Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Talijanska ****, kreketuša ih **** zabari zoharski.
Edine izdrzi ko Salko i ovo malko I bježi ba ima još baruta u tebi brate.
Ocekivali smo svi vise, imo si par pehova uz Rominu igru I pasove koje ti serviraju su te sjebali tuto-kompleto. Onda I no fuck off I crveni pa povreda itd itd.
Rekoh ja alergican si na bordo boju.
Znaci ili merhaba boja ili plava, bordo nije za tebe.
Ocekivali smo svi vise, imo si par pehova uz Rominu igru I pasove koje ti serviraju su te sjebali tuto-kompleto. Onda I no fuck off I crveni pa povreda itd itd.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Jest sad ce on u Zelju se tivrat mozda pocne zabijati onda, a ne bi me cudilo ni da ga Kovacevic u dzep strpaMuhamedTM je napisao/la:Talijanska ****, kreketuša ih **** zabari zoharski.

Nije vise za ozbiljnog fudbala i vozdra, Fener ili Galata bi premija bila za njega u ovom trenutku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobrobodi123 je napisao/la:Jest sad ce on u Zelju se tivrat mozda pocne zabijati onda, a ne bi me cudilo ni da ga Kovacevic u dzep strpaMuhamedTM je napisao/la:Talijanska ****, kreketuša ih **** zabari zoharski.
Znaci ili merhaba boja ili plava, bordo nije za tebe.![]()
Nije vise za ozbiljnog fudbala i vozdra, Fener ili Galata bi premija bila za njega u ovom trenutku.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
psg i roma se dogovorili - zamjena cavani - dzeko.
eto dzeke u tandemu sa ibrahimovice i ekipom s kojom moze osvojiti titulu i napraviti iskorak dalje u ligi sampiona. s druge strane, psg je skontao da dovodjenjem dzeke ce lakse biti dovesti i pjanica
eto dzeke u tandemu sa ibrahimovice i ekipom s kojom moze osvojiti titulu i napraviti iskorak dalje u ligi sampiona. s druge strane, psg je skontao da dovodjenjem dzeke ce lakse biti dovesti i pjanica

cuj Cavani za Dzeku....hahahah ovaj nas balvan nije pandam ni nekim napadacima iz HNL-a.
- Goalgetter
- Kontakt:
Calciomercato prenosi da ce Roma prodati Dzeku na kraju sezone, te da je odluka pala.
Goalgetter je napisao/la:Calciomercato prenosi da ce Roma prodati Dzeku na kraju sezone, te da je odluka pala.
Ocekivano sasvim.Njemacka bi njemu najvise legla, al problem je sto nijedan klub sa sredine tabele nema para da ga dovedu.Nadam se da nece zavrsiti u Turskoj ili MlS.Prerano bi bilo brate dragi.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedni nemaju para, a drugi poput Dortmunda ili neki drugi klub im nece na pamet pasti da ga dovedu nakon ovakve sezone. Ja se ipak jos uvijek potajno nadam da ce uhvatiti ritam, ili ostati jos jednu sezonu i izboriti, ali tesko bogami nakon ovakve sezone.edoo3 je napisao/la:Ocekivano sasvim.Njemacka bi njemu najvise legla, al problem je sto nijedan klub sa sredine tabele nema para da ga dovedu.Nadam se da nece zavrsiti u Turskoj ili MlS.Prerano bi bilo brate dragi.Goalgetter je napisao/la:Calciomercato prenosi da ce Roma prodati Dzeku na kraju sezone, te da je odluka pala.

Goalgetter je napisao/la:Jedni nemaju para, a drugi poput Dortmunda ili neki drugi klub im nece na pamet pasti da ga dovedu nakon ovakve sezone. Ja se ipak jos uvijek potajno nadam da ce uhvatiti ritam, ili ostati jos jednu sezonu i izboriti, ali tesko bogami nakon ovakve sezone.edoo3 je napisao/la:Ocekivano sasvim.Njemacka bi njemu najvise legla, al problem je sto nijedan klub sa sredine tabele nema para da ga dovedu.Nadam se da nece zavrsiti u Turskoj ili MlS.Prerano bi bilo brate dragi.Goalgetter je napisao/la:Calciomercato prenosi da ce Roma prodati Dzeku na kraju sezone, te da je odluka pala.
Pa upravo to, vise nije ni E od nekadasnjeg Edina,ovi veci klubovi ga nece sigurno uzeti pogotovo nakon ovoga sa Romom, a ovi neki slabiji ne mogu radi novca, Seria A mu ne godi i to je to, prevelik je ovo period adaptacije, jednostavno se vidi da ne ide.
Ja bih najvise volio da ode u Njemacku ponovo, da ponovi ono sa Wolfsburgom, ili mozda neki pristojan klub iz Primere.
#15.10.2013 !!!
Ceka ga CardifX31987 je napisao/la:da se bar hoce vratiti u englesku ...

