Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wobly92
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 21:00

JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
Teške su to stvari, mora se priznat. Ja mogu sad reć da bih teška srca priznao kad bi se ovako za Slobodu otkrilo ovako nešto, al ako bi došlo do tog, možda bih i ja izbjegavao i okretao teme i tražio neke rupice u čitavoj priči.

@memara Ne vjerujem da bi to Čelik uradio, ne zbog nekog bratskog odnosa sa nama već zbog toga što i njima još uvijek trebaju bodovi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 21:01

propuh je napisao/la: Sloboda je jedini klub uz Sarajevo kaja ima ulagaca(priliv novca u velikim kolicinama) i koce mu znati sta su oni sve dogovarali.... mi nemamo za vode, Čelik u qurcu kao i Borac, Velez da ne spominjem.. jedino je upitno sta su kontali s Hercegovcima.
Recu ti samo Krupa, Kup BiH.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 21:01

miden je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:samo jedno pitanje da li stvarno navijaci sarajeva misle da je sve cisto i ok oko njihovog kluba i ovih sranja oko 20 hiljada? ono to im normalno?
A vama su vaše isto normalne?
Koje nase stvari? Sto smo osvojili titulu 3 kola pred kraj i bjezali 15 bodova, a onda iz kafane otisli igrati u Trebinje?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 21:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.

Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.
Jos je cudnije da su Zeljo, Zrinjski i Siroki u kolima prije Viteza osvojili skupa jedan bod protiv nas a eto nasa pobjeda nad Vitezom sto kazes cudo i namjestaljka. Dodaj i Slobodu i Olimpik kao jake timove znaci ukupno pet tekmi osvojen jedan bod protiv nas SVI ZAJEDNO.
Zadnja izmjena: Bolanos, dana/u 11 mar 2016, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 11 mar 2016, 21:02

miden je napisao/la:
koje nase? neko izaso ovako javno i popiso direktora i klub?
fino pitam, ako ko hoce normalno da odgovori neka ako ne ne mora odma spinovat ;)
wobly92 je napisao/la:
Teške su to stvari, mora se priznat. Ja mogu sad reć da bih teška srca priznao kad bi se ovako za Slobodu otkrilo ovako nešto, al ako bi došlo do tog, možda bih i ja izbjegavao i okretao teme i tražio neke rupice u čitavoj priči.

@memara Ne vjerujem da bi to Čelik uradio, ne zbog nekog bratskog odnosa sa nama već zbog toga što i njima još uvijek trebaju bodovi.
ma mislim jasno je i meni jbg ono brani kako znas i umijes, ali cisto logicki i ljudski zanima me da li im je ovo normalno :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 mar 2016, 21:03

aleksandar_veliki je napisao/la:Prica o stiamnju rezultata u Premijer ligi nikada nece manjkati, kao ni namotavanja, samo sto cvrstih dokaza za to nikada nece biti. Rekla kazala ne prolazi na sudu. Meni je samo glupo reci Vitez pustio Sarajevu. Vitez je tu sezonu okoncao na 14 mjestu, protiv cetiri prvoplasirane ekipe, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Siroki, koliko me pamcenje sluzi, nije osvojio niti jedan bod. Dakle od 24 moguca osvojio je 0 i samo jev Sarajevu pustio. Pomalo mi to izgleda cudno.

Predsjednik Slobode je iznio stvari koje nadlezni organi moraju provjeriti. Ukoliko se dokaze necija krivica, bez obzira iz kojeg kluba dolazio, treba ga dobro kazniti i njega i klub iz kojeg dolazi.
A predpostavljam da ti nije nimalo cudno sto su se bas pred tekmu razbolili 7 igraca viteza (po doktorima na duze vrijeme),dvojica bila upitna,a odma sljedecu tekmu svi igrali???
Predpostavljam takodjer da nisi nikad ni sa livajom pricao o tome?

Nebi ovaj frajer u americi imao milione da je glup,pa ti sam zakljuci ima li dokaza. Moje licno obrazovanje i zanimanje je takvo da iz jednostavnog ponasanja ljudi u nekim situacijama mogu zakljuciti da li istinu govore,a cak i obicnom laiku je upadalo u oci kako fening cjedi casu vode i guta sline
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 11 mar 2016, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 11 mar 2016, 21:04

predaj se dinooo, izgubio si boooj :mrgreen: :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 mar 2016, 21:04

Gdje ces na Rusiju?
slika
Das Ist Walter

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 21:04

amazon je napisao/la:
miden je napisao/la:
Koje nase stvari? Sto smo osvojili titulu 3 kola pred kraj i bjezali 15 bodova, a onda iz kafane otisli igrati u Trebinje?
26 utakmica bez poraza, i onda poraz u trebinju :urnebes:

sto niste izgubili onda sve tri do kraja, a ne samo u trebinju? :facepalm:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 mar 2016, 21:06

