FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

klasik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la klasik » 10 mar 2016, 18:15

DenchiNL je napisao/la:
klasik je napisao/la: Covjek bio u lozi, u koju druze mozes i ti uci ako platis kartu za lozu, poslije utakmice spustio ispred svlacionice da cestita svojim igracima i strucnom stabu.
Čovjek sjedio sa Upravom kluba iako mu to nije dozvoljeno
"Imenovani shodno članu 28. DP NS/FS BiH ne može obavljati nikakvu funkciju u bilo kojem organu kluba ili tijelima saveza, na utakmici i dr. niti zastupati klub ili savez, odnosno njegova tijela u bilo kojoj funkciji za sve vrijeme trajanja kazne"

e sad se može vaditi da je bio posmatrač ili šta već, a šta je onda radio kod svlačionice? zastupao klub sasvim definitivno jer tamo nije bilo navijača samo zastupnici Mupa, 2 kluba i novinari, dakle prekršio suspenziju....
klasik je napisao/la:Misim da navlacenje jedno 80% utakmice, gdje nije ni priblizno isti kriterij na obje strane, gdje ono sto je vama sviro penal, Slobodi nebi nikad, sto je za prve faule i Stepanovicu i Saricu dao kartone, fauli na sredini terena, a vama za iste, a i gore startove nije pokazivo kartone, sto je svaki 50-50 duel sviro vama u korist.
Onda konkretno sviro vam je faul prije penala koji uopste nije bio, a poslije tog faula lopta je ubacena i onda kostic il ivetic rusi vaseg igraca i svira vam se penal.
da je nama sudija navlačio dobili bi vas, kraj
Slobodi u Tuzli ne bi svirao penal pa ko je sad ovdje u zabludi??? čak čovjek ako pokuša da pusti prednost da bi se igra razvila jer se igra zbog fudbala a ne UFC-a , vama ni to nije jasno, pa kad faulirate istog momka po 2 puta, jednom pusti sudija prednost neće da sječe igru pa ga onda opet fauliraju vi protestujete???? nemate pojma.... i dobro su rekli trebalo je biti više kartona...
Juce Slobodi onaj sudija nebi sviro penal za ovaj isti faul i to je to. Takav je kriterij imo, evo gledo sam sam sazetak sto je ovaj vas portal neki napravio, i gledam eto prekrsaj Bekica prije gola Zebe, nije mu nista pokazo, a mi smo za slabije prekrsake i to na nasoj polovini dobijali kartone. I dosta slicnih prekrsaja je bilo i sa vase strane za koje smo mi dobilali kartone a vi se prolazili bez istih.

Gdje smo mi to konkretno trebali dobit jos kartona, osim sto se zalite da je kostic trebo dobit za penal drugi zuti.

I sto se tice Husica, i njegovog kretanja poslije utamice, ne znam da li je definisano sta su to sluzbene prostorije (na Tusnju) da li samo svlacionice, i pres sala, sta je onaj onde dio oko svlacionica, jer vidi se na snimku da husic ceka ispred da izadje ne ulazi unutra, u kojem periodu poslije utakmice je to bilo, jer sigurno je proslo 15-20 minuta, mozda i vise, jer sam vidio da su intervjui trenera trajali nekih 10-tak minuta, plus izlazak sa terena, onda kolko je to poslije bilo ne zna se jos.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 10 mar 2016, 18:26

Jel vama jasno da je Radio Sarajevo u sazetak stavljalo sve vase polusanse, a samo nase golove? Nisu sve nase sanse, jadni ste!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 10 mar 2016, 18:28

Jel vama jasno da će te biti sabotirani sa svih strana u narednom periodu ?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 mar 2016, 18:50

DenchiNL je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Znam ja da bi ti volio da Azmir digne sidro, ali to ti je kao kad imas mokre snove. Nece Azmir na zalost mnogih nigdje.

Nije se niko digao, kazem fino da ce vrijeme pokazati, valjda znas da citas. Ako Azmir laze, neka snosi posljedice. A deminutive koristi u konverzaciji sa ukucanima, nisam ti ja balavac!

