FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Burberry46 » 10 mar 2016, 15:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:incident izreziran od strane uprave FK Sarajevo i njihovih medija, gdje se pokusava skrenuti paznja sa desavanja na terenu i ocigledne sudijske kradje na nerede na tribinama koje su izazvali gostujuci navijaci...

nazalost Azmir se primio na to i dao im jos vise prilike za medijski linc na kojem bi im pozavidjela i srpska propaganda s pocetka 90-ih

naredni put sve treba da bude tacno ovako i protekne tacno ovako kako su prenijeli sarajevski mediji i svi sretni, posto ocigledno pojedini nemaju mjeru

ulijetanje u teren dijela navijaca je sigurno izrezirano od strane uprave FK Sarajevo i sva sreca da je policija tj zastitari odradila odlican posao, inace ko zna sta bi bilo

a za ove huligane mjera su hercegovci i njihov mup. tamo su manji od makovog zrna i to je recept
nazalost "vasi" mediji su izabrali jedan jako los put, i za sva naredna losa desavanja kojih ce sigurno biti krivca treba traziti tu..

u zelji da zastite Jesica i njegovu ocajnu igru, Selimovica i njegove malverzacije napravit ce situaciju koja je pitanje vremena kad ce eskalirati u nesto lose, dal na Kosevu , dal na Tusnju
Kakva sudijska kradja, ima snimak penala cist je kao suza.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 mar 2016, 15:30

Burberry46 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
Kakva sudijska kradja, ima snimak penal cist je kao suza.
druze da je on svirao penal u prvoj minuti i dalje sudio kako treba , sve ok...ovako ispade izmasakrirali vas, 9 kartona..pa kad domacin dobije 9 kartona, gosti ne bi trebali da mogu hodat poslije utakmice, a ne da je nas igrac zbog povrede napustio teren....taj Duljevic nakon 4-5 karona na njemu bi trebao 2 sedmice da odmara, a momku nista ne fali..o tome se radi

stice se dojam o nekoj gruboj igri , a mozda 3-4 jaca faula na cijelom mecu..npr pamti se start Sarica pa kad akcija zavrsi nakon minutu daje se karton, dok isti start Rustemovica se zaboravi kad zavrsi akcija...penal je tu najmanje sporan od svega

ovako ispade krvnicka utakmica, a da ovaj sudija sa ovim standardima ali za obje ekipe recimo sudi Sarajevo-Zeljo, pa ne bi niko zavrsio utakmicu na terenu, svi bi crvene dobili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 mar 2016, 15:32

Poenta je da sve vrijeme iznosiš neistine i naravno nemaš argumentovane odgovore na bilo šta, nego onda proizvodiš nove priče, što ne priliči jednom moderatoru. Postavlja se pitanje da li ti namjerno dodatno huškaš atmosferu?

U toku dana će biti 'extended highlightsi' pa ćemo vidjeti da li si u pravu.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 10 mar 2016, 15:34

Ado76 je napisao/la:O tretmanu kada dijele oruzje bandi da puca po navijacima?Jel na taj tretman mislis "moderatoru"?Na tretman da ubice pustaju da im isetaju iz policijske stanice?Mozda taj tretman?
HNK dijeli oruzje ?

ajmo prestat spinovat, i izvrtat kako vam godi, nije 91.godina

i onda se cudimo incidentima nakon ovakvih naslova, i potplacivanja navijaca od strane uprave da prave nerede, ili se cudimo kad mup ima nultu toleranciju , vraca i tuce navijace..a gdje god ima i 1% tolerancije bilo kakve, ispadnu neredi

vrlo je upitno da li smo mi za gostujucih navijaca..kad nema nereda, navijaci prodju represiju..cim nema represije, neredi su..izgleda da je strah jedino oruzje koje pali za suzbijanje nasilja , i ovi su to na vrijeme skontali
Vas klub ne znam organizovati utakmicu visokog rizika i treba da budete kaznjeni pri tome uopste ne opravdavam pojedince koji su uletili u teren.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 mar 2016, 15:39

