FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Pitaristok » 11 mar 2016, 20:04

BLU SKY je napisao/la:Za ovo se znalo odavno ,samo je pitanje vremena kad ce sve izaci na vidjelo jos ako se uefa umjesa .....
vid mu glave kolika je, uefa, vid mu glave,,,

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 11 mar 2016, 20:04

Hahaha... Kako ste smijesni a narocito ovi strumpfovi( znaju oni najbolje kako se ro radi). Imat ce "utaknica" priliku sve dokazati na sudu a Dino je samo trebao sve negirati i prebaciti lopticu na Ibrakovica. Ako je obecao kao SD neka pokazu crno na bijelo a ako je obecao kao AI neka njega ganjaju i tacka...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 11 mar 2016, 20:06

Mirsad94 je napisao/la:Hinjac Dino sutnjom odobrio ove premije za utakmicu Slobode protiv Mladosti, a premije za pobjedu protiv Mladosti u TOJ SITUACIJI JE STIMANJE i nista drugo, ako sada neko ne reaguje ne znam kada ce, ovo je toliko ocigledno da corav moze vidjeti !!! Ovaj hinjac samo sto nije zaplakao i rekao evo ti tvojih 20 milja samo mi nemoj ovo raditi molim te ali ne moze tako ce potvrditi stimanje, ovo sto je Azmir rekao na kraju da ce pasti izvinjenje samo ako se vrati 20 milja mnogo pametno je odradio jer ako vrate samo su sebi mezar iskopali i potvrdili stimanje!
Nezz sta cekas idi budi svjedok na sudu.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 11 mar 2016, 20:10

Ja ovaku propagandu kukavicku i nasilnicku u isto vrjeme nisam vidio nikad , prvo im je seljo kriv bio sad smo im mi krivi . Treba im pustit titulu nek se usrece , Gledo sam ih na kosevu ove sezone nisu pokazali ni s od te sampionske ekipe . Covjek reko ako NAM DOZVOLE da osvojimo , o kome on prica , imal ikakih dokaza o ovome sto brblja . Katastrofa , pa ljudi iz Viteza govore da nema smisla da oni nes se dogovaraju kad im nije odg u zadnjem kolu opet ako Mladost dobije kuci . Koja kuknjava , katastrofa. Nikad nisam vidio ovo , ni u nas.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 11 mar 2016, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 11 mar 2016, 20:10

sarajevo46 je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:Hinjac Dino sutnjom odobrio ove premije za utakmicu Slobode protiv Mladosti, a premije za pobjedu protiv Mladosti u TOJ SITUACIJI JE STIMANJE i nista drugo, ako sada neko ne reaguje ne znam kada ce, ovo je toliko ocigledno da corav moze vidjeti !!! Ovaj hinjac samo sto nije zaplakao i rekao evo ti tvojih 20 milja samo mi nemoj ovo raditi molim te ali ne moze tako ce potvrditi stimanje, ovo sto je Azmir rekao na kraju da ce pasti izvinjenje samo ako se vrati 20 milja mnogo pametno je odradio jer ako vrate samo su sebi mezar iskopali i potvrdili stimanje!
Nikakav svjedok ne trebam biti, ko je objektivno gledao ovu emisiju mogao cuti i vidjeti sve ovo sto sam napisao.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 11 mar 2016, 20:15

Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode Svojom izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-no ... tri/187180
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 20:22

diplomatija je napisao/la:Odmah iz lige izbaciti ova tri kluba koja su bila u dogovoru, spasiti olimpic, borac i ako je moguće velaz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:rol: Pa i da je tako, Olimpik predzadnju sezonu odlucio prvaka na Otoci hahaha a Velez prosle sezone radio sa vama.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la bordoakapitar » 11 mar 2016, 20:39

Mirsad94 je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:
Nikakav svjedok ne trebam biti, ko je objektivno gledao ovu emisiju mogao cuti i vidjeti sve ovo sto sam napisao.
Zdravo objektivni! Pitaj Amawa sta je premiranje a sta stimanje, on to najbolje zna... Dobro vam ovo doslo da se malo zaborave Leotari, Zepca itd...

