FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 06 mar 2016, 23:39

Plavsic preskace utakmicu sa Novim Pazarom.

Vidim da ste se opasno dali u raspravu. :) Setite se da ni letos nismo najbolje krenuli, razigrace se ekipa pa onda ponovo po 5 komada svima.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 06 mar 2016, 23:43

Ma nisam ja uopste upao u raspravu oko toga. Ja sam jedan od onih kojima se sve ovo svidja, ukljucujuci i sastav tima. Bitno je da se pobijedjuje.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 mar 2016, 00:33

Ja za odbranu nikako ne mogu reći da mi se sviđa. Sve ostalo je dobro dok se nižu pobjede.

Evo gostovanje Grofa i Blaža kod Ivana Ivanovića.

[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 mar 2016, 10:31

Svako vidi da odbrana skripi, samo sto ja nisam ocekivao nista nerealno. Promijenili smo jednog od trojice kriticnih.. i to taj koji je dosao je prvi put u Evropi, i koliko god neki bili misljenja "fudbal je univerzalni jezik, bla bla", trebace mu vremena da se privikne. Naravno, to ne znaci da ce ispostaviti kao dobro pojacanje, samo kazem da mu treba dati vremena.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 mar 2016, 22:40

Evo kakva je situacija u ovom trenutku po pitanju kvalifikacija za LŠ.
slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 mar 2016, 11:03

Nazalost, danas je u 73-oj godini zivota preminuo veliki zvezdas i jos veca glumacka legenda Dragan Nikolić! :(

POCIVAJ U MIRU LEGENDO!!!

"Ova nagrada je nagrada za vernost! Tu nagradu mogu da dobijem samo od Zvezde, nikada mi je ne bi dala neka zena!" :tokralju:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 11 mar 2016, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 mar 2016, 11:38

Pocivaj u miru Dragane.. Nadam se da ce veceras u Areni biti poslednji pozdrav 20 hiljada ljudi ovoj glumcini i ljudini.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 mar 2016, 11:54

Izgleda definitivno odgodjen mec u Novom Pazaru... :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 mar 2016, 16:37

marconato je napisao/la:POCIVAJ U MIRU LEGENDO!!!

@marconato, potpis ti je :thumbup:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 mar 2016, 10:35

alan_kardec je napisao/la: @marconato, potpis ti je :thumbup:
Hehe, neki dan je slusam posle duze vremena i svarno je ovaj dio pun emocija... ;)

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 13 mar 2016, 15:04

http://www.nogomet.plus.net/nogomet.plu ... ovima.aspx (Ako zelite otvoriti cijeli link samo izbrisite tocke izmedu nogomet i plus)

"Odlazak sponzorstva bi de facto značio bankrot za beogradsku Crvenu Zvezdu koju godišnje sponzoriraju s 4,5 milijuna eura. Prema riječima njezinih čelnika, Zvezda ima dug od 42 milijuna eura i jasno je što za njih znači ugovor s Gazpromom."

Koliko u ovom ima istine ?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 mar 2016, 19:12

Nisam cuo za to.

Uroš Račić (18) potpisao za Zvezdu. Ugovor je na tri godine, kazu da se radi o najboljem omladincu OFK Beograda.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 mar 2016, 21:40

Nigdje u srpskim medijima nije se moglo ovo pročitati. Ako je istina (mada ne vjerujem), nije dobro.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 mar 2016, 12:21

Mec u Novom Pazaru se nece ni sutra igrati zbog vremenskih (ne)uslova! Isti je odgodjen za 23. ovog mjeseca, tako da cemo biti liseni usluga par reprezentativaca i standardnih igraca, jer su tada na programu reprezentativni mecevi...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 mar 2016, 19:31

