AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Evile dali smo te pare za Iturbea samo da ga uzmemo na silu od Juveta a i nije on bio klasa za kojeg bi dali preko 20 miliona nego se gledalo i razmisljalo da ga poslije prodamo za velike pare.
Zasto nisu uzeli Ibru i ako je klasa ?
Pa zato sto ga ne bi prodali za velike pare i mene to najvise nervira.Dovedi klasu i cuvaj je u klubu a ne yebene talente da bi ih za godinu prodali (citaj Benatia,Lamela,Markinjos).
Kad cemo kupiti igracinu i da ta igracina ostane u klubu a ne da odmah ide.
Sad spominju Cavanija.Pa on moze samo doci da im damo Pjanica i jos novca mada nema od tog nista.
Argentinska liga Evile je za mene nesto posebno.Ono je prava liga za gledati.Ispadaju najaci sto nije slucaj u Italiji gdje je sve izrezirano i gdje su pare jedino sto se gleda.
Zasto nisu uzeli Ibru i ako je klasa ?
Pa zato sto ga ne bi prodali za velike pare i mene to najvise nervira.Dovedi klasu i cuvaj je u klubu a ne yebene talente da bi ih za godinu prodali (citaj Benatia,Lamela,Markinjos).
Kad cemo kupiti igracinu i da ta igracina ostane u klubu a ne da odmah ide.
Sad spominju Cavanija.Pa on moze samo doci da im damo Pjanica i jos novca mada nema od tog nista.
Argentinska liga Evile je za mene nesto posebno.Ono je prava liga za gledati.Ispadaju najaci sto nije slucaj u Italiji gdje je sve izrezirano i gdje su pare jedino sto se gleda.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
pa to i jeste poenta svega, da li zelimo biti uspjesan klub koji se ravnopravno moze boriti za titulu i podjednako kvalitetno gurati u LP ili zelimo biti masina za zaradu novca tako sto cemo poslovati u plusu i usput uzimati lovu od (direktnog) plasmana u LP. zasad smo ovo drugo, ali ako je vjerovati onome sto smo citali u zadnje vrijeme, spalletti navodno zeli ostanak najboljih igraca + pojacanja kako bi napao scudetto. hoce li uprava ispratiti njegove ambicije ostaje da vidimo.
sto se tice iturbea, ne ponovilo se
a cavanija mozemo samo sanjati zbog prevelikih primanja, ali ako bi nekim cudom dosao, cak i sa pjanicem ukljucenim u transfer, bio bi to dobar posao. no, opet ponavljam - od svega toga vjerovatno nema nista.
gerson zabio dva gola za fluminense
nego, sta kazete za dzeku, braco romanisti?
sto se tice iturbea, ne ponovilo se
gerson zabio dva gola za fluminense
nego, sta kazete za dzeku, braco romanisti?
Prodavaj, nema on više volje. Nama treba živ napadač. Iako ne bi imali novac za kvalitetnu igračku naprijed, msm da bi čak bolje bilo gurati mlađahne SadiKjua i Tonija Sanabriju. 
embrace the chaos
-
Evil Genius II
i ja vjerujem da ce se tesko iscupati iz ove apatije, ali opet se nadam da bi mogao u njemu proraditi taj inat jer cijela situacija je mentalne prirode i cisto sumnjam da je tek tako zaboravio igrati fudbal. no, stvari ne izgledaju dobro i ne treba ni pokusati uljepsavati ovu groznu sliku koja je trenutno edin dzeko. ukoliko bi na ljeto dosla iole dostojna ponuda, trebalo bi ga unovciti i okrenuti se boljoj soluciji. medjutim, niko sretniji od mene ne bi bio da konacno procepi i zaigra kao nekad.
kada smo vec kod sadiqa, arsenal nudi €15 miliona.
kada smo vec kod sadiqa, arsenal nudi €15 miliona.
-
Evil Genius II
cim je procitao tvoj post, woj je rekao da nema sanse i da ide nazad u arsenal.
inace, kada smo vec kod najboljeg golmana lige, neki amar iz bosne ga pitao da li mu pjanic zabija golove iz slobodnjaka na treningu. woj odgovara sa: zabija stalno, toliko da me vise sramota. pjanic mi je vjerovatno najmrza osoba na treningu 
Ostat ce Dzeko sigurno i iduce sezone ako dodje do 10 golova ove sezone.Ako ne noga mu je.Ipak se od njega puno ocekivalo.Gurnuti Sadika i Poncea ili Sanabriju da vidimo moze li ko meda.Ponce je igrao dobro u Argentini,podsjeca me na Diega Milita u mladjim danima al syeba ga ta povreda majku joj.
Ako ode Dzeko treba nam ozbiljan napadac jer ne mozemo se uzdati prakticno u djecu.
Ako ode Dzeko treba nam ozbiljan napadac jer ne mozemo se uzdati prakticno u djecu.
Al ni u Džeku se ne možemo uzdati, godišnje prima 4.2m x 2 zbog poreza, a on nije "motivisan."
Ne znam, bit će dosta posla za uradit na ljeto, a piše se i da WS ode
Koji seks bi bio opet izborit lp direktno i prodati Iturbea, Ljajića, Doumbiju...
Naravno riješit se i Maicona, Torosidisa, MDSa, nažalost i Castana.
Ne znam, bit će dosta posla za uradit na ljeto, a piše se i da WS ode
Koji seks bi bio opet izborit lp direktno i prodati Iturbea, Ljajića, Doumbiju...