Memara je napisao/la:
Da citas ponekad malo nasu temu vidio bi moje komentare o vama, a to ti i @Chinaglia moze potvrditi. Vi ste za mene najveci favoriti za titulu i ako prodjete nas u Kupu svaka vam cast, bice zasluzeno! Samo sve ovo Husicu zaista nije trebalo, ako je zelio nesto da dokaze onda je trebao ici da kraja pa makar mi igrali i kontonalnu! Ovo je drug samo pravljenje pritiska na sudije i pritisak Sarajevo u revansu! Ovdje smo ispali mi i vi cirkus kako god okrenes slagao se ti ili ne. Dok mi ovdje dis. Zrinjski je vec prebacio na racun Celika.
Moja greska, 90% vas zivi u svom svijetu i hrani se rijecima mi smo institucija, mi smo Sarajevo, izvolite se braniti, pa prije pocetka polusezone prica se o 12-0-0 onda x sa Zrinjom pa idu postovi 11-1-0, mislim to je presmijesno s obzirom na igracki kadar.
Uglavnom poenta je da toj istini ne gledate u oci, a sigurno ne bi pogledali (90% vas) ni kada bi pogledali cijelu utakmicu, nego bi se hvatali nekih ljudi na tribini sa smijesnim dobacivanjima(govorim o smijesnim, ne o bolesnim) kao sto ste se hvatali smijesnog engleskog jezika na onom klipu o zakidanju na Kosevu
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 mar 2016, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 mar 2016, 21:06

JoseeMourinho je napisao/la: ma mislim jasno je i meni jbg ono brani kako znas i umijes, ali cisto logicki i ljudski zanima me da li im je ovo normalno :mrgreen:
Ma gdje će im bit normalno, samo neće ti nikad ovdje priznat. :)

Nego još jedna sramotna stvar koja se provuče fino je da Dino uopšte ne osudi one pojedine navijače Sarajeva za onaj njihov ispad, barem je toliko dostojanstva trebao imati. ;)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2016, 21:07

Svima je jasno da je Sarajevo kupilo titulu samo iz saveza nemaju damu da im je oduzmu i da ih izbace u drugu ligu.A Selimović se još više ukopava sa izjavama.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 11 mar 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 11 mar 2016, 21:07

Jedva cekam 29.kolo i taj dana kada ce vam ovo kurcenje izaci na nos. Vec ce se u Utorak aBd jedan dio vratiti za ovo u Tuzli a 29 Kolo ce biti slag na tortu kada cemo vas ostaviti bez titule. A sutra cemo dati Vitezu 20 milja da vas pobjede.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2016, 21:08

vitezu se pred utkmicu sa sarajevom razbolilo 6-7 igraca ,9 juniora prikljuceno timu ,cudne okolnosti jos ak se doda svemu tome sva ova prica bgm ...

vitez je namjestao i u prvoj ligi federacije dok su bili
prije u bet live (koja je inace iz viteza) samo se vitez odjednom pojavi u ponudi ,igraju protiv goska il tako nekog ,namjeste nesto uzmu pare i et
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 mar 2016, 21:09

xbox je napisao/la:Jedva cekam 29.kolo i taj dana kada ce vam ovo kurcenje izaci na nos. Vec ce se u Utorak aBd jedan dio vratiti za ovo u Tuzli a 29 Kolo ce biti slag na tortu kada cemo vas ostaviti bez titule. A sutra cemo dati Vitezu 20 milja da vas pobjede.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:thumbup: :bih:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 mar 2016, 21:09

@nyknicks- ono u trebinju je zalosno sto se desilo,bilo namjerno ili ne trebalo je sve pobjediti do kraja,ali takodjer treba priznati da je glavni krivac vas trener koji se kladio protiv vas s hendikepom i digao masnu lovu,a pri tom ocekivao da drugi odrade posao za vas.

da ste izgubili od slavije 1:0,a ne 2:0 ostali bi ste u ligi,ali ta je prica da su babi muda. i kad sve skontas na kraju,mozda je ispalo i najbolje za vas,jer bi sad sigurno tavorili po zacelju tabele sa istim problemima.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 11 mar 2016, 21:10

Kad smo kod Viteza

slika
Das Ist Walter

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 21:11

pinoglavi je napisao/la: Moja greska, 90% vas zivi u svom svijetu i hrani se rijecima mi smo institucija, mi smo Sarajevo, izvolite se braniti, pa prije pocetka polusezone prica se o 12-0-0 onda x sa Zrinjom pa idu postovi 11-1-0, mislim to je presmijesno s obzirom na igracki kadar.
Uglavnom poenta je da toj istini ne gledate u oci, a sigurno ne bi pogledali (90% vas) ni kada bi pogledali cijelu utakmicu, nego bi se hvatali nekih ljudi na tribini sa smijesnim dobacivanjima(govorim o smijesnim, ne o bolesnim) kao sto ste se hvatali smijesnog engleskog jezika na onom klipu o zakidanju na Kosevu
A ja ne kontam Husica ako zeli nesto da dokaze nek stavi cijeli snimak utakmice ako mu je toliko stalo?!

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 21:11

sms poruke su i Radončića strpale u pritvor xexexexexexe
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 21:11

xbox je napisao/la:Jedva cekam 29.kolo i taj dana kada ce vam ovo kurcenje izaci na nos. Vec ce se u Utorak aBd jedan dio vratiti za ovo u Tuzli a 29 Kolo ce biti slag na tortu kada cemo vas ostaviti bez titule. A sutra cemo dati Vitezu 20 milja da vas pobjede.
A mi vas trehnemo u utorak.... :hmmmmm:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.