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 21:13

Pitaristok je napisao/la:prije bi se moglo reci da ces ti izgubiti obraz jer pratis fudbal a pojma nemas o pravilima izvan terena.
Premiranje drugih ekipa je dozvoljeno i nema apsolutno nikakve veze sa namjestanjima utakmica, amater...
i za tebe i za ovog BordoArmy. Covjek je otvoreno rekao da je Selimovic premirao Slobodu da dobije Mladost, kako bi Sarajevu Vitez mogao pustiti utakmicu. Ako subjekt u recenici nije izerecen ne znaci da nije ociglednan. :P

Ovo je najveca afera u bh nogometu poslije rata. Iako neki mediji mudro sute.[/quote]

Ovo je najveća budala poslije rata, iako neki mediji mudro šute...[/quote]

SMS je poslao i radončića u protvor... :kafa: :kafa:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 11 mar 2016, 21:21

Nadam se da ce nas tim pravnika reagovati na pravi nacin i zastititi klub. Treba ovog tuzlanskog cobana tuziti za klevetu a paralelno s tim i Ibrakovica za zloupotrbi polozaja i obecavanje premija koje je poslije trpao u svoj novcanik. Jos jednom se pokazalo da papku ne treba dati da udje i klub jer ce te naguziti prije ili kasnije... SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCI!

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 21:32

Znaci dino je premirao slobodu da zapne protiv mladosti, da bi vama vitez pustio i onda pjeva onu pjesmu na proslavi. Pravi mali zvaljo, za vas mali klub. Klub koji je kopile grada. sramota ste grada, sramotite ovu drzavu, stadion kosevo a i ime grada koje nosite. treba vas izbaciti u trecu ligu.

upravo pisem mail uefi sa svim klipovima i poslacu sa 40 mailova. pa neka se pokrene.

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 11 mar 2016, 21:49

zuhdija je napisao/la:Znaci dino je premirao slobodu da zapne protiv mladosti, da bi vama vitez pustio i onda pjeva onu pjesmu na proslavi. Pravi mali zvaljo, za vas mali klub. Klub koji je kopile grada. sramota ste grada, sramotite ovu drzavu, stadion kosevo a i ime grada koje nosite. treba vas izbaciti u trecu ligu.

upravo pisem mail uefi sa svim klipovima i poslacu sa 40 mailova. pa neka se pokrene.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 21:50

tesko da se iko ko voli vas klub moze smijati nakon ovoga.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 11 mar 2016, 21:53

Posto je utakmica?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 mar 2016, 21:53

vrati konju glavu zuhdija :mrgreen:

kuknjava kuknjava kuknjava
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 11 mar 2016, 21:53

Nasmijali me mail-ovi prema UEFA

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 21:56

X31987 je napisao/la:vrati konju glavu zuhdija :mrgreen:

kuknjava kuknjava kuknjava
mislis tvom starom? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neka hvala, ipak je ta vrsta retardacije prelazna, zato si takav.

@shtaje, a pazi, ne znam hoce li se ista promjeniti, ali se nadam da ce barem neko procitati. kada smo kod toga ne samo uefi, vec saljem i svim svjetskim medijima, do sada oko 30 njih je poslano, na 4 odgovorili samo. treba pozvati da vas suspenzuju, ipak je ovo sramotna situacija.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 mar 2016, 23:53

nemojte zezat cojka sa ovo je iphone jer na iphone pise datum poruke nije se on htio nes kurcit
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 12 mar 2016, 00:15

Nemislim da je premiranje slobode problem
Ja mislim da je problem premiranje Viteza da izgubi
hehehehe
I Travnika da ih pusti zadnju sto su ovi odbili
hahahahahaha
Ima tu jos svasta
Isplivat ce
Nek Sarajevo tuzi Azmira ako ima muda
Naravno da nece jer odoste onda u kantonalnu
bb
"Volim te Zeljo"

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 mar 2016, 00:21

GKhan je napisao/la:Nemislim da je premiranje slobode problem
Ja mislim da je problem premiranje Viteza da izgubi
hehehehe
I Travnika da ih pusti zadnju sto su ovi odbili
hahahahahaha
Ima tu jos svasta
Isplivat ce
Nek Sarajevo tuzi Azmira ako ima muda
Naravno da nece jer odoste onda u kantonalnu
bb
Znamo mi sta je premiranje, i to je dozvoljeno..Ali ono sto je zejkan radio se zove namjestanje i kupovanje..Dokaz 1 je izbacivanje iz Prve lige YU dokaz 2 blamaze u europi nakon svake ''osvojene'' titule u BiH.. :bih: :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rigoletto, TefalTava i 42 gosta.