Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FC BAYERN
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la FC BAYERN » 08 jun 2010, 14:31

Jeste, prva je liga ;) Nisu bas najaci ja mislim da im je cilj opstanak u ligi.

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 08 jun 2010, 15:29

FC BAYERN je napisao/la:Jeste, prva je liga ;) Nisu bas najaci ja mislim da im je cilj opstanak u ligi.
Al' opet mu je bolje i tu, nego u Westelou :D
Mes Que Un Club !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 08 jun 2010, 15:37

Promatram ovaj Anzi i koliko vidim da imaju samo jednog igraca preko 30 godina . Sve su to momci oko 20-28 . Prespektivna ekipa . Neznam u cijem je vlasnistvu ,jel od nekog bogatasa pa misli stvoriti neki jak klub ,ali mislim da bi trebao ostati u Westerlou :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jun 2010, 16:59

Vlasnik im je Magomed Magomedov(ne poznati ruski kikbokser)koji je veoma ambiciozan u cilju stvaranja jake ekipe.Inace Anzhi je veoma mlad klub(1991 god.)i najveci mu je uspeh trece mesto u ligi 2003.godine kada su u poslednjim minutama meca primeli gol iz penala protiv Torpeda koji je zavrseo drugi.Sledece sezone igraju Kup Uefa ali i ispadaju iz lige gde se u drugoj ligi zadrzavaju sve do ove sezone kada ponovo zele uspeh.Sa ovih prostora igra im samo Mitar Pekovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 jun 2010, 22:25

maloprije gledam na transfermarktu denni avdic i pise da je odigrao jedan mec za A repku svedske, sto znaci da ne moze igrati za nas, iako je kvalitetan napadac, iako neam pojma koja je to bila tekma kad je on nastupio
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2010, 22:34

CeMa je napisao/la:maloprije gledam na transfermarktu denni avdic i pise da je odigrao jedan mec za A repku svedske, sto znaci da ne moze igrati za nas, iako je kvalitetan napadac, iako neam pojma koja je to bila tekma kad je on nastupio
Igro je na nekoj turneji u Americi u januaru gdje su samo igraci iz skandinavskih liga igrali. Znaci prijateljska, tako da jos moze promjenit drzavljanstvo. Ali i on je provikan do bola, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 08 jun 2010, 22:40

Cartman je napisao/la:
CeMa je napisao/la:maloprije gledam na transfermarktu denni avdic i pise da je odigrao jedan mec za A repku svedske, sto znaci da ne moze igrati za nas, iako je kvalitetan napadac, iako neam pojma koja je to bila tekma kad je on nastupio
Igro je na nekoj turneji u Americi u januaru gdje su samo igraci iz skandinavskih liga igrali. Znaci prijateljska, tako da jos moze promjenit drzavljanstvo. Ali i on je provikan do bola, ali eto.
ma dobar je, mlad, 21 god. , ove sezone u sved. ligi u 12 tekmi zabio 10 golova. od viska glava ne boli ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 jun 2010, 23:35

CeMa je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
ma dobar je, mlad, 21 god. , ove sezone u sved. ligi u 12 tekmi zabio 10 golova. od viska glava ne boli ;)
I na Wikipediji pise da ima nastup za A repku Swedske.
Ali bojim se da iako nije sluzbeni nastup da je vec kasno jer nije nikada nista pisano u vezi momka,trebao bi ga koji nas novinar priupitati sta misli bili zaigrao za BIH,pa ako kaze da bi onda cemo mi malo vise pisati o njemu i to ce sigurno i popiti vode da ga zovnu bar na probu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 08 jun 2010, 23:37

Za_raju je napisao/la:
Ali bojim se da iako nije sluzbeni nastup da je vec kasno jer nije nikada nista pisano u vezi momka,trebao bi ga koji nas novinar priupitati sta misli bili zaigrao za BIH,pa ako kaze da bi onda cemo mi malo vise pisati o njemu i to ce sigurno i popiti vode da ga zovnu bar na probu...
A da kontaktiramo Sinana S. :lol:
93,4 % " !!!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 jun 2010, 17:51

ambrozija je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
A da kontaktiramo Sinana S. :lol:
:D
Sve je ok ali fakat dok se o nekom pocne pisati ubrzo i uslijedi poziv...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 jun 2010, 18:16

