Koji kvarnjak je ovaj Senad

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kyrgios je napisao/la:
Koga imamo jel onaj Arnautovic? Ako na njega mislis znas da smo njemu zabranili ulazak na Tusanj lik se zalagao da nas izbaci iz lige i najzasluzni je sto smo ispali..on je taj koji je igrao najvecu ulogu Arnautovic bivsi sudija..lik trazio se u klubu i svetio se istom jer su ga nabijali nogomLakoste je napisao/la:Kako Sloboda nema nikog u savezu kad u UO ima predstavnik TK-a![]()
Covjek lupa gluposti, misli ako je grlat i ako upada drugom u rijec da je i u pravu. Stvara sebi neke imaginarne protivnike i izgovore za neuspjeh. Kakav god rezultat bio u revansu njemu ce biti krive sudije a po automatizmu ce biti da je Sarajevo kupilo prolaz.
Klasicna prica opanka koji se popauci, hvali se dnevnicom od 20 milja maraka a ne zna da se ponasa ko biznismen uopste.
SaltCityAttack je napisao/la:Koga imamo jel onaj Arnautovic? Ako na njega mislis znas da smo njemu zabranili ulazak na Tusanj lik se zalagao da nas izbaci iz lige i najzasluzni je sto smo ispali..on je taj koji je igrao najvecu ulogu Arnautovic bivsi sudija..lik trazio se u klubu i svetio se istom jer su ga nabijali nogomLakoste je napisao/la:Kako Sloboda nema nikog u savezu kad u UO ima predstavnik TK-a![]()
Covjek lupa gluposti, misli ako je grlat i ako upada drugom u rijec da je i u pravu. Stvara sebi neke imaginarne protivnike i izgovore za neuspjeh. Kakav god rezultat bio u revansu njemu ce biti krive sudije a po automatizmu ce biti da je Sarajevo kupilo prolaz.
Klasicna prica opanka koji se popauci, hvali se dnevnicom od 20 milja maraka a ne zna da se ponasa ko biznismen uopste.
Najzasluzni za nase ispadanje je nkgometni savez TK zapamti znam i osobe koje tu rade koji su govorili da ispadamo nemamo sanse ja se smijao..dobili Goska ja se smijao reko necemo vidis, a i dalje ta osoba tvrdila govorila cekaj zadnje kolo..piso sam ovo na forumu prije volio bih naci sve te postove prije ispadanja ..nas savez TK je bio zlo po nas klub
Hahahahah ovo nisu istineeeeeeekyrgios je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Hahahahah ovo nisu istineeeeeeekyrgios je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Livaja ahahahaha pa bolan ne bio da je Mladost dobila Vitez bi bio u drugoj ligi o čemu taj kreten lupa a gori ste ako vjerujete u to.Znaći:"Sarajevo je moralo naštimati sa Slobodom da odigra pošteno,pa sa Vitezom da nas pusti iako može ispasti sa tim porazom,pa onda sa Mladosti kojoj je slomilo vrat protiv Slobode navodno i na kraju sa Zvijezdom da bude neriješeno u Bijeljini i onda da ispadnu i Mladost i Zvijezda da Vitez ostane.Po meni to je naučna fantastika ako smo to uspjeli mi smo najmočniji tim na Balkanu.Možeš misliti nagovoriti dva-tri tima da ispadnu iz lige da bi mi bili prvi aferim onda.Pa zar nije logičnije bilo kupiti ljudima utakmicu u Travniku ili da recimo kupimo sudije u Vitezu ako se već kupuje a ne umješati pola lige po nekom čuj Livaja mu rekao ahahaha e vala ti je baš dobro rekao e svašta majko mila a smatrao sam te za realnijeg nekog forumaša.SarajlijaTM je napisao/la:A predpostavljam da ti nije nimalo cudno sto su se bas pred tekmu razbolili 7 igraca viteza (po doktorima na duze vrijeme),dvojica bila upitna,a odma sljedecu tekmu svi igrali???aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.
Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.
Predpostavljam takodjer da nisi nikad ni sa livajom pricao o tome?
