aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.
Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.
A predpostavljam da ti nije nimalo cudno sto su se bas pred tekmu razbolili 7 igraca viteza (po doktorima na duze vrijeme),dvojica bila upitna,a odma sljedecu tekmu svi igrali???
Predpostavljam takodjer da nisi nikad ni sa livajom pricao o tome?
Nebi ovaj frajer u americi imao milione da je glup,pa ti sam zakljuci ima li dokaza. Moje licno obrazovanje i zanimanje je takvo da iz jednostavnog ponasanja ljudi u nekim situacijama mogu zakljuciti da li istinu govore,a cak i obicnom laiku je upadalo u oci kako fening cjedi casu vode i guta sline