Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zamalo umjesto citiraj ne odoh na prijavi post.ackeey je napisao/la:Pise se da smo zainteresovani za Cabaye-a.
Kako bi to dobro bilo, strasan igrac, upravo ono sto nam treba.
Ako City dovede Gundogana onda sigurno nece i Xhaku tako da to treba iskoristiti, a svakako je lfc uvijek bio u dobrim odnosima sa Gladbachom.Hendo je napisao/la:Zamalo umjesto citiraj ne odoh na prijavi post.ackeey je napisao/la:Pise se da smo zainteresovani za Cabaye-a.
Kako bi to dobro bilo, strasan igrac, upravo ono sto nam treba.![]()
Mislim da je Granit Xhaka karika koja nedostaje u vezi.
Napokon neke realne mete koje se prateMatthias Hamann, serving as a scout for Liverpool in Europe, was in attendance as Timo Horn and Jonas Hector turned out for Cologne on Saturday.
Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Firmino, Coutinho, Sturridge.
Subs: Ward, Toure, Benteke, Allen, Origi, Smith, Ojo
I mene u zadnje vrijeme... jel živ onaj Enrique ja bi i njemu dao šansu samo da Moreno manje igra.kumkalesic je napisao/la:Mislim da nema igrača koji više nervira Švabu od ovog Morena
Samo da Sakho nešto ne zafrka, jer je baš nesiguran i nespretanfera je napisao/la:I mene u zadnje vrijeme... jel živ onaj Enrique ja bi i njemu dao šansu samo da Moreno manje igra.kumkalesic je napisao/la:Mislim da nema igrača koji više nervira Švabu od ovog Morena
Ne mogu da vjerujem da onajbolje šut coutinha nije ušao ja sam je vidio u golu, jeste bila teška pozicija al morao je bolje a onda i promašaj Sturridgea.
Valjda nas neće kazniti za ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.