Nebi ovaj frajer u americi imao milione da je glup,pa ti sam zakljuci ima li dokaza. Moje licno obrazovanje i zanimanje je takvo da iz jednostavnog ponasanja ljudi u nekim situacijama mogu zakljuciti da li istinu govore,a cak i obicnom laiku je upadalo u oci kako fening cjedi casu vode i guta sline
Nisam fulio nego vi od mržnje ne vidite dalje od nosa.I zamisli koliko smo moćni da naštimamo X u Bijeljini a da Travnika ne možemo nagovoriti da pusti Vitez onda ne kontam vas hljeba mi.Pa ko bi to ispao zbog nekog drugog razmislite malo i onda donosite zaključke i Tuzlaci i prijatelji -komšije i "dobronamjerni" ko bi ispao zbog Sarajeva da sam sebe žrtvuje konkretno pitanje i odgovor onda treba biti konkretan.Opet pitam zar nam nije bilo lakše naštimati da Travnik da bodove -bod Vitezu i ko je mogao naštimati X u Bijeljiini taj je jači i od Velibora Đarovskog.U tome leži poenta svega a sad za premiranje ne znam možda je i obećano ne znam fakat ali rezon da vi sjebete Mladost a onda se oni kod kuće sami povale zbog Grande Sarajeva i hajmo u prvu ligu RS smiješno jeeeeeezlajci je napisao/la:@sekac
Fulao si, objasnjeno je na prethodnim stranicama.
Vitez je greskom ili ti ga slucajno jer su dan prije tekme ostali izlevaceni.
Lik iz Travnika potvrdio, vidis da su se ljudi iz Viteza usutili jer znaju sve kako im je skuvana corba bila.
Obarska i Zvijezda imali direktan duel u kojem je objema ekipama trebala pobjeda. Ostao iks.
Prijatelju, ti da mene znas zelio bi biti moj dozivotni prijatelj obzirom na ljubav koju imam prema ljudima. Za mene je mrznja nepoznat pojam.sekac je napisao/la:Nisam fulio nego vi od mržnje ne vidite dalje od nosa.I zamisli koliko smo moćni da naštimamo X u Bijeljini a da Travnika ne možemo nagovoriti da pusti Vitez onda ne kontam vas hljeba mi.Pa ko bi to ispao zbog nekog drugog razmislite malo i onda donosite zaključke i Tuzlaci i prijatelji -komšije i "dobronamjerni" ko bi ispao zbog Sarajeva da sam sebe žrtvuje konkretno pitanje i odgovor onda treba biti konkretan.Opet pitam zar nam nije bilo lakše naštimati da Travnik da bodove -bod Vitezu i ko je mogao naštimati X u Bijeljiini taj je jači i od Velibora Đarovskog.zlajci je napisao/la:@sekac
Fulao si, objasnjeno je na prethodnim stranicama.
Vitez je greskom ili ti ga slucajno jer su dan prije tekme ostali izlevaceni.
Lik iz Travnika potvrdio, vidis da su se ljudi iz Viteza usutili jer znaju sve kako im je skuvana corba bila.
Obarska i Zvijezda imali direktan duel u kojem je objema ekipama trebala pobjeda. Ostao iks.
Salem proljev godinama, samo jedan ..Lakoste je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Koga imamo jel onaj Arnautovic? Ako na njega mislis znas da smo njemu zabranili ulazak na Tusanj lik se zalagao da nas izbaci iz lige i najzasluzni je sto smo ispali..on je taj koji je igrao najvecu ulogu Arnautovic bivsi sudija..lik trazio se u klubu i svetio se istom jer su ga nabijali nogomLakoste je napisao/la:Kako Sloboda nema nikog u savezu kad u UO ima predstavnik TK-a![]()
Najzasluzni za nase ispadanje je nkgometni savez TK zapamti znam i osobe koje tu rade koji su govorili da ispadamo nemamo sanse ja se smijao..dobili Goska ja se smijao reko necemo vidis, a i dalje ta osoba tvrdila govorila cekaj zadnje kolo..piso sam ovo na forumu prije volio bih naci sve te postove prije ispadanja ..nas savez TK je bio zlo po nas klub
A koga Sarajevo ima u savezu?
Krupa 1-0, Kup BiHamazon je napisao/la:Salem proljev godinama, samo jedan ..Lakoste je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la: Koga imamo jel onaj Arnautovic? Ako na njega mislis znas da smo njemu zabranili ulazak na Tusanj lik se zalagao da nas izbaci iz lige i najzasluzni je sto smo ispali..on je taj koji je igrao najvecu ulogu Arnautovic bivsi sudija..lik trazio se u klubu i svetio se istom jer su ga nabijali nogom
A koga Sarajevo ima u savezu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.