FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2016, 23:21

Ako će nas Rudar brinuti od kojeg je čak i Drina jača sigurno onda **** ti nas.Idealan protivnik nam je to za vadjenje .Ako tu bude sekunde zapelo onda znas da k.urcu nevaljamo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 mar 2016, 23:24

miky_hz je napisao/la:Ako će nas Rudar brinuti od kojeg je čak i Drina jača sigurno onda **** ti nas.Idealan protivnik nam je to za vadjenje .Ako tu bude sekunde zapelo onda znas da k.urcu nevaljamo
E pa jbt, nismo mi Real Madrid.. Pa valjda znaš kako se u našoj ligi igra, i da su bitniji teren i sudija i krkanluk, nego bilo šta
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 mar 2016, 23:25

Zapeti i rjesiti utakmicu u prvom poluvremenu kao protiv Drine i gotovo. Odmorno cekati revans kupa
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2016, 23:25

moram ovo napisati , ovo utrcavanje u teren je jedna velika glupost , ne postaje se tako autoritet i dobar navijac ,ne ide to djeco preko noci . treba proci stotinu gostovanja i sranja da bi mogao postati mangup ili sta vec zele s ovim ispadima da urade . ovo danas i ono utrcavanje protiv borca na kosevu su nevidjene gluposti .

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 09 mar 2016, 23:28

Zip je napisao/la:Jos cu reci da se stidim onih koji su usli u teren i pokusali sta god da su htjeli..
Sramota me ko i kako predstavlja FkS..
Narkomanija teška. Sramota i mene i kluba. Treba uprava tu gamad sa tribine početi čistiti.

High

Post Postao/la High » 09 mar 2016, 23:29

Ako će podrška zavisiti od ovakvih idiota (ne ostalih), onda je dabogda i ne imali. Balkan Ultra FB, Cheeky Boy Flag. :facepalm:
Zadnja izmjena: High, dana/u 09 mar 2016, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2016, 23:30

bordobijeli je napisao/la:moram ovo napisati , ovo utrcavanje u teren je jedna velika glupost , ne postaje se tako autoritet i dobar navijac ,ne ide to djeco preko noci . treba proci stotinu gostovanja i sranja da bi mogao postati mangup ili sta vec zele s ovim ispadima da urade . ovo danas i ono utrcavanje protiv borca na kosevu su nevidjene gluposti .
Pa danas su i skočili momci sa šipke što se kaže.Ne tamo neki anonimusi sa strane.Hocu reći dokazani su oni gdje trebaju biti.

Nažalost ja ti i velika većina nikad neće skontati te mozgove
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 mar 2016, 23:30

bordobijeli je napisao/la:moram ovo napisati , ovo utrcavanje u teren je jedna velika glupost , ne postaje se tako autoritet i dobar navijac ,ne ide to djeco preko noci . treba proci stotinu gostovanja i sranja da bi mogao postati mangup ili sta vec zele s ovim ispadima da urade . ovo danas i ono utrcavanje protiv borca na kosevu su nevidjene gluposti .

Normalno da je glupost i totalno nepotrebno. Samo jos jedna stvar je tu bitna a to je organizacija utakmice a pogotovo gustujucih navijaca. U ovom slučaju ona je bila katasfrofalna, a uvijek imas par nabrijanih tinejdzera koji nisu dosli radi Sarajeva nego radi svoje furke. Ja koliko sam dobio info, vecinom su tu uletili ovi iz okoline Tuzle, lokalne Horde.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 mar 2016, 23:36

MosaaRajvosa je napisao/la:

Normalno da je glupost i totalno nepotrebno. Samo jos jedna stvar je tu bitna a to je organizacija utakmice a pogotovo gustujucih navijaca. U ovom slučaju ona je bila katasfrofalna, a uvijek imas par nabrijanih tinejdzera koji nisu dosli radi Sarajeva nego radi svoje furke. Ja koliko sam dobio info, vecinom su tu uletili ovi iz okoline Tuzle, lokalne Horde.
Los ti je info,prvi redovi uletili.Realno totalno je bezze to sto se desilo,na stranu sve.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2016, 23:41

miky_hz je napisao/la:
Pa danas su i skočili momci sa šipke što se kaže.Ne tamo neki anonimusi sa strane.Hocu reći dokazani su oni gdje trebaju biti.

