NK Vitez
-
- Kontakt:
Re: NK Vitez
pare kod nas nisu problemPrijedor je napisao/la:Od kud pare, mislim ko stoji iza Viteza? Lp

-
- Kontakt:
"Torcida" je u stvari majka "Vitezova"staragarda je napisao/la:Ne ozbiljno ne znam da imaju navijače...jesu se to sad nesto aktivirali ili....znam da ima ta torcida dole..
Za one mlađe i one koji ne znaju:prije rata navijaci Viteza zvali su se White Wariors,stariji navijaci Celika se sjecaju nekih okrsaja i sacekusa na buseve.Danas vise ne postoji ta grupa,postoje tzv.Vitezovi ali to su vecinom dica i par malo starijih.Trenutno najjaca organizacija u gradu je KNH Torcida Vitez koja ima konstanto između 200-300 clanova,od 18 god. i stariji.Njih 50% prati utakmice Viteza ali nisu aktivni u navijanju.
Godine prolaze jubav ostaje...
Velika je greska sto se White Warriorsi nisu reaktivirali
. Ipak je to solidna ekipa bila prije rata koja je nastala u sezoni 89-te, 90-te.

"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje kod vas sa kartonima, povredama itd.. ? Lijep pozdrav iz Tuzle
-
- Kontakt:
Raspoloženje na nivou muminović tri žuta,barišić odrađuje crveni ostali zapeti kao puška .Tribine pune 100% glasna podrška,sretno za oba tima i nek pobijedi bolji.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakvo je stanje kod vas sa kartonima, povredama itd.. ? Lijep pozdrav iz Tuzle
-
- Kontakt:
https://www.facebook.com/balkanskinavij ... =3&theaterDuff je napisao/la:Imaju "Vitezovi". Ali, vjerovatno je mislio na simpatizere NK Viteza pošto su "Vitezovi" tanki i neaktivni
Evo dokaza da ih kao ima. Nije to u potpunosti organizirano ali idu dalje.
Samo jako mala raja je toGixUltras1947 je napisao/la:https://www.facebook.com/balkanskinavij ... =3&theaterDuff je napisao/la:Imaju "Vitezovi". Ali, vjerovatno je mislio na simpatizere NK Viteza pošto su "Vitezovi" tanki i neaktivni
Evo dokaza da ih kao ima. Nije to u potpunosti organizirano ali idu dalje.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
U subotu kad zveknemo Slobodu mozemo reci da smo osigurali ostanak.Oni su i fizicki i psihicki iscrpljeni od kupa a mi nalozeni da uzmemo 3 boda!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vi ste izuzetno dobra ekipa. Po meni ste ostavili odlican utisak na Tusnju. Vidimo se.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šteta zbog ovog sr...a u kupu, to će se sigurno odraziti na ambijent utakmice jer će se svaka sudačka gledati pod povećalom. Ps Ne ****.te se preko nas!Probisvjet je napisao/la:Vi ste izuzetno dobra ekipa. Po meni ste ostavili odlican utisak na Tusnju. Vidimo se.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Ma šta seru ovi naši,ko je uopće ovo izjavio za NK Vitez,treba ovo provjeriti??Svi znamo da je bilo priče za dogovor sa Sarajevom i da igrači Viteza taj dan protiv Sarajeva nisu dali ni 30%
svojih mogućnosti a trebali su 120% dati jer im je trebalo za ostanak u ligi.Očekivali su u zadnjem kolu pobjedu protiv Travnika(kako im je bilo obećano) i ostanak
u ligi.E šta je bilo poslije to svi znamo....ima Boga,sad će Travniku noga!!!
PS.Ovo sve što se izdešavalo Slobodi trebalo nam je samo biti dodatni motiv za pobjedu jer su oni definitivno
u hendikepu,a sada JE PITANJE hoćemo li pobijediti sutra....
svojih mogućnosti a trebali su 120% dati jer im je trebalo za ostanak u ligi.Očekivali su u zadnjem kolu pobjedu protiv Travnika(kako im je bilo obećano) i ostanak
u ligi.E šta je bilo poslije to svi znamo....ima Boga,sad će Travniku noga!!!

PS.Ovo sve što se izdešavalo Slobodi trebalo nam je samo biti dodatni motiv za pobjedu jer su oni definitivno
u hendikepu,a sada JE PITANJE hoćemo li pobijediti sutra....

Idemo zapeti dns i probati ne izgubiti... Sloboda je jaka ove sezone,bod bi nam legao,uz poraz Vucova u bijeljini
Bez prve violine veznog reda Muminovica ,i vrlo dobrog Barisica igramo... Srce na teren,muski odigrati pa sta bude,i uz ovo sve moliti Boga da Zeba ima svoj los dan,**** ga slobodnjaci vise

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Na kojoj tribini je lakše pratiti utakmicu za vako nas goste iz Zenice kao neutralne navijače danas? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Beduin
- Kontakt:
Sa Fukarama, nasa za dusu.samocelik je napisao/la:Na kojoj tribini je lakše pratiti utakmicu za vako nas goste iz Zenice kao neutralne navijače danas?

Nego, ima li kakvih slika ako neko moze direktno sa stadiona uraditi upload, je li nakvasen i unisten teren ili se danas vrijeme stabilizovalo?
Sretno danas pa neka pobijedi bolji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
mala Barca, sta bi, đe zapelo
Nema sta,cista pobjeda ko' suza,dobri ste pravo!!!.Na 1:1 promasi nas igrac 100% shansu,mislim da se nebi vratili nakon toga gola.Natrcali ste nas ko' da smo mi igrali kup u utorak,a onaj cupavi napadac vas napast živa.
Kup smo igrali u srijedu, uzvrat je u utorak.white1950 je napisao/la:Nema sta,cista pobjeda ko' suza,dobri ste pravo!!!.Na 1:1 promasi nas igrac 100% shansu,mislim da se nebi vratili nakon toga gola.Natrcali ste nas ko' da smo mi igrali kup u utorak,a onaj cupavi napadac vas napast živa.
Prava utakmica, nema sta! Otvorilo se na vasu stranu, moglo je i do kraja otici, ali tempo koji je zadala Sloboda u 2.poluvremenu Vitez je mogao pratiti samo do 60.min.
Sve pohvale Vitezu ko domacinu, besprijekorno. Prijatan grad, prijatni ljudi.

tuzlanska Sloboda
Ali aj ti to druže objasni idiotu "volim Tz", njemu je draži Dino i sl.sa ljiljanima, nego normalni ljudi sa sahovnicom, glupan... Hvala na pohvalama, ali odose bodovi jbtzlajci je napisao/la:Kup smo igrali u srijedu, uzvrat je u utorak.white1950 je napisao/la:Nema sta,cista pobjeda ko' suza,dobri ste pravo!!!.Na 1:1 promasi nas igrac 100% shansu,mislim da se nebi vratili nakon toga gola.Natrcali ste nas ko' da smo mi igrali kup u utorak,a onaj cupavi napadac vas napast živa.
Prava utakmica, nema sta! Otvorilo se na vasu stranu, moglo je i do kraja otici, ali tempo koji je zadala Sloboda u 2.poluvremenu Vitez je mogao pratiti samo do 60.min.
Sve pohvale Vitezu ko domacinu, besprijekorno. Prijatan grad, prijatni ljudi.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.