Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jun 2010, 11:24

Nego sta mislite koliko ce dugo jos Fergie voditi Manchester United?
2 sezone :D

Sivroni
Kontakt:

Post Postao/la Sivroni » 08 jun 2010, 11:52

Lijepo zvuci : "Najbogatiji klub na svijetu" a zatim informacija "Dug mancestera oko 1,3 milijarde" e neka mi sad neko pojasni neki vjerni mancesterovac cime su najbogatiji dugovima ili ....
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 jun 2010, 13:02

RiNo je napisao/la: Nego sta mislite koliko ce dugo jos Fergie voditi Manchester United?
Ovo mu je zadnja sezona naredne sezone dolazi Moyes. ;) (moje mišljenje)
FK Pjetlovi

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 jun 2010, 13:28

Sivroni je napisao/la:Lijepo zvuci : "Najbogatiji klub na svijetu" a zatim informacija "Dug mancestera oko 1,3 milijarde" e neka mi sad neko pojasni neki vjerni mancesterovac cime su najbogatiji dugovima ili ....
Oci moje, gdje si ti procitao da je dug Uniteda 1.3 milijarde funti? Hajde mi kopiraj ovdje tu informaciju. Btw, podrzavas Real Madrid. :lol: Ko si ti da prigovaras bilo kome o dugovanjima?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jun 2010, 13:50

Pogledaj malo Old Trafford koji je neprocenive vrednosti,pogledaj malo Carrington koji je jedan od boljih trening kampova u Evropi,pogledaj malo koliko hektara zemlje u svom vlasnistvu ima Manchester United i kada sve to pogledas onda dodji pa pricaj o dugovanjima.Kada se tome dodaju jos razni infrastrukturni objekti+vrednost igraca dobije se ova cifrao najbogatijem klubu sveta,to se gleda a ne samo novci za transfere.Kada bi po tome gledao onda Real nije nimalo bogat klub jer sve novce od kojih su oni doveli igrace su od raznih banaka koje su im dale kredit(najvise mislim Santander banka)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jun 2010, 14:17

Nije gud Manhestera dug 1.3 milijarde nego familije Glazer ;) Al opet, teško da Man UTD može konkurisat ove sezone ostalim bogatunima ;) Real i Barca, pa sad i Man City si dili cijene igračima astronomske, što je i Platini sam rekao, al polahko, Platini će dovest sve u red ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2010, 14:26

Ferguson nudi Andersona, Carricka i Kusczaka za Modrica??? :lol: :lol: :lol:
Jeli on normalan?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2010, 14:28

omerbavarac je napisao/la:Ferguson nudi Andersona, Carricka i Kusczaka za Modrica??? :lol: :lol: :lol:
Jeli on normalan?
Ako je ovo istina onda je fkt stari posenilio. Anderson i Carrick su pojedinačno svaki bolji od Modrića + što se ovaj konceptualno ni u snu ne uklapa u taktičku postavku MU. Mada mislim da je i ovo samo novinarska patka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 jun 2010, 14:34

Nani nece igrati na SP. :(

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jun 2010, 14:37

NoName je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ferguson nudi Andersona, Carricka i Kusczaka za Modrica??? :lol: :lol: :lol:
Jeli on normalan?
Ako je ovo istina onda je fkt stari posenilio. Anderson i Carrick su pojedinačno svaki bolji od Modrića + što se ovaj konceptualno ni u snu ne uklapa u taktičku postavku MU. Mada mislim da je i ovo samo novinarska patka.
Upravo tako. Modric nije igrac za MU.
Pogledaj malo Old Trafford koji je neprocenive vrednosti,pogledaj malo Carrington koji je jedan od boljih trening kampova u Evropi,pogledaj malo koliko hektara zemlje u svom vlasnistvu ima Manchester United i kada sve to pogledas onda dodji pa pricaj o dugovanjima.Kada se tome dodaju jos razni infrastrukturni objekti+vrednost igraca dobije se ova cifrao najbogatijem klubu sveta,to se gleda a ne samo novci za transfere.Kada bi po tome gledao onda Real nije nimalo bogat klub jer sve novce od kojih su oni doveli igrace su od raznih banaka koje su im dale kredit(najvise mislim Santander banka)
Jadno je ovo sto se desava sa MU i Engleskim klubovima. MU ima nekretnine, ali likovi kao Glejzer bi sve prodali da spase svoje poslovno carstvo, pa tako i stadion ili trening kapove. Za sve je kriv debilske FA koji dopusta da tajkuni kupuju klubove i rade sa njima sta im je volja. Pogledajte sta je bilo sa Portsmutom. FA treba donjet zakon da svaki klub leti iz lige ako mu dug predje 100 miliona jevreja. Siguran sam da se Glejzeru i njemu slicnim nebi isplatio takav rasplet, pa bi malo bolje pazili sta rade. Vrijeme je da Fifa i Uefa ucine nesto po ovom pitanju i po pitanju transfera. Ono sto su vec usvojili i sto ce se primjenjivat od 2011 (?) je pozitivan korak naprijed, ali ne treba stati na tome...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jun 2010, 15:01

