Zvjezdan Misimović

GunnerS
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la GunnerS » 08 jun 2010, 15:40

A šta je sa Decom ?! Deco je možda brži od Zvjezdana ?! :?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 08 jun 2010, 15:50

nije ovo prvi put da se pominje everton i moyes u vezi misketa, meni se cini da su bili zainteresovani i kad je on igrao protiv njih za nurnberg..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2010, 15:52

GunnerS je napisao/la:A šta je sa Decom ?! Deco je možda brži od Zvjezdana ?! :?
Ne pratim baš ove klubove gdje ne igra niko od naših tako da nisam siguran, ali mislim da se Deco i nije baš nešto naigrao u Premiershipu. Možda i griješim...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 jun 2010, 15:53

Ne moze Miske igrati na otoku ,prespor je za takvu igru ,on voli puno kontakta sa loptom ,voli "stati na nju" ,pogledati ,uputiti pas ,i td..dok bi mu tamo uzimali loptu prije nego bi je primio ,i gubio bi se u dinamici njihove igre ,tako da...od toga vjerovatno nece biti nista.
Slozio bi se sa postovima nekih forumasa kako Miske za repku jako malo pruza.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 jun 2010, 19:31

Moze Miske :D samo ce im napraviti vakum u odbrani i kroz sredinu kao sto to radi u Wolfsburgu i repci :D ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jun 2010, 20:01

govorilo se i za modrica da je preslab i malen i nejak za premiershipa pa eno ga medju najboljim veznjacima lige..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 jun 2010, 20:10

Slazem se sa ovim iznad, ali nemora to znaciti moze da se uklopi u taj stil igre a moze da se ne uklopi sve je do njega kako ce se snaci, ma da bi ga ja radije volio vidjeti u Spaniji bilo je govoro oko Athletica.M sada ne znam koliko su tacne informacije.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 jun 2010, 20:26

Amar Dzeko je napisao/la:govorilo se i za modrica da je preslab i malen i nejak za premiershipa pa eno ga medju najboljim veznjacima lige..
Ti izgleda previse citas/gledas hrvatske medije.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jun 2010, 21:24

Ne kontam, ako Guza Kranjčar nije prespor zbog čega je to Misimović?
Ne sumnjam uopšte u Misketovu univerzalnost, prava ekipa, pravi trener, majstorisao bi i tamo.
No sumnjam da se Misketu ide igdje van Njemačke, koliko sam upratio po njegovim intervjuima i sl. nije nešto pretjerano zainteresovan da ide iz Bundeske.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 08 jun 2010, 21:34

Misimovic se ne moze uporediti sa Modricem. Modric je dosta brzi i uvijek otkriven. Pasovi su mu sjajni i jos da ima bolji sut bio bi savrsen. Misimovic je dosta slicniji Kranjcaru. Obojica su spori i lijeni ali se Kranjcar uspio snaci u Engleskoj premda mislim da iduce sezone nece biti u prvom timu Totenhama

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2010, 21:37

Majstor se snalazi u svim situacijama i odgovara svim izazovima. Misljenja sam da bi se uklopio u Engleski stil nogometa, jer brzina i nije jedini faktor koji vrijedi u Engleskoj. Mnogo igraca trenutno igra u Engleskoj slicnih predispozicija Misimovica tipa Artete, Deca, Kranjcara, Barrya, pa sigurno i Fabregasa koji i nema veliku brzinu, ali to sve nadoknadjuje tehnikom...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 jun 2010, 22:05

Brzina uopste nije najbitniji faktor u Engleskoj, vec je bitna pokretljivost sa loptom, a ponajvise bez nje... Tamo se igra strasan tempo i igrac skoro pa jednako trci 90 minuta. Misimovic po meni ne pase u tu ligu jer kao veznjak uglavnom slabo pomaze zadnju liniju, nije nesto narocito borben, i sporo se otkriva. Sve se to moze pripisati njegovoj lijenosti tj navikama... No, to je nesto bi on uz zalaganje u jednoj polusezoni doveo u red... Pitanje je samo, zeli li on uopste takvo nesto... Ja mislim da on nece nigdje iz Wolfa...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 08 jun 2010, 22:09

Misimovic je uz Dzeku i Spahica nas najbolji igrac ...volio bi da predje u neki veci klub ovog ljeta..

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 jun 2010, 22:47

KONGO je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:govorilo se i za modrica da je preslab i malen i nejak za premiershipa pa eno ga medju najboljim veznjacima lige..
Jah, zbog hrvatskih medija ga žele Man Utd, Real i Milan. Najvjerovatnije da su mu zahvaljujući hrvatskim medijima Spursi dali novi ugovor po kojem će zarađivati 5,5 miliona eura po sezoni.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jun 2010, 22:55

NoName je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:A šta je sa Decom ?! Deco je možda brži od Zvjezdana ?! :?
Ne pratim baš ove klubove gdje ne igra niko od naših tako da nisam siguran, ali mislim da se Deco i nije baš nešto naigrao u Premiershipu. Možda i griješim...
Pa igrao je dovoljno da vidim da nije nešto brži od Misketa al opet je igrao u Chelsea-u ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 jun 2010, 22:56

suntu jeu je napisao/la:
KONGO je napisao/la:
Jah, zbog hrvatskih medija ga žele Man Utd, Real i Milan. Najvjerovatnije da su mu zahvaljujući hrvatskim medijima Spursi dali novi ugovor po kojem će zarađivati 5,5 miliona eura po sezoni.
Ja, zele ga bas kao i Dzeku :mrgreen: !

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 jun 2010, 22:57

Misimović, ruku na srce, ove sezone Modriću ne može ni cipele očistiti .

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jun 2010, 22:58

Modric je prosao nasu ligu pa nemoj da vas cudi sto se uspio prilagoditi Englezima :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 jun 2010, 22:59

suntu jeu je napisao/la:Misimović, ruku na srce, ove sezone Modriću ne može ni cipele očistiti .
Sto bi on njemu cistio cipele, kad Misketu to ima ko da radi u Bundesligi ?

Bolje biti kralj u svom selu, nego prosjek u gradu. Aj vozdra ;)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jun 2010, 23:02

nisam ih usporedio kao igrace, nego sam rekao da su i modricu prognoze bile crne pa je momak uspio..a to da citam hrvatske medije, pa nezz bas da su oni zasluzni za interesovanje fergusona i ancelottija za modrica tako da.. ;)

miske je sjajan igrac i mogao bi on igrati i u premiershipu, ali neko gore je napisao da je bolje da ide u spaniju i je bolje jer bi se puno prije prilagodio.. aj ž :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.