Naravno riješit se i Maicona, Torosidisa, MDSa, nažalost i Castana.
embrace the chaos
Samo mi je krivo sto Poljak ode.Odlicno je branio ove sezone.Puno se uprava uzda u onoga Brazilca a niko ga nije gledao dva puta.Brazilci su nam nada za iducu sezonu.Gerson i onaj golman.
Ma ne znam i koga mozemo dovesti a da zabije preko 20 golova.Ono sto malo valja sve kosta 40 miliona.Otici u Njemacku i dovesti Ibisevica kad dolazi i Kolasinac.Roma Bosnia ahahaha.
Ma ne znam i koga mozemo dovesti a da zabije preko 20 golova.Ono sto malo valja sve kosta 40 miliona.Otici u Njemacku i dovesti Ibisevica kad dolazi i Kolasinac.Roma Bosnia ahahaha.
Ma ne znam, ja evo ne bi puno mijenjao. Poljak ako se već ne može otkupit, barem posudba još god dana.
embrace the chaos
Gerson i onaj golman su otkupljeni tako da oni dolaze 100%.Vratit ce Sanabriju a bice i Ponce i jos dva pojacanja i to ti ga je to.Najvise zavisi transfer lista od moguce prodaje Pjanica.
Ja sam na prvu kontao isto da bi se mogao prodati za pristojne pare, ali definitvno ne, klauzula mu je 45m za otkup. Niko od bitnijih ne treba da ide. Evo sad trenutno imamo pristojnu ekipu i najpametnije što možemo uradit jeste srezati plate i riješit se igrača od kojih nema koristi. Čuj Maicon 2.5m godišnje, Toro 1.8 i sl. Džeko, Doumbia, Iturbe, Ljajić out+ lp i nema potrebe da strahujemo za Pjanića i Rađu. DDRa isto u MlS ili novi ugovor, previše mu je 6.5m godišnje.
embrace the chaos
Ma Pjanica ako neko bude htio on ode jer za Romu 45 miliona su fenomenalne pare nebitno koliko on bio potreban ekipi.Nisu bezveze dali onoike pare za Gersona a tu je i Paredes.Te ostale sto si nabrojao prodati a Daniellu ponuditi smanjenje place a ako ne bude htio nek ga prodaju u MLS i to je to mada ni tamo vise ne moze otici jer ni oni ne daju velike pare zbog salary cupa.Jedino mozda u Kinu.
-
Evil Genius II
DDRu je ovo svakako zadnji veliki ugovor sto se rome tice i naredni definitivno ide par miliona ispod tako da tu nema uopste nikakve dileme. sto se tice prodaje ne bih ga dao ni za kakve pare ni u kinu ni u MLS jer ipak pricamo o jednom od nasih simbola, vodja i najboljih igraca, ali ukoliko on bude htio otici onda neka mu je sretno
sto se tice prodaje ostalih igraca, lista je duga u pm. imamo toliko skarta da hladno mozemo pokriti ostanak najboljih igraca
danas vrlo vjerovatno ovo gledamo:
(4-2-3-1) – 25 Szczesny; 24 Florenzi, 44 Manolas, 87 Zukanovic, 3 Digne; 20 Keita, 21 Vainqueur; 11 Salah, 8 Perotti, 22 El Shaarawy; 9 Dzeko
sto se tice prodaje ostalih igraca, lista je duga u pm. imamo toliko skarta da hladno mozemo pokriti ostanak najboljih igraca
danas vrlo vjerovatno ovo gledamo:
(4-2-3-1) – 25 Szczesny; 24 Florenzi, 44 Manolas, 87 Zukanovic, 3 Digne; 20 Keita, 21 Vainqueur; 11 Salah, 8 Perotti, 22 El Shaarawy; 9 Dzeko
#UdineseRoma 4-2-3-1 Szszesny, Florenzi Manolas Zukanovic Digne, Nainggolan Keita, Salah Perotti El Shaarawy, Dzeko. @SkySport #SkySerieA
embrace the chaos
Sta je sa Pjanicem ?Denno je napisao/la:#UdineseRoma 4-2-3-1 Szszesny, Florenzi Manolas Zukanovic Digne, Nainggolan Keita, Salah Perotti El Shaarawy, Dzeko. @SkySport #SkySerieA
Pa zar vise nije jasno da bez njega ne znamo iznijeti loptu i ne mozemo pobjediti nikoga.
In panchinaManuel je napisao/la:Sta je sa Pjanicem ?Denno je napisao/la:#UdineseRoma 4-2-3-1 Szszesny, Florenzi Manolas Zukanovic Digne, Nainggolan Keita, Salah Perotti El Shaarawy, Dzeko. @SkySport #SkySerieA
Pa zar vise nije jasno da bez njega ne znamo iznijeti loptu i ne mozemo pobjediti nikoga.
embrace the chaos
E u pic.ku vise yebenu.Ovo je X ko kuca majku mu.
Da je ovu nekako dobiti jer iduce tekme su preteske.
Da je ovu nekako dobiti jer iduce tekme su preteske.
Pjanić je sigurno rovit i zato klupa, ne vjerujem ni da će Rađa odradit' komplet utakmicu.
Đeko
Đeko
embrace the chaos
Mora povuci Dzeko yebem li mu zenu
Diego danas ima veliku odgovornost da zamjeni Pjanica.Daj Boze da upola uspije.
Diego danas ima veliku odgovornost da zamjeni Pjanica.Daj Boze da upola uspije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.