FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam danas imao priliku cijelu tekmu da odgledam. Smiješno. Priča se o nekim časovima fudbala a ničime nas nisu nadigrali.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma slabo skroz. Bolji jesu bili i zasluzili su pobjedu ali neko nadigravanje? ni slucajnoPitarBordo je napisao/la:Ja sam danas imao priliku cijelu tekmu da odgledam. Smiješno. Priča se o nekim časovima fudbala a ničime nas nisu nadigrali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pazi ti povika sa tribina, prigovaranja sudiji i na koncu gledaj ih mesarskih startova
Pa to se islo da se iscupa noga nasim igracima. Kao sto rekoh, zaostali primici neandertalaca koji su naselili prostor oko Panonskog jezera.

SVI U RUDAR !
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Da i ti nisi iz tuzleRollMan je napisao/la:SVI U RUDAR !
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
FrancescoTotti je napisao/la:
Jel vam sad jasno zasto prolazimo u utorak? (:
Svaka čast ovim što su radili tekstualni prijenos

hahahhahahaha mislio sam Prijedor . Mada jeste ovo bilo klasično kromanjsko stočno seljački izjavljeno .(sve stane u jednu riječ "tuzlanski")RN87 je napisao/la:Da i ti nisi iz tuzleRollMan je napisao/la:SVI U RUDAR !
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Savez je rekao da ce Valjic ili Jakupovic suditi u utorak 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koji je onaj Barbaric kloc,jel iko svjestan koliko nas golova kosta?**** ga i kotrijk i sve,ne igra mu se ima klupa da pozeli da igra!
- VanCipelic
- Kontakt:
Gdje si gleao cijelo tekmu ?PitarBordo je napisao/la:Ja sam danas imao priliku cijelu tekmu da odgledam. Smiješno. Priča se o nekim časovima fudbala a ničime nas nisu nadigrali.
- PitarBordo
- Kontakt:
I have my ways.VanCipelic je napisao/la:Gdje si gleao cijelo tekmu ?PitarBordo je napisao/la:Ja sam danas imao priliku cijelu tekmu da odgledam. Smiješno. Priča se o nekim časovima fudbala a ničime nas nisu nadigrali.

Samo Saraj'vo.
Sad gledam ovaj sazetak i ovim nasim igracima u zivom zidu sto su bili bih oduzeo pola plate za ovo.
350k eura za Barbarica je takva klempa, da nas mogu tuziti za pljacku, kakva reakcija kod prvog gola. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Jel ima negdje taj snimak utakmice? Tacno sam znam da od miša slona napraviše..PitarBordo je napisao/la:Ja sam danas imao priliku cijelu tekmu da odgledam. Smiješno. Priča se o nekim časovima fudbala a ničime nas nisu nadigrali.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
-
- Kontakt:
nisam vjerovao, iskren da budem...Lakoste je napisao/la:Pazi ti povika sa tribina, prigovaranja sudiji i na koncu gledaj ih mesarskih startovaPa to se islo da se iscupa noga nasim igracima. Kao sto rekoh, zaostali primici neandertalaca koji su naselili prostor oko Panonskog jezera.
mislio sam da je bio strožiji kriterij ali ovo što sam vidio je za krivične prijave sudiji što nije dao još žutih kartona.
k'o biva, imali smo i ponekih šansi. nije to bilo toliko loše koliko je to husref opisao u svojoj izjavi, da je sloboda nadigrala sarajevo u svim elementima fudbalske igre.
što se tiče divljanja sa tribine, ruku na srce i sa istoka se može čuti highlights psovki. treba biti pošten...što neko reče, nije ovo labudovo jezero i carski balet iz rusije.
uvijek je divljina bila glasna, dok normalan svijet ne dolazi do izražaja svojom šutnjom. najviše zamjeram psovanje vedrana puljića, odnosno što je onaj tumalj psovao, a niko ga nije sprečavao u tom jadu.
helem, u utorak ćemo akoBog da proći, a anomozitete je teško prevazići.
sumasumarum, mi smo sarajevo...istinu je najlakše pljunuti, nego pogledati u lice - olimpijski, glavni grad države, aktuelni fudbalski šampion i klub sa najsvijetlijom tradicijom. čak i ako ima neki klub koji se sa nama može mjeriti, sigurno nije iz nekog drugog grada osim sarajeva.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Milja ljudi potvrdila, skoro dvije milje pozvane, pola milje zainteresovano.
Pozovite raju, MOBILIZACIJAAA

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Reakcija Barbarica kod prvog gola
Reakcija zivog zida kod drugog gola
Nama ja utakmica u Prijedoru veoma bitna zbog toga sto nam je to prilika da nelog natrpamo tj da vidimo mozemo li to uraditi a ako to uradimo raja ce se jos vise nalozit na utakmicu sa seljacinama iz kozograda.

Reakcija zivog zida kod drugog gola

Nama ja utakmica u Prijedoru veoma bitna zbog toga sto nam je to prilika da nelog natrpamo tj da vidimo mozemo li to uraditi a ako to uradimo raja ce se jos vise nalozit na utakmicu sa seljacinama iz kozograda.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
vidio sam barbarića, ispade smiješan, smješniji nego kod onog gola u mostaru kad je bilbiji slučajno asistirao za go. igrač je sarajeva pa nije u redu pljuvati, ali brate jedva čekam da mu vidim leđa...DrustveniParazit je napisao/la:Reakcija Barbarica kod prvog gola![]()
![]()
Reakcija zivog zida kod drugog gola![]()
![]()
Inat silan sarajevski!!FrancescoTotti je napisao/la:Milja ljudi potvrdila, skoro dvije milje pozvane, pola milje zainteresovano.![]()
Ako ne bude kise bice cener i vise, pokazimo koliko volimo klub i koliko smo civilizovani gradjani..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
A ja imam osjećaj da ćemo se više namučiti u Prijedoru nego u utorak protiv prćije sisatog debila!DrustveniParazit je napisao/la:Reakcija Barbarica kod prvog gola![]()
![]()
Reakcija zivog zida kod drugog gola![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.