FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Nantess
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Nantess » 09 mar 2016, 22:15

FK Sarajevo ne duguje FK Slobodi niti feninga niti je ikada dugovao cak naprotiv. Ne budite smjesni i naivni.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 mar 2016, 22:34

Platite covjeku 20 milja, fening dino lopov obicni.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 mar 2016, 22:39

LOSIII STEEE HAHAHAHAHHAHAHA DIVOVIII JOJJ TUGE :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2016, 22:42

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:LOSIII STEEE HAHAHAHAHHAHAHA DIVOVIII JOJJ TUGE :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I onda kazu mi imamo veliki ego,pisamo po svima tako dalje..:facepalm:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 mar 2016, 22:42

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:LOSIII STEEE HAHAHAHAHHAHAHA DIVOVIII JOJJ TUGE :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Da, i?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 mar 2016, 22:43

pitao sam ovdje cemu onaj upad hordi al mi je revnosna administracija obrisala post pa ako neko moze da mi napise na pp....fukare su skandirale pokojnom Puljicu i dobile pljesak od hordi....nista mi nije jasno...sad o utakmici iz mog ugla....Sloboda puno bolja u polju,konkretnija i pojela je sarajevo na sredini...,sarajevo mi je igralo nekako rastrzano i nepovezano...sve se svelo na neko izbijanje i trazenje Benka ili Duljevica....Dulja je strasan igrac i ima jos mjesta za napredak...hladno nanize 3 igraca al ga ostali ne prate dok je Benko izgledao nekako bezvoljno...zadnja linija vam ponovo kiksa amaterski sto se vidi kod prvog gola...sredine nemate...obadva brazilca danas za goli k u r a c..nasa najveca snaga je zadnji blok koji je u vecini utakmica na visokom nivou....teren je bio hajmo reci nelos....moglo se igrat al bez neke velike kombinatorike..ostale bljuvotine ne bih komentarisao...
p.s. osim penala i tog gola sarajevo je imalo jos jednu dobru sansu i to je to
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 09 mar 2016, 22:46

zabicemo im ga kad se najmanje budu nadali, :opaopa: :opaopa: :opaopa: tuzlanski papci :guz:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 mar 2016, 22:47

staragarda je napisao/la:pitao sam ovdje cemu onaj upad hordi al mi je revnosna administracija obrisala post pa ako neko moze da mi napise na pp....fukare su skandirale pokojnom Puljicu i dobile pljesak od hordi....nista mi nije jasno...sad o utakmici iz mog ugla....Sloboda puno bolja u polju,konkretnija i pojela je sarajevo na sredini...,sarajevo mi je igralo nekako rastrzano i nepovezano...sve se svelo na neko izbijanje i trazenje Benka ili Duljevica....Dulja je strasan igrac i ima jos mjesta za napredak...hladno nanize 3 igraca al ga ostali ne prate dok je Benko izgledao nekako bezvoljno...zadnja linija vam ponovo kiksa amaterski sto se vidi kod prvog gola...sredine nemate...obadva brazilca danas za goli k u r a c..nasa najveca snaga je zadnji blok koji je u vecini utakmica na visokom nivou....teren je bio hajmo reci nelos....moglo se igrat al bez neke velike kombinatorike..ostale bljuvotine ne bih komentarisao...
Za ulet ti niko nista ne moze reci jer kako ce forumasi znati sta je bilo u glavama tih sto su uletili?
Hvala na izvjestaju, ocito da je Dulja jedini danas igrao.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 09 mar 2016, 22:48

hilmo je napisao/la:
Da, i?
I dobit ćete 2 komada u Sarajevu :bih:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 mar 2016, 22:49

Tuzlak sam koji je zavrsio skolu u Sarajevu, ozenjen sarajkom. Dakle, vezu me bitne stvari za oba grada, mada moje srce ipak kuca samo za Slobodu.

Zalosti me ovakva netrepeljivost medju ljudima i navijacima, to je zapravo pokazatelj koliko smo svi mi maleni i koliko smo daleko od nekih zdravih odnosa.