Burberry46 je napisao/la:
Kakva sudijska kradja, ima snimak penal cist je kao suza.
druze da je on svirao penal u prvoj minuti i dalje sudio kako treba , sve ok...ovako ispade izmasakrirali vas, 9 kartona..pa kad domacin dobije 9 kartona, gosti ne bi trebali da mogu hodat poslije utakmice, a ne da je nas igrac zbog povrede napustio teren....taj Duljevic nakon 4-5 karona na njemu bi trebao 2 sedmice da odmara, a momku nista ne fali..o tome se radi

stice se dojam o nekoj gruboj igri , a mozda 3-4 jaca faula na cijelom mecu..npr pamti se start Sarica pa kad akcija zavrsi nakon minutu daje se karton, dok isti start Rustemovica se zaboravi kad zavrsi akcija...penal je tu najmanje sporan od svega

ovako ispade krvnicka utakmica, a da ovaj sudija sa ovim standardima ali za obje ekipe recimo sudi Sarajevo-Zeljo, pa ne bi niko zavrsio utakmicu na terenu, svi bi crvene dobili
Ne bih mogao komentarisati utakmicu jer je nisam gledao nazalost, ali ja ti govorim sto se vas predsjednik ponio papanski za dosudjen penal za nas i novinari iz Tuzle zbog penala kad je cist ko suza.
Zaista apsolutno bezpotrebno se digla huka Husica i optuzbe koje zaista nisu potrebne na nasim terenima. Kabadahijsko ponasanje neko zalijetanje psovanje itd
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 mar 2016, 15:41

Steph je napisao/la:Poenta je da sve vrijeme iznosiš neistine i naravno nemaš argumentovane odgovore na bilo šta, nego onda proizvodiš nove priče, što ne priliči jednom moderatoru. Postavlja se pitanje da li ti namjerno dodatno huškaš atmosferu?

U toku dana će biti 'extended highlightsi' pa ćemo vidjeti da li si u pravu.
Ne vidim poentu diskusije sa likom koji mrtav hladan izjavi da je za nas mjera hercegovacki mup :puke:
I on "moderator" sa izljevima mrznje i potpirivanjem iste da to nije normalno.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 mar 2016, 15:45

Zasto mu pokusavate objasniti kad vidite da je azmirov?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 mar 2016, 15:49

@ultrasstyle_tz

Koliko te coban Azmir placa da ovdje pišeš laži?
Das Ist Walter

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 mar 2016, 16:03

Steph je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:@steph jesmo li mi stvorili makar jednu priliku na utakmici?
Benko u prvom poluvremenu promašio zicer s metar-dva. U drugom poluvremenu poslije penala Okić imao još jednu dobru šansu i to je više-manje to.
ultrasstyle_tz je napisao/la:elem niko ne spominje aplauz Benki kad je izlazio sa terena...to se ne uklapa u propagandnu masineriju ?
Šta? Treba potencirati normalne stvari? Ti imaš problem s percepcijom. NIKO; ali niko, ne brani potez gostujućih navijača, niti IKO osuđuje navijače sa sjeverne tribine. Ali kada već spominješ aplauz, mogli smo komotno spomenuti i skandiranje Almir i Amer Bekić i onda horsko '**** ti mater u ****', no nismo.

POTENCIRA se ono poslije tekme. PREDSJEDNIK kluba **** mamice svima. Mislim, znam ja da je on sada vama heroj, ali ne bi bilo loše da mućnete malo glavom i vidite ko zapravo 'huška' situaciju.
To da je **** majku svima nemoj da lazes, nego je Avdicu **** majku koji je krenuo na njega, nije lijepo lagati Steph
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 mar 2016, 16:03

miden je napisao/la:@ultrasstyle_tz

Evo ovdje ti pise..

http://tuzlalive.ba/pomoc-koja-to-nije- ... ru-husicu/
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 mar 2016, 16:08