Tri omladinca i četiri kadeta iz Omladinske škole Crvene zvezde nalaze se na spisku selektora omladinske (U19) i kadetske (U17) reprezentacije Srbije za odlučujuće mečeve Elitne runde kvalifikacija za odlazak na EP. Miloš Stojanović, Marko Mijailović i Filip Stanković nalaze se na spisku selektora Branislava Nikolića za mečeve Elitne runde kvalifikacija, čiji je domaćin Srbija, protiv Danske (Kragujevac, 24.mart), Crne Gore (Gornji Milanovac, 26.mart) i Francuske (Kragujevac, 29.mart) za odlazak na EP u Nemačkoj (11-24.jul). Na spisku se nalazi i Luka Jović. Samo pobednik grupe biće učesnik Evropskog prvenstva. Luka Ilić, Dejan Joveljić, Miloš Nikolić i Aleksa Terzić nalaze se na spisku selektora Ilije Stolice za mečeve Elitne runde kvalifikacija, čiji je domaćin Poljska, za mečeve protiv Republike Irske (28.mart), Poljske (30.mart) i Crne Gore (3.april) za opdlazak na EP u Azerbejdžanu (5-21.maj). Dve prvoplasirane selekcije izboriće plasman na Evropsko prvenstvo. Zvezdini kadeti su i u prethone četiri prijateljske utakmice protiv Italije i Bugarske pokazali da su u pravoj formi. Dejan Joveljić je bio strelac tri puta u tri meča (dva protiv Italije, jedan protiv Bugarske), a pogađali su i Luka Ilić (Bugarska) i Stefan Mihajlović (Bugarska), koga nema na spisku.
Mihajlo Ristić, Srđan Plavšić i golman Filip Manojlović nalaze se na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije (U21) Tomislava Sivića za mečeve sa Andorom i Holandijom. Reprezentativci će se okupiti 21. marta u hotelu „M“, a treniraće na stadionu Crvene zvezde, odnosno Rada. Crvena zvezda 22.marta igra zaostali meč 25.kola protiv Novog Pazara u Novom Pazaru. Na spisku se nalazi i doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, sada član Zenita, Vukašin Jovanović.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 mar 2016, 23:53

Kad smo već kod mlađih kategorija, treba reći da je naš kadet Stefan Kovač pogodio za pobjedu u-17 reprezentacije BiH protiv Gruzije na turniru elitne grupe kvala.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 mar 2016, 22:01

[youtube][/youtube]

slika

slika slika slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 mar 2016, 22:07

Dobra partija Ristića! Definitivno on, Plavšić i Babunski moraju polako dobijati sve vecu minutazu! Imamo dosta prostora i sirine za kombinovanje i odmaranje pojedinih igraca...

Nadam se da ce Hugo dobiti poziv u portugalsku reprezentaciju! Momak je strasan, na poslednjih 8 uzastopnih meceva je postizao golove, do kraja prvenstva bi lako mogao i do brojke od 30 komada! :kafa:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 mar 2016, 03:07

Svakako, Ristić je dobro zamijenio Grujića. Slažem se i za Babunskog i Plavšića, treba im dati više minuta.
23. pobjeda.

Vieira... stvarno ne znam kakav kompliment da dam za njegovu igru, prava je napast za protivničke stopere i golmane, agresivan, mnogo trči, trudi se, zna sa loptom i prije svega ubitačan je ko što je malo koji napadač koji je igrao kod nas u zadnjih xy godina. Ne znam hoće li stići do 30, ali 25 golova bi trebao glat imati na kontu do kraja. Nadam se i da će ga pozvati u reprezentaciju bar za ove prijateljske ako ne za ep, jer mu cijena može samo rasti. Jedino što mu se može zamjeriti je sebičnost, ali ko te to pita kad lik trpa gdje stigne.
Debitovao mladi Stojanović. :clap:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 mar 2016, 11:18

alan_kardec je napisao/la:Jedino što mu se može zamjeriti je sebičnost, ali ko te to pita kad lik trpa gdje stigne.
Slazem se, samo sam misljenja da je to vise posledica prevelike zelje za sto boljim ucinkom i pozivom u reprezentaciju, nego sto je stvarno sebican!
Do sada je nabrao 8-9 asistencija, tako da je trenutno samo malo vise u tom nekom zanosu nacionalne selekcije... ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.