FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
provincijska šatrologija!
dobiti ih, utorak i 29. kolo te ih time ugasiti, pokazati da smo mnogo veći klub od njih, tačka na to!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dobiti ih, utorak i 29. kolo te ih time ugasiti, pokazati da smo mnogo veći klub od njih, tačka na to!
-
- Kontakt:
UPRAVA FKS TREBA PODNIJETI OSTAVKU

-
- Kontakt:
razmisli prije nego nesto napises, uvijek razmisli druze!bordobijeli je napisao/la:UPRAVA FKS TREBA PODNIJETI OSTAVKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
i ponjamke se u stau svakome ubuduche k'o bude prich'o afirmativno o bukovachkoj chivchiji
VVVBK
VVVBK
Dino progovori nesta yebo ti sebe...
Mogao si svasta reci, on suti ybte
Sto ne kazes da trazi alibi za lose rezultate? Vidis da potrncira svako malo da ce ih kao ljudi u zutom izbaciti iz utrke za trofeje?
Lose Dino, lose..
Ostavku daj... Yebo te Ibrakovic
Mogao si svasta reci, on suti ybte
Sto ne kazes da trazi alibi za lose rezultate? Vidis da potrncira svako malo da ce ih kao ljudi u zutom izbaciti iz utrke za trofeje?
Lose Dino, lose..
Ostavku daj... Yebo te Ibrakovic
Eh sad se peri Dino i pravi se lud za te pare sto je Ibrak davao kao premije, pa dajte ljudi do kad cemo da branimo nase i mislimo da cu djeca cvijeca. Svi se mi pravimo ludi za neke stvari i sutimo pred svim tim, a svako ko malo bolje zna stvari oko kluba zna o cemu je rijec...sta smo mi docekali kad moramo davati premije nekome

Ko prenosi sutra utaknicu?
- luis enrique
- Kontakt:
Rijetko pišem na ovom forumu ali ovo je dno dna šta ovaj "dingospo" iz Tuzle priča bez i jednog jedinog dokaza!!!Ovo je žešća kleveta i Dino i FK Sarajevo kao klub, kako institucija treba da odreaguju tužbom za klevetu!
Samo zbog ovog uzimam slobodan dan u utorak!
Sad vam je obećato da ću doći iz Maglaja na Koševo na utaknicu, da pomognem voljenom klubu da hin pregazimo ko plitak potok!!!
Sad vam je obećato da ću doći iz Maglaja na Koševo na utaknicu, da pomognem voljenom klubu da hin pregazimo ko plitak potok!!!
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
-
- Kontakt:
budes li tako drzak i bezobrazan opet cemo kupiti sve sto treba i uzeti jos jednu titulu!Harisharis je napisao/la:Hajde seljacino glupa,nije ovo cas bosanskog niti on treba biti neki govornik.Razumio si ga i vi ste lopine najvece na svijetu!zlo87 je napisao/la:Daj mu dvadeset milja da ide na instrukcije iz bosanskog sviju ti
Ugasite se lopine rezimske!
sad odje.bi na svoj podforum!

Dino ti si bivsi direktor. Ako ima obraza sam ce otici.
-
- Kontakt:
moja tvLakoste je napisao/la:Ko prenosi sutra utaknicu?
Yebote isus, umjesto da nasim igracima podjele pare obi daju nekim qurcima tamo..
Dino Ostavku daj... i idi druzi se sa Ibrakovicem !!!!!
Dino Ostavku daj... i idi druzi se sa Ibrakovicem !!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci nisam jedini koji je ovo cuonukleusmember je napisao/la:jel moguche da je frajer rek"o 50 puta "utaknica"
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vraćajte dvaest iljada! 

-
- Kontakt:
sta da razmislim optuzuju ih ljudi da su stimali citavo prvanstvo on nije reagovao ,znaci radili su to ,TO JEST IBRAKOVIC SMETLJAR ,OVO JE NAJVECA SRAMOTA FK SARAJEVO poslije Blekica ovo je veliki šamar . ja ne zelim ovakvo FK SARAJEVOrecepivedik je napisao/la:razmisli prije nego nesto napises, uvijek razmisli druze!bordobijeli je napisao/la:UPRAVA FKS TREBA PODNIJETI OSTAVKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

banuj sebordobijeli je napisao/la:UPRAVA FKS TREBA PODNIJETI OSTAVKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja koliko sam skont'o za sve je kriv punac.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
luis enrique je napisao/la:Rijetko pišem na ovom forumu ali ovo je dno dna šta ovaj "dingospo" iz Tuzle priča bez i jednog jedinog dokaza!!!Ovo je žešća kleveta i Dino i FK Sarajevo kao klub, kako institucija treba da odreaguju tužbom za klevetu!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa dobro ovaj Husic se ponasa kao seoski baja, dzaba pare dzaba sve kad je neko seljak u glavu.
Optužio je i nas i savez za korumpiranost, to ce morati dokazati na sudu. Ako mu ne uspije, a nece, snosit ce sankcije, i sam ce pojesti svoja vnago.
Inace ova emisija je bila besmislena.
Optužio je i nas i savez za korumpiranost, to ce morati dokazati na sudu. Ako mu ne uspije, a nece, snosit ce sankcije, i sam ce pojesti svoja vnago.
Inace ova emisija je bila besmislena.
Na kraju ispade da je Husic preposten kao i njegova Sloboda a da su Dino i Sarajevo kao i ostali klubovi pokupovali sve zivo.
Pa majku mu lazljivu.Kad se samo sjetim sta je sve bilo kad su igrali ligu Federacije i on nasao pricati o postenju i kupljenim utakmicama.
Ako je istina da smo toliko tekmi pokupovali nek svi odu i draze ce mi biti Sarajevo koje nece imati kifle ko prije al ce igrati posteno.
Ako cemo iskreno vjerovatno niko ovdje nije cist.Ni Husic ni Dino ni onaj zeljo sa amarom al najvise me nervira sto Husic za sebe govori da je posten a da su svi drugi lopovi.
Pa majku mu lazljivu.Kad se samo sjetim sta je sve bilo kad su igrali ligu Federacije i on nasao pricati o postenju i kupljenim utakmicama.
Ako je istina da smo toliko tekmi pokupovali nek svi odu i draze ce mi biti Sarajevo koje nece imati kifle ko prije al ce igrati posteno.
Ako cemo iskreno vjerovatno niko ovdje nije cist.Ni Husic ni Dino ni onaj zeljo sa amarom al najvise me nervira sto Husic za sebe govori da je posten a da su svi drugi lopovi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Chony533, ErosViverosViv, hazarder, kraljlavova, mnon46, N3R3D, napoleon72, NazorUso, propoklopac, riki46 i 77 gostiju.