FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 11 mar 2016, 19:38

Rahma je napisao/la:Cuj Dino daj ostavku haha.
Hocete li vi na mjesto direktora?
bordobijeli je napisao/la: sta da razmislim optuzuju ih ljudi da su stimali citavo prvanstvo on nije reagovao ,znaci radili su to ,TO JEST IBRAKOVIC SMETLJAR ,OVO JE NAJVECA SRAMOTA FK SARAJEVO poslije Blekica ovo je veliki šamar . ja ne zelim ovakvo FK SARAJEVO :salut: :salut: :salut: :salut:

I ti si jos glup sto vjerujes u to bez dokaza... :lol:
dosta mi je cutanje Selimovica cak je i priznao da su sjedili , Ibrakovic je muljator i vecina ove price je nazalost istina ,tesko prihvatiti ,evo stomak me boli ne zelim ovakvo FK SARAJEVO .

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 mar 2016, 19:41

Jedno je tacno,ako ne pokrenu tuzbu sami su ucestovali,sami nek sebi daju nogu!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 11 mar 2016, 19:42

HALO BRACO, OVO JE AJFON ON IMA DATUME
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 mar 2016, 19:42

recepivedik je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Prave pritisak, traze alibi za neuspjeh. Tresla se gora, rodio se mis.
tako je druze moj! ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako je i nikako drugacije. Sve si cuo sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 mar 2016, 19:43

Kako ce pricati kad mu svako malo upada u rijec? Prvo neka iznese dokaze za ono sto govori i onda mozemo o tome pricati.
Amer Dupovac!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 19:44

POSEREM SE JA SVIMA VAMA U USTA KOJI ZBOG OVE SELJAČINE TJERATE GOSP. DINU SELIMOVIĆA !!!!!!

Sve sto je ova seljačina iznijela sad Dino je opovrgnuo. sve što je rekao morat će dokazat na sudu. NEĆE USPJET JER JE IZNIO KLEVETE I NEISTINU !
Nije svjestan na koga je naletio i s kim hoće bitku da bije! Do prošle godine bio u prvoj ligi federacije (NA ČIST NAČIN DOŠAO U PRVU LIGU-sarcasm alert) i sad misli da je veći od kluba koji se zove FK SARAJEVO !
U narodu nisu džaba rekli, ne valja se sa rogatim bost.

Selimović je za razliku od ovog GOSPODIN i zato je šutio, nije upadao u riječ i pokazivao koliko ne zna svoj maternji jezik. On će svoje reć na sudu.
Dati mu tih dvateset milja u utorak nakon što ih izbacimo iz kupa, na sudu očistit svoj obraz, a ova seljačina će ubrzo skontat da je presudio i sebi i klubu kojeg vodi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 mar 2016, 19:44

bordobijeli je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Cuj Dino daj ostavku haha.
Hocete li vi na mjesto direktora?
bordobijeli je napisao/la: sta da razmislim optuzuju ih ljudi da su stimali citavo prvanstvo on nije reagovao ,znaci radili su to ,TO JEST IBRAKOVIC SMETLJAR ,OVO JE NAJVECA SRAMOTA FK SARAJEVO poslije Blekica ovo je veliki šamar . ja ne zelim ovakvo FK SARAJEVO :salut: :salut: :salut: :salut:

I ti si jos glup sto vjerujes u to bez dokaza... :lol:
dosta mi je cutanje Selimovica cak je i priznao da su sjedili , Ibrakovic je muljator i vecina ove price je nazalost istina ,tesko prihvatiti ,evo stomak me boli ne zelim ovakvo FK SARAJEVO .
sta je trebao, da vice na njega i bude kao Husic ? - pitam jos jednom kakve je to Husic ponudio dokaze za tvrdnje ? - evo tvrdim i ja da je zeljo namjestio barem dvije titule sa Osimom, da je Sloboda kupila ulazak u PL, ali pazi sad, nemam nikakve konkretne dokaze da ovo potvrdim, i sta bi trebalo da se meni sad pravdaju iz ova dva kluba za nesto sto ne mogu dokazati ?
Pyro is not a crime !

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2016, 19:45

Pokusao sam da gledam ovo kao neutralan i smrdi mi pravo, pogotovo nakon ove recenice dine i njegovog govor atijela. "Povucemo tuzbu ako dobijemo izvinjenje"?? Prepo se Dino, tako mi je izgledo. Ako si upravu i imas dokaze, sta imas povlaciti tuzbu, jedino ako je Azmir upravu ces to reci.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 mar 2016, 19:46

RN87 je napisao/la:HALO BRACO, OVO JE AJFON ON IMA DATUME
Nisi STIO jbg

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 mar 2016, 19:48

Upravo ono sto svi znamo, a zbog toga sva ova hampa, a to je relativno nesiguran rezultat za Slobodu, to je i sam potvrdio, kao docekali smo vas, ugostili i jos samo 2,3 gola u vasoj mrezi i to je to. Penal cist kao suza, a inace zbog tih stvari treba da se obrate sudijskoj komisiji nsbih, ako smatraju da su osteceni. A Dino se nije ni trebao pojaviti u ovoj emisiji pogotovo ovako nespreman nego reci mu da sve te optuzbe koje iznosi protiv FK Sarajevo mora dokazati na sudu. Mozda je i istina to sto prica, ali sud interesuju dokazi. A ni on nije cist, dobro on zna kako je usao u PLBiH.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 mar 2016, 19:51

ma ovaj husara je papak eona ali djeluje iskreno,tjn,premiranje nije nezakonito,ovo sa vitezom mu je klimavo dodushe,ali chivchija?ha ha ha joj kakva seoska varalica,nevjerovatno ko nam je bio sportski direktor,i raja se chudi shto su mu zapalili auto[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 19:52

