FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma pusti paranoike i sezonske navijače, kao da se nije znalo da će nam Šehić i Bekrić otići, ali npr. i Bajić, dok je mnogima istekao ugovor, tako da je veliki uspjeh što se svim silama trudimo da ih zadržimo i pored nekih boljih ponuđenih ugovora za te igrače iz drugih klubova. Samo ostavit Amara Osima. Dok je Amara Osima u Želji, za Želju nema zime
.

-
- Kontakt:
Osmanagić je još pod ugovorom OFK Bg ili nije? Ako jeste, a ne misli gaa raskinuti - po meni, a koliko znam Amara onda neće ni dolaziti kod nas. Samo ako ima čiste papire i ako potpiše na najmanje 2 godine - e onda bujrum.
Volio bih i tog Čolića da dovedemo iako neko spominje ovdje da je hojrat i da voli mahnut ko G.Best
Volio bih i tog Čolića da dovedemo iako neko spominje ovdje da je hojrat i da voli mahnut ko G.Best
Uglavnom, potpuno drugaciji tip igraca od Popovica, naravno puno brzi i eksplozivniji, igrac koji za razliku od Popovica moze i driblati.TOJEMOJTIM je napisao/la:visina? brzina? dribling? kakva vrsta špica?cassanova je napisao/la:Ima 19. godina, dao je 17 golova napadač.TOJEMOJTIM je napisao/la:Ko zna više o tom Haskiću iz Banovića nek napiše: god, poziciju, visinu, statistiku....
I ja mislim da je red da se sada Žujo isprsi i unese nešto para sa strane (ne samo od transfera i što će UEFA dati) i pokaže da je ozbiljan biznismen i predsjednik
a za Bućana mi je jako žao što je otišao...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Znali iko ima li šta od sređivanja Grbavice za euro utakmice.......i imali šta od gradnje istoka
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nema nista od toga,igramo na Kosevu.aziz je napisao/la:Znali iko ima li šta od sređivanja Grbavice za euro utakmice.......i imali šta od gradnje istoka
Otisli:
Bajic,Bucan,Simic (istekli ugovori),Bekric (cca 200k eura)
Dosli:
Gancev (desni bek/stoper),Hasanovic (def.vezni)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da dodam jos:Seyo_TM je napisao/la: 330 000€ UEFA
200 000€ Bekric (cca)
To su vec sigurne pare, i to je milion...a gdje su jos sponzori?
Al et raspadamo se po savovima
300 000€ Seha (cca)
Preko milion i pol cemo zaraditi u ovom prelaznom, bez Dzekinog i Silinog transfera, sponzora...4-5 miliona ukupno bi mogli imati kada bi se njih dvojica prodali...
fakat se raspadamo...
ovdje ima picke ko salate
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čuj ovog padobrancaaziz je napisao/la:Znali iko ima li šta od sređivanja Grbavice za euro utakmice.......i imali šta od gradnje istoka

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
kakvi su nam juniori? koje najtelentovaniji u generaciji? ili u Bubamari isto?
Ma sta je ovo sad,negdje kazu Šime i Bucan otisli,negdje kazu Šime ostaje
sta je sada prava istina?

...nisu mogli da te ugase!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Lepo, lepo. Eldar sa nama trenira već duže vrijeme, već se uklopio, Gančev već bio na probi. Već smo se pojačali beku a ako je pola tačno od onoga šta pričaju za Eldara, pojačali smo se i u sredinibistrikboy je napisao/la:Ma nema nista od toga,igramo na Kosevu.aziz je napisao/la:Znali iko ima li šta od sređivanja Grbavice za euro utakmice.......i imali šta od gradnje istoka
Otisli:
Dosli:

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Samo ponekad,kad je sunčano ko danasnikad_izvini je napisao/la:Čuj ovog padobrancaaziz je napisao/la:Znali iko ima li šta od sređivanja Grbavice za euro utakmice.......i imali šta od gradnje istokaSkoči li se ponekad

Zamislite ovo:
Haskić, Zeba, Osmanagić, Hasanović, Gančev + golman( Radošević npr. ) i još zadržati Šimića, mada je to i riješeno
, al ja čekam zvanično potpisivanje ugovora
. Pa dupla nam ne gine, ali čeka se zvanično naravno, a maštati nije zabranjeno 
Haskić, Zeba, Osmanagić, Hasanović, Gančev + golman( Radošević npr. ) i još zadržati Šimića, mada je to i riješeno