Mnogo je primitivizma medju svima nama i s obzirom na cinjenicu da se u nedogled igramo price "sta je starije, koka ili jaje", ne vjerujem da ce ova situacija ikada izdobriti.

Utakmicu na zalost nisam gledao, a od svega sto se da pogledati i procitati mogu reci slijedece:

Sramota je sa nase strane, makar bili to i pojedinci, da se psuje momku koji je na tragican nacin izgubio zivot. Vjerujem da takve stvari osudjuje svaki istinski navijac Slobode, jer oni najbolje znaju kakva je to tragedija.

Generalno sam protiv psovanja i izljeva mrznje, ali kao sto rekoh, to je nemoguce obuzdati medju masom. No nema tu kulture ni na jednoj strani, i vi i mi imamo medju sobom takvog kukolja.

S druge strane ne razumijem koji je djavo naveo one nesretnike da ulaze u teren i dovode do eskalacije ionako vec napetu situaciju.

Volio bih da revans prodje u fer i korektnoj igri...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 09 mar 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 mar 2016, 22:50

sviunapad1010 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Da, i?
I dobit ćete 2 komada u Sarajevu :bih:
Da, i?

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 09 mar 2016, 22:52

staragarda je napisao/la:pitao sam ovdje cemu onaj upad hordi al mi je revnosna administracija obrisala post pa ako neko moze da mi napise na pp....fukare su skandirale pokojnom Puljicu i dobile pljesak od hordi....nista mi nije jasno...sad o utakmici iz mog ugla....Sloboda puno bolja u polju,konkretnija i pojela je sarajevo na sredini...,sarajevo mi je igralo nekako rastrzano i nepovezano...sve se svelo na neko izbijanje i trazenje Benka ili Duljevica....Dulja je strasan igrac i ima jos mjesta za napredak...hladno nanize 3 igraca al ga ostali ne prate dok je Benko izgledao nekako bezvoljno...zadnja linija vam ponovo kiksa amaterski sto se vidi kod prvog gola...sredine nemate...obadva brazilca danas za goli k u r a c..nasa najveca snaga je zadnji blok koji je u vecini utakmica na visokom nivou....teren je bio hajmo reci nelos....moglo se igrat al bez neke velike kombinatorike..ostale bljuvotine ne bih komentarisao...
Skupina debilcica i narkomancica zeljna paznje. Vjerujem da niti jedan od njih ne zna nabrojati pet igraca Sarajeva. Manje, vise svaki klub ima slicnu skupinu "navijaca".
Ostalo se mogu sloziti. Nisam gledao utakmicu, ali opisao si ono kako mi inace igramo.
Realno, tanak igracki kadar.
Ali nemijte umisljati da ste vi nesto puno bolji. Vec u utorak lako moguce da cemo vas totalno nadigrati i proci.

Isto tako se nadam da ces i ti osuditi primitivno ponasanje pojedinaca sa vase strane.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 09 mar 2016, 22:59

_dreamer_ je napisao/la:Tuzlak sam koji je zavrsio skolu u Sarajevu, ozenjen sarajkom. Dakle, vezu me bitne stvari za oba grada, mada moje srce ipak kuca samo za Slobodu.

Zalosti me ovakva netrepeljivost medju ljudima i navijacima, to je zapravo pokazatelj koliko smo svi mi maleni i koliko smo daleko od nekih zdravih odnosa.

Mnogo je primitivizma medju svima nama i s obzirom na cinjenicu da se u nedogled igramo price "sta je starije, koka ili jaje", ne vjerujem da ce ova situacija ikada izdobriti.

Utakmicu na zalost nisam gledao, a od svega sto se da pogledati i procitati mogu reci slijedece:

Sramota je sa nase strane, makar bili to i pojedinci, da se psuje momku koji je na tragican nacin izgubio zivot. Vjerujem da takve stvari osudjuje svaki istinski navijac Slobode, jer oni najbolje znaju kakva je to tragedija.

Generalno sam protiv psovanja i izljeva mrznje, ali kao sto rekoh, to je nemoguce obuzdati medju masom. No nema tu kulture ni na jednoj strani, i vi i mi imamo medju sobom takvog kukolja.

