FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FC BAYERN » 07 jun 2010, 22:18

Jedan jedini Oliver Kahn! Najbolji golman svih vremena :!: Nazalost proslo je njegovo vrijeme :(
Najaca mi je ova zadnja scena konta auuu evo ga primi ga kad od stativu i njemu u ruke :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jun 2010, 02:06

Ja sam ocekivao Olija na mjestu Nerlingena, ali to ocigledno nekome nije odgovaralo. Titan se ubio za te pozicije u klubu. Veliko ime, nacitan, duhovit, sposoban, postovan, ambiciozan...
Samo da ne ujede ove glavne zmije, ova funkcija ili fotelja sto Kristijan obavlja...je kao stvorena za Kahna.
Vom Jäger zum Gejagten

ivica_olic_11
Kontakt:

Post Postao/la ivica_olic_11 » 08 jun 2010, 02:19

Sta vi mislite o ovome,hajde ocijenite:

Ribery vs Robben
Klose vs Gomez
Muller vs Olic
Kroos vs Schweinsteiger
DV Buyten vs Demichelis
Altintop vs Pranjic
Bommel vs Tymoshchuk
Badstuber vs Breno
Contento vs Braafheid
Butt vs Rensing
Alaba vs Ekici
ii Lahm vs :mrgreen: :mrgreen: , recite mi skim da ga poredim :mrgreen: :mrgreen:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 jun 2010, 02:21

Slazem se stobom upotpunosti, ali kao sto kazes to se nekome ne svidza nazalost :roll:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 jun 2010, 02:29

ivica_olic_11 je napisao/la:Sta vi mislite o ovome,hajde ocijenite:

Ribery vs Robben - Zbog toga sto Ribery neigra u zadnje vrijeme bas najbolje
Klose vs Gomez Nista posebno nijedan ni drugi ali eto Mariu dajem prednost
Muller vs Olic Olic odigro sezonu zivota, ma da je i Muller odigro odlicno
Kroos vs Schweinsteiger - Nadam se da ce ga jednog dana zamijeniti Kroos a mozda cak biti i bolji
DV Buyten vs Demichelis Ovaj drugi rupa :|
Altintop vs Pranjic Nemogu se porediti Altintop zvijer
Bommel vs Tymoshchuk Tymoschuk je malo igrao tako da prednost dajem kapitenu
Badstuber vs Breno Nisam pratio Brenu tako da ne znam ali Badstruber odlicno odradio sezonu
Contento vs Braafheid Isti slucaj ko iznad, Contento bice nesto od njega nadam se
Butt vs Rensing Butko bio odlican u zadnjem dijelu sezone i ako to nije bio slucaj na pocetku
Alaba vs Ekici Nisam nesto pratio Ekici tako da dajem prednost Alabi ali ima vremena za njih
ii Lahm vs ( ko god je u pitanju) :mrgreen: :mrgreen: , recite mi skim da ga poredim :mrgreen: :mrgreen:
:lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2010, 14:04

Toni vrlo blizu prelaska u Genou. Ponudjen mu je dvogodisnji ugovor i najvjerovatnije da ce biti prihvacen od strane Italijana.

Mozda ce nekome izgledati suludo i glupo, ali ja bih volio da se Italijan vratio u Bayern. Iako je vec u poznim godinama, nije on siguran sam zaboravio davati golove.

Toni, hvala za sve!!! :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 jun 2010, 14:58

FC BAYERN je napisao/la:Jedan jedini Oliver Kahn! Najbolji golman svih vremena :!: Nazalost proslo je njegovo vrijeme :(
Najaca mi je ova zadnja scena konta auuu evo ga primi ga kad od stativu i njemu u ruke :mrgreen:
Sjećam se ove utakmice protiv Dortmunda. Mislim da je bila 2001. ili 2002. godina.... Bila su 3 ili 4 crvena na utakmici i samo jedan igrač Bayerna je bio bez žutog kartona. Ovaj šut je bio, mislim, u 90. minuti i na kraju je bilo 1:1.
Jednom riječju: DIE KATZE

I Chelsea se uključio u igru za Schweinija. Čak je i Real bacio oko i navodno mu je cijena 30 miliona eura i Abramović je spreman dati toliki novac
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jun 2010, 15:00

Sigurno će ga dati :lol:

Da nije Nijemac okej, ali ovako nema šanse. Njima se to ne isplati, i da se ponudi 50 miliona.

ivica_olic_11
Kontakt:

Post Postao/la ivica_olic_11 » 08 jun 2010, 16:41

ma njemu u ugovoru stoji da moze ici ako neko ponudi cini mi se 60 mil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 08 jun 2010, 18:48

Bayern se opet oglasio u vezi dovođenja novih igrača.. Mislimo da smo pronašli adekvatnu zamjenu na lijevoj strani umjesto Philipa Lahma.
Louis van Gaal je nekoliko puta gledao 19 - godišnjeg odbrambenog igrača - Sebastien Corchia kako trenira i kako odigrava neke utakmice u ekipi 'Le Mansa'. Te bi to bio najvažniji transfer nekog igrača na ljeto. Vrijednost ovog transfera po neslužbenim informacijama iznosi između 3.5 i 5. miliona eura.
Sebastien Corchia - bi mogao dati Bayernu priliku da Philipa Lahma vrate na njegovo mjesto, tako bi rekordni majstor odbrana u Bayernu riješio problem po lijevoj strani.

opet djecu dovodimo u odbrani :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2010, 19:41

Robben ne igra protiv Danske

Nizozemski izbornik Bert van Marwijk danas je obznanio da Arjen Robben neće biti spreman za prvu utakmicu 'Tulipana' s Danskom...