TaRgEt_ je napisao/la:
Steph je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:@steph jesmo li mi stvorili makar jednu priliku na utakmici?
Benko u prvom poluvremenu promašio zicer s metar-dva. U drugom poluvremenu poslije penala Okić imao još jednu dobru šansu i to je više-manje to.
ultrasstyle_tz je napisao/la:elem niko ne spominje aplauz Benki kad je izlazio sa terena...to se ne uklapa u propagandnu masineriju ?
Šta? Treba potencirati normalne stvari? Ti imaš problem s percepcijom. NIKO; ali niko, ne brani potez gostujućih navijača, niti IKO osuđuje navijače sa sjeverne tribine. Ali kada već spominješ aplauz, mogli smo komotno spomenuti i skandiranje Almir i Amer Bekić i onda horsko '**** ti mater u ****', no nismo.

POTENCIRA se ono poslije tekme. PREDSJEDNIK kluba **** mamice svima. Mislim, znam ja da je on sada vama heroj, ali ne bi bilo loše da mućnete malo glavom i vidite ko zapravo 'huška' situaciju.
To da je **** majku svima nemoj da lazes, nego je Avdicu **** majku koji je krenuo na njega, nije lijepo lagati Steph
Nemoj ti lagati. Preslušaj još jednom snimak, ako treba i više puta.
Das Ist Walter

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 mar 2016, 16:08

TaRgEt_ je napisao/la:
Steph je napisao/la:

Pogledaj od 30 sec jel laze :stop:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 10 mar 2016, 16:11

Rinuka je napisao/la:
miden je napisao/la:@ultrasstyle_tz

Evo ovdje ti pise..

http://tuzlalive.ba/pomoc-koja-to-nije- ... ru-husicu/
Jado, dao bi guzice za cvaju.
Das Ist Walter

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 16:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:incident izreziran od strane uprave FK Sarajevo i njihovih medija, gdje se pokusava skrenuti paznja sa desavanja na terenu i ocigledne sudijske kradje na nerede na tribinama koje su izazvali gostujuci navijaci...

nazalost Azmir se primio na to i dao im jos vise prilike za medijski linc na kojem bi im pozavidjela i srpska propaganda s pocetka 90-ih

naredni put sve treba da bude tacno ovako i protekne tacno ovako kako su prenijeli sarajevski mediji i svi sretni, posto ocigledno pojedini nemaju mjeru

ulijetanje u teren dijela navijaca je sigurno izrezirano od strane uprave FK Sarajevo i sva sreca da je policija tj zastitari odradila odlican posao, inace ko zna sta bi bilo

a za ove huligane mjera su hercegovci i njihov mup. tamo su manji od makovog zrna i to je recept
nazalost "vasi" mediji su izabrali jedan jako los put, i za sva naredna losa desavanja kojih ce sigurno biti krivca treba traziti tu..

u zelji da zastite Jesica i njegovu ocajnu igru, Selimovica i njegove malverzacije napravit ce situaciju koja je pitanje vremena kad ce eskalirati u nesto lose, dal na Kosevu , dal na Tusnju
ja se brinem za tebe, pišeš na sarajevskom forumu sarajevskog portala čija je direkcija u sarajevu i još si moderator
ja mislim i da je izrežirano od sarajevskih portala da si ti moderator :D otcijepi se, izađi na referendum, radi nešto korisno :lol:

za sudijsku krađu se javi snimkom, a kako može biti krađa ako ste pobjedili? kakav je to fail od krađe? kako ste pokradeni? na kartone?
vaš je izbor bio da igrate grubo, penal čist ko suze svete marije bogorodice koje su prošle kroz dijamantni filter :lol: :D :urnebes:

za ovu rečenicu o hercegovcima i "njihovom mupu" koji su ubili i ranili nekoliko naših momaka sam se banuj i otkaz daj, sve si rekao s tim...

