FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2009, 15:46

Gonner je napisao/la:Svi vi koji mislite da je HSV bolji od Bayerna stvarno ste presmijesni, pa dajte ljudi budite realni,,a tesko da ce bayern biti ikad vise ona ekipa sto je neka bila
Zasto? Razlog?
Osim sto se ne slazem, nadam se da opet nije neka upadica...haj sam da se kaze nesto... :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Gonner
Kontakt:

Post Postao/la Gonner » 20 feb 2009, 15:48

geronimo je napisao/la:
Gonner je napisao/la:Svi vi koji mislite da je HSV bolji od Bayerna stvarno ste presmijesni, pa dajte ljudi budite realni,,a tesko da ce bayern biti ikad vise ona ekipa sto je neka bila
Zasto? Razlog?
Osim sto se ne slazem, nadam se da opet nije neka upadica...haj sam da se kaze nesto... :mrgreen:
jednostavno nevjerujem u to i ovaj tim koji sad imaju, nikad nece biti ko onaj npr. iz 98
Good old Arsenal,We’re proud to say that name,And while we sing this song,We’ll win the game,

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2009, 16:50

Gonner je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Zasto? Razlog?
jednostavno nevjerujem u to i ovaj tim koji sad imaju, nikad nece biti ko onaj npr. iz 98
Imas pravo da nevjerujes :D i ja mislim da nikad nece biti ko iz '98, bice bolji...recimo ko 2001! ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 16:56

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 20 feb 2009, 17:53

Jeste ,al Bomel je jedini u ekipi koji nije pick*** ,svi ostali gledaju kako im uvaljuju idioti golovi ,dok jedini on pokusava zaustaviti ih ,na bilo koji nacin .Jbg dobija puno zutih al treba neko tako ,mozda nije neki asistent ili nesto al da ne daje sve od sebe na terenu to ne mozete reci .Dobro sam pratio protiv Hsv u dva tri navrata ,kontre idu Hsv ,svako gleda ,Bomel trci svom snagom da ih stigne .jbg

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 18:03

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 feb 2009, 20:00

Papilon20 je napisao/la:Jeste ,al Bomel je jedini u ekipi koji nije pick*** ,svi ostali gledaju kako im uvaljuju idioti golovi ,dok jedini on pokusava zaustaviti ih ,na bilo koji nacin .Jbg dobija puno zutih al treba neko tako ,mozda nije neki asistent ili nesto al da ne daje sve od sebe na terenu to ne mozete reci .Dobro sam pratio protiv Hsv u dva tri navrata ,kontre idu Hsv ,svako gleda ,Bomel trci svom snagom da ih stigne .jbg
Cuj Bomel jedini nije *****. A Lucio jeste? Lahm? Demichelis? Ze Roberto? Mozda ne igraju svi najbolje i u top formi, ali svi, pogotovo prvih 11 igra srcem. Uostalom, Bommel je kapiten, i mora da "gine", to mu je u "opisu posla". A mora li pokazivat srednjaka sudiji, ili navijacim suparnicke ekipe (Real Madrid), mora li "fatat" druge igrace za jaja, moraju li laktovi radit ???

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 20 feb 2009, 20:39

Dobro ba ,imas svoje misljenje da on ne valja ,ja smatram da je odlican i da treba nastaviti i udarati i psovati i ostalo ,zdravo

Gonner
Kontakt:

Post Postao/la Gonner » 20 feb 2009, 22:46

Imas pravo da nevjerujes :D i ja mislim da nikad nece biti ko iz '98, bice bolji...recimo ko 2001! ;)[/quote]

NADAJ SSE; NADA ZADNJA UMIRE
Good old Arsenal,We’re proud to say that name,And while we sing this song,We’ll win the game,

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 feb 2009, 22:54

V.Bommel je za ove tri godine u FCB igrao odlicno na momente sjajno ove godine je imao los start sa Klinsmannom jednostavno mu takav trener(koji nezna bil kakio ili piskio)ne lezi,do sada je uvijek imao trenere cvrste ruke(Hiddink,rijkaard,magath,hitzfeld),klinsmann jne na pocetku MvB odredio za kapitena da bi ga onda malo kasnije(poslije tekme sa BVB)stavio na klupu i u novinama ga bukvalno obrukao,međutim rezultati su izostali te je Klinsi bio primoran staviti ga u ekipi i uvezali su 11 tekmi bez poraza+4 iz Lp+2 iz DFB kupa(znaci 17 utakmica),tada je klinsmann upravi rekao kako mu mozda dogodine nije potreban te su doveli Tymoscuka(s cim se ja zaista slazem),sada Bommel klinsmanu vraca to sve na tenane,zna da ne moze bez njega pa ga redovno bruka u Bild-u(trenutno tako sto demantuje klinsmanu u vezi produzenja ugovora)...

