Juce Slobodi onaj sudija nebi sviro penal za ovaj isti faul i to je to. Takav je kriterij imo, evo gledo sam sam sazetak sto je ovaj vas portal neki napravio, i gledam eto prekrsaj Bekica prije gola Zebe, nije mu nista pokazo, a mi smo za slabije prekrsake i to na nasoj polovini dobijali kartone. I dosta slicnih prekrsaja je bilo i sa vase strane za koje smo mi dobilali kartone a vi se prolazili bez istih.DenchiNL je napisao/la:Čovjek sjedio sa Upravom kluba iako mu to nije dozvoljenoklasik je napisao/la: Covjek bio u lozi, u koju druze mozes i ti uci ako platis kartu za lozu, poslije utakmice spustio ispred svlacionice da cestita svojim igracima i strucnom stabu.
"Imenovani shodno članu 28. DP NS/FS BiH ne može obavljati nikakvu funkciju u bilo kojem organu kluba ili tijelima saveza, na utakmici i dr. niti zastupati klub ili savez, odnosno njegova tijela u bilo kojoj funkciji za sve vrijeme trajanja kazne"
e sad se može vaditi da je bio posmatrač ili šta već, a šta je onda radio kod svlačionice? zastupao klub sasvim definitivno jer tamo nije bilo navijača samo zastupnici Mupa, 2 kluba i novinari, dakle prekršio suspenziju....
da je nama sudija navlačio dobili bi vas, krajklasik je napisao/la:Misim da navlacenje jedno 80% utakmice, gdje nije ni priblizno isti kriterij na obje strane, gdje ono sto je vama sviro penal, Slobodi nebi nikad, sto je za prve faule i Stepanovicu i Saricu dao kartone, fauli na sredini terena, a vama za iste, a i gore startove nije pokazivo kartone, sto je svaki 50-50 duel sviro vama u korist.
Onda konkretno sviro vam je faul prije penala koji uopste nije bio, a poslije tog faula lopta je ubacena i onda kostic il ivetic rusi vaseg igraca i svira vam se penal.
Slobodi u Tuzli ne bi svirao penal pa ko je sad ovdje u zabludi??? čak čovjek ako pokuša da pusti prednost da bi se igra razvila jer se igra zbog fudbala a ne UFC-a , vama ni to nije jasno, pa kad faulirate istog momka po 2 puta, jednom pusti sudija prednost neće da sječe igru pa ga onda opet fauliraju vi protestujete???? nemate pojma.... i dobro su rekli trebalo je biti više kartona...
Gdje smo mi to konkretno trebali dobit jos kartona, osim sto se zalite da je kostic trebo dobit za penal drugi zuti.
I sto se tice Husica, i njegovog kretanja poslije utamice, ne znam da li je definisano sta su to sluzbene prostorije (na Tusnju) da li samo svlacionice, i pres sala, sta je onaj onde dio oko svlacionica, jer vidi se na snimku da husic ceka ispred da izadje ne ulazi unutra, u kojem periodu poslije utakmice je to bilo, jer sigurno je proslo 15-20 minuta, mozda i vise, jer sam vidio da su intervjui trenera trajali nekih 10-tak minuta, plus izlazak sa terena, onda kolko je to poslije bilo ne zna se jos.