Nisam gledao citavu utakmicu, gledao sam drugo poluvrijeme, link na netu je malo zezao. Ovo je sramota, samo cu to reci. Nisam vidio kako primismo 2 gola, to najmanje bitno, kad ih primis na Allianz Areni, i to od Kelna. Sto je jos zalosnije, igre nije bilo. Onaj Buytenov gol je glupost, rezultat pada koncentracije njihovih igraca a ne neke extra akcije nasih. Kloseu je ponisten gol, cist, ali sramota se je na to "vadit", nakon ovoga. Prosli put sam rekao da pocinjem sumnjat u titulu. Sada definitivno sumnjam, jer sa ovakvom igrom, mozemo se nadat Kupu Uefa. Hvala Dzeki sto je one odvratne Berlince malo spustio na zemlju, a i Salihovicu jer je promasio penal, pa se niko nije uspio odvojiti na prvom mjestu. Sutra igra HSV, daj boze nerijesenog rezultata. Ako pobjede apotekari, bice guzve.
U srijedu igramo protiv sportinga...

Necu sad o tome, pod utiskom sam ovog poraza.
I da, ako budemo prvaci, trebaju igraci prvo sami sebi cestitati. Prve cetiri utakmice u nastavku-3 poraza. Dosada ukupno 5 poraza

, nijedna utakmica nije prosla na Allianzu da nismo gola primili ( cak i od Cottbusa, Arminie, Bochuma). Slijedece kolo protiv Werdera, koji nam je utrpao pet golova jesenas. Pesimizam na sve strane.