SARAJEVO VOLIM TE !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stop paradžematima!Bolanos je napisao/la:Nas ugledni dzematlija @hilmo.High je napisao/la:Ko ga predvodi?Bolanos je napisao/la:Dzematski odbor ss.ba organizuje odlazak na istocnu tribinu naseg najveceg stadiona.
Znas li slucajno ide li ko na tekmu na Kosevo sa naseg podnebljaHzHercegovac je napisao/la:tu sam tebramoj uzor-S.G je napisao/la:Imal ko da ce na tekmu u utorak iz Mostara ili okoline. Dje onaj hercegovac
Udarac ispod pojasa, aa?hilmo je napisao/la: S obzirom koliko nam je bitna ta utakmica u utorak, sve ostavljam po strani, i dajem punu podršku svima, jer jedinstvo džemata je najbitnije. Ili što bi brat @joker rekao: "U jedinstvu je snaga"![]()
ja bratemoj uzor-S.G je napisao/la:Znas li slucajno ide li ko na tekmu na Kosevo sa naseg podnebljaHzHercegovac je napisao/la:tu sam tebramoj uzor-S.G je napisao/la:Imal ko da ce na tekmu u utorak iz Mostara ili okoline. Dje onaj hercegovac
jesi to sumnjao bgtMortemHz je napisao/la:Hercegovina je uz Sarajevo![]()
na infuziji poslije onakvih tekmijoker90 je napisao/la:Sta je sa bratom @BitiSrcemVezan?? Nema ga danima, da nije umro ba?
5000 + jaHigh je napisao/la:Ako pobijedimo u Prijedoru, na revanšu protiv lažne petokrake bit će nas 5.000.
Posle utakmice sa ZGrinjskim ostao u Mostaru da se obracuna sa njemu dragim igracem Bilbijomjoker90 je napisao/la:Sta je sa bratom @BitiSrcemVezan?? Nema ga danima, da nije umro ba?
Daj povedi i ovog Mostarca. To je vec 5.002HzHercegovac je napisao/la:5000 + jaHigh je napisao/la:Ako pobijedimo u Prijedoru, na revanšu protiv lažne petokrake bit će nas 5.000.![]()
![]()
![]()
Vidio Dzenu negdje, razbolio se ne moze tipkati na mob.joker90 je napisao/la:Sta je sa bratom @BitiSrcemVezan?? Nema ga danima, da nije umro ba?
NikadHzHercegovac je napisao/la:jesi to sumnjao bgtMortemHz je napisao/la:Hercegovina je uz Sarajevo![]()
![]()
![]()
gdje je postrojavanje forumasaMortemHz je napisao/la:NikadHzHercegovac je napisao/la:jesi to sumnjao bgtMortemHz je napisao/la:Hercegovina je uz Sarajevo![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.