Istina boli, lažove najviše....

niko ne štiti Ješića i lošu igru, čak suprotno i on može letiti do kraja ili prije....

a da li će eskalirati, naravno, možda neće preko čelnika kluba jer je to papanski , ali navijači će dobiti po starom receptu oko za oko....vazda bilo

:wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 10 mar 2016, 16:15

Ja vam rekoh, papci, cobani i malogradjastina. S njima se ne moze razgovarati argumentovano jer oni nisu navikli na to, ne znaju oni sta je dijalog i sl. Misle ako su grlatiji i ako vise psuju da su u pravu. Ovo nije generaliziranje ovo je istina.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 mar 2016, 16:16

POTENCIRA se ono poslije tekme. PREDSJEDNIK kluba **** mamice svima. Mislim, znam ja da je on sada vama heroj, ali ne bi bilo loše da mućnete malo glavom i vidite ko zapravo 'huška' situaciju.[/quote]

To da je **** majku svima nemoj da lazes, nego je Avdicu **** majku koji je krenuo na njega, nije lijepo lagati Steph[/quote]
Nemoj ti lagati. Preslušaj još jednom snimak, ako treba i više puta.[/quote]

Nakon sto je doticni predstavnik kluba krenuo na Husica on je rekao sta hocete **** vam majku svima, a polako izace sve na vidjelo i ono Dinino cinicno pobjebavanje i smijanje i provociranje. . Zao mi je sto je dobra utakmica pala u drugi plan zbog idiotluka nije ovo prvi put .. P.S bio sam tu odmah do tako da nemoras meni govoriti neke stvari ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 16:31

_dreamer_ je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Vi pokusavate razviti diskusiju s opancicima koji velicaju kocijasko psovanje prve sise amerike. Uz to jos govore da je on ljudina a Dino papak. Pa seljak nema osam razreda osnovne. Naviklo na opanak i livadu.
Nekada je "seljak sa 8. razreda osnovne" veci insan od onog fakultetski obrazovanog, uglancanog "gospodina sa manirima", koji ti hinjski gura izmedju nogu, pri tome se smjeskajuci i glumeci nevinasce koje je tek od majke rodjeno... Primjera u nasoj drzavi je "hvala Bogu" milion, pocevsi od politickog aparata. Cisto ja sumnjam da je covjek izmislio nekakvih 20.000 maraka, a najlakse je se praviti budala. Eto, neka ga Dino tuzi za klevetu ako Azmir laze, vrijeme ce pokazati.

Azmir je isprovociran Dininim izjavama da je trebalo biti jos kartona, jos penala, poceo da se ponasa onako kao sto se ponasa (sto nije definitivno "nivo"), ali Azmir je svoju velicinu prema fudbalu pokazao nesebicnim ulaganjem u Slobodu. On stoji iza Slobode onako kako Dino nece nikada iza Sarajeva. Vjerujem da bi mnogi od vas sad potpisali da imate svog Azmira, pa i takvog sa "8. razreda osnovne skole", jer je to istinski ljubitelj svog kluba, a ne neki lik kojem su Bosna i Sarajevo samo neka tacka na zemaljskoj kugli...
a jeste se digli moderatorčići, ne ide to tako na tvoju veliku žalost, raspitaj se....kod pravnika
ako tvrdiš da ti neko nešto duguje moraš to moći i dokazati, pa ćemo vidjeti ubrzo jer će Azmir biti tužen....
isto ako optužuješ nekoga za nečasne radnje i to moraš dokazati na sudu , inače po džepu za klevetu, a neće bit 20.000 kaznica vjeruj meni :D :lol:
mnogo je isprovociranih ljudi u ovoj zemlji, da svi reaguju primitivno kao Azmir bilo bi mrtvih glava svaki dan....suspendovan je zbog ovakvog ponašanja, a bit će još...što je možda i namjera bila , da nađe izgovor da digne sidro..... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 10 mar 2016, 16:32

Pa sada si potvrdio da je **** majku svima? Ne budi kontradiktoran. Prije toga je **** u usta Dinu Selimovića.

