2 sezoneNego sta mislite koliko ce dugo jos Fergie voditi Manchester United?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
2 sezoneNego sta mislite koliko ce dugo jos Fergie voditi Manchester United?
Ovo mu je zadnja sezona naredne sezone dolazi Moyes.RiNo je napisao/la: Nego sta mislite koliko ce dugo jos Fergie voditi Manchester United?
Oci moje, gdje si ti procitao da je dug Uniteda 1.3 milijarde funti? Hajde mi kopiraj ovdje tu informaciju. Btw, podrzavas Real Madrid.Sivroni je napisao/la:Lijepo zvuci : "Najbogatiji klub na svijetu" a zatim informacija "Dug mancestera oko 1,3 milijarde" e neka mi sad neko pojasni neki vjerni mancesterovac cime su najbogatiji dugovima ili ....
Ako je ovo istina onda je fkt stari posenilio. Anderson i Carrick su pojedinačno svaki bolji od Modrića + što se ovaj konceptualno ni u snu ne uklapa u taktičku postavku MU. Mada mislim da je i ovo samo novinarska patka.omerbavarac je napisao/la:Ferguson nudi Andersona, Carricka i Kusczaka za Modrica???![]()
![]()
![]()
Jeli on normalan?
Upravo tako. Modric nije igrac za MU.NoName je napisao/la:Ako je ovo istina onda je fkt stari posenilio. Anderson i Carrick su pojedinačno svaki bolji od Modrića + što se ovaj konceptualno ni u snu ne uklapa u taktičku postavku MU. Mada mislim da je i ovo samo novinarska patka.omerbavarac je napisao/la:Ferguson nudi Andersona, Carricka i Kusczaka za Modrica???![]()
![]()
![]()
Jeli on normalan?
Jadno je ovo sto se desava sa MU i Engleskim klubovima. MU ima nekretnine, ali likovi kao Glejzer bi sve prodali da spase svoje poslovno carstvo, pa tako i stadion ili trening kapove. Za sve je kriv debilske FA koji dopusta da tajkuni kupuju klubove i rade sa njima sta im je volja. Pogledajte sta je bilo sa Portsmutom. FA treba donjet zakon da svaki klub leti iz lige ako mu dug predje 100 miliona jevreja. Siguran sam da se Glejzeru i njemu slicnim nebi isplatio takav rasplet, pa bi malo bolje pazili sta rade. Vrijeme je da Fifa i Uefa ucine nesto po ovom pitanju i po pitanju transfera. Ono sto su vec usvojili i sto ce se primjenjivat od 2011 (?) je pozitivan korak naprijed, ali ne treba stati na tome...Pogledaj malo Old Trafford koji je neprocenive vrednosti,pogledaj malo Carrington koji je jedan od boljih trening kampova u Evropi,pogledaj malo koliko hektara zemlje u svom vlasnistvu ima Manchester United i kada sve to pogledas onda dodji pa pricaj o dugovanjima.Kada se tome dodaju jos razni infrastrukturni objekti+vrednost igraca dobije se ova cifrao najbogatijem klubu sveta,to se gleda a ne samo novci za transfere.Kada bi po tome gledao onda Real nije nimalo bogat klub jer sve novce od kojih su oni doveli igrace su od raznih banaka koje su im dale kredit(najvise mislim Santander banka)
Ja potpuno razumijem tog Glejzera i nista mu ne zamjerim. Covjek gleda svoj interes, nije on navijac MU. Ja zamjerim FAu sto dopusta ovakve stvari, kao i odgovornim u gradu Mancesteru sto indolentno posmatraju sve ovo. Izgleda da se treba desit nesto mnogo lose po neki od najveci klubova u Engleskoj, da bi FA promjenio nesto... Zalosno.Devil je napisao/la:Danas sam procitao nesta sto je samo potvrdelo moje izjave povodom familije Glazer.Naime ovaj najnovi poduhvat koji je iznoseo preko 400 mil.nema nikakve veze sa Manchesterom.Naime 388.miliona je uzeto na kredit da bi se napreaveo trzni centar na Floridi.![]()
a 50 i nesta miliona je uzeto da bi se sanirali dugovi ragbi kluba koje vodi porodica Glazer Tamba Bay Buccaresa,a na sve to je stavljen Manchester pod hipoteku.I eto kako nastaju dugovi.Ovo je sramotno sta rade sa jednim od najvecih klubova evrope.
Ma daj. Ne znam koliko pratis United, ali Carrick je katastrofa ove sezone. Anderson nista nije pokazo od svoje prve sezone, ali eto talenat je. A njegov je problem sto je vrlo neozbiljan i ponasa se kao zvijezda, a nije ni standardan. Licno bi bez razmisljanja dao njih dvojicu za Modrica, ali ovo je patka jer nema sanse da Fergie pusti i Kusczaka nakon sto je otiso Foster. Onda bi osto samo Amos kao rezerva. A sto se tice Andersona i Carricka, moguce je da ce obojica napustit klub. Pogotovo Carrick.NoName je napisao/la:Ako je ovo istina onda je fkt stari posenilio. Anderson i Carrick su pojedinačno svaki bolji od Modrića + što se ovaj konceptualno ni u snu ne uklapa u taktičku postavku MU. Mada mislim da je i ovo samo novinarska patka.omerbavarac je napisao/la:Ferguson nudi Andersona, Carricka i Kusczaka za Modrica???![]()
![]()
![]()
Jeli on normalan?
Mislim da je sve izvjesnije da ce se u Premiershipu desiti zimska pauza. Pa nema logike ebote. Ljudi se izmorise. Najbolje (najgore) od svega je onaj bozicni period. 8 utakmica svako 3 dana...pa to ne bih ni ja mogao izdrzatiTrasimaco je napisao/la:Nije samo Nani u pitanju. Vec je otpalo mnogo dobrih igraca, tacnije zvijezda. Samo jos treba da se desi da Rooney i Messi otpadnu. Vecina onih koji ce propustiti prvenstvo igraju u Premiershipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.