FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cassanova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cassanova » 08 jun 2010, 11:32

Što se mene tiče sretno mi bilo ,dovesti Karića i mirna Bosna. ;)

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 08 jun 2010, 11:37

sta je ovo ljudi...svi nam odose...nece nam imat ko igrat.. :?
pokusavam da ne vjerujem al mi se ovo nimalo ne svidja! :(
TM87

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 08 jun 2010, 11:38

tm-ovac iz mase je napisao/la:sta je ovo ljudi...svi nam odose...nece nam imat ko igrat.. :?
:mrgreen:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 jun 2010, 11:43

Ako Šehić ode onda je PAPAK u najmanju ruku.Rekao je da mu je želja da odigra europske utakmice sa ŽELjOM.KO IZDA PIZDA.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Sivroni
Kontakt:

Post Postao/la Sivroni » 08 jun 2010, 11:45

ma igrati ce neko pa mislim da i vrabci na grani znaju da je rak rana naseg BH fudbala tj. nasih klubova NOVAC tako da me ovo nimalo ne iznenadjuje ali kazem ti neboj se igrat ce neko a kako ce igrati nepitaj mene eno ti osima neka ti on kaze :-) Poz
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 08 jun 2010, 11:45

Hamo je napisao/la:Ako Šehić ode onda je PAPAK u najmanju ruku.Rekao je da mu je želja da odigra europske utakmice sa ŽELjOM.KO IZDA PIZDA.
Onako u sebi ,jedva čekam da ode ,zbog njegovih rigoroznih kikseva, strah me je kad mu neko vraća loptu igra po živcima ,,, adekvatna ,bolja zamjena će biti Karić ... ;) Zna i Šeha spasiti nekad ,no hvala mu i sretno dalje u KARIJERI!
1996

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 08 jun 2010, 11:49

cassanova je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Ako Šehić ode onda je PAPAK u najmanju ruku.Rekao je da mu je želja da odigra europske utakmice sa ŽELjOM.KO IZDA PIZDA.
Onako u sebi ,jedva čekam da ode ,zbog njegovih rigoroznih kikseva, strah me je kad mu neko vraća loptu igra po živcima ,,, adekvatna ,bolja zamjena će biti Karić ... ;) Zna i Šeha spasiti nekad ,no hvala mu i sretno dalje u KARIJERI!
Veze ti sa životom nemaš :twisted: ;)

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 08 jun 2010, 11:51

A oce li produziti onaj mali iz Hajduka ? Nekako on je po meni Sehina dostojna zamjena
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 jun 2010, 11:52

Ima li istine u tome da se nesto zakomplikovalo kod bekricevog transfera ?

Ja tako nesto cujem, tako da postoji sansa da vam ostane
TREĆI PUT ČASTIMO !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 08 jun 2010, 11:56

borcev_navijac je napisao/la:Ima li istine u tome da se nesto zakomplikovalo kod bekricevog transfera ?

Ja tako nesto cujem, tako da postoji sansa da vam ostane
Čisto sumnjam da će ostati. Navodno je trener ovog korejskog tima Srbijanac koji je insistirao na njegovom dovođenju podnio ostavku. Pa možda to može biti problem, mada čisto sumnjam navodno ga je i predsjednik kluba žarko želio. Uostalom ako i propadne taj transfer ima Bekrić još veoma dobrih ponuda na stolu...

EDIT
A i Željo neće riskirati jer mu za pola godine ističe ugovor...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 jun 2010, 12:01