Ko se smije kladiti da Dijamant pocinje u prvih 11 protiv Udinesea?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
nadam se da ce namaknut 4 gola do kraja i otici u west ham...kine,amerike i turci su zaista prerano. ako je s 30 g.digo ruke od fudbala, onda je za svake osude
roma je bila i ostat ce luzerski klub, nije im tu dzeko kriv, vidjece i sljedece sezone
roma je bila i ostat ce luzerski klub, nije im tu dzeko kriv, vidjece i sljedece sezone
A kako je poceo 2 gola Sevilja go Juvetu.Ja mislim da se on nije mogo nosit SA pritiskom.To ti je ko kad mislis kako ces neku oni oderat a po belaju bas tad nece.Psiha.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Upravo to, i onda kad je malo zakazao, onda su poceli davati rokove, ako ne zabijes sljedecu ides na klupu, pa poslije toga, ako ne bude sljedeca stvarno je vise dosta. Pa ako ne bude sljedeca propo si itd itd.. za igraca se moze dogoditi da 5 utakmica igra okej al da ne zabije gol. No kad vrsis pritisak na njeg tih 5 utakmica onda on tu losu seriju samo moze produzitiAlipasino je napisao/la:A kako je poceo 2 gola Sevilja go Juvetu.Ja mislim da se on nije mogo nosit SA pritiskom.To ti je ko kad mislis kako ces neku oni oderat a po belaju bas tad nece.Psiha.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- _forzamilan_
- Kontakt:
Mogao bih skontati kada fanovi Rome pljuju po Džeki ali kad naši navijači BIH to rade onda to ne kontam iz više razloga. Jedan od njih je da je zadnje utakmice reprezentacije Džeko bio uvijek ponajbolji igrač tako da mi to ne ide u glavu. Valjda kad se digne hajka kud svi turci tu i mali Mujo. Ja bi volio više nego išta da Džeko sad napusti reprezentaciju kao što je to Vidić uradio Srbiji jer su ga navijači pljuvali i rekli da je namjerno fulio onaj penal protiv slovenaca pa su poslije plakali i tek onda vidjeli koliko on znači. Džeko i sa štakama je svemirski brod za sve i jednog napadača sa BIH pasošem.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 11 mar 2016, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- JavierBosnia
- Kontakt:
_forzamilan_ je napisao/la:Mogao bih skontati kada fanovi Rome pljuju po Džeki ali kad naši navijači BIH to rade onda to ne kontam iz više razloga. Jedan od njih je da je zadnje utakmice reprezentacije Džeko bio uvijek ponajbolji igrač tako da mi to ne ide u glavu. Valjda kad se digne hajka kud svi turci tu i mali Mujo. Ja bi volio više nego išta da Džeko sad napusti reprezentaciju kao što je to Vidić uradio Srbiji jer su ga navijači pljuvali i rekli da je namjerno fulio onaj penal protiv slovenaca pa bi tek onda vidjeli ko bi nam u napadu igrao. Džeko i sa štakama je svemirski brod za sve i jednog napadača sa BIH pasošem.
Upravo to. Ali nece, to je nas kapiten i bit ce on tu sve dok bude aktivno igrao. Koliko je optuzbi prosao on i pola repke, od podmetanja svadja izmedju njih, udaranja vede i spahe medjusobno, sukoba sa selektorima, teme vranjes, teme zukanovic, o tome kako on i spaha prave sastav, od prijateljske sa egiptom...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
I ako ode na kraju sezone opet ce otici u dobar tim koji ce igrati LP, tipujem na Atletico u slucaju da ostane Simeone na klupi, ili mozda Dortmund ako ode Aubameyang...u najgorem slucaju Inter ili Milan...Liverpool 

Ma u Barcu, da izbaci Suareza iz prve hahahaha
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napapijri1987 i 21 gost.