Safet Sušić - Pape

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la johnnyHZ » 08 jun 2010, 14:05

NoName je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sinanović se povija kako vjetar puše.
a kad je puho kako ciro kaze onda je bilo ok'?'
i navei mi dio koji je neargumentovan i netacan?? jedno je pljuvati ko laik,a drugo je pljuvati ARGUMENTOVANO ...
Pa hajde evo onda ti, kao njegov advokat, obrazloži: "Ono što je sad već svima jasno, nakon utakmica u Štokholmu i Frankfurtu, jeste da imamo ubitačan napad, ali i propusnu odbranu". Da vidimo te argumente koje potenciraš.
pogledaj tekmu sa njemcima PONOVO pogledaj vezni red i napad sta su im radili .....o tome i govori ...dese se tekme kada podbaaci vezni red,nekada napad,ali svi zaju da je to najjaci dio nase repke...IBISEVIC,DZEKO,ZEC,MUSLIMOVIC...kao i vezni red.......et jel sad ok .... a vidim ti od cjelog teksta uhvatio se ove recenice samo BAS INTERESANTNO

carina@ ti druze imas opasanu bolest zvanu KOMPLEKS...covjece ti nemas normalan post na forumu :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 jun 2010, 14:07

Jao ovoga SInanovica ! Ili je svarno glup ili mu je karakter nula.

Cu igrali se prvih sat vremenasa Njemcima :D :D .

Osim malo sretno postignutog gola nismo prisli golu :D , isto kao ni u Svedskoj
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2010, 14:12

Džoni (kad sam bio mali ovako sam zvao svog cukicu :lol: ) prvo da te pitam da li ti uopšte znaš šta je to argument? Iz tvog komentara ne bih rekao da znaš, probaj molim te nešto smisleno napisati, za promjenu. Čime smo to pokazali da imamo "ubitačan napad" tokom ove dvije utakmice, nemoj mi samo neke demagogije nego konkretno, ako umiješ.

Što ti je interesantno da sam se baš te rečenice uhvatio? To je sasvim normalno jer upravo ova rečenica mi iskače kao vrhunac neprofesionalnog i pristrasnog novinara, koji zarad ugodnih putovanja uz reprezentaciju sklada hvalospjeve (narodski: Uvlači se u pakšu) na račun reprezentativaca, čak i ako za to nema nikakvih uporišta. Baš ću evo malo pretražiti njegove komentare nakon Irana ili Rijeke, vjerujem da je i tada našao nešto ubitačno u našoj reprezentaciji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2010, 14:48

Ma druže, Sinan je stara kajla, zna on kako se treba postavljati u ovim situacijama, zato i tako dobro prolazi (čitaj: sve dobija guzovače).

Alibi uvijek postoji, ali ovaj put je tanak k'o konac, jer prava je istina da alibi ne postoji. Jedino što im ide u prilog jeste istina da su ovo prijateljske utakmice, koje i postoje da bi se taktiziralo i testiralo. Međutim, šta smo izvukli iz ovih utakmica a da se prije nije znalo? Apsolutno ništa! Da se bez Spahića ne može? To smo prije znali! Da Miske i Mire ne mogu zajedno? To smo prije znali! Da smo deficitni na bekovskoj poziciji? I to smo znali!

Jedini način da zaustavimo protivnički napad jeste udaranje i klizanje s' leđa, jer je uvijek neko od protivnika prebrz i protivnik uvijek ima višak igrača. Zato su nam švabe mogle zabiti 5-6 komada, a to gospodin Sinanović (koji sigurno ovo čita) ne piše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2010, 15:01

Sama činjenica da je dotični gospodin maltene ekskluzivni vlasnik prava na "informacije iz prve ruke" dovoljno govori o njegovom pristupu ovoj problematici, taj uspije da spoji nespojivo, reprezentativci, savez pa čak i pojedini navijači, ali to možemo pripisati njegovom iskustvu i sposobnosti ili pak spremnosti da se zarad gorespomenute guzovače gaze svi normalni principi.

Nikad nisam volio novine ni novinare koji teže nekom spektaklu a govorimo o takvom tipu novinara. Sve su to neke mahalske ali veoma krupne izjave, da se nalazimo negdje u razvijenom svijetu a kad bi on imao takve informacije, mogao bi grdnu lovu da skupi.