Nemojte ljudi da pisete tako o nasim igracima koji odlaze iz kluba...u redu je da svako ima svoje misljenje po pitanju nekog igraca i da igracki moze da ga voli ili ne voli( meni se prvi Sehic ne svidja kao golman),ali ne treba reagovati na ove odlaske ovako...Zeljo je prvak drzave,normalno je da ako je vec tako postoje ljudi i menadzeri koji prate i ovaj dio fudbalske regije,i posebno ce obratiti paznju na igrace koji su prvaci drzave...sve je ovo logicno,Bajic,Simic,Bekric,Bucan,mozda Sehic...pa pogotovo neki na koje nisu racunali prosle sezone ce vjerovatno otici,Mulalic,Serdarevic,Selimovic,Perak,itd....sve su ovo clanovi jedne sampionske generacije,momci koji su nas poslije dugo vremena obradovali i mozda je i bolje da se malo obnovi ekipa,jer obicno dodje do zasicenja kada su neki previse tu...mnogi ovi igraci su zasluzili sansu da puno vise zarade u drugim i jacim ligama i treba to gledati ljudski...a novih igraca ce biti,i uvijek ce biti novih igraca koji ce imati jos veci motiv da nas obraduju nekim titulama...bice provjereno dobrih,bice i mladih talenata,sve to ide u krug...bolje je da se odmah zna ko ce otici i na osnovu toga pojacavati ekipu koliko se moze...svima njima neka je sretno i uvijek ce biti dobro dosli u klub i na tribine ,jer oni su dio nas,dio svetinje,dio plavog srca i hvala im za sve sto su uradili da bi mi na kraju bili radosni...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 08 jun 2010, 12:03

Ovih dana se očekuje potpisivanje Osmanagića, ako ne dođe korektna ponuda iz inozemtstva. ;)

Strauss svako ima pravo na svoje misljenje. :lol:
1996

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 08 jun 2010, 12:04

odlazak igraca nije samo odluka igraca vec i kluba (ako mu jos uviek traje ugovor) tako da vjerovatno i Zeljo zeli da proda Sehica......Osim je svakako rekao za Sehica i Bekrica:" Ne znaju nista specijalno al se trude" :D :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 08 jun 2010, 12:05

cassanova je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:sta je ovo ljudi...svi nam odose...nece nam imat ko igrat.. :?
:mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jun 2010, 12:05

nije vam to dobar put,prodaja Bekrica i Bucana .Valja nac dva takva igraca da bi ekipa bila na nivou proslogodisnje,a bgm kod nas je tesko nac 2 dobra igraca posebno playmakera i dobro krilo.Sto znaci da je Zeljo naredne sezone sigurno slabiji nego ove.
Sehic se vec moze zamijenit lakse.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 08 jun 2010, 12:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:nije vam to dobar put,prodaja Bekrica i Bucana .Valja nac dva takva igraca da bi ekipa bila na nivou proslogodisnje,a bgm kod nas je tesko nac 2 dobra igraca posebno playmakera i dobro krilo.Sto znaci da je Zeljo naredne sezone sigurno slabiji nego ove.
Sehic se vec moze zamijenit lakse.

Visca moze mijenjati Bekrica , a Bucana moze H. Beslija

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 08 jun 2010, 12:09

Za Bekrica se znalo davno da ce ici, Bucan istekao mu ugovor, Sime njega se klubi htio rijesiti zbog velike plate
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 08 jun 2010, 12:10

;)
Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 08 jun 2010, 12:27, ukupno mijenjano 3 puta.
1996

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 08 jun 2010, 12:10

Visca, Stanic, Beslija, Zebe aBd, Osmanagic..igraci za svaki respekt u okvirima Jugoslavije :D
Znam li neko za golamana Radosevica, oce produzit ugovor s nama :?: :idea:
@boccacio svaka cast
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 jun 2010, 12:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:nije vam to dobar put,prodaja Bekrica i Bucana .Valja nac dva takva igraca da bi ekipa bila na nivou proslogodisnje,a bgm kod nas je tesko nac 2 dobra igraca posebno playmakera i dobro krilo.Sto znaci da je Zeljo naredne sezone sigurno slabiji nego ove.
Bekricu ugovor istice za 6 mjeseci a Zeljo trenutno nema para da mu ponudi neki exstra ugovor i da momak potpise na jos dvije godine. Te pare koje moze zaraditi odlaskom sada u Zelji vjerovatno nebi za dugo godina zaradio.
Sto se tice Bucana, on ima ciste papire i 30 godina. Isto vrijedi i za njega sto se novca tice tako da sve sto mu Zeljo moze ponuditi jeste SRETAN PUT i da se pokaze kao pojacanje u novom klubu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 47 gostiju.