FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Zapad je do sada imao 3 700 stolica, ali treba dodati i to da postoji onaj jedan "ubačeni" red, mislim na onaj koji je sužen, a koji nastao kao posledica dogradnje zapadne tribine, a naravno da bi se trebalo posvetiti više pažnje komforu, a na uštrb broja stolica, da razmak između svake bude veći, a to je onda u nekom realnom omjeru 4500 istok i 2500 zapad i to je odlično, nadam se da će da pokriju i istok, za to bih dao i krvi ako treba...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
@borcev_navijac
Naravno. Vidimo da se vrti 10-ak imena a sasvim je logicno da ce se dovesti 4-5.
Moje zelje su Zizovic (koga si i ti pomenuo), Maletic, Benovic, spic(Stajic?) i golman (Nurkovic).
Zar Stajic nije spic?
Slazem se za bekove. Ja bih poklonio Puzija i doveo Benovica.
Naravno. Vidimo da se vrti 10-ak imena a sasvim je logicno da ce se dovesti 4-5.
Moje zelje su Zizovic (koga si i ti pomenuo), Maletic, Benovic, spic(Stajic?) i golman (Nurkovic).
Zar Stajic nije spic?

-
- Kontakt:
ne stajic je ofanzivni vezni koji igra uz desnu aut liniju, eventualno neki poluspic.Simpatizer je napisao/la:@borcev_navijac
Zar Stajic nije spic?
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
Dakle, ovoliko igraca se spominje a nijedan nije spic. 

meni samo nije jasno da se niko iz Borca nije sjetio niti spomenuti Mikica iz Laktasa, jest da je u godinama (34) ali bi vam mnogo znacio za Evropu, trenutno je jedan od najboljih igraca u PL 

-
- Kontakt:
nikakvo cudo, najdeficitarnija i najskuplja pozicija.Simpatizer je napisao/la:Dakle, ovoliko igraca se spominje a nijedan nije spic.
Ajde sem dzafica i donekle kordica(koji se meni licno ne svijda kao spic) reci mi nekog kvalitetnog spic igraca u ovoj ligi:)
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Mikic dolazi namawizard90 je napisao/la:meni samo nije jasno da se niko iz Borca nije sjetio niti spomenuti Mikica iz Laktasa, jest da je u godinama (34) ali bi vam mnogo znacio za Evropu, trenutno je jedan od najboljih igraca u PL

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Simpatizer
- Kontakt:
Nema ga, a i Kordic je vec otisao preko grane. Mozda Maric dovede nekog bisera iz Srbije.borcev_navijac je napisao/la:nikakvo cudo, najdeficitarnija i najskuplja pozicija.Simpatizer je napisao/la:Dakle, ovoliko igraca se spominje a nijedan nije spic.
Ajde sem dzafica i donekle kordica(koji se meni licno ne svijda kao spic) reci mi nekog kvalitetnog spic igraca u ovoj ligi:)

Poenta je da ne smijemo ostati na 2 napadaca.
-
- Kontakt:
razmilsjam o onom nasem pericu, on je spic, e sad pitanje je dal je proigrao konacno, mozda bi njega trebalo povuci iz kozareSimpatizer je napisao/la:Nema ga, a i Kordic je vec otisao preko grane. Mozda Maric dovede nekog bisera iz Srbije.borcev_navijac je napisao/la:nikakvo cudo, najdeficitarnija i najskuplja pozicija.Simpatizer je napisao/la:Dakle, ovoliko igraca se spominje a nijedan nije spic.
Ajde sem dzafica i donekle kordica(koji se meni licno ne svijda kao spic) reci mi nekog kvalitetnog spic igraca u ovoj ligi:)![]()
Poenta je da ne smijemo ostati na 2 napadaca.
TREĆI PUT ČASTIMO !
A da vratimo Perica iz Kozare? 
EDIT:borcev_navijac mi uze rijec iz usta!

EDIT:borcev_navijac mi uze rijec iz usta!

Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
Gledao sam malo Perica protiv Radnika i bio je neprimjetan. Ovdje bi se mozda trebalo okrenuti trzistu Srbije i tamo traziti napadaca...
Ili mozda nekog crnju dovesti?Na fazon onog Jacksona iz Celika.Simpatizer je napisao/la:Gledao sam malo Perica protiv Radnika i bio je neprimjetan. Ovdje bi se mozda trebalo okrenuti trzistu Srbije i tamo traziti napadaca...
Treci put castimo
Da i ja kazem koju. Nadam se da ce stadion zavrsiti u roku predvidjenom za Evropu.
Sto se tice pojacanja sigurno nam treba jedan provjereni golman i desni bek,na sredini nam trebaju dva dobra igraca tipa Stajic,Zizovic koja uz Kajkuta,Stanceskog,Jandrica mogu da iznesu teret Evrope i lige.
Sto se tice samog spica imamo Vukelju koji uz dva ofanzivna srednjaka moze dobro funkcionisati.
Zadnji vezni uz oporavljenog Maksimovica mogu igrati i Stanceski i Sakan koji je odigrao dobru pogotovo drugi die sezone.
STOPERI nam NE TREBAJU,imamo najbolji par Vule-Leo uz Petrica.
Ako iko zna sta je Ozren Pericem iz Kozare,jel on pod ugovorom sa Borcem.
Sto se tice pojacanja sigurno nam treba jedan provjereni golman i desni bek,na sredini nam trebaju dva dobra igraca tipa Stajic,Zizovic koja uz Kajkuta,Stanceskog,Jandrica mogu da iznesu teret Evrope i lige.
Sto se tice samog spica imamo Vukelju koji uz dva ofanzivna srednjaka moze dobro funkcionisati.
Zadnji vezni uz oporavljenog Maksimovica mogu igrati i Stanceski i Sakan koji je odigrao dobru pogotovo drugi die sezone.
STOPERI nam NE TREBAJU,imamo najbolji par Vule-Leo uz Petrica.
Ako iko zna sta je Ozren Pericem iz Kozare,jel on pod ugovorom sa Borcem.
Kad malo bolje razmislim,nama osim pouzdanog golmana i vrsnog napadača ništa drugo i ne treba ovog ljeta.
Odbrana nam je odlična,u srednjem redu imamo Stevanovića,Sakana,Stančeskog,ako se oporave Maksimović i Grahovac,ništa tu više ne treba,napad sa Vukeljom,Kajkutom i tim dobrim novajlijom takodje sjajan....
Uz sve to igrači su sad uigraniji i vjerujem da bi sa tim timom bili prvaci,ako ne prvaci,medju tri sigurno i nastavili bi kontinuitet igara u Evropi,ustalili se u vrhu i konačno postali jedna konstanta...
Odbrana nam je odlična,u srednjem redu imamo Stevanovića,Sakana,Stančeskog,ako se oporave Maksimović i Grahovac,ništa tu više ne treba,napad sa Vukeljom,Kajkutom i tim dobrim novajlijom takodje sjajan....
Uz sve to igrači su sad uigraniji i vjerujem da bi sa tim timom bili prvaci,ako ne prvaci,medju tri sigurno i nastavili bi kontinuitet igara u Evropi,ustalili se u vrhu i konačno postali jedna konstanta...
-
- Kontakt:
Koliko se ja sjecam tokom jednog sportskog pregleda na rtrs-u se rekli da Peric pruza odlicne partije u Kozari...Ali i da je tako ljudi nama treba jedan extra kvalitetan napadac, a ne treba nam 2-3 koji treba da se pokazuju ili nesto tako... ne treba zaliti pare na napadaca
Upravo to sam i ja napisao...kupiti samo vrhunskog napadača i vrhunskog golmana,eventualno jednog dobrog veznjaka ako oporavak Marka i Srdje ne bude išao po planu...bolje nego 7 šarenih novajlija...
Rekao sam ja,Filip Vujic,21 godina,napadac Radnika iz Bijeljine,najbolji strijelac 1.lige RS,dao 14 ili 16 golova cini mi se...Nije skup sigurno.Schlager je napisao/la:Upravo to sam i ja napisao...kupiti samo vrhunskog napadača i vrhunskog golmana,eventualno jednog dobrog veznjaka ako oporavak Marka i Srdje ne bude išao po planu...bolje nego 7 šarenih novajlija...
Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
To je dovoljno za ovu ligu, ali sta cemo sa Evropom? Ne bih volio da dobijemo 6 ili 7 komada kao neki.Schlager je napisao/la:Upravo to sam i ja napisao...kupiti samo vrhunskog napadača i vrhunskog golmana,eventualno jednog dobrog veznjaka ako oporavak Marka i Srdje ne bude išao po planu...bolje nego 7 šarenih novajlija...
$ $, $ &, " ?(по " "Schlager je napisao/la:Upravo to sam i ja napisao...kupiti samo vrhunskog napadača i vrhunskog golmana,eventualno jednog dobrog veznjaka ako oporavak Marka i Srdje ne bude išao po planu...bolje nego 7 šarenih novajlija...

$ " све ово горе, ? " &, $ ? $ " на $ " на $ ", " ? се " " $.
Ето & " ја $ $ ' на ' оног & се " о ". О " се ' $ ". ' ' " $ $ " " " на & опет не $ $ ' $ " "...

"" ПУТ ""
ja bi recimo doveo Mugosu iz zvezde 
tamo i onako samo sjedi na klupi.
Generalno mislim da tako nesto i nije losa ideja, Zvezda i Partizan svake godine navuku brdo igraca i onda nemaju mjesta za sve igrace. Ako nasi nemaju para da ih kupe fino ih posude i ne prosipamo se po evropi. Najbolji primjer je Subasic za koga nije bilo mejsta u zvezdi prosle sezone i covjek nije odigrao ni jednu tekmu a sad se izborio za novi ugovor i na njega se racuna najozbiljnije.

tamo i onako samo sjedi na klupi.
Generalno mislim da tako nesto i nije losa ideja, Zvezda i Partizan svake godine navuku brdo igraca i onda nemaju mjesta za sve igrace. Ako nasi nemaju para da ih kupe fino ih posude i ne prosipamo se po evropi. Najbolji primjer je Subasic za koga nije bilo mejsta u zvezdi prosle sezone i covjek nije odigrao ni jednu tekmu a sad se izborio za novi ugovor i na njega se racuna najozbiljnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.