Hebiga za vrijeme Cire Sinan je vjerovatno vise reprezentativaca pozvao nego selektor, dakle i pored ovog zadnjeg i drugih veoma subjektivnih i ne stvarno subtilnih tekstova, svaka mu cast za to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 jun 2010, 21:30

Jedan od najvećih talenata u Njemačkoj još ranije izrazio želju da igra za naš tim

Čorić je kapiten U19 reprezentacije Njemačke

Talentovani igrač njemačke Herte, Damir Čorić, na utakmici protiv Katara mogao bi biti novi igrač na spisku selektora Safeta Sušića. Kapiten U19 reprezentacije Njemačke, još prije dva mjeseca izrazio je želju da u budućnosti nosi dres BiH. U hotelu „Westin grand“ u Frankfurtu prije prijateljske utakmice protiv Njemačke, Čorić je imao susret sa čelnicima naše „kuće nogometa“.

- Razgovarao sam sa Munibom Ušanovićem, koji mi je kazao da predam sve potrebne papire kako bih u budućnosti bio registrovan za BiH. Posavjetovao sam se i sa svojim menadžerom, Matijom Ćorkovićem, koji je također saglasan sa mojom željom - kazao je Čorić.

Nadamo se buduća zvijezda našeg tima u „Westinu“ je imao i kratko durženje sa našim napadačem Zlatanom Muslimovićem.

- Prvi put sam se sreo s njim i razgovarali smo skoro sat. On mi je također savjetovao da pristanem igrati za BiH. Moja želja se već odavno zove BiH - kazao je Čorić.
.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 jun 2010, 21:35

Kakav on ,jos je on mlad . Nemora znaciti da ako je kapiten U19 svaba da je bolji od Saje Nadara ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 09:21

bavarian_bk je napisao/la:Kakav on ,jos je on mlad . Nemora znaciti da ako je kapiten U19 svaba da je bolji od Saje Nadara ;)
Ali mora značiti da će napredovati i da ćemo žaliti za njim kada ga budemo gledali u dresu Bayerna, Werdera, Schalkea...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 10:47

"Otišao sam tužan, ali se možda vratim na klupu FK Sarajevo"
Bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević odmara u Zagrebu. Sa svojim klubom je lider kineskog prvenstva. Trenutno je pauza zbog Svjetskog prvenstva, a pripreme će Shanghai Shenhua odraditi u Sloveniji. "Trener svih trenera" priznaje da ga još muči rastanak sa "zmajevima". Nema odgovor na pitanje zašto su se posvađali, zašto ga psuju oni koji su se kleli u njega.

Napominje da je Emira Spahića i društvo vodio sa velikom strašću i da se sve raspalo nakon eliminacije od Portugala.

U intervjuu za xxx govori o bh. selekciji, sudaru sa Portugalom, Safetu Sušiću, Kini i mogućem povratku u glavni grad BiH.

Šta za Vas predstavlja odlazak sa klupe reprezentacije BiH?

Odlazak sa klupe bh. reprezentacije za mene predstavlja najveću mrlju u životu. Nisam vjerovao da će se sve onako završiti. Navijači su tražili da odstupim i ja sam to ispoštovao. Da li sam to zaslužio - ne znam. Mogu samo reći da sam otišao tužan i razočaran. Sve sam dao da uspijemo!

Do Šangaja letite deset sati. Da li ponekad razmišljate o dvomeču sa Portugalom i da li je priča o baražu mogla drugačije završiti?

Svakako. Nedostajalo je malo sreće u Lisabonu. Okolnosti bi se promijenile da je Džeko pogodio. Boli, još uvijek jako boli. Pogledam reprezentacije koje su na Svjetskom prvenstvu i vidim da smo bolji od puno njih. Kada počnu utakmice bit će mi još više žao, ubijeđen sam da bismo nešto napravili. Za nogometnu reprezentaciju BiH veže me mnogo emotivnih trenutaka.

