :lol:
Nema veze obojica stete Sarajevu :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

RaniMraz
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la RaniMraz » 11 mar 2016, 23:28

Izvinjavam se ako je bilo...

slika
Zadnja izmjena: RaniMraz, dana/u 11 mar 2016, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2016, 23:29

RaniMraz je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo...
Ma nema problema :D

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 mar 2016, 23:30

bojler je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Najposjeceniji utorak u zadnjih 10 godina :-D

Ako prodjemo, osvajamo kup, a ako se sutra poklope rezultati mozda i titulu. Rudar nema sta trazit, ljudi se vec oprostili
Ja ih sutra burazeru ocekujem da igraju ko kad ono igras termin a dodje djevojka da te pogleda
A nebi me cudilo da odigraju nesto slicno Barceloni :-D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 mar 2016, 23:32

yebeš ga, ovi navijači Slobode su cvjećka za Željine, jer ne mogu nikako skontati kakva je to pamet bila bacati baklju među masu navijača, ko je bio na Grbavici prošle sezone zna, i kome je više ti baklji mogla pasti na glavu

I još da ne govorim o bacanju baklje na zapadnu tribinu

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 mar 2016, 23:35

Ako imaš čvrste argumente i ako si čist, ne treba galama.
Dino se pojavio u emisiji da ne bi bilo da bježi od odgovornosti, odradio nastup diplomatski, ponudio suspendovanom
predsjedniku Slobode još jednu šansu - da se izvine, što je potpuno ispravno i što je u stvari prvi korak.
Ovaj delegat napravi još jednu grešku pa ucijeni Dinu riječima, hoću ali ako mi dadnete cvaju, te je tako neznajući,
demantovao sam sebe i jasno dao do znanja da iznosi lažne optužbe. Osim toga iznosi niz optužbi na račun NS i drugih,
što će mu dodatno otežati put u dokaznom postupku.
Naravno, na redu je drugi korak...
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2016, 23:37

Ljudi nešto nisam upratio da smo mnogo komentarisali poziv Harisa Duljevića u reprezentaciju, neki bi od toga napravili pravi spektakl i hvalili se na sva zvona kako imaju reprezentativca, a mi se uhvatili tako nekog nebitnog lika.

Dulja i Gojko ponovo zajedno :bih: :bih:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 11 mar 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 11 mar 2016, 23:37

Gospodo, toliki sudovi u bosni, uefini zakoni, savez, itd. prikupite dokaze i bujrum tužite.

Ovo što do sada se radi su jednostavno klevete. Samo pričate i sve ostaje na tome, preko raznoraznih novinara, sportskih radnika i kvazi menađera itd.

Dokaze gospode ne šuplju priču, dosta je ovih papaka iz dijaspore koji ne uspjevaju uraditi ono šta su zamislili pa im svako drugi kriv.
(aka. simon )

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, istokzeljo, johntravolta123, Maestro^^, pitara, relativizam, riki46 i 72 gosta.