FK Rudar Prijedor

Bily Piton
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Bily Piton » 01 jun 2010, 10:12

Ljudi zna li se išta o toj Istočnoj tribini,kad počinju radovi,koliki će biti kapacitet i ostalo?
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 11:52

Čestitam Rudaru na odličnoj sezoni! Veliki pozdrav za moje prijedorčane!!! :D
YNWA!

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 05 jun 2010, 11:05

Bily Piton je napisao/la:Ljudi zna li se išta o toj Istočnoj tribini,kad počinju radovi,koliki će biti kapacitet i ostalo?
" 1500 $ ', & % 1500, & ". ? $ је " " $ 1000 $ ", а " " 500, " $ - " " ? $.

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 05 jun 2010, 14:28

Ma samo nek naprave istočnu tribinu i biće super.Ako sve uzmemo u obzir,Prijedoru u nardenih 5-10 godina i ne treba stadion većeg kapaciteta.Bolje da je stadion popunjen sa 3000-4000 nego da bude prazno pola tribina.Negdje 3500 stolica je optimalno za sad.A za više čekajmo bolje dane :D
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 05 jun 2010, 23:36

Bily Piton je napisao/la:Ma samo nek naprave istočnu tribinu i biće super.Ako sve uzmemo u obzir,Prijedoru u nardenih 5-10 godina i ne treba stadion većeg kapaciteta.Bolje da je stadion popunjen sa 3000-4000 nego da bude prazno pola tribina.Negdje 3500 stolica je optimalno za sad.A za više čekajmo bolje dane :D
Slazem se sa tvojim misljenjem, upravu si...samo da se napravi Istocna tribina da imamo osnovne uslove, a jednog dana ako Bog da pa da se i borimo za Evropu :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 06 jun 2010, 14:39

kod nas je dobra posjeta kad se sve uzme u obzir...uvijek ima 1000-1500 ljudi najmanje...a za ove jace utakmice mozemo nagurati i 5000 ljudi... :lol: al evo jos nista nisu poceli raditi...i nista se ne prica.. :?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jun 2010, 21:53

Dajte slike stadiona

stize BORAC
Kontakt:

Post Postao/la stize BORAC » 08 jun 2010, 13:32

Da li kod vas u ekipi igra Nebojsa Sodic?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 jun 2010, 13:34

ahaa...Soda ludjak :D igrao je u Borcu prije par godina sto pitas??

stize BORAC
Kontakt:

Post Postao/la stize BORAC » 08 jun 2010, 13:47

rudarprijedor je napisao/la:ahaa...Soda ludjak :D igrao je u Borcu prije par godina sto pitas??
Bas zbog toga...Gledao sam ga par puta prije nekoliko godina u Borcu. I po meni pruzao je izvanredne partije...nznm. kakav je sad? i reci mi koliko ima god?

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 jun 2010, 14:44

stize BORAC je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:ahaa...Soda ludjak :D igrao je u Borcu prije par godina sto pitas??
Bas zbog toga...Gledao sam ga par puta prije nekoliko godina u Borcu. I po meni pruzao je izvanredne partije...nznm. kakav je sad? i reci mi koliko ima god?
pa sad igra desnog beka...moze i stopera...pa onako dobar je... :D ali nije dobar ovako psihicki :D to je smijesno kako on prebije sve i jednog spica kojeg cuva... :o

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 08 jun 2010, 16:02

Šoda manijak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..iskreno,ja ga simpatišem zato što izgara na terenu i ima srce 8-) ,ali po meni neko fudbalsko umjeće i nema,zna često kiksati,zajuni ko bik pa ispane :D ...al zato satra protivnike :mrgreen:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 08 jun 2010, 16:38

Pozdrav za Prijedorcane iz Gradacca!!! Zanima me situacija oko Avdukica, kod nas po gradu se prica da bi mogao u Zvijezdu? Jutros sam cuo da vi navodno dovodite Iliskovica iz HNK Orasja na mjesto Avdukica.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 jun 2010, 19:49

arger13 je napisao/la:Pozdrav za Prijedorcane iz Gradacca!!! Zanima me situacija oko Avdukica, kod nas po gradu se prica da bi mogao u Zvijezdu? Jutros sam cuo da vi navodno dovodite Iliskovica iz HNK Orasja na mjesto Avdukica.
Avdukic je napustio PD ali ne mora znaciti da se nece vratiti...vjerovatno ima dosta ponuda vani negdje...ili bas neku veliku ponudu da mu da neko iz PL...trazi ga vecina ovih malo jacih klubova iz PL...a ne znam nista za tog golmana iz Orasja...mozes mi reci otkud ti ta inf??

