FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 16:26

PitarBordo je napisao/la:
RN87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.

Braco haj sa svi uzmemo po minutu, da se nasmijemo ovom retardu

3,4

Hahahahahahahahahahahah
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
E hljebu.. :facepalm: Halo gospodin Tan, trazi vas jedan kamiondzija
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 mar 2016, 16:35

RN87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Poslani mailovi sponzorima FK Sarajevo da prate situaciju.

Braco haj sa svi uzmemo po minutu, da se nasmijemo ovom retardu

3,4

Hahahahahahahahahahahah
Dovoljan dokaz koliko dušmane boli što gazimo krupnim koracima naprijed i ostavljamo ih jadne i sjebane u našoj prašini pa svaku priliku koriste kako bi iskazali mržnju prema INSTITUCIJI i kako bi možda naštetili ali joj ipak NIŠTA NE MOGU!

[youtube][/youtube]

:tralala: :tralala: :tralala:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2016, 16:36

Morate i vi jednom u 5 godina.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 11 mar 2016, 16:41

brine me ova tekma u prijedoru pravo,joj shta je predmet mojih sekiracija[FEARFUL FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 mar 2016, 16:47

:rol: face to face veceras 18 -45 h SELIMOVIC- husic bit ce zanimljivo ,Dino budi gospodin ponasaj se kao direktor velikog kluba a ne neki kamiondzija :salut:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 mar 2016, 16:48

Ja ne mogu da vjerujem da ce Dino pristati na debatu sa sisatom spodobom.Spustati se na njegov nivo, je ispod casti naseg kluba,kojeg Dino predatavlja.Evo Kusturica rece da advokatski tim Sarajeva,je predao KP protiv kamiondzije za kletvu na sud ,pa nek na sudu dokaze tvrdnje.
Bez veze se opterecujemo ne bitnim ljudima,nek advokati odrade svoj posao,a mi da se okenemo Rudaru.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 mar 2016, 16:51

amypitar je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ce Dino pristati na debatu sa sisatom spodobom.Spustati se na njegov nivo, je ispod casti naseg kluba,kojeg Dino predatavlja.Evo Kusturica rece da advokatski tim Sarajeva,je predao KP protiv kamiondzije za kletvu na sud ,pa nek na sudu dokaze tvrdnje.
Bez veze se opterecujemo ne bitnim ljudima,nek advokati odrade svoj posao,a mi da se okenemo Rudaru.
Možda Dino samo želi da uruči lično tužbu da svi vide facu krmka live pred kamerama?! :mrgreen:

Koji bi to šuk bio svega mi! :rol:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 11 mar 2016, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 mar 2016, 16:52

Nikako mi se ne sviđa taj Face 2 face susret sa likom koji je u zadnja dva dana pokušao najstrašnije da oblati ime Fudbalskog Kluba Sarajevo i protiv kojeg kaže predsjednik kluba će biti podignuta optužnica. Ali ja sam nebitan.
Samo Saraj'vo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 mar 2016, 16:55

amypitar je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ce Dino pristati na debatu sa sisatom spodobom.Spustati se na njegov nivo, je ispod casti naseg kluba,kojeg Dino predatavlja.Evo Kusturica rece da advokatski tim Sarajeva,je predao KP protiv kamiondzije za kletvu na sud ,pa nek na sudu dokaze tvrdnje.
Mora! Ti bi zelio da Azmir sam dodje i kenja fino sa Senadom po klubu?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 16:55

PitarBordo je napisao/la:Nikako mi se ne sviđa taj Face 2 face susret sa likom koji je u zadnja dva dana pokušao najstrašnije da oblati ime Fudbalskog Kluba Sarajevo i protiv kojeg kaže predsjednik kluba će biti podignuta optužnica. Ali ja sam nebitan.
Bez brige.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 mar 2016, 16:56

PitarBordo je napisao/la:Nikako mi se ne sviđa taj Face 2 face susret sa likom koji je u zadnja dva dana pokušao najstrašnije da oblati ime Fudbalskog Kluba Sarajevo i protiv kojeg kaže predsjednik kluba će biti podignuta optužnica. Ali ja sam nebitan.
slazem se ,mada ne mozemo ni cutati na optužbe,cutanje je znak odobravanja ,samo gospodski i pokazati ko je ko :salut: :salut: :salut:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 mar 2016, 16:56

I ja sam skeptican,nikako mi se ne svidja!Ovo je na nivou međe kako je ovaj seljak zapoceo!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 mar 2016, 17:05

slika

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

UNIŠTI GA DINOOO!!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 11 mar 2016, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2016, 17:06

