Najaca mi je ova zadnja scena konta auuu evo ga primi ga kad od stativu i njemu u ruke

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ivica_olic_11 je napisao/la:Sta vi mislite o ovome,hajde ocijenite:
Ribery vs Robben - Zbog toga sto Ribery neigra u zadnje vrijeme bas najbolje
Klose vs Gomez Nista posebno nijedan ni drugi ali eto Mariu dajem prednost
Muller vs Olic Olic odigro sezonu zivota, ma da je i Muller odigro odlicno
Kroos vs Schweinsteiger - Nadam se da ce ga jednog dana zamijeniti Kroos a mozda cak biti i bolji
DV Buyten vs Demichelis Ovaj drugi rupa![]()
Altintop vs Pranjic Nemogu se porediti Altintop zvijer
Bommel vs Tymoshchuk Tymoschuk je malo igrao tako da prednost dajem kapitenu
Badstuber vs Breno Nisam pratio Brenu tako da ne znam ali Badstruber odlicno odradio sezonu
Contento vs Braafheid Isti slucaj ko iznad, Contento bice nesto od njega nadam se
Butt vs Rensing Butko bio odlican u zadnjem dijelu sezone i ako to nije bio slucaj na pocetku
Alaba vs Ekici Nisam nesto pratio Ekici tako da dajem prednost Alabi ali ima vremena za njih
ii Lahm vs ( ko god je u pitanju)![]()
, recite mi skim da ga poredim
![]()
Sjećam se ove utakmice protiv Dortmunda. Mislim da je bila 2001. ili 2002. godina.... Bila su 3 ili 4 crvena na utakmici i samo jedan igrač Bayerna je bio bez žutog kartona. Ovaj šut je bio, mislim, u 90. minuti i na kraju je bilo 1:1.FC BAYERN je napisao/la:Jedan jedini Oliver Kahn! Najbolji golman svih vremenaNazalost proslo je njegovo vrijeme
![]()
Najaca mi je ova zadnja scena konta auuu evo ga primi ga kad od stativu i njemu u ruke
isakovich je napisao/la:citam da se chelsea rijesava i beletija dobrog i iskusnog beka koji bi bayernu dobro dosao a nevjerujem da ce biti skup,,jedva cekam da se zavrsi ovo SP pa de se bayo okupi i krene u kupovinu pa da vidim stanje za slijedecu sezonu
VOLIM BAYERN
ma moze mu se davat sansa u kupu, i laksim prvenstenim utakmicamabavarian_bk je napisao/la:Kakav Belleti , star covjek ,30 i neka .
Contenta treba forsirati ,jer mali ima talenta . A Alabu treba gurati malo vise naprijed. Ako ce dovoditi tog malog iz Le Mansa ,nek posalju Contenta na posudbu negdje
nije mi abs drago zbog toga, al et bolje i to nego da cami na klupi :Sivica_olic_11 je napisao/la:evoo Timo ide u stutgart
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.