Da se ne bih spuštao na nivo pojedinih demagoga ovog foruma, izdvojit ću jedan mali dio nebuloza:
Safet Sušić s odmora je povukao igrače, zagrijavao ih malo u Štokhlomu i očitao lekciju višestrukim prvacima usred Frankfurta. U prvih 45 minuta bila je, ako izuzmemo dvije tri situacije, ispred našeg gola, lekcija iz modernog fudbala nogometnoj velesili, koja je to bila samo na papiru. Zapravo, neupućeni bi se nakon prve dionice zapitao: kome je mjesto u Južnoj Africi? Bh. reprezentaciji dakako. Jednostavnošću, igrom punom fica, fakinluka; kad je trebalo kroz noge, nisu se libili Sušićevi puleni, a još manje ako bi trebalo mlatnuti po nogama suparnika. Izgledalo je nestvarno. Nijemci su zamalo dva put pogodili vlastitu mrežu. Jasno mi je bilo, nakon što je Njemačka pjesma pobjedila na Eurosongu, da se sa njihovim fudbalom nešto dešava. Edin Džeko im je prošlom sezonom otvorio oči, a Sušić i njegovi momci pokazali su, mislim o igri iz prvog dijela, da bi trebalo nešto mijenjati, u kvalifikacijama...
Gospodine Sinanoviću, ako već ovo čitate, kako kaže moj drug Viru4l, zamolio bih Vas da ponovo pogledate utakmicu. Ovo što ste napisali ne da nije profesionalno, nego van zdrave pameti. Ja sam znao da ne vidim dobro, otišao sam oftamologu i dobio svoje naočale, očito da i Vama trebaju jedne. Dioptrija ispod 5 ne dolazi u obzir.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2010, 15:54

Hajde sta ste skocili na Sinana.
Pa on vam je fakticki doveo one otpadnike Kanadjane,Holandjane itd.
Ciro uz sirnicu procitao i eto ih. :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 jun 2010, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2010, 15:54

Od srca mu hvala. 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2010, 15:55

harishp je napisao/la:Hajde sta skocili na Sinana.
Pa on vam je fakticki doveo one otpadnike Kanadjane,Holandjane itd.
Ciro uz sirnicu procitao i eto ih. :lol: :mrgreen:
Možda mu je sirnica bila zamotana u San pa usput čitao i jeo :lol: A biži bolan, Kanadjanin će biti prvi golman za nekoliko godina. Možda 20? :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2010, 15:57

Zato onda citajte sta njemu cejf da napise a ne vama da procitate.
Ako vam se ne svidja imate Slobodnu Dalmaciju ili Borbu.
Budete nesto nasli po zelji.
Sama rijec kaze SS,nemojte da vam brko dolazi. :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2010, 15:57

Od kako su ukinuli Preporod, nea više dobrog štiva :P
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2010, 15:59

Ja ništa ne čitam još od Erotike :oops:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 jun 2010, 16:01

Ma nama treba jedan brzac, brz igrac, a nikako ga negdje izbacit. Uzdao sam se u Vladavica, ali pade i on brzo :oops:
Tesko da ustane...Da je onom Lenonu iz Totenhama uvalit kakvu dobru bosanku da je ozeni pa da mu gurnemo papire :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 jun 2010, 16:07

Ne znam kome se ovaj "novinar" pokusao udodvoriti ,kome je laskao ,kome je isao niz dlaku ,ali definitivno ili nije gledao utakmicu pa mu je proradila masta ,ili mu je broj citatelja u dobrom padu pa je htio skrenuti paznju (uglavnom kritike) ,ili nije normalan..ne znam sta da pomislim.

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 08 jun 2010, 16:11

Reprezentativac BiH Zvjezdan Misimović dao je potpunu podršku selektoru Zmajeva Safetu Sušiću, nakon što je BiH poražena u dva prijateljska susreta.

"Neka pojedinci ne pričaju okolo o onome o čemu nemaju pojma. Ne sviđa mi se što se miješaju u tuđi posao, pogotovo jer su nebitni u cijeloj ovoj priči. Nek ne lupaju bezveze i neka prvo sebi nađu posao pa nek onda pričaju", rekao je Misimović za Oslobođenje, ne želeći navoditi imena ljudi na koje se njegova poruka odnosi.
Vezista bh. selekcije i Wolfsburga dodao je kako ne misli da su porazi od Švedske i Njemačke neka velika tragedija.