Pape....kakav si ti bio igrac...vrh...mozart u kopackama....jedan od najvecih u ex Yu....al isto tako kao covjek jedan od najvecih shupaka kao covjek....da ti nije bilo FCS nebi ti guuzica Pariza vidjela...koliko si mi se ogadio kao covjek pojma nemas. Mozda ce neko sad da nesto kaze na ovo al svako ima pravo da nekoga voli ili ne. Da zavrsim kao igrac Bog....kao covjek 0(nula),

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 mar 2016, 17:14

Ev i Vitez se javio naravno na našoj su strani sad će izaci i sa zvanicnim saopstenjem.Sisaj ga dijasporac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 mar 2016, 17:18

miky_hz je napisao/la:Ev i Vitez se javio naravno na našoj su strani sad će izaci i sa zvanicnim saopstenjem.Sisaj ga dijasporac
Iz Viteza oštro odbacuju navode predsjednika Slobode

Svojom izjavom za N1 predsjednik Slobode je uzburkao bosanskohercegovačku sportsku javnost, a u isto vrijeme je u priču uvukao i NK Vitez. SportSport.ba je kontaktirao čelnika premijerligaša iz Viteza, Slavena Garića, koji je istakao: "Bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti ćemo se obratiti službenim saopštenjem, ali mogu vam kratko reći da sam u najmanju ruku iznenađen Husićevim navodima. Mi smo mogli ispasti i samo nas je sreća ostavila u ligi, odnosno da je Mladost pobijedila kući Zvijezdu mi bismo sad igrali u Prvoj ligi, tako da nije logično da kolo prije toga dogovramo bilo šta sa Sarajevom. Odgovorno tvrdim da nas iz Sarajeva niko nije kontaktirao i nudio bilo šta. Izgubili smo od Sarajeva koje je u Vitezu imalo podršku bolju nego na Koševu, a i Sloboda je kolo kasnije izgubila od Sarajeva. Cijenim sve što je Husić uradio za bh. fudbal i sutra ćemo uoči našeg susreta popričati o svemu. Mislim da oni i mali pritisak stvaraju zbog sutrašnjeg susreta u kojem ćemo mi pokušati pobijediti."

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-no ... tri/187180

SISAJ MOTKU MAJMUNE GLAVATI!!! :guz:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 mar 2016, 17:26

Husic se pokusava izvuci iz zivog blata ,iz kojeg sve vise tone.
Potpuno je izgubio konce,samo sebi sve vise uskace u stomak.Medijski se ofirao,sigurno da ce ga zbog ovog pratiti iz ambasade Amerike,jer tamo ima firme.
Tamo se za ovakve stvari uzimanje love ispod stola,ide u muriju.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 11 mar 2016, 17:33

Ljudi ovo ako ima istine a nadam se da nema. Ja ocekuje ostavku Dine da mi je otac rodjeni. Nada se iskrwno da ce mene licno ubjediti da obo nije istina. Iako ovo premiranje se smatra kao "normalno" ja ne zelim da takkvi ljudi rade za moj klub. Mi ako ne mozemo na terenu osvojiti titulu ne trebamo je ni osvajati.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 mar 2016, 17:41

xbox je napisao/la:Ljudi ovo ako ima istine a nadam se da nema. Ja ocekuje ostavku Dine da mi je otac rodjeni. Nada se iskrwno da ce mene licno ubjediti da obo nije istina. Iako ovo premiranje se smatra kao "normalno" ja ne zelim da takkvi ljudi rade za moj klub. Mi ako ne mozemo na terenu osvojiti titulu ne trebamo je ni osvajati.
jok ne trebamo, zato trebamo pustiti da premiraju drugi i osvajaju
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 mar 2016, 17:43

xbox je napisao/la:Ljudi ovo ako ima istine a nadam se da nema. Ja ocekuje ostavku Dine da mi je otac rodjeni. Nada se iskrwno da ce mene licno ubjediti da obo nije istina. Iako ovo premiranje se smatra kao "normalno" ja ne zelim da takkvi ljudi rade za moj klub. Mi ako ne mozemo na terenu osvojiti titulu ne trebamo je ni osvajati.

Pa Husicev i jest cilj da se baci sumnlja ,i ljaga na nas klub.Dino i Kusturica nisu sigurno u ovo umijesani.To je neki tal zemljaka Husica i Ibrakovica koji su u dobrim odnosima.Gore isti list,nivo,karakter ljudi.Sto rece Dino sto je do sada cekao.!!
Mislim da je Husic ovo sve iscenirao, da ispadne zrtva i da digne sidro.Da ispadne da je otosao radi mafije i da jadnicak ovde ne moze poslovati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 11 mar 2016, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, johntravolta123, n0dix, rimljanin90, siroliver69, Vanja8, zagorski i 63 gosta.