E hljebu..PitarBordo je napisao/la:RN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
Braco haj sa svi uzmemo po minutu, da se nasmijemo ovom retardu
3,4
Hahahahahahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E hljebu..PitarBordo je napisao/la:RN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
3,4
Hahahahahahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dovoljan dokaz koliko dušmane boli što gazimo krupnim koracima naprijed i ostavljamo ih jadne i sjebane u našoj prašini pa svaku priliku koriste kako bi iskazali mržnju prema INSTITUCIJI i kako bi možda naštetili ali joj ipak NIŠTA NE MOGU!RN87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.
3,4
Hahahahahahahahahahahah
Možda Dino samo želi da uruči lično tužbu da svi vide facu krmka live pred kamerama?!amypitar je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ce Dino pristati na debatu sa sisatom spodobom.Spustati se na njegov nivo, je ispod casti naseg kluba,kojeg Dino predatavlja.Evo Kusturica rece da advokatski tim Sarajeva,je predao KP protiv kamiondzije za kletvu na sud ,pa nek na sudu dokaze tvrdnje.
Bez veze se opterecujemo ne bitnim ljudima,nek advokati odrade svoj posao,a mi da se okenemo Rudaru.
Mora! Ti bi zelio da Azmir sam dodje i kenja fino sa Senadom po klubu?amypitar je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ce Dino pristati na debatu sa sisatom spodobom.Spustati se na njegov nivo, je ispod casti naseg kluba,kojeg Dino predatavlja.Evo Kusturica rece da advokatski tim Sarajeva,je predao KP protiv kamiondzije za kletvu na sud ,pa nek na sudu dokaze tvrdnje.
Bez veze se opterecujemo ne bitnim ljudima,nek advokati odrade svoj posao,a mi da se okenemo Rudaru.
Bez brige.PitarBordo je napisao/la:Nikako mi se ne sviđa taj Face 2 face susret sa likom koji je u zadnja dva dana pokušao najstrašnije da oblati ime Fudbalskog Kluba Sarajevo i protiv kojeg kaže predsjednik kluba će biti podignuta optužnica. Ali ja sam nebitan.
slazem se ,mada ne mozemo ni cutati na optužbe,cutanje je znak odobravanja ,samo gospodski i pokazati ko je koPitarBordo je napisao/la:Nikako mi se ne sviđa taj Face 2 face susret sa likom koji je u zadnja dva dana pokušao najstrašnije da oblati ime Fudbalskog Kluba Sarajevo i protiv kojeg kaže predsjednik kluba će biti podignuta optužnica. Ali ja sam nebitan.
I ja sam skeptican,nikako mi se ne svidja!Ovo je na nivou međe kako je ovaj seljak zapoceo!PitarBordo je napisao/la:Nikako mi se ne sviđa taj Face 2 face susret sa likom koji je u zadnja dva dana pokušao najstrašnije da oblati ime Fudbalskog Kluba Sarajevo i protiv kojeg kaže predsjednik kluba će biti podignuta optužnica. Ali ja sam nebitan.
Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobodemiky_hz je napisao/la:Ev i Vitez se javio naravno na našoj su strani sad će izaci i sa zvanicnim saopstenjem.Sisaj ga dijasporac
jok ne trebamo, zato trebamo pustiti da premiraju drugi i osvajajuxbox je napisao/la:Ljudi ovo ako ima istine a nadam se da nema. Ja ocekuje ostavku Dine da mi je otac rodjeni. Nada se iskrwno da ce mene licno ubjediti da obo nije istina. Iako ovo premiranje se smatra kao "normalno" ja ne zelim da takkvi ljudi rade za moj klub. Mi ako ne mozemo na terenu osvojiti titulu ne trebamo je ni osvajati.
xbox je napisao/la:Ljudi ovo ako ima istine a nadam se da nema. Ja ocekuje ostavku Dine da mi je otac rodjeni. Nada se iskrwno da ce mene licno ubjediti da obo nije istina. Iako ovo premiranje se smatra kao "normalno" ja ne zelim da takkvi ljudi rade za moj klub. Mi ako ne mozemo na terenu osvojiti titulu ne trebamo je ni osvajati.
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, johntravolta123, n0dix, rimljanin90, siroliver69, Vanja8, zagorski i 62 gosta.