Ponašanje kakvo ne priliči predsjedniku jednog kluba i dodatno 'potpiruje' atmosferu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 10 mar 2016, 16:42

Ado76 je napisao/la:O tretmanu kada dijele oruzje bandi da puca po navijacima?Jel na taj tretman mislis "moderatoru"?Na tretman da ubice pustaju da im isetaju iz policijske stanice?Mozda taj tretman?
HNK dijeli oruzje ?

ajmo prestat spinovat, i izvrtat kako vam godi, nije 91.godina

i onda se cudimo incidentima nakon ovakvih naslova, i potplacivanja navijaca od strane uprave da prave nerede, ili se cudimo kad mup ima nultu toleranciju , vraca i tuce navijace..a gdje god ima i 1% tolerancije bilo kakve, ispadnu neredi

vrlo je upitno da li smo mi za gostujucih navijaca..kad nema nereda, navijaci prodju represiju..cim nema represije, neredi su..izgleda da je strah jedino oruzje koje pali za suzbijanje nasilja , i ovi su to na vrijeme skontali
ko si ti? šta spominješ? "izvrtat kako vam godi?" pa imaju snimci , video snimci bolan, zašto nije bilo direktnog prenosa između aktuelnog šampiona i 1-vog na tabeli??? interesantniji susret željo-borac? :D jel misliš da je neko naivan? šta je MUPTK trebao da radi? da puca u navijače da tebi bude drago?
izmješteni nakon incidenta i ? u čemu je problem? što su utrčali na teren? pa uklonjeni su svi , koji drugi neredi su bili??? ŠTA JE????

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 mar 2016, 16:44

DenchiNL je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Vi pokusavate razviti diskusiju s opancicima koji velicaju kocijasko psovanje prve sise amerike. Uz to jos govore da je on ljudina a Dino papak. Pa seljak nema osam razreda osnovne. Naviklo na opanak i livadu.
Nekada je "seljak sa 8. razreda osnovne" veci insan od onog fakultetski obrazovanog, uglancanog "gospodina sa manirima", koji ti hinjski gura izmedju nogu, pri tome se smjeskajuci i glumeci nevinasce koje je tek od majke rodjeno... Primjera u nasoj drzavi je "hvala Bogu" milion, pocevsi od politickog aparata. Cisto ja sumnjam da je covjek izmislio nekakvih 20.000 maraka, a najlakse je se praviti budala. Eto, neka ga Dino tuzi za klevetu ako Azmir laze, vrijeme ce pokazati.

Azmir je isprovociran Dininim izjavama da je trebalo biti jos kartona, jos penala, poceo da se ponasa onako kao sto se ponasa (sto nije definitivno "nivo"), ali Azmir je svoju velicinu prema fudbalu pokazao nesebicnim ulaganjem u Slobodu. On stoji iza Slobode onako kako Dino nece nikada iza Sarajeva. Vjerujem da bi mnogi od vas sad potpisali da imate svog Azmira, pa i takvog sa "8. razreda osnovne skole", jer je to istinski ljubitelj svog kluba, a ne neki lik kojem su Bosna i Sarajevo samo neka tacka na zemaljskoj kugli...
a jeste se digli moderatorčići, ne ide to tako na tvoju veliku žalost, raspitaj se....kod pravnika
ako tvrdiš da ti neko nešto duguje moraš to moći i dokazati, pa ćemo vidjeti ubrzo jer će Azmir biti tužen....
isto ako optužuješ nekoga za nečasne radnje i to moraš dokazati na sudu , inače po džepu za klevetu, a neće bit 20.000 kaznica vjeruj meni :D :lol:
mnogo je isprovociranih ljudi u ovoj zemlji, da svi reaguju primitivno kao Azmir bilo bi mrtvih glava svaki dan....suspendovan je zbog ovakvog ponašanja, a bit će još...što je možda i namjera bila , da nađe izgovor da digne sidro..... :wave:
Pa Azmir i jeste prozvao Dinu neka tuzi.
Covjek ima snimljen razgovor i SMS poruke koje mu je slao Ibrakovic.nema izvlake nije moj broj.
Sve se dokaze i nadje.
Vec bi seljance u cipelama feningas brujio o tuzbi po svim medijima da ima osnova.
Ali nema.A dokazi su tu.
Zato i suti ko pizda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Mostarska, tutankamon1905 i 35 gostiju.