Da se razumijemo u ovoj ekipi koju trenutno imamo MvB je karika bez koje se ne moze,ko to ne vidi neka malo razmisli,takoder ako uprava zeli(a zeli)povratak u vrh Lige Prvaka bez tipova kao MvB to nece moci,jednostavno nece,danas koga god pitate reci ce da je Jeremies idiot ili Fink antifudbaler a upravo oni su obavljali prljavi posao za Effe-a,Elbera,Scholla...ako misle nesto napraviti trebaju ga zadrzati jer je borac koji se ne stedi,koji je spreman nekada i preci granice dozvoljenog da ostvari svoje ciljeve(i ciljeve ekipe)...

na kraju nemoj te zaboraviti da je to nas kapiten,prvi kapiten Bayern-a da nije Nijemac a to dovoljno govori...

MARK VAN BOMMEL DER PITBULL... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 feb 2009, 23:15

Trenutno se bez Bommela ne moze, jer imamo Otlla (wooow) :roll:
Cinjenica je da doticnom treba discipline i samokontrole.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 feb 2009, 00:23

Hajdi ba, sta se svadjate oko Bommela!? Svima je jasno da bez takvog tipa igraca nema uspjeha. Eh sad, jeli on uvijek bio pri zadatku (posto je covjek zadatka-produzena trenerova ruka) veliko je pitanje.
Da nije bio neki karakter i harizma nebi nikad bio izabran za kapitena, a te zavrlzame oko produzetka ugovora i evt. izgubljenog ili poljuljanog autoriteta dovele su ga do ovih razmirica sa Klinsmanom, koje je kulminiralo sa buducim dolaskom Tymoschtschuka ( ja prezimena :D nikad ga napisati..odsad samo tymo :!: ).
Psihologija je sad u pitanju ( koje klinsi nema) kako motivisati igraca (jos kapitena) da pruza dobre partije i da izgara na terenu a jedva cekas da mu vidis ledja...kad ti ne bude trebao, sumnjam da ce ga zadrzati!
Zato svakom dobrom partijom Bommela respekt vise za njega....naravno ako ih bude. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 feb 2009, 00:44

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 21 feb 2009, 17:25

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Dok je klinsman ovdje bit ce jos puno puno ovako briljantnih utakmica

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 feb 2009, 17:30

Papilon20 je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Dok je klinsman ovdje bit ce jos puno puno ovako briljantnih utakmica
posebno od schweina i odda,ali necu zaboraviti ni demichelisa... :evil:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 feb 2009, 17:31

gdje su oni specijalci sto kazu da je bayern glavni favorit za osvajanje titule, kako sada stvari stoje kup uefa ce biti uspjeh

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 feb 2009, 17:35

bh hrvat je napisao/la:gdje su oni specijalci sto kazu da je bayern glavni favorit za osvajanje titule, kako sada stvari stoje kup uefa ce biti uspjeh
evo me i bicemo sampioni a sad lagano **** u skokovima...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 21 feb 2009, 17:39

Nisam gledao citavu utakmicu, gledao sam drugo poluvrijeme, link na netu je malo zezao. Ovo je sramota, samo cu to reci. Nisam vidio kako primismo 2 gola, to najmanje bitno, kad ih primis na Allianz Areni, i to od Kelna. Sto je jos zalosnije, igre nije bilo. Onaj Buytenov gol je glupost, rezultat pada koncentracije njihovih igraca a ne neke extra akcije nasih. Kloseu je ponisten gol, cist, ali sramota se je na to "vadit", nakon ovoga. Prosli put sam rekao da pocinjem sumnjat u titulu. Sada definitivno sumnjam, jer sa ovakvom igrom, mozemo se nadat Kupu Uefa. Hvala Dzeki sto je one odvratne Berlince malo spustio na zemlju, a i Salihovicu jer je promasio penal, pa se niko nije uspio odvojiti na prvom mjestu. Sutra igra HSV, daj boze nerijesenog rezultata. Ako pobjede apotekari, bice guzve.
U srijedu igramo protiv sportinga... :shock: :shock: Necu sad o tome, pod utiskom sam ovog poraza.
I da, ako budemo prvaci, trebaju igraci prvo sami sebi cestitati. Prve cetiri utakmice u nastavku-3 poraza. Dosada ukupno 5 poraza :shock: :o , nijedna utakmica nije prosla na Allianzu da nismo gola primili ( cak i od Cottbusa, Arminie, Bochuma). Slijedece kolo protiv Werdera, koji nam je utrpao pet golova jesenas. Pesimizam na sve strane.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 feb 2009, 17:42

bajern je definitvno na koljenima. A kako i nebi kad klub funkcionira jos na sistemu samoupravljanja.Ne zna se ni tko kosi ni tko vodu nosi, nema tu kruha. U danasnje vrijeme menadzer vodi glavnu ulogu koji je za sve odgovoran. najbolji su primjeri ferguson , murinjo wenger... uspjeh se vidi

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 21 feb 2009, 17:45

bh hrvat je napisao/la:gdje su oni specijalci sto kazu da je bayern glavni favorit za osvajanje titule, kako sada stvari stoje kup uefa ce biti uspjeh
Jel ti drago, a ??? :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.