Osttribine je napisao/la:Upravo ono sto svi znamo, a zbog toga sva ova hampa, a to je relativno nesiguran rezultat za Slobodu, to je i sam potvrdio, kao docekali smo vas, ugostili i jos samo 2,3 gola u vasoj mrezi i to je to. Penal cist kao suza, a inace zbog tih stvari treba da se obrate sudijskoj komisiji nsbih, ako smatraju da su osteceni. A Dino se nije ni trebao pojaviti u ovoj emisiji pogotovo ovako nespreman nego reci mu da sve te optuzbe koje iznosi protiv FK Sarajevo mora dokazati na sudu. Mozda je i istina to sto prica, ali sud interesuju dokazi. A ni on nije cist, dobro on zna kako je usao u PLBiH.
Druze kaze Dino ovo su ozbiljne optuzbe ali povuci ce tuzbu ako se izvine. ..hej izvine....
Guta knedle
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TupacShakur
Kontakt:

Post Postao/la TupacShakur » 11 mar 2016, 19:53

Snimak emisije?

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 mar 2016, 19:53

Joj da nam hoće u utorak svirati nepostojeći penal.Ja ne znam što se mi palimo,pa mogu ja sad otići i reci guzio sam Severinu i ostala mi je dužna 2 000 .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 11 mar 2016, 19:54

jasno kao dan. smot'o cvanciku u dzep i usutio se. jos koji je djon, nije covjeku ni na sms odgovorio :D

ibrakovic se naklepao obecanih premija. ovo je samo dio njegovog sirokog opusa.

inace, premiranje je ok. ko ima nek premira :)

spomenu dino 100.000 i debeljkovic promijeni temu.

jedina mrlja je sto smo obznanili da smo imali jako postenog sportskog direktora, koji je izmedju ostalog, zavrtao i svoj klub.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 11 mar 2016, 19:54

Ma Husic ga rasuo. Jbt,nije li ga sramota. Nudili su Slobodi pripreme na Zlatiboru da ne zapinju zadnje kolo. Sramote u pm.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 11 mar 2016, 19:55

Majkl je napisao/la:Joj da nam hoće u utorak svirati nepostojeći penal.Ja ne znam što se mi palimo,pa mogu ja sad otići i reci guzio sam Severinu i ostala mi je dužna 2 000 .
Ovo je najbitnije. Mozemo ti i ja otici kod Senada optuziti neki klub. Nigdje veze. SVI NA KOŠEVO UTORAK OD 18:00

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 mar 2016, 19:55

FrancescoTotti je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Upravo ono sto svi znamo, a zbog toga sva ova hampa, a to je relativno nesiguran rezultat za Slobodu, to je i sam potvrdio, kao docekali smo vas, ugostili i jos samo 2,3 gola u vasoj mrezi i to je to. Penal cist kao suza, a inace zbog tih stvari treba da se obrate sudijskoj komisiji nsbih, ako smatraju da su osteceni. A Dino se nije ni trebao pojaviti u ovoj emisiji pogotovo ovako nespreman nego reci mu da sve te optuzbe koje iznosi protiv FK Sarajevo mora dokazati na sudu. Mozda je i istina to sto prica, ali sud interesuju dokazi. A ni on nije cist, dobro on zna kako je usao u PLBiH.
Druze kaze Dino ovo su ozbiljne optuzbe ali povuci ce tuzbu ako se izvine. ..hej izvine....
Guta knedle
**** TI JA MATER U **** MARŠ SA OVE TEME !!!!!!!!
Opusteno ba ne spustaj se na njihov nivo, iskusniji su na manjim :D

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 mar 2016, 19:56

naša uprava je vecerala s ovim papkom i dopustila sebi da ih blati pred cijelom BIH , nisu sebi ovo smijeli dopustiti ,kazete i drugi su štimali znam da jesu i zeljo i siroki i modrica ,al ja necu to ,mi smo FK SARAJEVO .MENE STID A VI KAKO HOCETE :oops: :oops: sve je ovo Ibrak odradio a Dino ispašta al oni su ga postavili sad ispaštaju . nije Husref djaba se svadjao s Ibrakom kad je bio trener FKS

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2016, 19:57

solinas je napisao/la:
Guta knedle
istina i ako sad ne podnese optuzbu, onda iato ko da je priznao da je tako, a ako podbese onda ce se valjda pokazati sta je bilo itd. Npr da mene neko optuzuje necim a ja znam da nihe tako, pa normalno da bi podnio tuzbu, inace ovo te moze pratiti cijeli zivot, taj klub koj predstavljas itd a svega toga nije Azmirovo izvinjenje vrijedno, jedino ako krijes nesto
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], enzo1, Hamagara, KarloIvandic i 26 gostiju.