Šta vam je ostalo najupečatljivije?

Euforija pred utakmice i raja koja se radovala svakom našem uspjehu. To se pamti, to se ne zaboravlja. Nacija je živjela za reprezentaciju, na svakom ćošku se pričalo o našim dvobojima.

Naslijedio vas je Safet Sušić?

Najbolji igrač kojeg sam ikada gledao. To sam uvijek naglašavao. Safet je moj veliki prijatelj i vjerujem kako će on napraviti korak dalje i otići na Evropsko prvenstvo. Za to sigurno ima potencijal.

Da li ste pratili prijateljske okršaje sa Švedskom i Njemačkom?

Ne, ali sam o svemu dobro informisan. Mislim da će Sušić sve detaljno analizirati, te izvući pouke i poruke iz tih susreta. Treba mu dati podršku.

Kako Vam je na novom radnom mjestu?

Nije baš lako. Drugi je to svijet, drugi način života, sve je apsolutno drugačije. No, ljudi su srdačni i žele pomoći. Za njih nisam starac, kako su me zvali u BiH, za njih sam mudrac. Poštuju sve što sam napravio do sada. Kinezi znaju napraviti izvanrednu atmosferu, to me pomalo iznenadilo.

Shanghai Shenhua je lider na prvenstvenoj tabeli. Možete li na kraju dotaći vrh?

Kada sam došao rekli su mi da ću se boriti za opstanak, jer su iz kluba otišla četiri reprezentativca. Ipak, na prepad smo dobili nekoliko utakmica i došli do prvog mjesta. U ovom trenutku dvije ili tri ekipe su sigurno kvalitetnije, ali mi nećemo odustati od naslova. Na pripreme u Sloveniju putujemo 14. juna, a prvenstvo se nastavlja polovinom jula.

Do kada ste ugovorom vezani za kineski klub?

Do novembra.

Šta poslije toga, govorilo se da ćete možda sjesti na klupu FK Sarajevo?

U tome ima istine, priča nije bez osnova. Mustafa Dučić Mućo je moj veliki prijatelj i predlagao mi je da dođem. Ta opcija nije za odbaciti i nije nimalo isključena. Ja sam u mladosti igrao za bordo tim sa legendarnim Asimom Ferhatovićem Hasetom. Ne bih imao ništa protiv da dođem na najveći bh. stadion. No, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.

Sutra počinje Mundijal na jugu Afrike. Kojim reprezentacijama predviđate poredak u samom vrhu?

Uvijek istima - Njemačka, Holandija, Argentina, Brazil, Španija, Francuska, Italija, Engleska i Portugal.

Selekcija po Vašem ukusu?

Španija i Argentina. Neka od ove dvije reprezentacije će možda biti prvak svijeta. Prva zbog velike koncentracije kvaliteta, a druga zbog najboljeg igrača današnjice – Messija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 jun 2010, 02:56

Jeli zna neko gdje se moze naci informacija protiv koga su nasi reprezentativci debitovali u A-timu i koje je to godine bilo?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2010, 03:52

sajo10 je napisao/la:Jeli zna neko gdje se moze naci informacija protiv koga su nasi reprezentativci debitovali u A-timu i koje je to godine bilo?
Zvanicni susret protiv Albanije u Tirani.
A bilo je tu meceva sa klubovima iz Evrope ali su svi nezvanicni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 jun 2010, 12:59

Mislim da je covjek mislio pojedinacno svakog reprezentativca . Pokusaj naci na sajtu saveza . 95% ima ali nisam siguran ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 jun 2010, 13:26

bavarian_bk je napisao/la:Kakav on ,jos je on mlad . Nemora znaciti da ako je kapiten U19 svaba da je bolji od Saje Nadara ;)
Da,ali Nadarevic ima 30 banki nece ni on dovijeka igrati,uzeti ga u mladu i drzati na oku....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, FerdinandF, JackW, Muumii, rishovski, Uknaac, UtdBiH21 i 55 gostiju.