arger13
Kontakt:

Post Postao/la arger13 » 08 jun 2010, 20:02

rudarprijedor je napisao/la:
arger13 je napisao/la:Pozdrav za Prijedorcane iz Gradacca!!! Zanima me situacija oko Avdukica, kod nas po gradu se prica da bi mogao u Zvijezdu? Jutros sam cuo da vi navodno dovodite Iliskovica iz HNK Orasja na mjesto Avdukica.
Avdukic je napustio PD ali ne mora znaciti da se nece vratiti...vjerovatno ima dosta ponuda vani negdje...ili bas neku veliku ponudu da mu da neko iz PL...trazi ga vecina ovih malo jacih klubova iz PL...a ne znam nista za tog golmana iz Orasja...mozes mi reci otkud ti ta inf??
Danas sam od trenera iz Zvijezde dobio eve informacije, vjerovatno su tacne ali ko zna...Avdukic bi dobro dosao Zvijezdi jer Karic je otisao. Iliskovic je odlican golman koji je takodje povezivan sa Zvijezdom jos tokom zime ali navodno ide u Prijedor. Cujem takodje da Zvijezda hoce i Kusljica, kakav je taj igrac, nisam imao priliku da ga gledam ali sam cuo o njemu..

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 jun 2010, 20:08

arger13 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:
Danas sam od trenera iz Zvijezde dobio eve informacije, vjerovatno su tacne ali ko zna...Avdukic bi dobro dosao Zvijezdi jer Karic je otisao. Iliskovic je odlican golman koji je takodje povezivan sa Zvijezdom jos tokom zime ali navodno ide u Prijedor. Cujem takodje da Zvijezda hoce i Kusljica, kakav je taj igrac, nisam imao priliku da ga gledam ali sam cuo o njemu..
uff KUsljo je solidan spic...ali se nama trening prije utakmiec sa sarajevom povrijedio...tacnije slomio je ruku poslije starta Sodica(ovaj lik u prethodnim postovima :mrgreen: ) ceka ga duga pauza..ali bio je solidan...ali na trenutke kao da ga nece nikako...

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 09 jun 2010, 10:37

Jbg, kad mi nismo ni imali pripreme, igraci nisu bili u formi, nije to bilo to, nadam se da ce pocetkom sezone biti sve u najboljem redu i da napokon pokazemo ko smo i sta smo :mrgreen:
Samo da Avduka ostane i sve ce biti uredu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jun 2010, 18:29

gogineman je napisao/la:Jbg, kad mi nismo ni imali pripreme, igraci nisu bili u formi, nije to bilo to, nadam se da ce pocetkom sezone biti sve u najboljem redu i da napokon pokazemo ko smo i sta smo :mrgreen:
rudar se je ove sezone uspio spasiti, i mislim da bi sljedece mogli ici i korak vise..mada lova igra glavnu ulogu ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 jun 2010, 00:17

Amar Dzeko je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Jbg, kad mi nismo ni imali pripreme, igraci nisu bili u formi, nije to bilo to, nadam se da ce pocetkom sezone biti sve u najboljem redu i da napokon pokazemo ko smo i sta smo :mrgreen:
rudar se je ove sezone uspio spasiti, i mislim da bi sljedece mogli ici i korak vise..mada lova igra glavnu ulogu ;)
ma kad bi nam samo ova ekipa ostala na okupu...jos da dovedemo 2-3 dobra igraca...bili bi strasna ekipa 8-)

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 10 jun 2010, 01:00

hehe..ovaj avduka je u prijedoru ko casiljas u realu..nedate ga ni pod kakvu cijenu :)
a mislim da vi ostajete i ove sezone..simpaticna ste ekipa :D
-PAJA Fan Club!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Kockoglavi i 24 gosta.