FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 10 mar 2016, 16:50

Protiv Slobode ulaz free za clanove? Ko ima sezonske, znam da je dzaba, ali nisam siguran za clanske...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 mar 2016, 16:51

bojler je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
bojler je napisao/la:Slobodu necemo uzet u gostima iz razloga sto si juce vidio da ne igramo bolje
Mozda do tad proigramo :mrgreen:
E tome se svi nadamo vrijeme li je vise majku mu
Bit ce to dobro valjda :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 10 mar 2016, 16:51

sekac je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:MORAMO PODRZATI KLUB, TREBAJU NAS VISE NEGO IKAD!
+1
isto mislim
+1 VOLIM TE SARAJEVO NAJVISE!
orde del male

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2016, 16:52

Rudar je mnogo vaznija utakmica sad, o Slobodi cemo pricati kada dodje vrijeme za to, mnogo vaznija utakmica nas ceka u subotu.
recepivedik, pokorit cemo Banja Luku :kralj:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 mar 2016, 16:53

sarajevo46 je napisao/la:Mogli bi sad i ovi iz kluba malo raju pozivati ili smanjiti cijene ulaznica za neku tribinu.
Mislim da bi to bio pun pogodak, više zbog odjeka samog sniženja nego stvarnog procenta istog... Ali teško.
Samo Saraj'vo.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 10 mar 2016, 16:54

Sad pregledah Celik vs Sarajevo finale kupa , kakvu smo mi ekipu imali jbt , Jajalo , Cimirot , Stojcev , Dupovac , Vule , Krste strasna ekipa tako da je jarniju , dzeni , kodri puno lakse bilo , a jesa ostao na rustemovicu i radovcu da mu sredinu drze...
orde del male

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 16:58

trunks1946 je napisao/la:Sad pregledah Celik vs Sarajevo finale kupa , kakvu smo mi ekipu imali jbt , Jajalo , Cimirot , Stojcev , Dupovac , Vule , Krste strasna ekipa tako da je jarniju , dzeni , kodri puno lakse bilo , a jesa ostao na rustemovicu i radovcu da mu sredinu drze...
Imao je Jesic odrijesene ruke, sto nije doveo bolje od Rustemovica i Radovca?
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 mar 2016, 17:00

Zato sto je masu para baceno da bi se roster ocistio od otpadaka, tj na raskide ugovora.
Pricalo se o tome danima, nema potrebe da se vrtimo u krug
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2016, 17:01

joker90 je napisao/la:
trunks1946 je napisao/la:Sad pregledah Celik vs Sarajevo finale kupa , kakvu smo mi ekipu imali jbt , Jajalo , Cimirot , Stojcev , Dupovac , Vule , Krste strasna ekipa tako da je jarniju , dzeni , kodri puno lakse bilo , a jesa ostao na rustemovicu i radovcu da mu sredinu drze...
Imao je Jesic odrijesene ruke, sto nije doveo bolje od Rustemovica i Radovca?
Jer smo pare

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 17:02

A prodaja Krste za 140k eura Totti? To bi namirilo platu za jednog finog veznjaka. Ili je ta prodaja jos jedna suplja nama a covjek otisao za dzabaluka? Doveo je Cezara koji sigurno ne igra za sicu, a mi u napadu popunjeni haos. A plakali za veznim koji ce nas pojacati za 20%..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 mar 2016, 17:08

Pojedincima ni tad nije nista valjalo.

Utorak aBd 9000+
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 10 mar 2016, 17:09

Nihilizam everywhere
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 mar 2016, 17:10

Kako kaze jedan menadzer,sve mores prevariti,ali navijace nemozes prevariti dali je neko dobar igrac,tako da Jesic je mozda prevario upravu sa ova dva Brazilca i sa Bekicem u prvom timu i da mu je Rustem motor ekipe,ali nas navijace koji predjemo 100 km da gledamo utakmicu i potrosimo 50 km da mozemo gledati voljeni klub pa ako se treba i potuci za svoj klub,nemoze niko prevariti jer mi to gledamo srcem i sa posebnim zarom i mi vidimo.ko je dobar,i nemere nas niko prevariti zato Jesicu pamet u glavu,ovo jucer je izgledalo sramotno.
Samo Sarajevo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 mar 2016, 17:10

Za 140k mozes obezbjedit jos jednog Rustemovica iz Drine mozda...