I ne moras mi usput objasnjavati kako pravni sistem funkcionise jer od te struke hranim porodicu. Ako slucajno tebi treba pravni savjet, slobodno se javi, satnica je 300,-- EUR plus PDV, a tebi kao mom zemljaku cemo dati ekstra popust. Adio!
griješiš ponovo

modertorčići jeste jer morate biti mnooogooo mali kad zajedno dođete i ne govorite istinu, čak štaviše ne radite(moderirati=uređivati) to zbog čega imate taj status nego širite jezik mržnje i raspirujete strasti iznošenjem neistina...

ništa mi draže ne bi bilo da vam Azmir ostane zauvijek, on je po vašoj mjeri i pravi čovjek za vas...

ja ti se divim da uprkos tako dobroj satnici , poslu i zaradi nađeš vremena slobodnog toliko da postaneš moderator i to na sarajevskom forumu :D :lol:
Ti si prototip bosanca koji povrsno gleda stvari. Bolan bolan, vrati se samo stranicu ili dvije nazad p pogledaj sta sam napisao pa mi onda javi jel to govor mrznje ili ne. o kojoj neistini ti pises?

Ti nazor hoces da interpretiras moje komentare kao govor mrznje, a ja i na vasoj stranici i na slobodinoj iznosim stav koji kritikuje primitivizam pojedinih navijaca slobode pa cak i azmira. To si ti, jarane moj, ti bi bolan nazor da se svadjas sa mnom i stvaras problem tamo gdje ga nema. Ne treba ti to, skontaj se malo.

I skontaj da ja nisam moderator na ovoj temi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 mar 2016, 19:00

Sta je sa Muhameda Dzakmica, jel on ima neku funkciju u klubu trenutno?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 10 mar 2016, 19:01

_dreamer_ je napisao/la:Sta je sa Muhameda Dzakmica, jel on ima neku funkciju u klubu trenutno?

U akademiji je trenutno ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 19:04

klasik je napisao/la: Juce Slobodi onaj sudija nebi sviro penal za ovaj isti faul i to je to. Takav je kriterij imo, evo gledo sam sam sazetak sto je ovaj vas portal neki napravio, i gledam eto prekrsaj Bekica prije gola Zebe, nije mu nista pokazo, a mi smo za slabije prekrsake i to na nasoj polovini dobijali kartone. I dosta slicnih prekrsaja je bilo i sa vase strane za koje smo mi dobilali kartone a vi se prolazili bez istih.

Gdje smo mi to konkretno trebali dobit jos kartona, osim sto se zalite da je kostic trebo dobit za penal drugi zuti.

I sto se tice Husica, i njegovog kretanja poslije utamice, ne znam da li je definisano sta su to sluzbene prostorije (na Tusnju) da li samo svlacionice, i pres sala, sta je onaj onde dio oko svlacionica, jer vidi se na snimku da husic ceka ispred da izadje ne ulazi unutra, u kojem periodu poslije utakmice je to bilo, jer sigurno je proslo 15-20 minuta, mozda i vise, jer sam vidio da su intervjui trenera trajali nekih 10-tak minuta, plus izlazak sa terena, onda kolko je to poslije bilo ne zna se jos.
ne znam u šta gledaš ali bar 50% vaših "prekršaja" je bilo s leđa...to se kažnjava žutim...igrači u prodoru hladno ih faulirate po nogama s leđa, ni blizu lopte niti je lopta bitna.....

za Husića pročitaj saopštenje svog kluba fino ti piše da je bio u loži kao predsjednik kluba....ende :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 mar 2016, 19:17

Ima li kamiondzija pravo prisustvovati revansu kao Slobodin funkcioner?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 19:43

Bolanos je napisao/la:Ima li kamiondzija pravo prisustvovati revansu kao Slobodin funkcioner?
od 10.09.2016 tek
ako mu ne produže sad suspenziju, tj ako ostane na sadašnjoj...
:thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 11 mar 2016, 08:31

solinas je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:tuga mi je spominjanje imena Vedrana Puljića u strašno negativnom kontekstu od strane fukara, neka se stide svi oni koji su izgovorili onakve psovke.

VEDRAN PULJIĆ!!!!
Gdje su fukare psovale vedrana kako vas nije stid...
U prvom poluvremenu orilo se ime Vedrana sa sjevera Tusnja.
Sramota je lagati. Ko je psovao. ..
Jedan ili dva lika na zapadu prilikom incidenta.
Zasto generalizujete.
Napisao sam, neka se stide svi oni koji su izgovorili onakve psovke, čitao malo.
VEDRAN PULJIĆ!!!!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 mar 2016, 12:48

objektivno ser.ete i jedni i drugi, sudac je dobro sudio, da je sloboda nadigrala ekipu sarajeva ne stoji jer statistika drugacije kaze, ponasanje Husicq je krajnje neprofesiinalno odnosno ulicarski, psovanje majke na javnom mjestu je ponasanje ulicara narkomana itd kao i ponasanje ljudi na tribini od svakojakih psovki cega je i prije bilo u Tuzli mozda i gorih stvari npr spominjanje Markala itd, u najmanju ruku klosarski. Zasto? Zato jer vlqdq velika ljubomira ostalih gradova prema grqdu Sarajevu. Zasto? Zato sto ljudi nemaju svoj stav naspram necega nego mu isto formirq novinar nekog portala, desi se da novinar bapise svakijake gkuposti pa citakac to prihvati tajo iako nije provjerii bavode novinara