Nažalost ja ti i velika većina nikad neće skontati te mozgove
bio sam puno gostovanja i u dosta ovakvi situacija Široki,Sofija ,Tuzla isto kad smo izbaceni , Zenica ,Grbavica itd itd uglavnom gluposti pojedinaca koji zakuhaju i onda povlacenje ,u zenici momak baci stolicu na policajca i okrene se i bjezi preko ljudi onda murija prebije neduzne .ako je fajt pa stanimo svi i nema nazad. nepametujem nikom al stariji momci moraju voditi hz ,protivnik sam nasilja ,al bas ako treba onda svi ko jedan :salut: :salut: :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2016, 23:43

FKS1946 je napisao/la:Nakon ovoga danas i uz aBd pobjedu u Prijedoru ocekujem od 10.000 do 15.000 na Kosevu, jeste da je radni dan, ali npr. termin 18.00 idealan bi bio za takvo nesto.
Budi malo realan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 09 mar 2016, 23:44

MortemHz je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:Nakon ovoga danas i uz aBd pobjedu u Prijedoru ocekujem od 10.000 do 15.000 na Kosevu, jeste da je radni dan, ali npr. termin 18.00 idealan bi bio za takvo nesto.
Budi malo realan.
bude li pola od toga .... aferim....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 09 mar 2016, 23:46

miky_hz je napisao/la:Ako će nas Rudar brinuti od kojeg je čak i Drina jača sigurno onda **** ti nas.Idealan protivnik nam je to za vadjenje .Ako tu bude sekunde zapelo onda znas da k.urcu nevaljamo

znam ja nas....meni je ta tekma puno vazhnija od ovog revansha u kupu,mogli bi imati puno problema sa njima,biche to prava zajebancija

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 mar 2016, 23:56

MosaaRajvosa je napisao/la:

Nisi dobro informisan, uletili su iz prve ekipe, vecina FGR

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 00:02

Taman krenem napisati nešto o ovim idiotima što su psovali Ješiću i našim i onda se sjetim da i mi imamo takvih papčina. Kakav jaz, brate slatki, i to na svim stranama; Zenica, Sarajevo, Tuzla, Banja Luka, Široki Brijeg... :facepalm:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 mar 2016, 00:02

jasminka je napisao/la:

Ima ovde momaka koji su vise pretrcali ispred ove policije i zastitara , nego
pojedinih igraca rajvosa.
prosetaj prostitutko

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 mar 2016, 00:04

Famozna 'Fina Gradska Raja' koja ironija jbt :urnebes: čuj ti imena grupe hahah ma sve narkomanćić do klošarćića.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 mar 2016, 00:08

High je napisao/la:Taman krenem napisati nešto o ovim idiotima što su psovali Ješiću i našim i onda se sjetim da i mi imamo takvih papčina. Kakav jaz, brate slatki, i to na svim stranama; Zenica, Sarajevo, Tuzla, Banja Luka, Široki Brijeg... :facepalm:
Nemoj. Ja sam izgubio dio vjere u ljudstvo. :facepalm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 00:11

FrancescoTotti je napisao/la:
High je napisao/la:Taman krenem napisati nešto o ovim idiotima što su psovali Ješiću i našim i onda se sjetim da i mi imamo takvih papčina. Kakav jaz, brate slatki, i to na svim stranama; Zenica, Sarajevo, Tuzla, Banja Luka, Široki Brijeg... :facepalm:
Nemoj. Ja sam izgubio dio vjere u ljudstvo. :facepalm:
Tek sad pogledah ove klipove. :? :shock: Nisam ni znao da je bilo ovoga. :thumbdown: Pretpostavljam da će naši htjeti uzvratiti i da ću se u utorak naslušati sličnih psovki - nažalost. Da maloprije nisam bio u pozorištu i da sam bio u Tuzli, sad bi mi bilo krivo. :urnebes: Masa je droljetina.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 10 mar 2016, 00:13

DBR1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Budi malo realan.
bude li pola od toga .... aferim....
Upamtite sta sam rekao, niko se ne zna bolje naloziti od nas
M.Delac 2

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.