S druge strane ne razumijem koji je djavo naveo one nesretnike da ulaze u teren i dovode do eskalacije ionako vec napetu situaciju.

Volio bih da revans prodje u fer i korektnoj igri...

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 mar 2016, 23:14

Evander je napisao/la:
Skupina debilcica i narkomancica zeljna paznje. Vjerujem da niti jedan od njih ne zna nabrojati pet igraca Sarajeva. Manje, vise svaki klub ima slicnu skupinu "navijaca".
Ostalo se mogu sloziti. Nisam gledao utakmicu, ali opisao si ono kako mi inace igramo.
Ali nemijte umisljati da ste vi nesto puno bolji. Vec u utorak lako moguce da cemo vas totalno nadigrati i proci.

Isto tako se nadam da ces i ti osuditi primitivno ponasanje pojedinaca sa vase strane.

ma ne slihtam se ja ocu svom a ne navijacima sarajeva te naravno da cu osuditi bilo koji vid debilizma....mada vjeruj da niko nije ocekivao ovakav razvoj situacije oko tribina...fino se to navijalo,bilo je prozivki al ono normala i onda nicim izazvan cirkus.....ispusilo je dosta normalne raje dobre batine...znas valjda kako milicija udara,jbg...par vasih a i nasih je dole na tartanu dobilo dobre batine a interventnoj ste legli ko budali samar da malo trenira strogocu...al haj,jbga....u utorak ce bit gutavo jer vas je penal vratio u zivot...mi ako se budemo branili i cuvali taj gol prednosti donji smo jer takve ekipe redovo ispuse
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

vedex
Kontakt:

Post Postao/la vedex » 09 mar 2016, 23:32

Ostro osuđujem spominjanje Vedrana Puljica u negativnom kontekstu. Nadam se da necete generalizovat. Prosle godine ste bili dosta jaca ekipa pa vi shvatite kako hocete. Vidimo se u utorak. Pozdrav iz Tuzle :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2016, 23:41

vedex je napisao/la:Ostro osuđujem spominjanje Vedrana Puljica u negativnom kontekstu. Nadam se da necete generalizovat. Prosle godine ste bili dosta jaca ekipa pa vi shvatite kako hocete. Vidimo se u utorak. Pozdrav iz Tuzle :bih:
Naravno sve mi to znamo, totalno zasluzena pobjeda Slobode. Pozdrav iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 10 mar 2016, 00:00

Evander je napisao/la:

i kakvo je sad misljenje, jel Dulja samo sto je u Sarajevu pozvan u repku, ili je ono sto ja mislim da jest, igrac startnog trka kakav se rijetko vidja, kojem je velika mana, manjak golova i asistencija, ali koji ako bi ocepio moze igrati u svakoj ligi?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 mar 2016, 06:53

Dulja ima kvalitet i potencijal biti nase najbolje krilo.
Ne kontam pitanje fakat.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 10 mar 2016, 09:03

Komsije odbrana odbrana i samo odbrana, to je najvazniji segment fudbalske igre. Nepojmljivo mi je da svaku utakmicu primite go, mnogi od vas su rekli kako Jesic fula sa taktikom, ali ja kao vas komsija i "suparnik" ne mogu da shvatim da Jesic koji je bio fudbalska igracina to ne vidi.
Odbrana i vezni red su taj dio ekipe koji donosi rezultate i titule, Benko i Duljevic su klasni napadaci ali ne mogu ni oni postici toliko golova koliko odbrana moze kiksati, zato mi nije jasno da u zimskoj pauzi niste pojacali odbranu jos mimo svega na ljeto odlazi Barbaric.

Sretno u nastavku kupa i da vas izvucemo pa da gledamo gradski derbi i pokazemo svima kako se moze na sportski nacin "potući"

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 10 mar 2016, 09:20

tuga mi je spominjanje imena Vedrana Puljića u strašno negativnom kontekstu od strane fukara, neka se stide svi oni koji su izgovorili onakve psovke.

VEDRAN PULJIĆ!!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, Pact1921 i 17 gostiju.