Ne znam buraz, nisam insajder i ne znam gdje se pare trose. Al da je Jesic htio novog veznjaka sigurno bi ga dobio pa sve da se pare noraju od Tana uzet.
Cuo si kako neku noc prica o Rustemovicu, ocito da mu se dopada, sto i nije cudno jer mozda vidi sebe u njemu.
Rustem igra istu poziciju i isti stil igre kao sto je on u svoje vrijeme...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 mar 2016, 17:12

Amca007 je napisao/la:

Pojedincima ni tad nije nista valjalo.

Utorak aBd 9000+
Često znam naviti neke isječke iz starijih mečeva i baš sam neki dan upravo tu tekmu gledao.. i apsolutno se slažem sa tobom i ako sam i sam bio protiv određenih igrača, sad molim Boga da se vrate... :oops: :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 10 mar 2016, 17:14

Neki moji mokri snovi Jajalo , Cimirot , Duljevic , Reis , Benko
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 10 mar 2016, 17:19

RollMan je napisao/la:Neki moji mokri snovi Jajalo , Cimirot , Duljevic , Reis , Benko
Said..............
orde del male

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 mar 2016, 17:20

MI SMO TU RADI SARAJEVA. SARAJEVO NAS TREBA KO 1992 GODINE A MI PLJUJEMO. PODRZI KLUB PODRZI SVAKOG IGRACA PA TAMAN BIO ZLATKOVUC.

Pavlovic ok golman
Kovacevic Dobar
Barba dobar
Kadusic nije los
Bekic 2 dobar
Rejz ok
Benko A klasa
DULjevic A klasa
Bekic 1 B KLASA
Cezar ok
Rustem ok

Smjecanin ok
Mihojevic los
Okic ok
Plakalo los
Harba B klasa
KALASI OK
Oni juniori losi

Ovo je sa kojim igracima raspolazemo, a ovde se pise kao da igra melunovic,zlatkovic i takve ublehe. Skretnica se pojacala (potrosili su preko 500k km) na pojacanja plus plate premije. Pa ako pogledas roster nije bolji od naseg. Igra protiv veleza je bila smjesna itd.

Mi smo taktiku promjenili, Ja sam prvi protiv Jesica digo glas (odma posle utakmice protiv viteza). Sloboda nas jeste pobjedila 2;1. Ljudi su igrali grublje i isplatilo im se, sreca pa je kup i ima revans imamo sansu da ispravimo greske. Nevidim ni jedan razlog da Jesic nemoze pobjedit slobodu na tusnju za bodove, samo da hrabro ude da grubom igrom na grubu igru uzvrati. Fudbal nije sah.

Skretnicari sanjima cemo tesko izac na kraj al i tu smo u prednosti, al derbi je derbi tu se nikad nezna al remi je neka realna sansa (ako budu u finalu kupa) mozda cak ih i uzmemo.

Slobodinom predsjedniku je do 20k km stalo do te mjere da je napo fizicki na direktora gostujuceg tima. Jel vi vidite koja kriza je kod njih, veca nego kod veleza.

Trazit pare sa tucom za premije od prosle godine, dobices al tek kad se prvenstvo zavrsi, i posle toga raskinut sve sportske odnose sa slobodom dok je husic tu.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 10 mar 2016, 17:23

Jel zvanicno igramo u srijedu revans kupa u 18h?, ako je tako odlican termin i ocekujem dosta raje abd i nas prolaz na kraju i da posaljemo fukarice kuci. :mrgreen: , ali prije toga tri boda su nam neophodna iz prijedora ! ;)
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ubipara i 20 gostiju.