FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 08 jun 2010, 13:04

Zapad je do sada imao 3 700 stolica, ali treba dodati i to da postoji onaj jedan "ubačeni" red, mislim na onaj koji je sužen, a koji nastao kao posledica dogradnje zapadne tribine, a naravno da bi se trebalo posvetiti više pažnje komforu, a na uštrb broja stolica, da razmak između svake bude veći, a to je onda u nekom realnom omjeru 4500 istok i 2500 zapad i to je odlično, nadam se da će da pokriju i istok, za to bih dao i krvi ako treba...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 13:08

@borcev_navijac

Naravno. Vidimo da se vrti 10-ak imena a sasvim je logicno da ce se dovesti 4-5.

Moje zelje su Zizovic (koga si i ti pomenuo), Maletic, Benovic, spic(Stajic?) i golman (Nurkovic).
Zar Stajic nije spic?

Slazem se za bekove. Ja bih poklonio Puzija i doveo Benovica. :mrgreen:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 13:11

Simpatizer je napisao/la:@borcev_navijac

Naravno. Vidimo da se vrti 10-ak imena a sasvim je logicno da ce se dovesti 4-5.

Moje zelje su Zizovic (koga si i ti pomenuo), Maletic, Benovic, spic(Stajic?) i golman (Nurkovic).
Zar Stajic nije spic?

Slazem se za bekove. Ja bih poklonio Puzija i doveo Benovica. :mrgreen:
ne stajic je ofanzivni vezni koji igra uz desnu aut liniju, eventualno neki poluspic.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 13:14

Dakle, ovoliko igraca se spominje a nijedan nije spic. :mrgreen:

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 08 jun 2010, 13:18

meni samo nije jasno da se niko iz Borca nije sjetio niti spomenuti Mikica iz Laktasa, jest da je u godinama (34) ali bi vam mnogo znacio za Evropu, trenutno je jedan od najboljih igraca u PL ;)

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 13:20

Simpatizer je napisao/la:Dakle, ovoliko igraca se spominje a nijedan nije spic. :mrgreen:
nikakvo cudo, najdeficitarnija i najskuplja pozicija.

Ajde sem dzafica i donekle kordica(koji se meni licno ne svijda kao spic) reci mi nekog kvalitetnog spic igraca u ovoj ligi:)
TREĆI PUT ČASTIMO !

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 jun 2010, 13:22

wizard90 je napisao/la:meni samo nije jasno da se niko iz Borca nije sjetio niti spomenuti Mikica iz Laktasa, jest da je u godinama (34) ali bi vam mnogo znacio za Evropu, trenutno je jedan od najboljih igraca u PL ;)
Mikic dolazi nama 8-) najvjerovatnije 8-)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 13:23

borcev_navijac je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Dakle, ovoliko igraca se spominje a nijedan nije spic. :mrgreen:

Ajde sem dzafica i donekle kordica(koji se meni licno ne svijda kao spic) reci mi nekog kvalitetnog spic igraca u ovoj ligi:)
Nema ga, a i Kordic je vec otisao preko grane. Mozda Maric dovede nekog bisera iz Srbije. :mrgreen:
Poenta je da ne smijemo ostati na 2 napadaca.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 13:27

Simpatizer je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:

Nema ga, a i Kordic je vec otisao preko grane. Mozda Maric dovede nekog bisera iz Srbije. :mrgreen:
Poenta je da ne smijemo ostati na 2 napadaca.
razmilsjam o onom nasem pericu, on je spic, e sad pitanje je dal je proigrao konacno, mozda bi njega trebalo povuci iz kozare
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 jun 2010, 13:28

A da vratimo Perica iz Kozare? :mrgreen:

EDIT:borcev_navijac mi uze rijec iz usta! :mrgreen:
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 13:30

Gledao sam malo Perica protiv Radnika i bio je neprimjetan. Ovdje bi se mozda trebalo okrenuti trzistu Srbije i tamo traziti napadaca...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 jun 2010, 13:34

Simpatizer je napisao/la:Gledao sam malo Perica protiv Radnika i bio je neprimjetan. Ovdje bi se mozda trebalo okrenuti trzistu Srbije i tamo traziti napadaca...
Ili mozda nekog crnju dovesti?Na fazon onog Jacksona iz Celika.
Treci put castimo

fighter
Kontakt:

Post Postao/la fighter » 08 jun 2010, 13:35

Da i ja kazem koju. Nadam se da ce stadion zavrsiti u roku predvidjenom za Evropu.
Sto se tice pojacanja sigurno nam treba jedan provjereni golman i desni bek,na sredini nam trebaju dva dobra igraca tipa Stajic,Zizovic koja uz Kajkuta,Stanceskog,Jandrica mogu da iznesu teret Evrope i lige.
Sto se tice samog spica imamo Vukelju koji uz dva ofanzivna srednjaka moze dobro funkcionisati.
Zadnji vezni uz oporavljenog Maksimovica mogu igrati i Stanceski i Sakan koji je odigrao dobru pogotovo drugi die sezone.
STOPERI nam NE TREBAJU,imamo najbolji par Vule-Leo uz Petrica.
Ako iko zna sta je Ozren Pericem iz Kozare,jel on pod ugovorom sa Borcem.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 jun 2010, 13:35

Kad malo bolje razmislim,nama osim pouzdanog golmana i vrsnog napadača ništa drugo i ne treba ovog ljeta.

Odbrana nam je odlična,u srednjem redu imamo Stevanovića,Sakana,Stančeskog,ako se oporave Maksimović i Grahovac,ništa tu više ne treba,napad sa Vukeljom,Kajkutom i tim dobrim novajlijom takodje sjajan....

Uz sve to igrači su sad uigraniji i vjerujem da bi sa tim timom bili prvaci,ako ne prvaci,medju tri sigurno i nastavili bi kontinuitet igara u Evropi,ustalili se u vrhu i konačno postali jedna konstanta...

stize BORAC
Kontakt:

Post Postao/la stize BORAC » 08 jun 2010, 13:38

Koliko se ja sjecam tokom jednog sportskog pregleda na rtrs-u se rekli da Peric pruza odlicne partije u Kozari...Ali i da je tako ljudi nama treba jedan extra kvalitetan napadac, a ne treba nam 2-3 koji treba da se pokazuju ili nesto tako... ne treba zaliti pare na napadaca

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 08 jun 2010, 13:40

Upravo to sam i ja napisao...kupiti samo vrhunskog napadača i vrhunskog golmana,eventualno jednog dobrog veznjaka ako oporavak Marka i Srdje ne bude išao po planu...bolje nego 7 šarenih novajlija...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 jun 2010, 13:43

Schlager je napisao/la:Upravo to sam i ja napisao...kupiti samo vrhunskog napadača i vrhunskog golmana,eventualno jednog dobrog veznjaka ako oporavak Marka i Srdje ne bude išao po planu...bolje nego 7 šarenih novajlija...
Rekao sam ja,Filip Vujic,21 godina,napadac Radnika iz Bijeljine,najbolji strijelac 1.lige RS,dao 14 ili 16 golova cini mi se...Nije skup sigurno.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jun 2010, 13:45

Schlager je napisao/la:Upravo to sam i ja napisao...kupiti samo vrhunskog napadača i vrhunskog golmana,eventualno jednog dobrog veznjaka ako oporavak Marka i Srdje ne bude išao po planu...bolje nego 7 šarenih novajlija...
To je dovoljno za ovu ligu, ali sta cemo sa Evropom? Ne bih volio da dobijemo 6 ili 7 komada kao neki.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 08 jun 2010, 13:48

$ $, $ &, " ?(по " " :D ). " то све наравно $ ? $ се $ " $ ".

$ " све ово горе, ? " &, $ ? $ " на $ " на $ ", " ? се " " $.

Ето & " ја $ $ ' на ' оног & се " о ". О " се ' $ ". ' ' " $ $ " " " на & опет не $ $ ' $ " "... :?
"" ПУТ ""

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 08 jun 2010, 13:53

ja bi recimo doveo Mugosu iz zvezde :D

tamo i onako samo sjedi na klupi.

Generalno mislim da tako nesto i nije losa ideja, Zvezda i Partizan svake godine navuku brdo igraca i onda nemaju mjesta za sve igrace. Ako nasi nemaju para da ih kupe fino ih posude i ne prosipamo se po evropi. Najbolji primjer je Subasic za koga nije bilo mejsta u zvezdi prosle sezone i covjek nije odigrao ni jednu tekmu a sad se izborio za novi ugovor i na njega se racuna najozbiljnije.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.