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 mar 2016, 12:57

slucajno pritisnuh posalji

dakle iako nije provjeruo navide novinara.
Dalje, velika ljubomora vlada ii zbog para koje kao grad Sarajevo uzima iz raspodjele prihoda poreza iako kanton Sarajevo uplacuje daleko najvise tih prihoda ne mogu se sjetiti tacnih cifri ako ne grijesim ta cifra je skoro duplo veca od drugog na tabeli uplata poreza.
Takoder bih rekao da mrze grad Sarajevo a da ni oni sami ne znaju zasto ga mrze...

Penal je ocigledan alipriznaju, za njih nije pitanje jel bio penal il ne vec je pitanje sto se svura penal

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 13:09

Bilo kako bilo zivot ide dalje.Trenutno Sloboda bolja ekipa od Capajba sto pokszuje tabela PL i prva tekma kupa.Ako bude regularno sudjenje(a praksa govori da nece 100%) Sloboda ide dalje[FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE].Da su pocela sranja saveza i mafije sudacke pokazuje sudjenje u Tuzli i delegiranja sudije iz Sarajeva za proslu tekmu u Tz protiv Radnika te istog sudija i u Vitez sutra Sehovica.Lik nas dero u Tz s kamoli sta ce raditi u Vitezu.Opet zelim reci da trazim i ja pravdu za pokojnog Vedrana.Jesic?Nema on pojma o taktici i fudbalskoj igri a do sada ste se i VI uvjerili u to al stidljivo priznajete.Opet se vidimo u Tz u 29 kolu [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE][FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 11 mar 2016, 13:13

Bolanos je napisao/la:Ima li kamiondzija pravo prisustvovati revansu kao Slobodin funkcioner?
poštrapo vas je debelo .

prvi put da je neko javno progovorio o namještanjima .

znamo svi da ih ima ali ovako to svima u facu pljunut . bravo husicu .

sarajevo izgubi obraz a mozda ako bude drzave i titulu radi 20.000 KM :lol:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 mar 2016, 13:16

Kemo, nadam se da tvrdis kako sudjenje nece biti dobro iz iskustva kako je skoro pa svaka ekipa u premijer ligi vise puta ostecena iz razloga loseg stanja sudija tj njihovog kvaliteta a iz nekog drugog razloga, sjeti se npr kako je buducnost ostecena odnosno kako sloboda ude u premijer ligu. Glavni razlog lose lige u BiH je losa kvaliteta sudija...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 11 mar 2016, 13:25

FaustinoAsprilla je napisao/la:
poštrapo vas je debelo .

Sto bi izgubili? Muski su za nas odradili posao na Grbavici prosle sezone nema sta. Tu drzava ne moze nista a ksko nijr nista potpisano Dino je mogao idpasti mangup pa reci da mu je dao i da laze? Cuvaj samo da Gracic ne progovori...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 mar 2016, 13:36

poštrapo vas je debelo .

prije bi se moglo reci da ces ti izgubiti obraz jer pratis fudbal a pojma nemas o pravilima izvan terena.
Premiranje drugih ekipa je dozvoljeno i nema apsolutno nikakve veze sa namjestanjima utakmica, amater...

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 mar 2016, 13:59

poštrapo vas je debelo .

Hajde ti prvo nauči razliku između namještaja i premiranja (koje NIGDJE nije zabranjeno) pa onda nešto kenjaj.

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 11 mar 2016, 14:03

Za pitar istok
Vjeruj druze da si gledao tekmu i sudjenjesam bi vidio da ono nije slucajna greska... Tu su klubovi nemocni kad sudac bude poslan da te povali,tu nema greske.Sramota je da bilo kome pomazu na taj nacin tendenciozno i bezobrazno.
Vjeruj ruzno za gledat,tako da ne cude sva sranja koja nakon takvog sudjenja dodju na red
Vjerui ako hoces
Pozzzz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 11 mar 2016, 14:11

Dinokio, borac protiv korupcije ! Zalaze se da Muco vrati pehar u vitrine Fk. Sarajeva jer je to jedina titula ikada, u svim prvenstvima svijeta, koja je osvojena na posten nacin

slika
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, invincible1921 i 17 gostiju.