Danas sam procitao nesta sto je samo potvrdelo moje izjave povodom familije Glazer.Naime ovaj najnovi poduhvat koji je iznoseo preko 400 mil.nema nikakve veze sa Manchesterom.Naime 388.miliona je uzeto na kredit da bi se napreaveo trzni centar na Floridi. :oops: :o a 50 i nesta miliona je uzeto da bi se sanirali dugovi ragbi kluba koje vodi porodica Glazer Tamba Bay Buccaresa,a na sve to je stavljen Manchester pod hipoteku.I eto kako nastaju dugovi.Ovo je sramotno sta rade sa jednim od najvecih klubova evrope.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jun 2010, 15:22

Devil je napisao/la:Danas sam procitao nesta sto je samo potvrdelo moje izjave povodom familije Glazer.Naime ovaj najnovi poduhvat koji je iznoseo preko 400 mil.nema nikakve veze sa Manchesterom.Naime 388.miliona je uzeto na kredit da bi se napreaveo trzni centar na Floridi. :oops: :o a 50 i nesta miliona je uzeto da bi se sanirali dugovi ragbi kluba koje vodi porodica Glazer Tamba Bay Buccaresa,a na sve to je stavljen Manchester pod hipoteku.I eto kako nastaju dugovi.Ovo je sramotno sta rade sa jednim od najvecih klubova evrope.
Ja potpuno razumijem tog Glejzera i nista mu ne zamjerim. Covjek gleda svoj interes, nije on navijac MU. Ja zamjerim FAu sto dopusta ovakve stvari, kao i odgovornim u gradu Mancesteru sto indolentno posmatraju sve ovo. Izgleda da se treba desit nesto mnogo lose po neki od najveci klubova u Engleskoj, da bi FA promjenio nesto... Zalosno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jun 2010, 15:35

Jbg.greška je bila kad su kupili Man UTD, što su ovi dopustili, al et, sad je na vama da ispaštate :)

Najpametniju upravu ima Arsenal ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 08 jun 2010, 15:36

Portugal have suffered a blow with the news that Nani has been ruled out of the World Cup finals through injury.

The Manchester United winger has been forced to miss the showpiece event in South Africa after picking up a shoulder injury in training last week.

It was thought the injury was not too serious, but scans have shown the problem to be worse than first feared.

Portugal coach Carlos Queiroz has called up Benfica's Ruben Amorim as a replacement for Nani in his squad.

"After tests we conclude he is unfit to participate in the World Cup," read a statement from the Portuguese Football Federation.

"The medical file will now be presented to the medical department of Manchester United.

"In light of the report, the Portuguese Football Federation, taking into account the Fifa regulations for the 2010 World Cup, will call-up Ruben Amorim as a replacement."

Nani is the second United player forced to miss the finals after England defender Rio Ferdinand picked up a knee ligament problem in training.

Portugal will now have to make do without Nani as they prepare to tackle Brazil, the Ivory Coast and North Korea in Group G.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2010, 16:18

NoName je napisao/la:
Jeli on normalan?
Ma daj. Ne znam koliko pratis United, ali Carrick je katastrofa ove sezone. Anderson nista nije pokazo od svoje prve sezone, ali eto talenat je. A njegov je problem sto je vrlo neozbiljan i ponasa se kao zvijezda, a nije ni standardan. Licno bi bez razmisljanja dao njih dvojicu za Modrica, ali ovo je patka jer nema sanse da Fergie pusti i Kusczaka nakon sto je otiso Foster. Onda bi osto samo Amos kao rezerva. A sto se tice Andersona i Carricka, moguce je da ce obojica napustit klub. Pogotovo Carrick.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 08 jun 2010, 19:10

Bas steta za Nanija nadao sam se da ce napraviti cudesne stvari na Sp a eto tako bi...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 jun 2010, 19:13

Nije samo Nani u pitanju. Vec je otpalo mnogo dobrih igraca, tacnije zvijezda. Samo jos treba da se desi da Rooney i Messi otpadnu. Vecina onih koji ce propustiti prvenstvo igraju u Premiershipu.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 jun 2010, 19:25

Trasimaco je napisao/la:Nije samo Nani u pitanju. Vec je otpalo mnogo dobrih igraca, tacnije zvijezda. Samo jos treba da se desi da Rooney i Messi otpadnu. Vecina onih koji ce propustiti prvenstvo igraju u Premiershipu.
Mislim da je sve izvjesnije da ce se u Premiershipu desiti zimska pauza. Pa nema logike ebote. Ljudi se izmorise. Najbolje (najgore) od svega je onaj bozicni period. 8 utakmica svako 3 dana...pa to ne bih ni ja mogao izdrzati :mrgreen: :mrgreen:

Fakat mi je zao sto su Nani i Ferdinand otpali. Takodjer mozemo dodati tu Owena i Browna koji bi vjerovatno bili u sastavu engleza za SP da ih nisu povrede sprijecile.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2010, 20:15

Steta jest, ali je li ovo negativno za United? Evo sad ako zamislimo da ce Nani i Rio ozdravit za 3 sedmice, znaci onda bi mogli ic sa ostatkom ekipe na pripreme u Ameriku i docekali bi soezonu spremni. Fergie je vec reko da ce igracima sto igraju na SP dat 20 i nesto dana odmora nakon sto njihova ekipa ispadne. Tako da ovo na jedan nacin moze bit pozitivno za United, iako naravno zelim sve najbolje nasim igracima i nije mi nimalo drago da su povrijedjeni jer znam sta znaci za bilo koga igrat na SP-u.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 08 jun 2010, 21:40

Naravno da je negativno posebno za mladog igraca kao sto je Nani. On je zeljan dokazivanja i mogao je biti hit SP-a.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.