"Solidno smo odigrali obje utakmice, pogotovo u prvom poluvremenu i u Stockholmu i u Frankfurtu. Prije utakmica sam rekao da ne možemo mnogo toga očekivati jer su termini mečeva prilično nezgodni, tako da je bilo teško sa odmora doći i odigrati tako jaku provjeru. To je i razlog poraza, jer smo u obje utakmice padali u nastavku susreta. Međutim, uskoro će nam svima početi pripreme i siguran sam da će biti mnogo bolje", smatra Misimović, koji je još jednom stao u odbranu selektora Safeta Sušića.

"Izgubili smo dva meča, pa šta? Mi jedino znamo kritikovati. Naravno da nije sve OK kada se izgubi neka utakmica, ali ovo su prijateljske utakmice u kojima je selektor htio isprobati neke opcije i mislim da sada ima mnogo jasniju sliku. Uvjeren sam da ćemo u kvalifikacijama izgledati mnogo bolje, nego sada", kazao je Misimović.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sada začepite :mrgreen: sve sto nam treba u timu je ova uzajamna podrska i to pogotovo sada poslije ova dva poraza kada svi okrecu ledja....zivio MISKE....ZIVIO MISKE..... a vama pljuvacima ce svakako SPAHA vaspitnu odalamit :mrgreen:

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 09 jun 2010, 02:41

Iskreno, nisam nimalo razočaran i smatram da je ovo bila dobra prilika da se probaju svi igrači - kaže Sušić.
( san)

Kakve igrace si isprobavao?Onog iz sibenika jedino,pape ti blage nemas a vi supko-ljubci samo nastavite sa pljuvanjem po narodu i maximalno podrzavanje saveza i njihovih klaunova fujjjjjjjjj :evil: :evil:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 09 jun 2010, 08:00

Da niste pozelili Ciru ? :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 09 jun 2010, 09:22

ST-57 Ciciban je napisao/la:Iskreno, nisam nimalo razočaran i smatram da je ovo bila dobra prilika da se probaju svi igrači - kaže Sušić.
( san)

Kakve igrace si isprobavao?Onog iz sibenika jedino,pape ti blage nemas a vi supko-ljubci samo nastavite sa pljuvanjem po narodu i maximalno podrzavanje saveza i njihovih klaunova fujjjjjjjjj :evil: :evil:
Danas 09.06.10.,je zadnji dan da se guzonje u N/F Savezu BiH,dogovore o novom statutu,kojeg su poslale FIFA i UEFA!Ako ne dođe do dogovora,svi znamo da prijeti suspenzija i repki i klubovima koji su se plasirali u Evropu.POGODITE kome bi suspenzija,pogotovo repke,najbolje dobrodošla?Moj lični odgovor je Papetu,jer se tako nebi izblamirao što se tiče kvalifikacija za predstoječe EP!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2010, 10:06

Ovaj Sinanović bi mogao biti stand-up komičar. Pa ovo nema smisla. Da, on je jedini gledao utakmice Švedska - BiH te Njemačka - BiH, dok je ostatak nacije pratio MIlijunaša ili Loto(ne znam šta bude subotom, tako da...). Klasični primjer subjektivnosti, ili što bi stariji rekli "savijanja kako vjetar puše". Da je dotični malo više pazio na gramatiku i pravopis umjesto na "napade" Amaru Osimu, možda bi tekst i ličio na nešto. Ovako je to samo obična šprdnja sa puno gramatičkih grešaka. Bravo Sinane, pozdravi svog lektora.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jun 2010, 16:13

Monolog je napisao/la:Ovaj Sinanović bi mogao biti stand-up komičar. Pa ovo nema smisla. Da, on je jedini gledao utakmice Švedska - BiH te Njemačka - BiH, dok je ostatak nacije pratio MIlijunaša ili Loto(ne znam šta bude subotom, tako da...). Klasični primjer subjektivnosti, ili što bi stariji rekli "savijanja kako vjetar puše". Da je dotični malo više pazio na gramatiku i pravopis umjesto na "napade" Amaru Osimu, možda bi tekst i ličio na nešto. Ovako je to samo obična šprdnja sa puno gramatičkih grešaka. Bravo Sinane, pozdravi svog lektora.
sinan ko sinan xD
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 09 jun 2010, 21:01

Ljudi otjerajmo ovog Cobaninha dok je vrijeme !!!! Spasimo BIH fudbal !!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.