tebi fakat il dioptrija il kontanje je u qrcu...
Haj sad citaj fino:
Si-me je do-go-vo-rio sa na-ma us-me-no, ali po-tpi-sa-o sa spli-tom!
jel kontas sada?
Haj sad citaj fino:
Si-me je do-go-vo-rio sa na-ma us-me-no, ali po-tpi-sa-o sa spli-tom!
jel kontas sada?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Eldar je slovio kao najtalentovaniji i najbolji igrač među svojim vršnjacima 90'nikad_izvini je napisao/la:Lepo, lepo. Eldar sa nama trenira već duže vrijeme, već se uklopio, Gančev već bio na probi. Već smo se pojačali beku a ako je pola tačno od onoga šta pričaju za Eldara, pojačali smo se i u sredinibistrikboy je napisao/la:Ma nema nista od toga,igramo na Kosevu.aziz je napisao/la:Znali iko ima li šta od sređivanja Grbavice za euro utakmice.......i imali šta od gradnje istoka
Otisli:
Dosli:
Igrao je i za 89' svi su ga maximalno cijenili. Bio je i kapiten kadetske i juniorske rep.
Voli ga i on maznuti, al i pored toga maximalno ozbiljno pristupa treninzima...
Nažalost nije se snašao u Žilina, al nadam se da će se sad vratiti u formu i meni je lično bolji igrač od Svrake...
Uglavnom treba mu pružiti priliku i ja vjerujem da će je iskoristiti
Gledao sam ovog malog Hasanovica na nekim treninzima i na par prijateljskih utakmica kada je igrao drugi tim i stvarno mi se cini da je dobar,visok je dosta,korpulentan i prejak na skoku,svaka visoka lopta na sredini terena je bila njegova,to mi se posebno dopalo kod njega...ne cini mi se da je nesto brz i pun tehnike,ali mi izgleda korisno na terenu...necu sada da kazem da smo dobili neko ekstra pojacanje sa njim,ali svakako da moze komotno konkurisati za prvu postavu,bar po onome sto sam ja vidio...mlad je a i nase je dijete,momak koji je skontao kako je to otici u neku drugu zemlju da igra,koji je skontao kako je to kada ne uspijes i koji sada zna i naucio je svoju skolu da nije sve tako bajno i krasno vani,kada odes mlad i bez izgradjenog imena u nekoj ligi...mislim da ce biti dobar ako mu se pruzi dobra sansa i ako bude radio dobro na treninzima,a vjerujem da se vise nece zalijetati da se proda za sitnis,nego da ce izganjati ime i prezime koje ce se prvo ovde jako cijeniti
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Tek sad vidim koliko je naše stanje u oml.pogonu bilo katastrofalno. Generacija 90' koja je bila strašna je, a na kraju je dala samo dva igrača Hasanovića i Hodžurdu(Panduri).
Dok je iz generacije Sarajeva 90' uspjelo mnogo više igrača(Handžić, Šovšić(Zagreb), Haordić(Jablonec), Čomor, Čampara, Šehović, Kadić(Sarajevo), a redovno su od naših gubili, znale su i petrde pucati...uz to taša naša 90' generacija je bila i prvak BiH, imala 4-5 reprezentativaca i imala najboljeg igrača u cijeloj državi u tom uzrastu, kojeg su izabrali velika bh fudbalska imena(Eldar.H)
Samo se nadam da će Osim to stanje u oml.pogonu srediti, jer sigurno svake može dobiti najmanje jednog talenta
Dok je iz generacije Sarajeva 90' uspjelo mnogo više igrača(Handžić, Šovšić(Zagreb), Haordić(Jablonec), Čomor, Čampara, Šehović, Kadić(Sarajevo), a redovno su od naših gubili, znale su i petrde pucati...uz to taša naša 90' generacija je bila i prvak BiH, imala 4-5 reprezentativaca i imala najboljeg igrača u cijeloj državi u tom uzrastu, kojeg su izabrali velika bh fudbalska imena(Eldar.H)
Samo se nadam da će Osim to stanje u oml.pogonu srediti, jer sigurno svake može dobiti najmanje jednog talenta
Stanje u omladinskom pogonu se dize na veci nivo to je 100 % tacno jer Amar Osim menadjer ne samo trener on odredjuje bukvalno sve. Ja znam da s eZeljo povukao iz kantonalne omladinske lige jer evidentno su najjaci i nema potrebe da nabiju neku tamo ekipu sao 5-6 golova u mrezi. A sto se tice raspadanja i ovih odlazaka pa ljudi moji sastavni dio danjasnjeg nogometa. Sjecam se kada je Anri otisao u Barcu kontao sam kako ce to Arsenal nadoknaditi kad se rodi Fabregas i to ce tako biti uvijek. nas vodja na terenu Bekric koji je sve pokretao tako da sad ce neki novi lider se roditi. Po meni nista strasno sto odlaze neki igraci valjda Osim ima neku viziju.
Stanje omladinskog pogona zadnjih godina nije nista drugo nego stanje kluba zadnjih nekoliko godina...mada je i ranije u prijasnjim omladinskim generacijama bilo dosta nepravde kada je bilo pitanje prikljucivanje nekih igraca u prvi tim Zelje,ali to je bilo poslije samog rata,nije to bilo slozeno kako treba i mnogo je talenta propalo...sada treba ozbiljan pristup,jer talenta ima i treba ga dobro izbrusiti...mislim da se sada ozbiljnije radi po tom pitanju i da Amaru nece promaci neki biser iz omladinske skole
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
jeli taj osmanagić pod ugovorom sa ofk bg ili nije?
Ma ko će ga više znati, jedni kažu jeste, jedni nije. Muka mi više od ovih mahalskih pričaTOJEMOJTIM je napisao/la:jeli taj osmanagić pod ugovorom sa ofk bg ili nije?

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Ferroviere1987, Hrammm1921, mavi i 42 gosta.