Nizozemska je odlično odigrala prijateljsku utakmicu s Mađarima i uvjerljivo pobijedila 6:1. Zadovoljstvo s lica nizozemskom izborniku Bertu van Marwijku skinula je ozljeda Robbena, važnog kotačića u napadu 'Oranja'. Robben je bio strijelac dva gola, no u 85. minuti je morao izaći radi ozljede.

- Arjen neće igrati u utakmici s Danskom. Jedva je bio u stanju igrati i trenirati od kada je Bayern izgubio u finalu Lige prvaka i ne želim preuzimati nikakav rizik stavljajući ga u sastav, rekao je Bert van Marwijk na press konferenciji.

- On ima tešku ozljedu i gotovo je nemoguće da se ubrzo vrati potpuno spreman. Arjen će doputovati u Južnu Afriku kroz par dana i tada ću znati kada će biti spreman. Naš cilj je da zaigra zdrav na Svjetskom prvenstvu, ali ne možemo odrediti točan datum njegovog povratka. Moramo biti strpljivi jer je sada u pitanju njegovo zdravlje, dodao je Nizozemac.

Nizozemska reprezentacija prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra s Danskom u ponedjeljak 14. lipnja na stadionu Soccer City u Johannesburgu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 jun 2010, 21:22

kahnnnnnnnnnnnnn die bayern, die bayern :D :D :D :D :D :D čuveni komentar marcela reifa :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 08 jun 2010, 23:45

Neko je spominjao Toulalana kao moguce pojacanje, pa evo sta Aulas kaze na to:
Presenter: “If Bayern offers 25 million euro, is Toulalan untransferable?”
J.M. Aulas “Untransferable”
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 jun 2010, 19:04

citam da se chelsea rijesava i beletija dobrog i iskusnog beka koji bi bayernu dobro dosao a nevjerujem da ce biti skup,,jedva cekam da se zavrsi ovo SP pa de se bayo okupi i krene u kupovinu pa da vidim stanje za slijedecu sezonu
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 09 jun 2010, 21:00

isakovich je napisao/la:citam da se chelsea rijesava i beletija dobrog i iskusnog beka koji bi bayernu dobro dosao a nevjerujem da ce biti skup,,jedva cekam da se zavrsi ovo SP pa de se bayo okupi i krene u kupovinu pa da vidim stanje za slijedecu sezonu
VOLIM BAYERN

neke hvala ti, al nemoj ga nama.Ostario, sklon povredama, kako ej napustio barcu nije odigro 2 dobe utakmice.
Bolje da malo contento igra umjeto njega.

a bayern vjerovatno na tom desnom beku dovodi onog malog iz Le Mansa, napiso sam u postu iznad :)
Bayern & Željo & Hajduk

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 jun 2010, 21:10

Kakav Belleti , star covjek ,30 i neka .
Contenta treba forsirati ,jer mali ima talenta . A Alabu treba gurati malo vise naprijed. Ako ce dovoditi tog malog iz Le Mansa ,nek posalju Contenta na posudbu negdje ;)

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 09 jun 2010, 21:14

bavarian_bk je napisao/la:Kakav Belleti , star covjek ,30 i neka .
Contenta treba forsirati ,jer mali ima talenta . A Alabu treba gurati malo vise naprijed. Ako ce dovoditi tog malog iz Le Mansa ,nek posalju Contenta na posudbu negdje ;)
ma moze mu se davat sansa u kupu, i laksim prvenstenim utakmicama
ako bi on otiso, ostali bi smo na 2 beka, alabu tu ne racunam, ni holdgera
Bayern & Željo & Hajduk

ivica_olic_11
Kontakt:

Post Postao/la ivica_olic_11 » 09 jun 2010, 21:44

evoo Timo ide u stutgart

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 09 jun 2010, 21:49

ivica_olic_11 je napisao/la:evoo Timo ide u stutgart
nije mi abs drago zbog toga, al et bolje i to nego da cami na klupi :S
Bayern & Željo & Hajduk

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 jun 2010, 21:51

Meni je cakstovise drago sto ide . Drag mi je kao igrac i mislim da je bolji od Bommela ,ali Gaal se ne slaze samnom :lol: :(

Ostajemo bez ijednog bosanca u Bayi . Hajdarevic ode u Unterhaching :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.